Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Knappe blondine heeft sex met passie en krijgt een creampie

0 views
0%

Knappe blondine houdt van sensuele sex met passie

Anna is een knappe blondine, die een prachtig figuur en mooie borsten heeft. Ze houdt van sex met passie en heeft gelukkig een vriend gevonden die zich daar helemaal in kan vinden. Het was zijn idee om aan het voeteneind van het bed een spiegel op te hangen, zodat ze naar zichzelf zouden kunnen kijken als ze sex hebben. Het bleek een heerlijke ervaring te zijn, want ze had aan haar vriend gevraagd of hij kon kijken of het mogelijk was om een spiegel aan het plafond te monteren. Gelukkig is hij nogal handig, dus zou geen probleem gaan worden.

Een homemade sexvideo, is dat een goed plan?

Hij ging echter een stapje verder en had voorgesteld om hun sex op te nemen, zodat ze konden terugkijken op de grote tv die in de slaapkamer stond. Ze vond het wel een beetje eng, want ze was bang dat de homemade sexvideo op het internet terecht zou kunnen komen. Haar vriend had daar echter een oplossing voor. Ze zouden de camera op haar laptop aansluiten, zodat zij zelf de controle had over het kijken en het eventueel verwijderen.

Haar angst was gelijk een stuk minder geworden en ze had ja gezegd, met één voorwaarde. Als ze zich ongemakkelijk zou voelen, dan zouden ze gelijk stoppen met opnemen. Haar vriend had hier wederom een oplossing voor in de vorm van een afstandsbediening waarmee ze de camera direct uit zou kunnen zetten. Ze was blij dat ze een vriend had die over haar emoties nadacht en ze had toegezegd dat ze de volgende keer de sex zouden opnemen.

Ze is opgewonden geworden van het idee

Ze merkte dat ze spontaan een beetje geil geworden was van het idee dat ze een eigen sexvideo zouden op gaan nemen, dus met de sensuele sex met passie ging het helemaal goed komen. Ze liet gaf zich over aan de heerlijke vrijpartij en probeerde haar orgasme zo lang mogelijk in te houden. Dat ging haar aardig af totdat ze voelde hoe haar vriend in haar klaarkwam. Ze werd over de grens getrokken en ze gaf zich over aan het heerlijke orgasme dat door haar lichaam heenging.

Klaargekomen en een creampie

Ze wist dat haar vriend ervan hield om haar kutje vol te spuiten. Hij had haar wat internet termen voor sex uitgelegd en naar het scheen had ze nu een creampie gekregen. Tijd om zelf eens achter haar laptop te gaan zitten om up-to-date te raken met de internet terminologie. Als het goed zou zijn, zou ze een aardige verzameling sexvideo’s op haar laptop krijgen en ze moest ze wel goed kunnen rubriceren.

From:
Date: maart 18, 2020
Pornosterren: Cherry Grace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *