Online Erotiek en Seksshop
Flirten met oma's
Milffinder
Download nu de hele video!

Seks met mijn buurvrouw en haar mooie dochter

0 views
0%

Mijn nieuwe buren zijn top

Ik ben vijf jaar geleden verhuisd van een appartement in de stad, naar een twee-onder-één kap woning in een buitenwijk van de stad. Veel meer ruimte en een stuk rustiger. Ik ben ondertussen 30 jaar en ik kan zeggen dat ik het aardig voor elkaar heb. Dankzij een erfenis en een goede baan met niet al teveel overdreven uren, waarvoor ik een goed salaris ontvang, kon ik het huis kopen op mijn 25ste . Ik heb meer dan genoeg tijd voor mijn hobby’s, o.a het sleutelen aan mijn oude auto, en ik ben nog vrijgezel.

Mijn buren zijn twee schatten van mensen, die allebei net de zestig gepasseerd zijn. Zij hebben één dochter die ik ontmoet had toen ze achttien was en ben haar daarna een beetje uit het oog verloren, want ze ging studeren in een andere stad. Ik heb haar af en toe nog gezien toen ze een weekendje thuis was of tijdens de vakantie. Dan stonden we heel even te kletsen, maar het merendeel van de tijd was het een snelle begroeting, want ze was altijd onderweg. Ze had een uitgebreide vriendengroep en ik dat ze af en toe opgehaald werd door een jongeman, maar dat was om de tijd weer een ander, dus ik had het vermoeden dat haar romantische verhoudingen een niet al te lang leven waren beschoren.

Mijn buurvrouw is een mooie vrouw

Ik ging heel goed met mijn buren om en als er een feestje was, dan nodigden we elkaar uit. Mia, mijn buurvrouw, is nog steeds een hele knappe vrouw die, zoals je dat noemt, goed opgedroogd is. Ze is slank, heeft een paar stevige borsten en een paar strakke billen. Mijn buren hebben een zwembad in de tuin, dus ik heb haar vaak genoeg in bikini gezien en naderhand zelfs veel meer van haar.

We zaten op een zaterdagavond gezellig bij mij thuis te borrelen. Het was prachtig mooi weer en we zaten lekker buiten te genieten van een zwoele zomeravond. Ik zag aan Henk dat hij moe was en dat klopte ook, want hij was de halve week op zakenreis geweest in het buitenland en hij had het erg druk op zijn werk. Rond tien uur ’s avonds nam hij dan ook afscheid en zei dat hij minimaal tot aan het einde van de volgende ochtend zou gaan slapen.

Ze heeft nog geen zin om naar huis te gaan

Mia had nog geen zin om naar huis te gaan, iets dat wel eens vaker was gebeurd, en Henk had daar geen enkel probleem mee. Ik zat dus samen met mijn mooie oudere buurvrouw in de tuin een wijntje te drinken en we hadden een geanimeerd gesprek. Ik ben een man, dus als ik een mooie vrouw zie dan stel ik me voor hoe ze er naakt uit zou zien, maar ik had verder nog nooit nagedacht over seks met mijn buurvrouw. Ik ging er vanuit dat zij zeker niet over seks met mij zou nadenken, want ze was al eeuwenlang gelukkig getrouwd. Daar had ik me echter in vergist.

Het werd wat later op de avond en we kregen het over mijn liefdesleven, waar Mia nogal geïnteresseerd in bleek te zijn. Ik zei eerlijk dat ik af en toe een one-night-stand had en dat ik verder geen behoefte aan een relatie had. Mijn leven als vrijgezel beviel me uitstekend.

“Oh, en wat voor soort vrouwen neem je dan mee naar bed”, vroeg ze onschuldig en ik antwoordde eerlijk dat ik voor slanke vrouwen ging, die mooie borsten en een lekker kontje hebben.

“Dus het gaat je alleen om het uiterlijk? Je bent toch niet zo oppervlakkig hoop ik?”

“Als het om one-night-stands ga dan maakt het me niet zoveel uit. Ik hoef geen filosofische voorbeschouwing met ze te houden en een maatschappelijke relevante discussie over het beeld van de vrouw als lustobject als ik klaargekomen ben. Ik zorg er meestal voor dat ze voor het ontbijt weer zijn verdwenen.”

Ik was zelf ook een beetje aangeschoten en deed me dapperder voor dan dat ik was, maar over het algemeen lukte het me wel om een mooie vrouw te versieren als ik behoefte aan seks heb.

Een voorstel dat ik niet had zien aankomen

“Dus eigenlijk ga je voor slanke leeghoofdige vrouwen die goed in bed zijn”, zei mijn buurvrouw, die een grote glimlach op haar gezicht had gekregen. “Wat denk je ervan als je dat leeghoofdige nu eens laat voor wat het is en met mij naar bed gaat.”

Ik moet haar met open mond van verbazing aangekeken hebben, want ik wist niet wat ik hoorde. Had mijn buurvrouw nu net gezegd dat ze met mij naar bed wilde? Ik had vast een insect in mijn oren gekregen of zo, dacht ik bij mezelf, want dit kon niet waar zijn.

Het bleek echter dat ik het wel goed verstaan had, want mijn buurvrouw was opgestaan en trok haar zomerjurkje over haar hoofd heen. Ze maakte vervolgens haar bh los en ik kreeg ogen op steeltjes. Ondanks dat ze zestig was, had ze het figuur van een veel jongere vrouw. Haar borsten waren net zo stevig als ik in gedachten had en terwijl mijn hersens het allemaal nog aan het verwerken waren, was ze op mijn schoot komen zitten en had ze haar hoofd naar die van mij toegedraaid. Ik begon automatisch met haar te tongzoenen toen ik haar lippen op die van mij voelde en sloeg mijn armen om haar heen.

Een nogal onverwacht verhaal

Er sloeg een seksuele vonk over die op een ontploffing leek, want het voelde alsof mijn pik niet harder kon worden.

“Oh”, giechelde mijn buurvrouw, “ik voel dat er iemand blij is om me te zien.”

“Maar, maar, maar Henk dan?”, vroeg ik, want ik was een beetje in verwarring. Ik wilde dolgraag met mijn buurvrouw naar bed, maar ik wilde niet stoken in een goed huwelijk. Ik was veel te blij met mijn buren en ik beschouwde Henk als een vriend.

“Henk vind het niet erg. Die kan al een tijdje door zijn medicijnen geen stijve pik meer krijgen en zijn libido is tot een nulpunt gedaald. We hebben alles geprobeerd, zelfs blauwe pilletjes, maar het werkte niet meer. Ikzelf hoef ook niet zoveel seks meer, maar zo af en toe krijg ik de kriebels en moet ik een pik in me hebben.”

Keurige nette buurvrouw is best sletterig

Ik was een beetje van slag dat ik mijn keurige nette buurvrouw zo over seks hoorde praten. Ze was echter nog niet klaar, dus ik hield gewoon even mijn mond dicht, totdat ze haar verhaal had afgemaakt.

“Ik zie dat je nogal van slag bent”, zei mijn buurvrouw lachend, “maar ik ben ook gewoon een vrouw van vlees en bloed en ik heb graag een pik in mijn mond of mijn kutje en het liefst die van jou.”

Ze wachtte heel even om te kijken welke invloed haar woorden op me hadden en drukte ondertussen één van haar borsten tegen mijn lippen aan. Ik begon automatisch aan haar tepel te zuigen en ik hoorde hoe ze begon te kreunen. Ze begon met haar onderlichaam zachtjes te bewegen over mijn stijve pik heen en ze had een beetje moeite om verder te praten, maar ik kende mijn buurvrouw. Als ze eenmaal aan het praten was, dan was ze moeilijk te stoppen.

“Henk heeft ook liever dat jij seks met me hebt in plaats van een wildvreemde man of een andere kennis. Hij vertrouwd je dat het niet verder komt en hij zal je ook niet vreemd aankijken of je er op aanspreken. Dat hebben we allang doorgenomen. Hij is niet jaloers en blij als jij mij zo af en toe kunt helpen.”

Aan haar tegels zuigen terwijl ze aan het praten is

Ze drukte ondertussen haar andere borst tegen mijn lippen en ging onverstoorbaar verder met praten, alleen kreunde ze af en toe tussendoor. Dat had er een beetje mee te maken dat ik met mijn hand in haar onderbroekje was gegaan en zachtjes haar clitoris aan het masseren was. Ze begon ietsje harder te kreunen, maar op pure wilskracht ging ze verder met haar verhaal.

“Er is echter iets wat je moet weten. Mijn dochter is smoorverliefd op je en ik wil niets liever dan dat je mijn nieuwe schoonzoon wordt. Ze komt volgende week weer bij ons wonen, want ze is nog druk op zoek naar een appartement. Wij helpen haar met de hypotheek, maar dan nog duurt het even voordat ze iets gevonden heeft. Ze gaat nog twee jaar studeren en tegelijkertijd werken, maar daarna is ze van plan om zich hier te settelen. Ik weet zeker dat ze in die tijd dat ze bij ons inwoont zal proberen om iets romantisch met je op te bouwen.”

Ik was even gestopt met zuigen aan haar tepel en mijn hand hield ik stil. Ik zei alleen maar: HuH? Het was een overload aan informatie waar ik niet echt op had gerekend. Ik had nooit geweten dat de dochter van mijn buren verliefd op me was en ik had wel eens nagedacht over hoe het zou zijn om een relatie met haar te hebben. Ik wilde hier echter niets mee doen omdat ik de relatie met mijn buren goed wilde houden.

Ze wil me aan haar mooie dochter koppelen

Alleen zat haar moeder nu halfnaakt op mijn schoot en was ze me aan het vertellen dat haar dochter iets met me wilde.

Mia hield het niet meer en begon te lachen, maar ondertussen pakte ze wel mijn hand vast en drukte die weer stevig op haar clitoris, ten teken dat ik gewoon moest doorgaan met waar ik mee bezig was.

“Ja, je hebt het goed gehoord. De moeder wil seks met je en haar dochter is verliefd op je en gaat waarschijnlijk ook seks met je hebben. Haal je echter maar niets in je hoofd, het zal nooit een trio gaan worden. Die dingen houden we absoluut gescheiden. Zelfs al ben je met mijn dochter zou ik nog steeds heel graag seks met je hebben, maar ik kan het me voorstellen dat je dat vreemd zou vinden. Wees gerust, ik heb er lang over nagedacht en ik vind het niet vreemd.”

Ik was weer verder gegaan met het masseren van haar clitoris en ik had het heel even het idee dat ik de hoofdrol speelde in een verborgen camera tv-show. Dat was het moment dat Mia opstond en haar onderbroekje uittrok. De knappe 60-jarige vrouw stond nu naakt voor me, keek me geil aan en zei:

“Ik hoop dat ik niet al teveel aan het praten ben, maar ik ben hard aan die grote pik van je toe. Aan jou de keus of we het binnen of buiten doen. Ik weet dat niemand ons kan zien, maar ik heb liever niet dat José van de overkant hoor hoe ik dadelijk hard ga klaarkomen. Ik wil nog wel eens wat overdreven geluid maken als het een goed orgasme is.”
 
 
Volgende pagina van dit erotische seksverhaal
 
 

Visited 1.648 times, 32 visit(s) today
From:
Date: maart 23, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *