Online Lingerie- en Latex Shop
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Partnerruil op vakantie, met een bevriend stel

0 views
0%

Partnerruil op vakantie

Kenzie is in een blije vrouw. Ze hebben een huisje gehuurd in Italië, waar ze drie weken lang lekker tot rust komen. Het is nu al een week genieten van alles wat het mooie land te bieden heeft en van elkaar. Door drukte met allebei hun werk, hadden ze de afgelopen tijd niet veel sex gehad en dat begon ze toch een beetje op te breken. Van een paar keer in de week tot één keer in de twee weken was iets waar ze niet op zaten te wachten. Niet zo vreemd dus dat ze de eerste paar dagen van hun vakantie hun bed nauwelijks uitgekomen zijn. Alle seksuele frustraties gooiden ze eruit met een combinatie van erotische en sensuele sex en gewoon hard neuken.

Dat was iets om blij van te worden, maar er stond meer te gebeuren. Een bevriend stel zou een weekje bij ze langskomen om ook lekker te genieten. Het zou zeker genieten worden, want Kenzie en haar man hadden al eens aan partnerruil gedaan met het bevriende stel en dat stond nu ook op het programma. De twee vrouwen en mannen lieten er geen gras over groeien, want nadat ze zich opgefrist hadden en van een drankje hadden genoten, nam Kenzie het voortouw en ging richting de slaapkamer waar ze uitgebreide sex ging hebben met de echtgenoot.

Week lang bij een ander in bed

Ondertussen maakten haar man en de vrouw het zich buiten gemakkelijk. Het duurde niet lang voordat de mooie brunette op haar knieën zat en de echtgenoot van Kenzie aan het pijpen was. Ze hadden afgesproken dat de partnerruil voor de hele week zou gelden. Geen van vier zou daarom met hun eigen partner in bed liggen en dat bleek een gouden keuze te zijn. Doordat iedereen lekker relaxt was, werd er intens genoten van de sex en van elkaar.

Alles kon en niets hoefde.

Knappe brunette geniet van de erotische sex

Visited 473 times, 23 visit(s) today
From:
Date: augustus 18, 2021
Pornosterren: Kamryn Jade / Kenzie Madison

4 thoughts on “Partnerruil op vakantie, met een bevriend stel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *