Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Masturberen in de auto, geholpen door een onbekende man

0 views
0%

Masturberen in de auto en squirten

De mooie Martina Smith is onderweg en raakt spontaan opgewonden als ze denkt aan de heerlijke sex die op haar aan het wachten is. Haar lover had een vrije dag genomen en was er helemaal klaar voor. Het enige nadeel was dat Martina naar een andere vestiging van haar bedrijf moest, dus de erotische sex moest even op zich laten wachten. Dat was geen probleem voor haar minnaar, als ze hem belde zou hij binnen een kwartier voor de deur staan. Ze had direct haar werk afgerond en instructies achtergelaten en was in de auto gestapt.

Halverwege kon ze het echter niet meer houden en parkeerde haar auto aan het einde van een bijna lege parkeerplaats langs de snelweg. Ze trok haar zomerjurkje omhoog en al snel hadden haar vingers haar kutje gevonden. Ze wist dat het hooguit vijf minuten zou duren voordat ze klaar zou komen, dus die tijd wilde ze zichzelf wel gunnen. Dan was ze helemaal klaar voor haar minnaar en konden ze wat haar betreft het voorspel dit keer overslaan.

Ze vingert zichzelf op een parkeerplaats

Ze wist niet dat de parkeerplaats waar ze gestopt was een nogal discutabele reputatie had. Meestal tegen de avond gingen koppels daar naartoe om sex te hebben en bekeken te worden. De specifieke parkeerplaats stond er om bekend dat er veel voyeurs rondliepen, die het helemaal niet erg vonden om aan de sex mee te doen. Sommige koppels willen namelijk meer dan alleen sex met elkaar hebben. De vrouwen vinden het heerlijk om door meerdere mannen geneukt te worden en hun echtgenoot of vriend vindt het geil om te zien hoe hun vrouw door onbekende mannen genomen wordt.

Het was echter nog vroeg, waardoor Martina maar een toeschouwer had. Ze had haar raampje naar beneden gedaan en ze schrok een beetje toen ze de vraag kreeg of ze hulp nodig had. Haar eerste gedachte was om de versnelling in zijn achteruit te gooien en als een malle wegrijden, de snelweg weer op. Iets hield haar echter tegen en ze knikte alleen maar. Dat was voldoende voor de onbekende man, die zijn arm door het raam stak en haar begon te vingeren. Martina raakte er nog meer opgewonden van, want de onbekende man wist waar hij mee bezig was. Dat, plus het taboe gevoel, zorgde ervoor dat ze sneller en harder klaarkwam dan verwacht.
 

Vrouw aan het masturberen in de auto

 

Onbekende man zorgt ervoor dat ze gaat squirten

Het gebeurde niet vaak, maar haar orgasme was zo intens dat ze begon te squirten. De man wreef nog heel even over haar clitoris en net toen ze wilde zeggen dat het te gevoelig werd, haalde hij zijn arm weg. Hij was net zo snel weer verdwenen als hij gekomen was, maar als hij had geweten dat Martina hem maar wat graag had afgetrokken of gepijpt, dan was hij waarschijnlijk wel gebleven. Ze zat nog in de roes van haar orgasme en wilde niets liever dan een pik in haar hand te voelen of er eentje in haar mond te hebben. Ze had de autodeur nog opengedaan en naar buiten gekeken, maar de man was niet meer terug te vinden. Een beetje teleurgesteld ging ze weer op pad en de hele weg bleef ze denken aan het vreemde voorval.

Haar minnaar wist dan ook niet wat hem overkwam toen hij aanbelde en Martina poedelnaakt de deur opendeed. Ze trok hem naar binnen en nadat ze de deur achter hem in het slot had gedaan, ging ze op haar knieën zitten en trok ze gehaast zijn broek naar beneden. Eindelijk had ze een grote pik in haar mond en ze stelde zich voor dat die van de onbekende man op de parkeerplaats was. Nadat ze hem naar een orgasme had gepijpt en hij zijn zaad in haar mond had gespoten, moest hij even bijkomen. Naderhand zei hij tegen Martina dat dit de beste pijpbeurt was die hij ooit had gehad.

Een nieuwe passie, anonieme sex op een parkeerplaats

“Als hij toch had geweten waar de inspiratie vandaan kwam”, dacht de mooie vrouw bij zichzelf. De sex die avond was weergaloos en de volgende dag besloot ze om weer naar de andere vestiging van haar bedrijf te gaan. Ze ging op hetzelfde tijdstip als de dag ervoor weer op pad en ze stopte weer op de parkeerplaats, waar ze de dag ervoor zo goed was klaargekomen. Dit keer had ze haar deur opengedaan terwijl ze aan het masturberen was en na nog geen vijf minuten stond de onbekende man weer naast haar auto. Het bleek een leuke jongeman te zijn en Martina vond het heerlijk om zijn verraste blik te zien, toen ze hem zei dat hij nog iets te goed had. Ze knoopte zijn broek los en pakte zijn grote pik vast van de man die haar had laten squirten, die al stijf omhoog stond.

Ze keek even met een geile blik omhoog, voordat ze haar lippen om zijn eikel sloot en ze wist dat ze er een nieuwe verslaving bijhad. Anonieme sex op een parkeerplaats, waar masturberen in de auto al niet toe kan leiden.
 
 

Visited 91 times, 2 visit(s) today
From:
Date: november 23, 2022
Pornosterren: Martina Smith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *