Mature Zoekt
Download nu de hele video!

Sexfoto’s op een usb-stick leiden tot onverwachtse passie en sex

0 views
0%

Sexfoto’s op de verkeerde usb-stick

Mariette kon zich wel voor haar kop slaan. Ze had haar nieuwe vriend, zonder goed te kijken, een usb-stick gegeven waarvan ze dacht dat daar de foto’s van hun uitje opstonden. Er stonden inderdaad foto’s op, maar die leken in de verste verte niet op wat ze verwacht had. Het waren sexfoto’s waarop te zien was hoe ze erotische lesbische sex met een vrouw had.

De sexfoto’s waren van jaren geleden, toen ze nog in haar experimentele fase zat en ze erachter probeerde te komen of ze vrouwen of mannen leuker vond. Uiteindelijk ging ze voor een tijdje als biseksueel door het leven, maar die periode had ze nu achter zich gelaten. Ze was ondertussen een gescheiden moeder met een goede baan, een mooi huis, een grote auto voor de deur en een goed gevulde bankrekening. Ze had een paar hele goede investeringen gedaan en daarnaast een specifieke webshop opgezet die als een malle liep. Twee jaar geleden zat ze nog zelf achter de computer en nu had ze een heel bedrijf er omheen met genoeg personeel om hoofdpijn van te krijgen.

Mariette heeft het allemaal goed voor elkaar

Ze kon het nu wat rustiger aan doen, omdat een vriendin van haar de boel uitstekend kon managen. Haar vriendin was tijdens de lockdown haar baan kwijtgeraakt en Mariette besloot om haar een kans te geven in haar bedrijf. Ze wist dat het eigenlijk een no-no was om een vriendin aan te nemen, maar ze had gewoon mensen nodig en ze de kwalificaties van haar vriendin waren uitstekend. Ze werkte zich op tot een soort van onderdirecteur die verantwoordelijk was voor de dagelijkse gang van zaken en dat uitstekend deed. Hierdoor kon Mariette wat vaker thuiswerken en de grote lijnen van het bedrijf uitstippelen. Het was ook geen probleem meer dat ze af en toe er even tussenuit ging.

De eerste ontmoeting met haar nieuwe vriend

Dat kwam haar nu goed uit, want ze had een nieuwe vriend waarvan ze dacht dat het potentie had als het om een relatie ging. Hij is dierenarts en ze had hem ontmoet toen ze met haar hond naar de praktijk ging waar ze al jarenlang met haar huisdieren kwam. De oude, nogal nors kijkende, dierenarts was blijkbaar met pensioen gegaan en Liam had de praktijk overgenomen. Ze kon zich vaag herinneren dat ze een mailtje voorbij had zien komen, waarin het één en ander over de overname stond. Ze had het vluchtig doorgelezen en was toen weer verder gegaan met haar werkzaamheden.

Ze was even stil toen ze Liam aankeek en het was dat hij zijn blik afwendde anders was ze verdronken in zijn mooie blauwe ogen. Ze had het idee dat ze zich als een verliefde bakvis gedroeg, ze kon nog net ervoor zorgen dat ze niet giechelde toen hij iets grappigs zei. De week erop zat ze met haar andere kat, die plotseling overal last van bleek te hebben, bij de dierenarts. Het was maar goed dat hij haar na het derde bezoekje aan zijn praktijk uit eten vroeg, anders had ze een paar nieuwe katten moeten kopen om haar punt duidelijk te maken.

Een romantische avond bij hem thuis

Het klikte gelijk tussen ze en ze werden zowat het restaurant uitgezet, omdat het personeel wilde schoonmaken, zodat ze konden sluiten. Ze waren daarna, arm-in-arm lopend, naar een kroeg gegaan. Daar gingen ze naadloos verder met het gesprek waar ze in het restaurant mee gestopt waren. Hij was heel hoffelijk geweest, had de deuren voor haar opengehouden, haar jas aangenomen en hij had haar naar huis gebracht.

Ter afscheid gaf ze hem een zoen op haar wang, terwijl ze hem liever mee naar binnen had genomen om opwindende sex met hem te hebben. Ze wilde echter niet als een slet overkomen, dus Liam verdween weer, maar niet nadat hij haar bij hem thuis had uitgenodigd. Ze hoefde alleen maar een fles wijn mee te nemen, hij zou voor het eten zorgen.

Mariette merkte dat ze de uren aan het aftellen was tot het eindelijk zaterdagavond was en ze bij hem voor de deur stond. Ze had zich chic sexy gekleed en ze vond zelf dat ze er tiptop uitzag. Ze had die middag een nieuwe jurkje en nieuwe laarzen gekocht, die haar allebei als gegoten zaten. In het jurkje kwamen haar borsten mooi uit en om het ietsje spannender te maken had ze een knoopje extra opengemaakt.

Liam bleek een uitstekende kok te zijn en weer bleek dat ze uitstekend bij elkaar pasten. Ze hadden overlappende interesses en ze waren allebei geïnteresseerd in elkaars werk, bezigheden en dromen. Het was vooral dat laatste waar Mariette zich over verbaasde, dat ze zo makkelijk met Liam kon praten. Bij een ander zou ze er nooit over gepraat hebben, misschien pas als ze een jaar met elkaar gingen. Ze had een aantal dates achter de rug met mannen die zichzelf hogelijk interessant vonden en daar ook graag over wilden uitweiden.

Naaktfoto’s van Mariette in haar jongere jaren

Op naar de volgende pagina van dit sexverhaal – 2

Visited 33 times, 2 visit(s) today
From:
Date: september 10, 2021
Pornosterren: Mango A / Talia Mint

One thought on “Sexfoto’s op een usb-stick leiden tot onverwachtse passie en sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *