Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Opgewonden vrouw houdt sexy zwart jurkje en hoge hakken aan

0 views
0%

Knappe opgewonden vrouw heeft zin in spontane sex

Een knappe opgewonden vrouw, Valeria, is zich aan het klaarmaken voor een avondje uit als ze haar vriend de badkamer komt binnenlopen. Ze is net klaar met haar make-up opdoen en ziet er fantastisch uit in een sexy zwart jurkje en haar mooie hoge hakken. Als ze haar vriend ziet heeft de opgewonden vrouw spontaan zin in sex. Ondanks dat ze maar weinig tijd hebben, ze hebben een reservering in een restaurant, besluit ze dat het de hoogste tijd is om aan sex te doen. Ze kent zichzelf en ze weet dat het etentje niet lang zal gaan duren, want als ze eenmaal opgewonden is, dan gaat dat niet snel over.

“Ik denk dat het een heel goed plan is als je onze reservering afbelt”, zegt ze tegen haar vriend terwijl ze haar strakke jurkje een beetje omhoog doet en met haar hand in haar onderbroekje verdwijnt. “Ik denk dat we eten moeten bestellen en onze avond anders moeten gaan besteden. Ik ga ervoor zorgen dat je er geen spijt van krijgt.”

Niet uit eten, wel erotische sex

Haar vriend keek haar aan en wist gelijk dat het geen enkele zin had om nog op stap te gaan. Hij belde het restaurant en het was geen enkel probleem om de reservering te verplaatsen naar de volgende avond. Hij had zijn telefoon nog niet neergelegd of hij voelde hoe de opgewonden vrouw zich tegen hem aandrukte en in zijn oor fluisterde:

“Even geen voorspel lieverd, ik wil die mooie pik van je in mijn kutje voelen en je zaad op mijn kutje.”

Ze begon zijn broek los te knopen en al snel leunde ze tegen het wastafelmeubel en werd ze van achteren genomen door haar vriend. Ze bekeek zichzelf in de spiegel en nam zich één ding voor:

“Dat jurkje gaat niet uit, wat er ook gebeurt. Die heb ik niet voor niets gekocht.”

Visited 219 times, 8 visit(s) today
From:
Date: februari 14, 2024
Pornosterren: Valeria Luxury

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *