Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Vriendin van mijn beste vriend ontmaagde me

0 views
0%

Ik mag de vriendin van mijn beste vriend hebben?

“Je mag haar hebben”, zei mijn beste vriend. Ik wist niet wat ik hoorde en het enige dat ik eruit kon brengen was:

“Euhhhh, hoe bedoel je dat?”

“Nou, zoals ik het zeg”, zei hij vrolijk. “Als ze je wil hebben dan is ze van jou. Ze vond je volgens mij toch altijd al leuker.”

“Maar zo werkt dat toch niet”, probeerde ik er nog tegenin te brengen, “je kan toch niet zomaar je vriendin aan mij geven. Net alsof zij daar niets over te zeggen heeft.”

“Natuurlijk heeft ze dat en geloof me, als ze er iets op tegen heeft, dan krijg je dat vanzelf te horen. Ze is niet echt op haar mondje gevallen, maar dat wist je al.”

“Maar hoe bedoel je dat ze mij leuker vindt, dat heb ik nooit gemerkt. Ze koos voor jou als ik me goed kan herinneren.”

Ze heeft mij altijd leuker gevonden

“Dat was omdat ze niet eens meer subtiele hints aan je gaf, maar je helemaal niets doorhad. Ze had naakt voor je moeten gaan staan en dan had je het pas begrepen. Ze dacht dat jij niets van haar wilde.”

“Oh”, zei ik een beetje teleurgesteld en ik ging in mijn hoofd na hoe ik dit in hemelsnaam had kunnen missen.

“Ik ga haar nu appen dat ik met haar beste vriendin een weekendje weg ga en ik heb gezegd dat jij nog maagd bent en zij je mag ontmaagden. Dan vind je toch niet erg hé?”

Ik had het idee dat mijn beste vriend zijn verstand nu echt volledig verloren had en ik wilde nog iets zeggen, maar ik zag dat Monique, zijn vriendin, me van een afstandje met een vreemde blik aankeek. Ze was die middag bij me omdat haar huisgenote een man op bezoek had en die wilde ze niet storen. Monique zat trouwens toch dagelijks bij me en nu ik erover nadacht, liep ze altijd in een sexy body, haar ondergoed of sexy kleren rond. Zou mijn beste vriend dan toch gelijk hebben?

Ze gaat met m’n pik spelen

“Je weet dat Jeroen een lul is”, zei Monique, terwijl ze naar me toekwam. Ik lag rustig op bed en ik kwam bijna klaar toen ze m’n pik uit mijn broek haalde en er achteloos mee begon te spelen.

“Hij is er met m’n beste vriendin vandoor en volgens hem ben ik nu van jou. Maar ik heb al zoveel bij je geprobeerd, ik heb niet het idee dat je me leuk vindt?”

Ik kon me niet voorstellen dat de mooie Monique last had van een gebrek aan zelfvertrouwen als het om mannen ging, maar die had ze bij mij waarschijnlijk toch wel een beetje opgelopen.

“Ik heb net met hem zitten appen”, zei ik en ik besloot om gewoon de waarheid te vertellen, “als ik niet een stomme lul was geweest, dan had ik alle subtiele en minder subtiele hints van je doorgehad en was Jeroen niet eens in the picture geweest.”

“Dat wil ik horen. Laat hem lekker zijn pik in mijn beste vriendin steken. Daar komt hij namelijk nooit meer vanaf en dat gun ik hem best wel. Ze kan een hele jaloerse bitch zijn. Hij moet niet denken dat hij iets te lang naar de barvrouw kan kijken of iets dergelijks. Maar daar komt hij snel genoeg achter.”
 
 

 
 

Ze gaat me ontmaagden, nadat ze me gepijpt heeft

Ik zag de grote glimlach op het gezicht van Monique en vervolgens keek ze me met haar mooie ogen weer aan en vroeg ze voorzichtig:

“Klopt het dat jij nog maagd bent?”

Aangezien ik toch had besloten om eerlijk te zijn, knikte ik en ze keek me blij verrast aan.

“Wat heerlijk, ik ga je ontmaagden”, zei ze, “ik ga het onvergetelijk voor je maken, maar eerst moet je even wat regelen. Ik ga zo die lekkere pik van je in mijn mond nemen en je pijpen en ik wil graag dat je dat op video zet en dat naar Jeroen toestuurt. Kan hij gelijk zien hoe een echte pik er uitziet.”

Al had ze gevraagd of ik een cowboyhoed had opgezet en in de kroonluchter was gaan hangen, dan had ik het gedaan. Ik wilde op dat moment niets liever dan dat ze mijn pik in haar mond zou nemen. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik gepijpt zou worden, maar ik had zomaar het idee dat die ene keer in het niet zou vallen bij wat Monique me zou laten voelen.

Mijn inschatting was helemaal goed, want ik voelde dingen die ik me niet kon herinneren van de vorige keer dat ik gepijpt was en het was zo ongelooflijk lekker dat ik mijn best moest doen om haar mond niet vol te spuiten.

Ze wil eerst mijn pik in haar kutje hebben

Monique haalde haar mond van mijn pik af en zei met een hese stem:

“Je mag zo in mijn mond klaarkomen en dan slik ik alles voor je door, maar nu moet ik die pik toch echt in mijn kutje hebben. Ik wil je diep in me voelen. Gewoon blijven liggen, ik laat me eroverheen zakken. Niets doen, ik doe het werk.”

Ze voegde daad bij woord en deed haar body een stukje opzij en het volgende moment begreep ik alle heisa die er rond seks bestond. Mijn pik verdween langzaam in haar kletsnatte kutje en ik voelde zoveel dingen tegelijk dat ik mijn ogen sloot en besloot om haar opdracht uit te voeren, niets doen.

Haar kutje voelde ongelooflijk strak rond mijn pik en het werd alleen maar beter toen ze me langzaam begon te berijden.

“Hoe voelt dat nu om geen maagd meer te zijn?”, vroeg ze met een grote glimlach op haar gezicht, terwijl ze me sneller begon te berijden.

Ik heb een nieuwe vriendin

“Hrrrmmppffff”, bracht ik er moeizaam uit, gevolgd door een luide kreun. Ik was zo druk bezig om niet klaar te komen en te genieten van al het nieuws waar mijn pik mee te maken kreeg. De genotsgolven schoten door mijn lijf en ik had het idee dat mijn potje het dekseltje had gevonden in de vorm van het heerlijke kutje van de mooie Monique.

“Zullen we dan maar gelijk verkering nemen”, kreunde mijn blijkbaar nieuwe vriendin een beetje moeizaam, “nu we toch bezig zijn.”

“Dat lijkt me een ……… heel goed idee…..”, kwam er in horten en stoten bij me uit.

“Mooi, dan ga ik nu omdraaien zodat je ook mijn kontje kan zien, die nu van jouw is, net zoals de rest van mij. We hebben nu verkering, dus geniet er dubbel van.”

Klaarkomen in haar mond en op haar gezicht

Ze pijpte me heel even voordat ze zich omdraaide en zich weer over mijn pik liet zakken en het neuken verder ging waar we gebleven waren. Mijn mooie nieuwe vriendin had al snel door dat ik nu echt aan het einde van mijn Latijn was en ze draaide haar hoofd om en zei met een lief stemmetje:

“Niet in me klaar gaan komen, ik wil je proeven. Dus ik ga nu van je af, neem die lekkere pik in mijn mond. Dan neem jij met je telefoon op hoe je mijn gezicht en mijn mond volspuit. Dan sturen we die nog even naar Jeroen en komen voor de rest van het weekend ons bed niet uit. Lijkt je dat wat?”
 
 

 
 

Visited 178 times, 6 visit(s) today
From:
Date: maart 14, 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *