Flirten met oma's
Flirten met oma's
Ondeugende Dames Willen Sex
Download nu de hele video!

Mooie moeder heeft sex met jongeman in de stallen van de manege

0 views
0%

Mooie moeder heeft gevoelens voor de paardentrainer

Sophie is een mooie moeder die graag naar de manege gaat waar haar dochter paardrijles heeft. Niet alleen om naar haar dochter te kijken, ze heeft gevoelens ontwikkeld voor de paardentrainer. Een man die een stuk jonger is dan zijzelf. De knappe milf heeft geen probleem met het leeftijdsverschil, maar ze weet niet hoe de paardentrainer er over denkt. Ze heeft wel gezien dat hij net even iets te lang naar haar keek als ze voorbij kwam lopen, maar dat gaf haar nog niet de zekerheid dat hij haar ook erg leuk vindt. Ze had hem voor het eerst ontmoet bij een goede vriendin van haar. Haar zoon had zijn beste vriend meegenomen, de paardentrainer, waar ze gelijk de vlinders van in haar buik kreeg. Hij werkte sinds kort bij de plaatselijke manege en dat verklaarde waarom ze hem daar nog nooit gezien had.

Ze besluit om recht op haar doel af te gaan

Ze besloot om de koe bij de hoorns te vatten, nadat ze haar dochter bij haar ex-man had afgezet, waar ze de hele week zou blijven. Dat gaf haar mooi de kans om te kijken of het iets kon worden tussen haar en de jongere man. Ze wist dat hij op maandagavond altijd langer bleef dan de rest van het personeel van de manege. Dan trainde hij zijn eigen paard en meestal was hij tegen een uur of negen klaar. De mooie moeder had het goed uitgezocht, want er kwam verder dan de paardentrainer niemand anders meer in de stallen.

Het was een risico dat ze ging nemen, maar ze had het er graag voorover. Als het aan haar lag zou hun rendez vous in de stallen eindigen in sex, maar met zoenen nam ze ook genoegen. Dan wist ze in ieder geval zeker dat Frenk, de paardentrainer, haar ook zag zitten. Ze liep die avond rond negen uur vanaf het parkeerterrein naar de stallen en ging door een achterdeur naar binnen. Mochten er nog mensen in de kantine zitten, dan konden die haar niet zien.

De mooie moeder werd hartelijk begroet door Frenk, die vroeg wat ze zo laat nog in de stallen kwam doen.

“Ga maar even zitten”, zei Sophie ernstiger dan ze zich had voorgenomen, “ik moet je wat vertellen.”

“Oh jee”, zei Frenk die een beetje verschrikt keek, “het is toch niet iets ernstigs.”

“Nee, het is zelfs iets mooi als het beantwoord wordt”, Sophie stopte heel even en veegde toen al haar moed bij elkaar, “ik ben verliefd op je sinds het moment dat ik je bij mijn vriendin heb ontmoet. Ik had het voor me kunnen houden, maar het gevoel is te sterk. Ik wil weten of je misschien zin hebt in een date met me, om te kijken of de gevoelens wederzijds zijn. Ik weet dat ik je hiermee overval en nee is ook een antwoord. Dan loop ik weer naar buiten en vergeten we dat ik hier ben geweest.”

De gevoelens zijn wederzijds

Frenk was heel even stil en zei toen precies datgene waar het hart van de mooie moeder van oversloeg: “ik heb dezelfde gevoelens sinds ik je gezien heb en kan me moeilijk concentreren als jij op de manege rondloopt. Ik had alleen nooit gedacht dat we dezelfde gevoelens voor elkaar hebben. Ik ben tenslotte een stuk jonger dan dat jij bent.”

Leeftijd maakt me niets uit”, zei Sophie, “zeker niet als het om m’n geluk gaat. Maar heb jij er geen problemen mee dat ik ouder ben?”

“Absoluut niet”, zei Frenk met een grote glimlach op zijn gezicht, “ik heb oudere vrouwen altijd interessanter gevonden dan vrouwen van mijn eigen leeftijd.”

“Een goede instelling, want wij zijn natuurlijk ook een stuk interessanter”, zei Sophie een beetje lachend en keek hem diep in zijn ogen aan. Het volgende moment waren ze aan het zoenen en Sophie trilde over haar hele lichaam toen hun tongen elkaar gevonden hadden. Er viel een stuk spanning van haar af en ze beantwoordde de kus van Frenk met passie. Ze was blij dat hij niet het type was dat direct haar kleren van het lijf rukte, maar haar tijd gaf om aan de situatie te wennen. Het zoenen leek wel eeuwig te duren en ze kreunde toen Frank zijn mond van die van haar haalde.

Hij beft haar naar haar eerste orgasme

Hij pakte een paardendeken, zodat ze comfortabel lagen voor wat er ging komen. Sophie trok zijn t-shirt uit en genoot van het mooie gespierde lichaam van Frenk. Die liet zich ook niet onbetuigd en trok het strakke jurkje van de mooie moeder naar beneden en zijn adem stokte even toen hij haar mooie volle borsten zag. Ze had geen ondergoed aangedaan, omdat ze hoopte dat het op sex zou uitlopen en dat was een goede keuze. Ze trok haar spijkerbroek uit en Frenk ging gelijk met zijn hoofd naar haar kutje toe. Sophie gaf zich over aan het genot en kreunde zachtjes toen de tong van Frenk haar clitoris had gevonden. Door de opgekropte erotische spanning duurde het niet lang voordat ze haar eerste orgasme kreeg en het was ongelooflijk lekker. Ze gaf zich er helemaal aan over en deed automatisch haar mond open toen Frenk haar wilde zoenen. Ze proefde haar eigen sappen en raakte nog meer opgewonden. Ze wilde niets liever dan Frenk ook te laten genieten, dus draaide ze snel de rollen om.

Ze zei dat hij op zijn rug moest gaan liggen en drukte vervolgens haar mooie blote borsten tegen zijn gespierde borstkas. Nadat ze intens gezoend hadden, ging ze met haar hoofd naar beneden, totdat ze bij zijn pik was aangekomen. Ze genoot van de geur van sex die van zijn penis afkwam en nam hem vervolgens in haar mond. Ze begon hem sensueel te pijpen en aan Frenk te horen was ze goed bezig. Hij kreunde luid en genoot van de ervaren mond van de mooie moeder.

Erotische sex en seksstandjes

Sophie deed haar uiterste best, want ze wilde er een onvergetelijke ervaring van maken voor Frenk. Net voordat hij klaarkwam stopte ze plotseling en wachtte heel even tot Frenk niet meer de drang had om klaar te komen. Ze liet zich vervolgens over zijn heerlijke stijve pik zakken en begon hem langzaam te berijden. Ze kwamen al snel in een neukritme terecht waar ze allebei intens van genoten en Sophie was blij dat Frenk, net als zij, van de seksstandjes was.

Het neuken was heerlijk en Sophie kwam nog een keer klaar, toen ze op haar rug lag en Frenk het tempo had opgevoerd. Normaal moest ze dan stoppen, omdat het te gevoelig werd, maar ze was nu in een seksuele flow terechtgekomen waarin haar orgasme afnam om vervolgens in volle hevigheid weer toe te slaan. Ze had ooit eerder een multipel orgasme gehad, maar dit was vele malen beter.

“Kom je ook klaar, lieverd”, zei ze met een hese stem. Het genot dat door haar lichaam schoot werd haar bijna teveel en ze wilde dat Frenk ook klaar zou komen. Waar maakte haar niet uit. Of het nu in haar kutje of op haar buik, borsten of zelfs gezicht was. Ze vond alles lekker en haar orgasme nam nog één keer in heftigheid toe, toen hij zijn pik uit haar kutje haalde en zijn zaad op haar buik spoot.

Een date in haar slaapkamer

“OMG, wat was dit lekker”, zei Sophie terwijl ze zich in de sterke armen van Frenk nestelde. Die bleek gelukkig van knuffelen te houden na de sex waardoor de vlinders in haar buik in heftigheid toenamen. Nadat ze een beetje bijgekomen waren vroeg Frenk of de mooie moeder zin had om de volgende avond met hem op date te gaan. Hij wilde haar meenemen naar een heerlijk restaurant.

Sophie keek hem lachend aan en zei: “misschien kunnen we dat restaurant overslaan en kom je morgenavond bij me eten. Ik verlang ontzettend naar je en dat hele datinggedoe kunnen we met een gerust hart overslaan, want we hebben toch al sex gehad. Dat praten om achter elkaars emoties te komen, kan ook bij mij in de slaapkamer, als we van elkaar genoten hebben.”

From:
Date: september 9, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *