Online Erotiek en Seksshop
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Mooie blondine krijgt een multipel orgasme

0 views
0%

Janet is een mooie blondine

Janet is wat je noemt een mooie blondine. Ze heeft een prachtig figuur en een sensuele uitstraling waar veel mannen opgewonden van raken als ze in haar nabijheid zijn. Aan aanbiedingen voor sex heeft Janet dan ook niet te klagen, maar dat is niet waar ze naar op zoek is. Ze heeft een paar keer een one-night stand gehad, maar die zijn op de vingers van één hand te tellen. Ze gelooft meer in een vaste relatie met een man waarmee het op niet alleen op emotioneel gebied klikt, maar ook op het gebied van sex. Hij moet houden van sensuele, erotische en romantische sex en met haar nieuwe vriend heeft ze in de roos geschoten. Ze voelt zich helemaal op haar gemak en nadat ze elkaars lijven en wensen hadden ontdekt, kan ze zich ook helemaal aan hem geven.

Eens in de paar maanden gaan ze lekker een weekendje naar een grote stad en nemen dan altijd een luxe hotel. Als ze dan overdag de stand zijn gaan verkennen en ’s avonds van een heerlijk diner genoten hebben, gaan ze richting hun hotelkamer waar ze tot diep in de nacht sex hebben. Ze hoeven de dag erop toch niet vroeg op te staan, dus kunnen ze de tijd voor elkaar nemen. Ze experimenteren en staan altijd open voor nieuwe dingen, als ze elkaar maar in hun waarde laten en het geen pijn doet.

De mooie vrouw is opgwonden

Dit keer is Janet de hele dag al opgewonden, want haar vriend stuurt haar af en toe een WhatsAppje, terwijl hij naast haar loopt, waarin hij uit de doeken doet wat ze die avond allemaal gaan doen. Het liefst had ze het diner overgeslagen, want ze voelde de opwinding door haar lijf gieren. Ze sloegen het toetje daarom over en renden nog net niet naar de lift toe. Daar waren ze alleen, dus konden ze heerlijk met elkaar zoenen en liet hij zijn handen rusten op het lekkere kontje van de mooie blondine. Hij drukte haar tegen zich aan en Janet gaf zich helemaal aan hem over.

In de hotelkamer aangekomen, gingen ze op bed zitten en kleden ze elkaar langzaam uit. De erotische spanning was te snijden, iets waar ze allebei van hielden. Uiteindelijk waren ze helemaal uitgekleed en ging het knappe blondje met het hoofd naar de pik van haar vriend en begon hem langzaam te pijpen. Af en toe had ze de behoefte om zijn zaad te proeven, dan pijpte ze hem binnen een paar minuten naar een orgasme en slikte verlekkerd al zijn zaad door.

Ze wordt heerlijk gebeft

Dit keer nam ze echter de tijd en ze voelde precies wanneer haar vriend het niet meer zou houden. Ze bereidde zich er op voor dat hij in haar mond klaar zou komen, maar net voor het moment dat hij het niet tegen kon houden, haalde hij zijn pik uit haar mond en duwde haar achterover op bed. Hij was niet zelfzuchtig als het om sex ging en hij vond beffen heerlijk om te doen, dus al snel had zijn tong haar clitoris gevonden.

Janet reageerde alsof ze door een bij gestoken werd toen zijn tong met haar gezwollen clitoris in aanraking kwam. Het leek wel alsof alle opgebouwde opwinding er in één keer uitkwam, maar ze wist zich met al haar kracht in te houden. Ze wilde nog niet klaarkomen, maar heerlijk genieten van haar vriend, die haar oraal aan het verwennen was. Na een paar minuten kwam ze er echter achter dat het onbegonnen werk was en gaf ze zich helemaal aan hem over. Ze kwam ongelooflijk lekker klaar en het bed leek zowaar te gaan draaien. Het genot schoot door haar lichaam en vanuit de verte hoorde zichzelf vragen: “wil je me alsjeblieft neuken?”

Voor de eerst een multipel orgasme

Dat was in ieder geval niet tegen dovenmansoren gezegd, want hij voldeed gelijk aan haar wens en toen gebeurde het, iets dat ze nog nooit had meegemaakt, ze kreeg een multipel orgasme. Normaal ebde haar orgasme weg en duurde het even voordat ze weer klaarkwam, maar dit keer leek ze te zweven op de golven van genot. Het leek wel alsof haar hele lichaam in vuur en vlam stond en telkens als haar orgasme minder leek te worden, raakte haar vriend haar G-spot en kwam het in alle heftigheid weer terug.

Het leek wel alsof ze hem geprogrammeerd had, want hij wist precies wat hij op welk moment moest doen om ervoor te zorgen dat zij het gevoel vasthield. Hij neukte haar op het juiste moment zachtjes en zonder te vragen wist hij precies wanneer ze hard genomen wilde worden. Ze hield het zowaar een hele tijd vol, totdat het echt te gevoelig begon te worden.

Hij komt in haar klaar

“Wil je alsjeblieft klaarkomen, ik wil je in me voelen spuiten”, zei ze bijna smekend en zonder verder iets te zeggen stootte hij zijn pik nog dieper in haar vagina en na een paar flinke stoten begon hij te spuiten. Het had hem heel veel moeite gekost om niet eerder klaar te komen, maar hij liet zich nu helemaal gaan. Janet dacht dat haar kutje zou ontploffen, toen ze de eerste stralen heet sperma in haar kutje voelde en ze was even helemaal weg.

Na een seconde of twintig deed ze haar ogen weer open en voelde hoe ze helemaal slap op het lijf van haar vriend lag. Haar mond zocht die van hem en al snel waren ze aan het tongzoenen, het ultieme sluitstuk van heerlijke sex. Ze liet zich naast hem op het bed vallen en legde haar hoofd op zijn borstkas en zei:

“Even een klein dutje doen en daarna gaan we dit nog een keer doen, ik denk dat ik verslaafd ben geraakt aan multipele orgasmes.”

From:
Date: mei 28, 2021

One thought on “Mooie blondine krijgt een multipel orgasme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *