Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Lesbisch rollenspel met een knappe blonde milf

0 views
0%

Knappe blonde milf heeft een diep decolleté

Mathilda is een knappe blonde milf, die een paar mooie grote borsten heeft. Die laat ze graag zien, want meestal heeft ze een jurkje of blouse met een diep decolleté aan. Tegenwoordig hoeft ze geen rekening meer te houden met het commentaar van haar voormalige echtgenoot, die vaak genoeg gezegd had dat ze er als een hoer bijliep.

Huwelijk loopt ten einde

In het begin van hun huwelijk vond hij het juist sexy, want het was ook de reden dat hij op haar gevallen was, buiten haar persoonlijkheid om natuurlijk. Naarmate ze verder kwamen in hun huwelijk was hij echter, onder invloed van een vrouwelijke collega, in één keer diep gelovig geworden en eiste dat ze op zondagochtend mee naar de kerk ging. Dat had ze een paar keer gedaan, maar het voelde niet goed voor haar. Ze was een overtuigd atheïst en ze begreep dat ze bepaalde opofferingen moest maken in een huwelijk, maar dit ging haar te ver.

Het aanhangen van zijn nieuwe geloof was niet de enige verandering in het gedrag van haar voormalige echtgenoot. Hij probeerde haar steeds meer af te zonderen van haar familie en vrienden en begon zich controlerend te gedragen. Mathilda had in een vroeg stadium alle rode vlaggen door en ze ging er keihard tegenin. Ze had meer dan genoeg gelezen over relaties waarin de man de baas was en dat was iets waarin zij absoluut niet terecht wilde komen.

Het ging telkens weer even goed met haar relatie als ze een ruzie hadden gehad, maar al snel verviel haar man in zijn oude gewoontes. Uiteindelijk besloot ze hem een ultimatum te stellen dat als hij niet veranderde ze een echtscheiding zou aanvragen. Daar schrok haar ex-man van, maar na een gesprek met de pastoor van zijn kerk, had hij het besluit genomen in de echtscheiding mee te gaan. De pastoor vond dat zijn vrouwelijke collega beter bij hem paste, aangezien zij wel gelovig was.

Ze is niet meer getrouwd

De echtscheiding was er snel doorheen, want haar ex-man liet de complete voogdij over hun twee kinderen aan zijn vrouw over, als hij geen alimentatie hoefde te betalen. Mathilda moest lachen toen ze zijn eis las, want zij was degene die de goede baan had en voor bijna driekwart van het gezinsinkomen zorgde. Ze kon in het huis blijven wonen, want ze woonde er al voordat ze ging trouwen en ze had nooit de moeite genomen om het huis ook op zijn naam te zetten. Dat was nu een geluk bij een ongeluk.

Na de laatste handtekening op een aantal documenten, vertrok haar man naar de andere kant van het land, waar hij een opleiding tot pastoor ging volgen. Dat was ook het laatste wat ze ooit van en over hem hoorde en daar was ze absoluut niet rauwig om. In het begin had ze het een beetje moeilijk, want ze was toch meer dan 15 jaar met hem getrouwd geweest, maar al snel was ze gewend aan het nieuwe ritme in haar leven en dat beviel haar uitstekend.

Haar kinderen waren ook blij dat hun vader met de Noorderzon vertrokken was, want ze hoefden nu niet meer dagelijks verhalen uit de heilige geschriften horen en ze hoefden niet meer naar de zondagsschool toe. Mathilda was dolblij met de hulp van haar ouders en die van haar ex-schoonouders.

Die hadden vanaf het begin af aan het standpunt gehad dat hun zoon een klap van de molen had gehad. Ze hadden geprobeerd hem op andere gedachten te krijgen, maar dat was totaal mislukt. Zelfs zij hadden geen contact meer met hem en dat leek ze niet echt te deren. De opa en oma wilden wel betrokken blijven in het leven van hun kleinkinderen, dus pasten ze twee dagen in de week op, net als de ouders van Mathilda.

Lesbisch rollenspel met een knappe blonde milf Lesbisch rollenspel met een knappe blonde milf
Ze heeft sexy lingerie aan Ze heeft sexy lingerie aan
Knappe blonde milf heeft grote borsten Knappe blonde milf heeft grote borsten
Korset, jarretels en panty's Korset, jarretels en panty's
Benen wijd en een mooi kutje Benen wijd en een mooi kutje

Knappe moeder mist de seksuele intimiteit

De mooie blonde milf had met haar werk geregeld dat ze pas hoefde te beginnen als de kinderen op school zaten en ze drie keer in de week op het schoolplein kon staan om ze ook op te halen. Ze werkte meer vanuit huis en alles liep op rolletjes. Nadat ze een half jaar verder waren, merkte Mathilda dat ze de intimiteit, die ze in haar huwelijk nauwelijks had gehad, nog meer begon te missen.

Ze was aan het daten geslagen, maar dat avontuur probeerde ze zo snel mogelijk te vergeten. Mathilda was niet van de one-night-stands, maar het leek wel alsof het merendeel van de mannen waar ze mee in contact kwam, alleen dat doel voor ogen hadden. Ze had er een paar keer aan toegegeven omdat ze verlangde naar de sex, maar het bracht niet de voldoening waarop ze gehoopt had. De mannen die wel verder keken dan alleen maar de sex, bleken absoluut niet bij haar te passen. Ze vonden het maar niets dat Mathilda een vrouw was die voor zichzelf kon zorgen en daarin weinig concessies deed.

Daten is geen success

De mooie vrouw begon zich steeds meer af te vragen of dit is wat ze wilde. Ze mistte iets tijdens de sex dat ze niet kon verklaren en ze had een afkeer gekregen voor mannen die als de dood waren voor een ambitieuze vrouw, die meer geld binnenbracht dan zijzelf. Ze besloot om het voortaan voor de sex bij haar seksspeeltjes te houden en ze zou niet meer actief op jacht gaan. Als de juiste persoon voorbij zou komen, dan zou ze dat vanzelf merken.

Dat ging trouwens sneller dan ze had verwacht, want nog geen twee dagen nadat ze haar besluit had genomen, gebeurde er iets waar ze in de verste verte geen rekening mee had gehouden. Ze stond op het schoolplein te wachten tot de deuren opengingen en de kinderen massaal naar binnen renden toen ze een jonge vrouw zag, die ook stond te wachten. Ze had twee kinderen voor zich staan en Mathilda dacht dat de vrouw er wel erg vroeg bij was. De blonde milf schatte haar niet ouder dan 22 jaar en daar zat ze uiteindelijk maar een jaartje naast.

Op naar de volgende pagina van dit erotische sexverhaal

From:
Date: september 10, 2022
Pornosterren: Alana Evans / Zoe Angevine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *