Milffinder
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

2 mooie vrouwen hebben romantische lesbische sex

0 views
0%

Romantische lesbische sex

Het had even geduurd voordat de 2 mooie vrouwen, Annikka en Brigitte, doorhadden dat ze voor elkaar voorbestemd waren. Het was uiteindelijk de blonde Annikka die de eerste stap had genomen en dat bleek een schot in de roos te zijn. De twee waren al een hele tijd collega’s en uiteindelijk waren ze elkaars beste vriendinnen geworden. Ze gingen vaak samen dingen doen als lekker shoppen, filmpje kijken of gewoon gezellig bij elkaar langs gaan. Dan konden ze urenlang kletsen over kantoorroddels, relaties en het gebrek daaraan of gewoon over sex.

Dit was één van de kletsavonden, met een lekker wijntje erbij, nadat ze die zaterdagmiddag besteed hadden aan een uitgebreid shoppen. Ze hadden Chinees eten besteld en al snel was het zo gezellig dat Brigitte besloot dat ze die avond bij Annikka zou blijven slapen. Niet wetende dat ze niet echt aan slapen toe zou gaan komen, door de romantische lesbische sex die ze met haar beste vriendin ging hebben.

Sexpraat, fantaseren over sex met een vrouw

Het was al wat later op avond, toen het gesprek onvermijdelijk op sex uitkwam. Ze zaten dit keer lekker aan de rosé en eindelijk had Annikka al haar moed bij elkaar geraakt en zei dat ze wel eens droomde over sex met vrouwen. Brigitte keek haar stomverwonderd aan, want dat had ze niet verwacht van haar beste vriendin. Ze vroeg haar vriendin de hemd van het lijf waarom ze over sex met een vrouw fantaseerde en betekende het dat ze lesbisch was?

Annikka moest lachen en dat zorgde ervoor dat de ongemakkelijke spanning uit de lucht was. Nee, ze was niet veranderd in een diehard lesbienne en nee, ze had ook nog nooit sex met een vrouw gehad.

“Maar wat niet is kan altijd nog komen”, had ze cryptisch gezegd, terwijl ze snel naar het gezicht van haar beste vriendin keek om te kijken hoe die reageerde.

Twee beste vriendinnen fantaseren over elkaar

Die zat naar de lege bodem van haar glas te kijken, want er schoot van alles door haar heen. Zelf had ze ook wel eens, als ze erg opgewonden was, gefantaseerd over sex met een vrouw en die vrouw was steevast Annikka. Ze had er nooit wat mee gedaan omdat ze het vreemd vond van zichzelf en ze wilde haar vriendschap met haar beste vriendin niet op het spel zetten door er met haar over te beginnen.

Ze raapte al haar moed bij elkaar en na een korte stilte vroeg ze met een benepen stemmetje of Annikka ooit over haar had gefantaseerd.

“Ik heb namelijk wel over jou gefantaseerd en niet alleen over de lesbische sex, maar ook dat we een relatie zouden hebben”, zei ze en ze was blij dat ze het er uit gegooid had.

“Lekker weer”, zei Annikka die opstond, “lopen we allebei al een tijdje met dezelfde gedachten rond en hebben we er niets mee gedaan.”

Passievol zoenen en verder gaan in de slaapkamer

Ze stond op en liep naar haar beste vriendin toe en zei voorzichtig: “vind je het heel erg als ik je ga zoenen, want het voelt zo goed dat jij er hetzelfde over denkt. Of in ieder geval er niet helemaal onwelwillend tegenover staat.”

“Dat lijkt me heerlijk”, zei Brigitte, “maar wordt het niet ongemakkelijk als blijkt dat we het beter bij fantaseren hadden kunnen houden?”

“Tsja, daar komen we alleen maar achter als we het geprobeerd hebben”, zei Annikka, die nu naast Brigitte stond.

“Daar heb je ook weer gelijk in en….”, Brigitte wilde nog wat zeggen, maar ze had haar hoofd naar Annikka gedraaid en als een soort van magneten hadden hun monden elkaar gevonden. Het leek wel alsof er een dam was opengegaan, want de twee vrouwen leken niet te kunnen stoppen met het passievolle zoenen. Uiteindelijk wisten ze zich van elkaar los te wurmen en stond Brigitte op. Ze pakte de hand van haar beste vriendin vast en zei dat het de hoogste tijd was om naar de slaapkamer te gaan.

“Ik fantaseerde alleen wel over romantische lesbische sex, niet gelijk over voorbinddildo’s enzo”, zei ze voorzichtig, want ze was best zenuwachtig. Niet dat de voorbinddildo’s haar niets leken, maar ze wilde gewoon langzaam beginnen.

“Een mazzel dat ik die niet in huis heb. Help me eraan herinneren dat ik er een paar, en nog wat andere seksspeeltjes, online bestel, want ik heb zomaar het vermoeden dat we ze binnen niet al te lange tijd gaan gebruiken.”

From:
Date: augustus 23, 2022
Pornosterren: Annikka Albrite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *