Online Lingerie- en Latex Shop
Online Lingerie- en Latex Shop

Romantische seks en voor het eerst een deep throat

0 views
0%

Ze had geoefend voor de deep throat

Ginebra Belluci is een knappe jonge vrouw die helemaal hoteldebotel verliefd is geworden op de man van haar dromen. Ze passen op alle vlakken bij elkaar, kunnen met elkaar lachen en er is een klik op zowel het geestelijke als het fysieke. De eerste keer dat ze seks hadden was een gamechanger voor de mooie brunette. Ze had nog nooit zo snel een orgasme gekregen en ze was ook nog nooit meer dan drie keer klaargekomen tijdens de seks. In het begin was ze een beetje geschrokken van zijn grote pik, want die van haar ex-vriend was een stuk kleiner. Ze wist dat ze die zonder oefenen nooit helemaal in haar mond zou kunnen krijgen en dat werd een uitdaging voor haar.

Ze had stiekem geoefend met haar grote dildo en stukje bij beetje kon ze uiteindelijk het apparaat helemaal in haar mond laten verdwijnen. Ze kon bijna haar mond niet dicht houden tegen haar vriend, maar ze wilde het als verrassing houden. De mooie vrouw had ook al een dag in gedachten waarop ze hem ging verwennen met haar nieuw verworven vaardigheid. Die zondag hadden ze een niks-dag en konden ze al ze wilden gewoon de hele dag in hun bed blijven liggen. Beetje seks, beetje Netflix, beetje slapen, dat werk.

Een ontbijtje en romantische seks op de zondagochtend

De zondag begon in ieder geval goed, want haar vriend had een ontbijtje in elkaar gezet en haar voorzichtig wakker gemaakt. Ze kwam langzaam uit een heerlijke erotische droom en ze kon niet wachten om seks met haar vriend te hebben. Die was een beetje verrast door de voortvarendheid van zijn vriendin, maar je hoorde hem niet klagen. Hij zette het dienblad met het ontbijt erop netjes weg en al snel begonnen ze aan de romantische seks en werd Ginnebra heerlijk gebeft door haar vriend. Hij neemt de tijd om haar kutje te likken en ze moet toegeven, hij is er goed in. Hij zorgt er altijd voor dat ze een orgasme krijgt, voordat ze aan het neuken beginnen.

Het lukt haar om zijn pik helemaal in haar mond te krijgen

Ze zijn allebei verzot op orale sex, geven en nemen, en ze vindt het ook helemaal niet erg om zijn grote pik helemaal in haar mond te laten verdwijnen. Ze besluit om dit te laten wachten tot na de eerste neuksessie, want ze moet eerst zijn penis in haar kutje voelen. Dan wordt het tijd om te laten zien wat ze kan en langzaam werkt ze naar het moment toe dat ze hem deep throat. Haar vriend was helemaal in extase, want er waren maar weinig vrouwen in staat om zijn pik tot aan zijn ballen in hun mond te nemen en dat juist de vrouw waar hij hopeloos verliefd op was geworden dit kon, zorgde voor heel veel extra opwinding.

Ze komen allebei heerlijk klaar

De mooie Ginebra begon voorzichtig en ze vond het jammer dat ze het niet langer kon volhouden, maar het begin was er. Er zou een dag komen dat ze hem klaar zou pijpen en hij zijn zaad diep in haar keel zou spuiten. Die zondag was het nog niet die dag, maar dat maakte voor de romantische seks verder weinig uit. Ze waren allebei hard aan een orgasme toe en de mooie brunette bereed zijn pik met liefde en passie. Ze vingerde zichzelf terwijl ze geneukt werd en nadat ze klaargekomen was, zag ze dat haar vriend het ook niet meer lang hield. Hij haalde zijn pik uit haar kutje en trok er een paar keer aan, voordat hij op haar buik en haar mooie vagina klaarkwam.

Visited 1.123 times, 8 visit(s) today
From:
Date: november 16, 2023
Pornosterren: Ginebra Belluci

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *