Online Erotiek en Seksshop
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Vastgebonden vrouw, mooie echtgenote, heeft sex met haar man en hun beste vriend

0 views
0%

Vastgebonden vrouw heeft opwindende sex

Kayleigh is een mooie echtgenote die er klaar voor is om haar sexleven een andere richting te geven. Ze waren al voorzichtig begonnen met partnerruil, op vakantie met een bevriend stel en dat was uitstekend bevallen. Dat was zeker iets dat ze vaker gingen doen, maar eerst wilde het echtpaar een paar wederzijdse fantasieën werkelijkheid laten worden.

De mooie echtgenote wilde sex hebben met twee mannen en zij wilde dan vastgebonden zijn. Ze had al een man op het oog, die haar samen met haar echtgenoot zou gaan neuken. De beste vriend van het koppel, Rob, die ze al kenden vanaf de eerste klas van de middelbare school. Kaleigh had toen twee jongens achter zich aanlopen en uiteindelijk was het haar huidige echtgenoot geworden waar ze voor koos. Zijn beste vriend kon zijn teleurstelling een plekje geven en vanaf dat moment waren ze onafscheidelijk.

Getrouwd met haar beste vriendin

Kayleigh was nogal populair op de middelbare school en ze had veel knappe vriendinnen. Ze zorgde goed voor hun beste vriend, door hem te koppelen aan haar vriendinnen, die hem normaal nooit naar hem hadden omgekeken. Ze wist dat hij nog steeds wel gevoelens voor haar had, maar dat begon steeds meer te slijten. Zeker toen hij uiteindelijk verkering kreeg met haar beste vriendin en ze voortaan gezellig stelletjes dingen met elkaar gingen doen. Ze trouwden een maand na elkaar en ze bleven elkaars beste vrienden.

Beste vriendin vindt het geen probleem

Ze vond het jammer dat Rob en zijn vrouw niet degene waren waar ze partnerruil mee hadden op vakantie, maar wat niet is zou vast nog wel komen, dacht Kayleigh bij zichzelf. Ze wist dat haar beste vriendin het vreselijk geil zou vinden als ze het voor zou stellen, maar eerst wilde ze iets anders doen, waarvoor ze wel de toestemming nodig had van haar. Rob zou degene zijn die haar zou neuken, terwijl ze vastgebonden op bed lag.

Haar beste vriendin vond het gelijk een goed plan en ze zei direct dat ze Rob heel blij mochten maken, maar er stond wel iets tegenover. De beste vriendin had eenzelfde fantasie als Kayleigh, alleen wilde zij een andere vrouw erbij.

“Geen probleem”, zei Kayleigh, die wist dat haar man het een geil idee zou vinden. Zeker als ze erbij vertelde dat ze speciaal voor hem een vrouw geregeld hadden, waar hij zich mee bezig kon tijdens het trio.

“Het lijkt me heerlijk om de vastgebonden vrouw te zijn en mijn kutje door jou gebeft wordt, terwijl Rob zijn grote pik in mijn mond heeft zitten. Aangezien ik vastgebonden ben, moet ik wel doen wat jullie zeggen, dus zal ik je ook moeten beffen. Ik heb het nog nooit met een vrouw gedaan, maar het lijkt me vreselijk geil om dat lekkere kutje van je te verwennen.”

“Zullen we dan Nicole regelen voor mijn man”, zei Kayleigh, “we zijn al een tijdje van de middelbare school af, maar ik weet zeker dat ze zijn grote pik nog steeds een keer in haar kutje wil hebben.”

“Lijkt me een goed plan”, zei Brenda, haar beste vriendin, “dat regel ik wel.”

Verrassing voor hun beste vriend

Kayleigh had niet anders verwacht dan dat het van een leien dakje zou lopen, want ze wist dat haar beste vriendin net zo geil was als zij, en het helemaal niet erg vond om hun sexleven een boost te geven. Het was niet dat de stelletjes het saai hadden in bed, ze wilden gewoon meer.

Ze spraken af dat het een verrassing voor Rob zou zijn en er pas achter zou komen wat er ging gebeuren, als hij de hotelkamer zou binnenlopen. Haar echtgenoot zou hem meenemen naar de hotelbar, waar ze een paar biertjes gingen drinken. Kayleigh lag ondertussen klaar op bed en als ze binnen zouden komen lopen, dan zou haar man haar vastbinden en daarna mochten ze haar gebruiken.

Het stopwoord hadden ze ook aan Rob doorgegeven, die met open mond stond te kijken naar de vastgebonden vrouw, waar hij ooit smoorverliefd op was. Ze was nog mooier dan hij zich had voorgesteld en hij had even de tijd nodig om alles te verwerken. Hij ging in de stoel zitten, die tegenover het bed stond en keek hoe zijn beste vriend bezig was om zijn echtgenote vast te binden.

Marcel, de echtgenoot, had zich ondertussen uitgekleed en had zijn echtgenote goed vastgebonden.

Vastgebonden vrouw wordt geneukt door twee mannen

“Tijd om je uit te kleden”, zei hij, terwijl hij zijn pik in de mond van zijn vastgebonden vrouw stak. “Dit is je kans om sex met haar te hebben en geloof me, het wordt nog mooier voor je. Volgende week lig jij met jouw vrouw en mijn vrouw in bed en mag ik toekijken. Ik geloof dat de beide dames iets geregeld hebben, zodat ik me niet zelf hoef af te trekken, maar meer weet ik ook niet.”

“Rob, schiet eens op, ik wil eindelijk die pik van je zien en in me voelen”, zei Kayleigh ongeduldig en dat was het moment dat het bij Rob doorkwam dat hij niet in een erotische droom zat. Hij stond op, kleedde zich helemaal uit en liep vervolgens naar het bed toe en stak zonder omhaal zijn dikke pik in het geile kutje van Kayleigh.

Die bleef ondertussen haar man pijpen, terwijl ze geneukt werd door hun beste vriend. Ze vond het heerlijk dat hij de tijd nam en zichzelf niet binnen vijf minuten naar een orgasme neukte. Hij stootte rustig zijn pik in haar, want hij wilde zoveel mogelijk van het moment genieten. Het was een geil gezicht, Kayleigh die vastgebonden op het bed lag en haar man aan het pijpen was, terwijl hij haar neukte.

Pijpen en neuken

Ze wisselden elkaar af tijdens het trio en het geile pijpen van Kayleigh was bijna nog beter dan het neuken. De mooie echtgenote moest moeite doen om in een goede houding te liggen voor het pijpen. Rob had door dat hij haar best wat ruw aan mocht pakken, want dat was wat ze wilde. Hij hield haar hoofd stevig vast, terwijl ze zijn grote pik aan het verwennen was en van achteren geneukt werd door haar echtgenoot.

Hij spuit haar kutje vol

De twee mannen neukten haar in verschillende standjes en ze was al aan haar derde orgasme toe, toen Rob het niet meer in kon houden. Hij stootte zijn pik diep in haar kutje en begon haar helemaal vol te spuiten. Het was een geil gezicht om zijn voormalige droomvrouw naakt en vastgebonden op bed te zien liggen en het leek wel alsof hij niet kon stoppen met zaad spuiten.

Uiteindelijk liet hij zijn pik uit haar kutje glijden en ging weer in de stoel zitten. Zijn pik bleef keihard omhoog staan en zijn opwinding werd ook niet minder. Kayleigh keek hem verlekkerd aan en wenkte dat hij naar haar toe moest komen. Ze wilde hem pijpen, terwijl haar echtgenoot de tweede man zou zijn die haar vol ging spuiten. De vastgebonden vrouw probeerde het zo te timen dat Rob zijn zaad in haar mond spoot, terwijl haar echtgenoot haar kutje vulde.

Ze kreeg het nog voor elkaar ook en lag trillend na te genieten van haar vierde orgasme, die ze kreeg toen allebei de mannen hun zaad in haar spoten. De twee mannen lagen naast haar en Rob was zachtjes met haar hand haar clitoris aan het masseren, toen er op de deur geklopt werd.

Een complete geile verrassing

“Het zal wel roomservice zijn die bij het verkeerde kamernummer staan”, zei Marcel terwijl hij opstond en naar de hotelkamerdeur liep. Hij trok wel eerst zijn kamerjas aan, want het leek hem niet handig om het hotelpersoneel te laten schrikken, want het laatste dat hij wilde was dat ze uit hun hotelkamer gezet zouden worden.

Hij deed de deur open en hij was op z’n minst verrast, want Brenda en Nicole stonden voor de deur. Ze hadden allebei een lange jas aan en deden die open toen Marcel ze met open mond aan stond te kijken. Hij zag dat ze allebei hele sexy lingerie aanhadden en het volgende moment werd hij naar binnen geduwd.

Brenda liep gelijk door naar het bed, terwijl Nicole voor Marcel op haar knieën ging en hem begon te pijpen. Rob, die nog steeds Kayleigh aan het vingeren was, kreeg een hartverzakking toen hij zijn echtgenote binnen zag komen lopen. Hij wist niet wat hij van de situatie moest denken en Kayleigh blijkbaar ook niet, want die keek ook met stomheid geslagen naar haar beste vriendin.

“Rob, als jij zo aardig bent om Kayleigh los te maken en vervolgens mij vast te binden, dan kunnen we doorgaan waar jullie gestopt zijn.”

Ze keek Kayleigh aan en zei: “ik heb zo lopen fantaseren over jullie, dat ik het echt niet meer hield. Ik had geen zin om een week te wachten, dus heb ik Nicole gebeld en hier zijn we. Kunnen we gelijk mijn fantasie ook uitleven. Dan kunnen Marcel en Nicole daarna ook meedoen, dan hebben een soort van groepssex, dat heb ik trouwens ook nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik er heel erg van ga genieten.”

Visited 549 times, 2 visit(s) today
From:
Date: juli 12, 2022
Pornosterren: Serenity Cox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *