Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Stiefzoon heeft sex met stiefmoeder op het strand

0 views
0%

Stiefzoon meenemen op vakantie?

Melanie kon haar echtgenoot wel villen. Ze stond bepakt en bezakt klaar om op vakantie te gaan met hem, twee weken op een heerlijk tropisch eiland, maar hij belde vanaf het vliegveld dat hij het niet ging redden omdat hij met spoed naar een aantal belangrijke klanten toe moest.

“Dit is de laatste keer”, dacht de knappe stiefmoeder bij zichzelf, “die lul kan het dak op, als hij terugkomt, dan liggen de scheidingspapieren klaar.”

De tropische vakantie was bedoeld om weer nader bij elkaar te komen, want Melanie had maar al te goed door dat hun huwelijk naar de klippen aan het gaan was. Haar echtgenoot was steeds vaker op zakenreis en ze duurden steeds langer. De blondine had het idee dat zijn secretaresse geen last van te weinig aandacht had, maar ze kon het niet bewijzen.

Echtgenoot moet op onverwachte zakenreis

Ze had besloten dat ze het gevecht aan zou gaan en hem zelfs het vreemdgaan zou vergeven, als hij maar eerlijk zou zijn. De vakantie zou de eerste stap op weg zijn naar dat doel. Dat hij het lef had om die vakantie op de dag van vertrek zou cancelen maakte haar witheet.

“Maar er is toch niets aan de hand liefje, neem anders gewoon Jeroen mee, die vindt het wel lekker om twee weken lang in de zon te liggen. Maar ik moet nu ophangen, want mijn vluchtnummer wordt omgeroepen. Dag schat.”

Melanie wilde helemaal los op hem gaan, maar net voordat ze haar mond wilde opentrekken had haar man al opgehangen. De rook kwam nog net niet uit haar oren en op dat moment besloot ze om gewoon van haar vakantie te genieten en van haar stiefzoon. Ze had al maanden geen sex gehad en dat was iets wat aangepakt moest worden. Het zou een heerlijke vakantie worden, beetje chillen, beetje haar stiefzoon neuken en een beetje relaxen op het strand.

Stiefzoon gaat mee in plaats van zijn vader

Het zou voor haar geen enkele moeite zijn om sex met haar stiefzoon te gaan hebben. Ze hoefde alleen maar haar bikinitopje uit te doen en Jeroen z’n stijve zou waarschijnlijk door zijn zwembroekje heen gaan. Hij was net 20 geworden, had verder geen vriendin en eens in de zoveel tijd een one-night-stand. De ideale man om mee op vakantie te gaan.

Nadat ze wat rustiger was geworden besloot ze om Jeroen gelijk te bellen, want over een paar uur moesten ze al op het vliegveld staan. Ze belde haar stiefzoon wakker en moest hem tien minuten later terugbellen, want er moest eerst koffie in. Hij was inderdaad een stuk helderder dan bij het eerste telefoongesprek en als hij dat nog niet was geweest, dan had het geratel van zijn stiefmoeder er wel voor gezorgd.

Hij had moeite om haar bij te houden, maar begreep dat zijn vader een grote lul was, dat hij twee weken op vakantie ging met zijn stiefmoeder en dat hij al over twee uur opgehaald werd.

“Maak je niet druk om kleren, als je maar voor twee dagen iets schoons bij je hebt, de rest kopen we daar wel. Ik heb je vaders credit card mee, dus we kunnen los.”

Niet dat ze van plan was om zijn credit card maximaal te gebruiken, want dat zou weer afgaan van haar aanspraak op de helft van hun kapitaal, waar ze recht op had na de scheiding. Maar ze zou zeker niet voorzichtig gaan doen.

Jeroen pakte vlug wat kleren die redelijk schoon waren bij elkaar en stond na twee uur met een rugzak om te wachten op zijn stiefmoeder. Ze had een taxi genomen en Jeroen stond nog geen minuut beneden of hij zag haar al aankomen. Een paar uur later zaten ze in het vliegtuig en zei zijn stiefmoeder dat hij lekker moest gaan slapen, zodat hij voldoende energie zou hebben om de vakantie door te komen.

Hij is gefixeerd op haar grote borsten

Jeroen vond die opmerking een beetje vreemd, want wat hij begrepen had van zijn stiefmoeder, was dat het een relaxvakantie zou gaan worden. Dat speelde eventjes door zijn hoofd, totdat zijn pik het weer overnam en hij zo opvallend mogelijk probeerde om in haar decolleté te kijken. Melanie had vanaf het begin gelijk de aanval ingezet en een strak zomerjurkje aangedaan, waarin haar grote borsten goed uitkwamen.

Het bleek het gewenste effect te hebben, want ze zag hoe haar stiefzoon wat ging verzitten om zijn stijve pik voor haar te camoufleren.

“Dat gaat de goede kant op”, dacht Melanie bij zichzelf en viel vervolgens zelf ook in slaap. Ze zat in een heftige erotische droom waarin haar stiefzoon de hoofdrol speelde. Hij neukte haar met zijn grote pik en de droom was zo realistisch dat ze zich pas realiseerde dat ze droomde, toen ze wakker werd van de stem van de piloot van het vliegtuig.

Die melde dat ze gingen landen en nog geen uur later zaten ze in een taxi, op weg naar het luxe vakantieresort waar ze twee weken lang zouden gaan genieten. Het was al na twee uur ’s nachts dat ze uiteindelijk bij de receptie stonden en ze de sleutels van hun kamer kregen.

Melanie had onderweg in de taxi gezegd dat ze samen op een kamer zouden slapen, want ze had nog geprobeerd om het om te boeken, maar dat bleek op korte termijn niet mogelijk.

“Ik hoop dus niet dat je het erg vind om naast een oude vrouw op bed te liggen”, zei ze met een glimlach op haar gezicht. Ze was duidelijk aan het vissen naar complimentjes en ze werd niet teleurgesteld door haar stiefzoon.

“Je bent helemaal niet oud”, zei Jeroen spontaan, “waarom mijn vader jou verdient heeft, weet ik niet, maar hij zou zijn handen dicht moeten knijpen met zo’n mooie vrouw.”

Melanie wist dat Jeroen niet op heel goede voet stond met zijn vader, dus in dat opzicht was het twee zielen, één gedachte. Nadat ze in de hotelkamer hun kleren hadden opgehangen en Jeroen onder de douche stond, paste Melanie haar verleidingsplan aan. Ze was zo opgewonden geraakt van haar erotische droom, dat ze besloot om gelijk in de aanval te gaan. De geile stiefmoeder wilde nog die nacht de grote pik van haar stiefzoon in haar kutje hebben.

Ze had een sexy badjas aangetrokken, waarin haar vormen goed uitkwamen en na een laatste blik in de spiegel, liep ze de badkamer binnen. Vanaf dat moment was het improviseren en dat ging haar goed af.

“Schiet eens op”, had ze gezegd, “je staat al een half uur onder de douche, laat je ook wat warm water voor mij over.”

Alles gaat volgens plan

Ze kon niet in de douchecabine kijken, want het was maar half doorzichtig, maar ze had genoeg gezien om een nog natter kutje te krijgen. De geile stiefmoeder wist dat hij zich aan het aftrekken was, want ze zag hoe hij schrok toen ze binnenkwam lopen. Hij had zijn hand snel van zijn pik gehaald, zodat ze de contouren van zijn grote pik zag.

“Als je over vijf minuten niet klaar bent, dan kom ik naast je onder de douche staan, en dat is een dreigement die ik uit ga voeren”, zei ze dapper.

Ze vond het jammer dat hij na drie minuten al de kamer kwam binnenlopen met een handdoek om zijn middel. De mooie stiefmoeder had het helemaal niet erg gevonden om in de douchecabine op haar knieën te gaan en haar stiefzoon te pijpen. Het betekende alleen dat het iets langer zou gaan duren voordat ze geneukt zou worden.

Na een kwartier was ze klaar met douchen en had ze een lingeriejurkje aangetrokken, die aan niets te wensen overliet. Ze zag aan de ogen van haar stiefzoon, die al op bed lag, dat het een goede keuze was geweest, want hij kreeg een beetje een rood hoofd toen hij haar aankeek.

Praten en bewegen in haar slaap

“Als je het prettiger vindt dat we de bedden uit elkaar halen, dan moeten we dat even regelen”, zei ze, maar ze wist al dat dit niet de bedoeling zou zijn.

“Euhhhh, nee hoor”, zei Jeroen, die moeite deed om haar in haar gezicht te blijven aankijken, “als jij het niet erg vindt, dan vind ik het best.”

“Ik vind het helemaal niet erg om naast zo’n knappe jongeman te liggen”, zei ze een beetje giechelend, “dat gebeurt een oude vrouw niet dagelijks.”

“Je bent niet oud”, zei Jeroen, “die op zijn zij ging liggen omdat hij zag dat zijn stijve pik een bolling in de lakens veroorzaakte.

“Ik ben nogal bewegelijk tijdens mijn slaap en praat af en toe”, zei Melanie terwijl ze aan haar kant van het bed ging liggen en de dekens over zich heentrok. “Moet je verder niet op letten, maar me gewoon terugduwen en niet luisteren naar mijn slappe geouwehoer.”

“Welterusten”, zei ze en ze draaide zich om, zodat ze hem een kus op zijn wang kon geven. Ze deed een beetje onhandig en voor dat Jeroen het doorhad, voelde hij de lippen van zijn stiefmoeder op die van haar en het duurde net even te lang, voordat ze haar gezicht weer terugtrok.

“Sorry, lieverd”, zei ze met een onschuldige stem, “je stiefmoeder is af en toe een beetje onhandig.”

Ze ging op haar beurt op haar zij liggen, met haar gezicht van haar stiefzoon af en na vijf minuten deed ze alsof ze sliep. Ze merkte aan Jeroen dat die nog steeds doodstil in bed lag en na een kwartier besloot ze om haar geheime wapen in te zetten: “bewegen tijdens haar slaap.”

De geile stiefmoeder ging met haar kontje naar achteren en ze merkte dat Jeroen ook naar achteren ging, want anders was zijn grote pik in haar bilnaad terechtgekomen. Melanie vond het best wel bitchy van zichzelf, maar ze besloot om hem te gaan teasen, totdat hij niet meer te houden was. Ze draaide zich om en dit keer kon Jeroen niet meer verder uitwijken. Ze lag nu met haar grote borsten tegen haar borstkas aan en ze had haar arm over hem heen gelegd.

Jeroen verstijfde toen zijn mooie stiefmoeder haar grote borsten tegen hem had aangedrukt en ze haar arm over hem heen had geslagen. Zijn pik was nu zo keihard geworden, dat hij naarstig naar een manier zocht om zich uit de omhelzing van zijn stiefmoeder te wurmen. Dan kon hij snel naar de badkamer waar hij zich kon aftrekken, want hij had nu het gevoel dat het zaad bijna uit zijn oren spoot.

Het probleem was echter dat als hij bewoog, zijn stiefmoeder nog dichter tegen hem aan ging liggen en hem nog steviger vastpakte.

Pagina twee van dit stiefzoon – stiefmoeder sexverhaal

Visited 267 times, 14 visit(s) today
From:
Date: mei 20, 2022
Pornosterren: Erin Electra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *