Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Romantische sex met de bruid, die niet zijn bruid is

0 views
0%

De bruid heeft geen bruiloft

Sybil was met een knallende hoofdpijn wakker geworden en langzaam begon de realiteit zijn intrede te doen. Ze moest even wakker worden, maar daarna werden de flarden die ze zag één geheel. De knappe brunette had een knallende ruzie met haar aanstaande gemaakt en hem verteld dat hij lekker zijn pik achterna moest blijven lopen en dat ze alle contact met hem verbrak. Een vriendin had haar behoed voor een hele grote fout en ze was haar dankbaar, want ze had al een tijdje een onbestemd gevoel, dat er iets niet klopte. De vriendin had haar een video gestuurd, waarop te zien was hoe hij sex had met één van de bruidsmeisje. Hij had de video per ongeluk naar haar gestuurd en ze wist meteen wat ze er mee moest doen.

De seksvideo en het diner met de schoonfamilie

Die avond zouden ze een diner hebben met de familie, voornamelijk zijn familie, en dat vond ze een mooi moment om de bom te laten barsten. Ze kon wel janken, maar ze had met een uitgestreken gezicht het diner doorstaan. Vlak voor het einde van het diner stond ze op en zei dat ze iets belangrijks moest laten zien, een video die van groot belang was voor hun huwelijkse geluk. Ze had met het management van het restaurant geregeld dat er een televisie stond, waarop ze via een usb-stick de video kon laten zien. De aanwezigen begonnen te klappen, want ze verwachten een mooie video met mooie momenten en een ontroerende boodschap van de bruid.

De bruidegom voelde gelijk nattigheid toen hij het begin van de video zag, waarop hij nog met zijn kleren aan te zien was. De rest wist even niet wat ze van de video moesten maken, totdat één van de bruidsmeisjes naakt in beeld verscheen. Je hoorde haar gillen aan de tafel en ze stond op en maakte gelijk dat ze wegkwam. Geen probleem voor Sybil, ze zou haar voormalige vriendin op een later tijdstip aanpakken. De bruidegom was achter haar aangerend, want die maakte zich blijkbaar erg druk om haar. Zijn familie was druk aan het fluisteren met elkaar en keken met verschrikte ogen naar de beelden, want de bruidegom was nu ook naakt en had zijn pik ondertussen in het kutje van het bruidsmeisje zitten.

Dat was het moment dat Sybil de video stopzette en zei:

“Jullie begrijpen waarschijnlijk wel de inhoud van de rest van de video, dus die hoef ik niet meer te laten zien. Ik wil mijn ex-schoonfamilie bedanken voor het heerlijke diner en het mag duidelijk zijn dat de bruiloft morgen niet doorgaat, of Irene, het bruidsmeisje, moet net een huwelijksaanzoek hebben gehad. Ik hoop mijn ex-bruidegom nooit meer tegen te komen en wens hem ook het allerbeste en dat hij zijn pik achterna mag blijven lopen, want daar is hij goed in.”

Confrontatie met de bruidegom

Het huilen stond haar nader dan het lachen toen ze, gevolgd door haar familie en haar beste vriend, het zaaltje uitliep. Ze wilde zo snel mogelijk weg, maar buiten aangekomen liep ze recht tegen haar nieuwe ex-vriend aan die Irene aan het troosten was. Hij wist even niet wat hij moest doen, toen mijn opa naar hem toeliep en zei dat hij een ongelooflijke klootzak was: “als ik twintig jaar jonger was geweest, dan had ik je een afranseling gegeven, schuinsmarcheerder.” Ze duwde haar opa van hem weg, want ze wilde niet dat de goede man een hartaanval zou krijgen. Sybil zei gedag tegen haar moeder en haar zus, en werkte ze snel de auto in. Haar beste vriend bleef naast haar staan, toen de bruidegom op haar af kwam lopen en bijna huilend zei dat het hem speet. Dat hij het niet zo bedoeld had en dat hij niets gaf om Irene. Die begon spontaan te janken en rende weer weg, haar manier van aandacht vragen.

Ondertussen had een groepje van zijn familie zich op de stoep voor het restaurant verzameld en de bruidegom dacht daar zijn steun te vinden. Hij had zich echter vergist in zijn moeder, die hem een ongelooflijke lul noemde en zei dat hij even niet welkom meer was. Zijn vader gaf hem een duw en uiteindelijk bleven alleen de mannen staan waarmee hij die avond zijn vrijgezellenfeest zou vieren. Tenminste, twee ervan, de andere acht waren vertrokken na het zien van de video.

Haar beste vriend is een held

Leonard, mijn ex-vriend, begon baldadig te worden, want hij kon moeilijk met emotionele situaties omgaan en dit was er eentje van een groot kaliber. Hij wilde me aanvliegen, maar mijn beste vriend, die nogal fors uitgevallen is, ging voor me staan en vroeg vriendelijk wat hij van plan was. Leonard wilde hem een beuk verkopen, maar voordat hij het doorhad lag hij op de grond. Hij begon naar zijn twee overgebleven vrienden te roepen dat ze hem moesten komen helpen, maar die hadden zich omgedraaid en waren weggelopen toen ze hadden gezien hoe hij mij probeerde aan te vallen.

“Zullen we alsjeblieft gaan Marco”, vroeg ze in tranen en hij trok haar snel mee naar zijn auto. Na een kwartier zaten ze bij haar thuis op de bank te genieten van een fles dure wijn, die ze voor speciale gelegenheden had bewaard. Ze vond dat dit er eentje was en het werd zelfs een soort van gezellig, ondanks dat ze zich klote voelde. Ze had haar mobieltje uitgezet, vanwege de stroom appjes die ze binnenkreeg. Niet alleen van Leonard, die zei dat het hem speet en in het volgende appje zei dat hij blij was dat ik niet met hem ging trouwen, maar ook van haar vriendinnen die bezorgd waren. Ze had haar vriendinnen snel een antwoord gegeven dat het goed ging en dat ze morgen zou gaan bellen.

Wijn, port en een goede nachtrust

Het was een serene rust nadat het gepiep van haar mobieltje was afgelopen en ze zette een rustig muziekje op. Ze namen nog een fles wijn en daarna leek het een goed idee om een fles port open te trekken. Dat hebben ze dus geweten, want daar kwam die knallende hoofdpijn vandaan. Op de één of andere manier was het ze gelukt om te gaan douchen, apart van elkaar, maar daarna was het een beetje schimmig. Marco was richting logeerkamer gegaan en zij had zowaar mijn eigen bed gevonden.

Dankzij de drank had ze heerlijk geslapen, maar de volgende dag werd ze begroet met een aardige hoofdpijn. Ze zette voor zichzelf een kopje koffie en nam een glas vers geperste jus d’orange, waar ze haar aspirientje mee wegwerkte. Nadat ze weer een beetje helder van geest was, zette ze nog een kopje koffie en liep naar de logeerkamer om Marco wakker te maken. Ze zag dat hij nog in een diepe slaap was en ging zachtjes naast hem op bed zitten. Op dat moment nam ze een besluit dat ze een paar jaar eerder had moeten nemen. Ze zag hem altijd als haar beste vriend en had daardoor op de één of andere manier haar romantische gevoelens voor hem geblokt. Ze voelde wel steken van jaloezie als hij met een vriendin aankwam, maar zij was “gelukkig” met Leonard en liet verder niets merken.

Gevoelens voor haar beste vriend komen eindelijk los

Ze boog zich over hem heen en gaf hem zachtjes een zoen op z’n wang. Marco werd wakker en nog voordat hij zijn ogen helemaal open had gedaan, had hij haar gezicht vastgepakt en begon haar vol te zoenen. Sybil voelde de vlinders in haar buik en ze zag aan Marco dat ze goed zat met haar gevoelens.

“Ben je er eindelijk achter muts”, zei hij met een glimlach op z’n gezicht, voordat hun monden elkaar weer vonden. Ze voelde zich veilig en gelukkig bij hem, iets dat er bij Leonard nooit helemaal had ingezeten. De knappe jonge vrouw zoende hem vol overgave terug en ging toen met haar rug op bed liggen.

“Wat denk je ervan om met een bijna bruid sex te hebben?”, vroeg ze met een ondeugende twinkeling in haar ogen.

Hij is een fantastische minnaar

“Dat lijkt me de enige optie op dit moment, denk je ook niet”, hij nam even een pauze en zei toen: “je moet het trouwens alleen doen als je het echt wil, want ik heb geen zin om de rebound gast te zijn of omdat je wraak wil nemen op die lul.” Hij keek haar strak aan en aan haar gezicht zag dat ze het meende. Hij ging langzaam met zijn gezicht naar haar onderlichaam toe, totdat hij bij haar kutje was aangekomen. Hij had haar clitoris snel gevonden en begon haar zachtjes te beffen. Sybil had gedacht dat ze door haar mislukte huwelijk, beter gezegd bijna huwelijk, moeite zou hebben om opgewonden te raken, maar dat bleek niet zo te zijn. Vanaf het moment dat hij met zijn tong haar clitoris aan het verwennen was, stond haar kutje in vuur en vlam. Marco nam de tijd en dat was precies wat ze nodig had. Leonard was niet echt een man van voorspel, wat iedereen in de video had kunnen zien, dus dat haar beste vriend de tijd nam was een godsgeschenk. Ze voelde het genot door haar lichaam schieten en haar eerste orgasme liet niet lang op zich wachten.

Marco z’n tong deed wonderen en toen hij voelde hoe ze op het punt van klaarkomen stond, begon hij wat harder aan haar clitoris te zuigen en maakte rondjes met zijn tong om haar gevoelige plekje. Ze probeerde zo lang mogelijk haar orgasme in te houden, maar dat was onbegonnen werk. Het leek wel of al haar frustraties loskwamen en ze gaf zich er helemaal aan over.

“Ongelooflijk”, zei ze bijna verbaasd, toen ze weer enigszins bij kennis was, “dit was ongelooflijk lekker, maar nu ben jij aan de beurt.”

Ze pakte zijn grote pik uit zijn onderbroek en begon hem zachtjes af te trekken, terwijl ze aan zijn tepel zoog. Ze zag vanuit haar ooghoeken dat Marco zijn ogen had gesloten en door zijn gekreun wist ze dat ze goed bezig was. Dat was een opluchting voor haar, want ze had al snel door dat Marco een ervaren minnaar was en ze was bang dat ze niet aan zijn standaard kon voldoen. Een totaal overbodige angst, want dat was niet waar het Marco om ging. Als ze voor elkaar gingen dan zou het hoe dan ook goed komen met de sex, maar ze was aan het mutsen over iets dat niet van belang was.

Heerlijke romantische sex en uitslapen

Sybil was wel onder de indruk van de grote penis van Marco, die anderhalf keer zo groot was als die van haar vreemdgaande ex-bruidegom. Misschien zelfs wel twee keer zo groot. Ze nam hem voorzichtig tussen haar lippen en begon hem zachtjes te pijpen en af te trekken. Ze wilde niets liever dan hem urenlang zoenen, maar dat werd een beetje lastig als ze hem ook oraal wilde verwennen. Ze bracht hem tot het randje van een orgasme en liet zich toen over zijn grote pik zakken en begon hem zachtjes te berijden.

Dit was de beste sex die ze tot nu toe had gehad, en ze waren nog niet eens echt begonnen. Marco liet het initiatief aan haar, waar ze erg blij mee was. Haar gevoelens hadden haar overrompeld en hij wilde geen gebruik van haar maken, al had ze eerder laten merken dat dit niet het geval was. Als ze op dat moment gezegd had dat ze wilde stoppen, dan had hij dat zonder problemen geaccepteerd. Sybil voelde dat en was hem dankbaar. Ze kon haar eigen tempo aangeven en ze wilde niets liever dan zijn mooie pik, diep in haar.

Ze ging naast hem op bed liggen en kreunde zachtjes toen hij zijn pik van achteren in haar natte kutje liet glijden. Het was heerlijke romantische sex en ze wilde niets liever dan dat haar beste vriend, en nieuwe minnaar, klaar zou komen. Hij had haar ondertussen een tweede orgasme bezorgd en Sybil verbaasde zich over zijn controle en hoe lang het duurde. Leonard was meer een vijf minuten man en als het lang duurde kwamen er twee minuten bij. Het was dat ze hem zachtjes begon aan te moedigen om klaar te komen, want ze had het idee dat hij nog een uur had door kunnen gaan. Na haar tweede orgasme was haar kutje echter een beetje gevoelig geworden en ze had even rust nodig. Niet alleen lichamelijke rust, maar ook geestelijke, want er gebeurde een heleboel in een hele korte tijd.

“Wil je op mijn buik klaarkomen, ik wil je zien spuiten lieverd”, zei ze en weer stond ze verbaasd van zichzelf. Ze had nooit die behoefte gehad dat een man op haar klaar moest komen, maar met Marco voelde het natuurlijk en was het iets dat ze echt wilde. Het was nog beter dan ze had gehoopt, toen hij aan haar wens voldeed en haar sneller begon te neuken. Net voordat hij begon met spuiten, haalde hij zijn pik uit haar kutje en ze voelde hoe zijn hete zaad op haar buik terechtkwam. Ze kreeg zelfs een mini-orgasme en ze deed haar ogen dicht om het moment zo lang mogelijk vast te houden.

“Mag ik bij je komen liggen”, vroeg ze lief toen Marco naast haar kwam liggen. Dan kunnen we lekker nog even slapen, want ik heb vandaag toch verder niets meer te doen en als het goed is, jij ook niet.

Visited 57 times, 2 visit(s) today
From:
Date: juni 8, 2020
Pornosterren: Sybil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *