50 Plus Liefde
Download nu de hele video!

Heerlijke erotische sex met de knappe masseur

0 views
0%

Knappe masseur weet waar hij mee bezig is

Josephine was gelijk verkocht toen ze de knappe masseur zag. Haar vriendinnen hadden hem aangeraden en duidelijk niet overdreven.

“Je moet naar de special vragen, als hij met je bezig is”, had haar beste vriendin gezegd. Ze wilde niet vertellen wat die special precies inhield, maar de knappe brunette had een vermoeden. Ze besloot de stoute schoenen aan te trekken en maakte een afspraak. Ze kon gelijk aan het einde van de middag terecht. Dat leek haar een goed plan, want dan kon ze er niet met een smoesje onderuit, want ze was toch wel een beetje zenuwachtig voor die “special”.

Ze was net weer een paar maanden vrijgezel en ze had al die tijd geen sex gehad. De knappe jonge vrouw deed er ook geen moeite voor, want ze had het even gehad met mannen. Ze had even getwijfeld of ze sex met een vrouw zou gaan hebben, maar die fantasie had ze voor nu op de lange baan geschoven. Eerst maar eens kijken hoe het met de masseur verliep.

De knappe masseur was een godsgeschenk, want hij wist de knopen uit haar knopen te krijgen en ze voelde zich tijdens de massage al een stuk beter. Tegen het einde van de massage had ze al haar moed bij elkaar geraapt en zei dat een vriendin van haar iets over een special had gezegd, of dat mogelijk was?

“Dat komt zeker bij Juliette vandaan”, zei de masseur met een grote glimlach op zijn gezicht. “Die special doe ik namelijk niet voor iedereen, maar aangezien je een vriendin van Juliette ben, is het van het huis.”

Heerlijke erotische sex met de masseur

Hij liep naar de deur van de massagekamer en deed die op slot. Vervolgens liep hij naar de massagetafel toe en begon één voor één haar tenen te masseren. Hij was een ster in het vinden van haar erogene zones, want ze lag al snel zachtjes te kreunen. Nadat hij klaar was met haar tenen, liep hij naar het hoofdeinde van de massagetafel en ging langzaam met zijn handen over haar geoliede lichaam naar beneden. Hij wreef zachtjes over haar kutje en Josephine kreeg het warm van binnen. Ze voelde de genotsprikkels door haar lichaam gaan en ze raakte steeds meer opgewonden. Ze was benieuwd naar wat voor pik de knappe masseur had en net toen die gedachte door haar hoofd ging, werd het antwoord al gegeven.

Zijn mooie grote penis oraal verwennen

Vanuit het niets bungelde er een grote pik voor haar mond, die ze automatisch opendeed. Ze begon hem sensueel te pijpen en genoot van het rustige tempo waarin het ging. Haar ex-vriend wilde altijd snel gepijpt worden, dat vond ze ook niet erg, maar het was altijd hetzelfde verhaal. Hij had nooit de tijd genomen voor de sex en nu kwam ze er pas achter wat ze gemist had. De knappe masseur wilde ook niet dat ze hem klaar zou gaan pijpen, al had ze dat maar wat graag gedaan. Nadat ze zijn pik had geproefd werd ze alleen maar nieuwsgieriger en wilde ze ook weten hoe zijn sperma zou proeven.

Hij bezorgt haar een multipel orgasme

Dat werd even naar de lange baan geschoven, want nadat ze zijn pik uit haar mond had laten glijden, ging de mooie masseur weer naar het voeteneind van de massagetafel en begon haar clitoris met zijn tong te verwennen. De opgekropte seksuele spanning van het laatste half jaar kwam er in één keer uit, want ze kreeg een spontaan orgasme van de heerlijke erotische sex. Normaal zou het te gevoelig zijn om verder te gaan als ze was klaargekomen, maar de masseur wist haar telkens opnieuw in extase te krijgen. Ze was in een multipel orgasme terechtgekomen en ze wilde dat het nooit zou eindigen.

Ze wordt langzaam door hem genomen

Net voordat haar clitoris te gevoelig werd, stopte de masseur met beffen en klom hij op de massagetafel. Hij drukte zijn grote pik tegen haar kletsnatte kutje aan en langzaam schoof hij naar binnen. Alles ging relaxed tijdens deze heerlijke vrijpartij, ook het neuken. Hij ging langzaam heen en weer en wreef ondertussen over haar mooie grote borsten die onder de olie zaten. Hij pakte het flesje massageolie erbij en zorgde ervoor dat haar mooie lijf nog gladder werd. Josephine vond het heerlijk en wist gelijk wat ze moest doen toen hij op zijn rug op de tafel ging liggen. Ze gleed met recht op hem en duwde haar onderlichaam naar achteren, zodat zijn mooie grote penis weer in haar kutje terechtkwam. Ze vond het knap dat het haar in één keer lukte, zonder dat zijn pik weggleed. Alles liep perfect en ze wist dat deze sexpartij hoog in haar top tien van ultieme seksbelevenissen zou eindigen.

Gevoelige borsten en nog een orgasme

Ze bereed hem langzaam, terwijl hij uitgebreid aandacht besteedde aan haar grote tieten. Dat vond ze heerlijk, want die waren nogal gevoelig. Het was een vroeger vriendje zelfs ooit gelukt om haar een orgasme te bezorgen door alleen met haar borsten bezig te zijn. Net op moment dat ze weer zou gaan klaarkomen, stopte hij en zei dat ze met haar kontje omhoog op de massagetafel moest gaan liggen. De knappe brunette kreunde teleurgesteld, want ze had zich al helemaal voorbereid op haar orgasme.

Dat was ze alweer snel vergeten want wat er daarna gebeurde was te lekker. Hij begon haar steviger te nemen en het orgasme dat even daarvoor niet was doorgezet, kwam in volle glorie om de hoek kijken. De tintelingen schoten door haar lijf en ze kwam van de ene genotsprikkel in de andere terecht. Hij voelde precies aan wat ze nodig had, want hij bleef haar hard neuken, totdat ze echt niet meer kon. Ze was ondertussen op het hoofdeinde van de massagetafel terechtgekomen en ze wilde nu dat haar knappe masseur ook klaar zou komen. Hij had haar zoveel genot bezorgd en ze wilde hem zien spuiten.

Hij komt op haar grote borsten klaar

Hij had niet veel nodig, want hij legde zijn grote pik tussen haar mooie borsten en ging een paar keer heen en weer. Dat was voldoende om klaar te komen en Josphine vond het heerlijk dat hij zijn zaad op haar spoot. Ze wreef het in haar borsten en met haar hand maakte ze haar kin schoon, vervolgens likte ze haar hand af en kon ze eindelijk proeven hoe de sperma van haar massage minnaar smaakte. Het was lekker en ze kon niets anders zeggen dan dat ze goed opgeknapt was van de heerlijke erotische sex.

Nadat ze onder de douche was geweest en klaar was om te vertrekken nam de knappe masseur haar apart en fluisterde zachtjes in haar oor:

“Het is hier komende zaterdag gesloten, maar ik kan een afspraak voor je maken. Dan kan Juliette ook meekomen, ik denk wel dat ze daar zin in heeft.”

From:
Date: januari 14, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *