Stijlvolle vriendin heeft erotische sex in de autoErotische sex in de auto

“Ik weet nog een goede plek om de auto neer te zetten, een verlaten parkeerterrein waar niemand komt op dit tijdstip.”

Ze keek met een grote glimlach op haar gezicht naar de reactie van haar vriend. Ze zaten nu nog op een duur feest, waar ze allebei geen zin in hadden. Nadat ze dit in zijn oor gefluisterd had, werd het gelijk de hoogste tijd om te vertrekken. Hij prees zich gelukkig met z’n stijlvolle vriendin. Dat was niet direct de vrouw waarvan je zou verwachten dat ze van spanning en opwinding houdt als het om sex gaat. Eerder een vrouw waarmee je in de geborgenheid van je slaapkamer sex mee zou hebben.

Stijlvolle vriendin houdt van spanning

Hij wist ondertussen beter. Zijn stijlvolle vriendin hield van sex in het openbaar, niet dat ze gezien wilde worden, maar het idee dat er misschien iemand mee zou kijken wond haar verschrikkelijk op. Verder had ze een kast vol met sexy lingerie en vond ze het heerlijk om een stapje verder te gaan dan “50 shades of Grey”.

Sex op een verlaten parkeerplaats

De erotische sex in de auto, op de verlaten parkeerplaats, kwam gelijk hoog in zijn top 10 terecht. Zijn stijlvolle vriendin ging helemaal naakt en nadat ze hem gepijpt had, bereed ze zijn grote pik en zorgde ze ervoor dat hij heel hard klaarkwam. Dat was ze precies te timen met haar eigen orgasme.

Hij was benieuwd waar ze de volgende keer mee kwam aanzetten.

Related photos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *