Flirten met oma's
Online Erotiek en Seksshop

Knappe brunette, Veronica Bella, wil dubbele penetratie

0 views
0%

Dubbele penetratie, een grote fantasie

Veronica Belle is een knappe brunette die net weer vrijgezel is geworden. Het liep gewoon niet met haar ex-vriend en de sex was daar een onderdeel van. Hij was niet al te avontuurlijk en vond het allang best als ze het één of twee keer in de week deden. Hij lag dan bovenop en neukte haar en dat was het zo’n beetje. Geen voorspel, geen orale sex en zeker geen ruimte voor fantasieën. Het was echter niet alleen de sex waar het op stuk liep, hij veranderde totaal in de relatie en werd een saaie man ten opzichte van hoe hij zich in het begin voortdeed. Uiteindelijk besloot Veronica om de stekker eruit te trekken en ondanks dat ze het er moeilijk mee had, was ze ook blij dat ze weer vrijgezel was en het gevoel dat ze kon ademen.

Nadat ze een paar maanden nodig had gehad om van haar breakup bij te komen, ging ze weer dingen doen. Ze ging vaker naar de sportschool, gezellig met vriendinnen shoppen en stappen en pakte weer een paar hobby’s op die ze tijdens haar relatie min of meer opgegeven had. Ze had ook besloten om meer met sex te gaan experimenteren en één van de eerste dingen was om het met een andere vrouw te doen. De knappe brunette had altijd al gedacht dat ze biseksueel was en de praktijk wees het uit. Ze had heerlijke lesbische sex gehad met een vrouw die ze op het internet had ontmoet en waar ze nog regelmatig mee afsprak.

Trio met twee mannen uit haar sportschool

Eén ander ding wat ze dolgraag wilde doen was een trio met twee mannen en dubbele penetratie. Ze wilde tegelijkertijd een pik in haar kontje en eentje in haar kutje hebben. Ze had het al een paar keer uitgeprobeerd met een grote vibrator in haar mooie billen en een grote dildo in haar kontje. De mooie jonge vrouw had een fantastisch orgasme gehad en ze besloot dat het tijd werd om het in het echt te gaan beleven. Het vinden van twee geschikte mannen die het met haar wilde doen was eigenlijk meer een selectieproces. Ze had genoeg mannelijke vrienden die stonden te springen om sex met haar te hebben, maar ze had geen zin in het gedoe daar omheen en ze was bang om ze als vriend kwijt te raken.

Uiteindelijk koos ze voor twee goed uitziende mannen die net als zij regelmatig in de sportschool te vinden waren en waar ze goed mee omging. Ze had al snel door dat de twee vrienden wel het één en ander gewend waren als het om sex ging en ze besloot gewoon om het op tafel te gooien, toen ze na een workout een drankje gingen doen. Het werd niet dezelfde avond, al had ze dat helemaal niet erg gevonden, maar ze had een afspraak op zak voor het weekend erop. De twee gespierde mannen hadden een hotelkamer gereserveerd en ze deden eigenlijk alles perfect. Ze zorgden dat ze zich op haar gemak voelde en door het voorspel raakte ze steeds meer opgewonden. Ze hadden allebei nogal een grote pik en dat was eigenlijk het enige waar ze zich zorgen over maakte, of het zou passen.

Eerst in haar kontje geneukt en dan dubbele penetratie

Dat bleek geen enkel probleem te zijn, want nadat ze genoeg glijmiddel in haar kontje hadden gedaan, kreeg ze voor het eerst van haar leven een grote pik in haar billen. Ze kwam bijna klaar toen die helemaal tot aan zijn ballen in haar zat en eerst werd ze langzaam geneukt, maar al snel ging het een stuk harder, precies zoals ze het wilde. Ze deed haar uiterste best om niet klaar te komen en ze had gelukkig genoeg afleiding, want terwijl ze van achteren werd geneukt, pijpte ze de andere man. Uiteindelijk kwam het moment dat ze aan de dubbele penetratie begonnen en het was weergaloos. Hij had zijn grote lul nog niet in haar kutje gestoken, terwijl de andere zijn pik in haar kontje had zitten, of ze kwam al klaar. Een orgasme dat niet stopte, want telkens als het minder heftig werd, dan voelde ze weer nieuwe dingen en lag ze weer klaar te komen.

Uiteindelijk was ze blij dat de man die haar in haar kontje neukte ook klaar ging komen, want ze moest gewoon rust hebben. De andere man haalde zijn ik uit haar kontje en trok zich langzaam af, terwijl zijn vriend zijn zaad op haar strakke billen spoot.

Eentje komt op haar mooie gezicht klaar

“Kom maar hier”, zei ze tegen de vriend, terwijl ze met haar laatste restje energie zijn pik vastpakte en die snel begon af te trekken. Ze richtte die op haar gezicht, want ze vond het geil als een man op haar gezicht klaarkwam en al na een paar rukken, voelde ze de eerste stralen heet sperma op haar gezicht terechtkomen. Ze sloot haar lippen om zijn pik om ook een gedeelte in haar mond op te vangen en ze slikte keurig alles door. Vervolgens likte ze zijn pik schoon en liet zich toen op haar rug op het bed vallen en genoot van de naweeën van haar orgasme. Als dit tekenend was voor de rest van de avond, dan kon ze alle energie gebruiken die ze in zich had zitten. Ze had haar ogen even gesloten en was waarschijnlijk in slaap gevallen als ze niet wat vreemde geluiden naast zich had gehoord.

De twee mannen blijken biseksueel te zijn

Ze deed haar ogen open en keek opzij en zag dat de één van de mannen zijn vriend aan het pijpen was, terwijl hij zichzelf aan het aftrekken was. De mannen bleken ook nog eens biseksueel te zijn en op de één of andere manier wond het haar vreselijk op om te zien hoe twee mannen met elkaar bezig waren. Ze ging met haar hand naar haar kutje, die al weer aan het tintelen was, wachtend op wat er zou gaan komen en ze besloot om gewoon actief mee te gaan doen. Ze kroop tegen de man aan die zijn vriend aan het pijpen was en nam zijn pik in haar mond en begon hem hetzelfde genot te geven als hij aan zijn vriend gaf. Ondertussen was ze met haar hand haar clitoris aan het verwennen en ze wist het zo te timen dat ze klaar kwam, toen de twee mannen ook begonnen te spuiten. Het was de tweede keer die avond dat ze aan het slikken was en ze wist nu al dat het niet de laatste keer zou zijn.

Ze heeft de hulp van haar vriendin nodig

Wat ze ook wist, dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ze met deze twee mannen in bed zou liggen. Misschien moest ze haar biseksuele vriendin ook uitnodigen voor de volgende keer, want een hele nacht met twee mannen die er zin in hadden was toch wel een grote aanslag op haar gestel. Ze had duidelijk hulp nodig.
 
 

 
 

Visited 356 times, 1 visit(s) today
From:
Date: januari 17, 2024
Pornosterren: veronica bella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *