Online Erotiek en Seksshop
Flirten met oma's
Mature Zoekt
Download nu de hele video!

Onderdanige vrouw wordt hard genomen door haar meester

0 views
0%

Nooit geweten dat ze een onderdanige vrouw was

De nieuwe vriend heeft iets bij Angel naar boven gehaald, waarvan ze niet wist dat ze het in zich had. Beter gezegd, ze wist niet dat ze daar haar meest intense seksuele ervaringen door zou krijgen. Ze had altijd comfortabele seks gehad en haar ex-vriend en een paar losse sekscontacten daarna hadden voor aangename orgasmes gezorgd. Ze was over het algemeen tevreden en wist eigenlijk niet dat er een stuk passie en intensiteit ontbrak waardoor haar orgasmes op een hoger niveau kwamen. Haar nieuwe vriend had van haar een onderdanige vrouw gemaakt. Niet altijd, want ze genoot ook van de gewone liefdevolle seks, maar op z’n tijd ging ze helemaal voor haar onderdanige kant.

Meerdere keren klaarkomen

Dit keer was geen uitzondering. In de korte brief die op haar kaptafel lag stond precies wat ze aan moest doen, welke make-up ze op moest doen en dat ze klaar moest zijn als haar vriend thuiskwam. Haar onderdanige vrouw kant werd weer naar boven gehaald en ze genoot al van de voorbereidingen. Ze stelde zich voor hoe ze hard genomen zou worden en hij haar net zo lang zou neuken tot ze zou smeken of ze klaar mocht komen. Daarna zou ze voor hem op haar knieën gaan om hem tot een orgasme te pijpen en hij zou zijn zaad spuiten waar hij maar wilde. Dat kon op haar grote borsten, haar gezicht of in haar mond zijn. Hij bepaalde het.

Op het afgesproken tijdstip zat ze op haar knieën klaar in de huiskamer en kreeg ze een halsband om. Het teken dat ze van hem, haar meester, was en dat ze zich aan zijn behoeften moest aanpassen. Het werd inderdaad de intense seks waar ze op gehoopt had en ze kwam niet één keer heftig klaar, maar meerdere keren. Ze genoot ervan om zijn zaad te slikken en na de heftige seks, kropen ze tegen elkaar aan op de bank en was haar onderdanige kant weer even opgeborgen tot de volgende keer dat er een brief op haar kaptafel lag.

Dat moest even wachten, want nu was zij aan de beurt. Hij zou de week erop wel merken wat er zou gaan gebeuren, als hij eenzelfde brief in een rode envelop op zijn bureau zou vinden.

Visited 681 times, 6 visit(s) today
From:
Date: november 28, 2023
Pornosterren: Angel Youngs / Maximo Garcia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *