Flirten met oma's
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Tiener, knappe brunette, is sensueel aan het pijpen

0 views
0%

Een knappe brunette en haar nieuwe vriend

Ilse is een tiener, bijna twintig, die net een nieuwe vriend heeft. De knappe brunette is dolblij met hem, want hij is totaal anders dan haar vorige vriendjes. Normaal valt ze op stoere mannen en dat is in het begin leuk, maar als blijkt dat ze na een paar maanden nog steeds alleen maar met auto’s, sportschool en sport bezig zijn, dan begint het haar alweer te vervelen. Haar nieuwe vriend is normaal stoer en ziet er gewoon goed uit. Hij heeft alleen een paar voordelen op haar voormalige vriendjes. Hij houdt van een goed gesprek, hij houdt van knuffelen en geeft haar alle aandacht die ze nodig heeft.

Ze was hem ook niet in de kroeg tegengekomen, waar ze normaal haar vriendjes opduikelt, maar tijdens een cursus die ze allebei volgden. Ilse is nogal creatief ingesteld en kan aardig schilderen. Het is haar intentie om beter te worden, dus volgt ze zoveel cursussen op het gebied van tekenen en schilderen als het maar kan. Op één van die cursussen was ze Ferdy tegenkomen, een rustige jongeman, 21 jaar, die net als Ilse heel aardig kon schilderen. Op de tweede cursusavond raakten ze in gesprek en op de derde zijn ze samen wat gaan drinken in een kroeg in de stad.

Gezellig samen wat drinken

De cursus is op vrijdagavond, dus hadden ze alle tijd en het werd heel gezellig en romantisch. Ze voelde een emotionele klik met Ferdy en ze moest voor zichzelf toegeven dat ze hem maar wat graag mee naar huis wilde nemen om sex te hebben. Het leek haar alleen dat ze dan wat sletterig over zou komen, dus besloot ze om af te wachten. Op de vierde cursusavond had Ferdy verstek laten gaan en Ilse maakte zich gelijk grote zorgen, kwam het door haar dat hij niet meer kwam, was ze te opdringerig geweest? Ze maakte zich aardig zenuwachtig voor de vijfde avond en ze was dolblij dat ze Ferdy zag zitten, toen ze binnenkwam lopen.

“Hee Ilse, fijn dat je er bent, kom je naast me zitten”, was het eerste wat hij zei en Ilse liep op wolken naar de plek naast hem toe. Ze was aardig verliefd op hem geworden en kon niet wachten totdat het tijd werd om de schildersspullen op te ruimen.

“Als je tijd hebt”, zei Ilse voorzichtig, “zullen we dan nog een drankje doen, ik vond het heel erg leuk de vorige keer.”

“Ik ook”, zei Ferdy, “ik moet toegeven dat ik vaker aan je gedacht hebt dan normaal is. Wat zou dat betekenen?” Ze zag de grote glimlach op zijn gezicht en ze wist dat het goed was, ze was niet de enige verliefde persoon in de ruimte.

Nadat ze achter een glas wijn zat in haar favoriete stamkroeg, begon Ferdy te vertellen over zijn ex-vriendin waar het al een half jaar mee uit was. Zij was de reden dat hij er de week ervoor niet was, er moesten nog een paar dingen geregeld worden en nu was ze voorgoed uit zijn leven.

“Een mooi moment dus”, begon hij aan het einde van het verhaal, “om tegen je te vertellen dat ik verliefd op je bent. Ik hoop dat het gevoel wederzijds is, zo niet, dan gaan we gewoon verder als goede vrienden.”

Ze zijn allebei verliefd op elkaar

Ilse vloog hem bijna om de hals en ze waren opeens dusdanig heftig aan het zoenen dat de barvrouw vroeg of het misschien een idee was om een kamer te huren. Ze moesten allebei lachen en Ilse zei: “niet eens zo’n gek idee van je Anita, heb je de rekening voor me.” Vijf minuten later stonden ze buiten en liepen hand in hand naar het appartement van Ilse, dat het dichtste bij was. Ze had een aardige erfenis van haar oma gekregen, dus woonde ze op “stand” zoals ze het zelf noemde. Het geld had niet alleen gezorgd voor een mooie woning, ze kon ook rustig studeren zonder dat ze zich druk hoefde te maken over studieschulden.

Normaal liep ze het in een minuut of zeven, maar met Ferdy duurde het een half uur. Om de zoveel tijd stopten ze en stonden uitgebreid met elkaar te zoenen. Ze drukte haar onderlichaam tegen hem aan, want ze was aardig opgewonden geraakt. Ze voelde zijn stijve pik door zijn broek heen en als ze het goed ingeschat had, moest het een vrij grote penis zijn. Daar kwam ze achter toen ze bij haar thuis in bed lagen en ze voor de eerste keer seks hadden. Het voorspel was al begonnen tijdens het zoenen in de kroeg en onderweg, en het werd alleen maar beter. Ferdy bleek een fantastische minnaar te zijn, die niet alleen aan zijn eigen genot dacht.

Heerlijke romantische en sensuele sex

Het was duidelijk te zien dat hij genoot van het mooie lichaam van de knappe brunette en sloeg geen plekje over om op te zoenen, toen hij van haar grote borsten met zijn hoofd naar haar kutje ging. Daar begon hij zachtjes aan haar clitoris te likken en Ilse wist even niet meer hoe ze het had. Ze had één vriendje gehad die van beffen hield, maar die was er niet echt goed in. Daar kwam ze achter toen Ferdy haar naar een orgasme likte. Hij ging afwisselend snel en langzaam met zijn tong over haar clitoris en als hij voelde dat ze bijna klaar ging komen, dan cirkelde hij zachtjes me zijn tong om de clitoris heen.

Ilse wilde niets liever dan klaarkomen, maar Ferdy bleef haar op het randje van een orgasme houden. Op een gegeven moment hield ze het niet meer en pakte ze Ferdy zijn hoofd vast en drukte die stevig tegen haar kutje aan. Haar nieuwe vriend begreep dat het afgelopen was met het teasen en likte snel en iets harder over haar clitoris, totdat ze een spetterend orgasme kreeg. Pas nadat ze het orgasme minder voelde worden, bedacht ze zich dat ze haar handen nog stevig op het hoofd van Ferdy had zitten en liet gelijk los.

“Oh sorry, sorry”, begon ze te stamelen, maar ze werd onderbroken door Ferdy, voordat ze uitgebreid haar excuses kon maken.

“Niets aan de hand, nu weet ik dat ik bij het pijpen je hoofd ook stevig vast kan houden, voor wat hoort wat”, zei hij met een grote glimlach op zijn gezicht. Ilse wist even niet wat ze ervan moest denken, want pijpen vond ze heerlijk, maar dat stukje over haar hoofd vasthouden was niet echt één van de dingen die ze toeliet. Ze keek hem aan en had toen door dat hij grappig aan het doen was en ze zuchtte van opluchting. Tegelijkertijd had ze zich voorgenomen om eens goed met haar dildo te gaan oefenen, dan kon hij haar hoofd vasthouden, zoveel als hij wilde. Het zou wel lastig worden, want hij had een grote pik en zij had geen enkele ervaring met echt deep throaten.

Haar nagels in zijn rug

Dat was echter van later zorg, nu wilde ze geneukt worden en het leek wel of Ferdy haar gedachten kon lezen. Ze lag met haar benen wijd in bed en hij stootte voorzichtig zijn pik in haar natte kutje en begon haar te neuken. Hij had duidelijk geen haast en dat vond Ilse wel prettig. Hard geneukt worden was één van haar favoriete seksbezigheden, maar zoals ze nu geneukt werd was een openbaring. Hij nam de tijd en had zelfs al vrij snel haar G-spot gevonden. Ze voelde de opwinding en het genot groeien in haar lichaam en ze begon zelf steeds harder met haar onderlichaam tegen hem aan te gaan. Ze ving zijn stoten op en ging met haar onderlichaam omhoog als hij diep in haar stootte. De knappe tiener was druk bezig om het tempo op te voeren en Ferdy begon automatisch harder te neuken. Het duurde niet lang of ze kwam voor de tweede keer klaar. Ze pakte Ferdy stevig vast, die nog een paar keer diep in haar ging met zijn grote pik, en toen ontplofte het in het hoofd van Ilse. Pas naderhand had ze door dat ze aardig bezig geweest was op zijn rug met haar nagels. Je kon de striemen vanaf een aardige afstand zien.

Ze wilde zich weer verontschuldigen, dat zat in haar aard, maar Ferdy wuifde het weg.

“Dit hoort bij de sex”, zei hij, “dan weet ik dat het goed is gegaan. Ik hoop wel dat je me in het ziekenhuis komt opzoeken, als ze allemaal ontstoken zijn en ik professionele medische hulp nodig hebt. Dit keer had ze snel door dat hij sarcastisch aan het doen was en ze moest lachen. Hij was bijna helemaal perfect, gevoel voor humor, intelligent en ook nog eens een fantastische minnaar. Ze zat dit allemaal te overdenken tijdens het bijkomen, toen ze haar ogen open deed en zag dat Ferdy aan zijn pik aan het trekken was.

De knappe brunette pijpt hem klaar en slikt zijn zaad door

“Oh jee”, zei ze verschrikt, “dat is niet aardig van me, ik laat je gewoon aan je lot over. Kom hier met de grote pik van je, dan ga ik ervoor zorgen dat jij nu klaarkomt.”

Ze rook de geur van sex en haar eigen kutje, toen ze zijn pik in haar mond nam en proefde het zelfs. Het was heerlijk en ze wist dat pijpen haar nieuwe favoriete hobby ging worden bij Ferdy. De knappe brunette verwende hem met haar mond, totdat ze voelde dat hij klaar ging komen. Bij haar andere vriendjes haalde ze dan hun pik uit haar mond en richtte die op haar mooie stevige tieten. Ze was niet zo van het slikken, maar bij Ferry voelde het anders. Ze sloot haar lippen stevig om zijn eikel en trok hem met haar hand af, terwijl ze met zijn tong zijn eikel aan het likken was. Het was dus niet zo vreemd dat Ferdy het niet meer hield en sneller dan ze had verwacht begon hij te spuiten. Het was een enorme hoeveelheid zaad dat ze in haar mond voelde, maar ze kreeg het voor elkaar om alles door te slikken.

Het verdere weekend was een heerlijke verhaal. Ze praten heel veel, lieten eten komen en luisterden naar muziek. Natuurlijk hadden ze ook sex en het leek wel alsof ze voor elkaar geschapen waren. Ilse vond het bij Ferdy een uitdaging om te experimenteren en ze liet op zondag zelfs toe dat hij haar voorzichtig in haar lekkere kontje neukte. Ze vonden het allebei jammer dat het maandag was en de verplichtingen riepen. Ze studeerden allebei nog, dus werd het een drukke week met veel colleges, bijbaantjes en seks.

Samenwonen en heerlijke sex

Na drie weken besloten ze dat ze maar samen moesten gaan wonen in het appartement van Ilse, want ze waren onafscheidelijk geworden. Het samenwonen beviel ze uitstekend en de seks werd alleen maar nog beter. Ze hielden van dezelfde films, keken graag naar Netflix en ook naar pornovideo’s. Daar had Ilse geen enkele ervaring mee, maar ze moest zeggen dat het haar danig opwond om voor een uitgebreide seksmarathon in het weekend naar opwindende pornofilms te kijken. Ze nam zelfs een paar pijptechnieken van de vrouwelijke pornosterren over en die vielen in goede smaak.

Ilse pijpt hem in de hal

Niet zo vreemd, want de knappe brunette had er een gewoonte van gemaakt dat als zij eerder thuis was dan Ferdy, ze een paar minuten voor zijn thuiskomst naakt op haar knieën in het halletje ging zitten. Als hij één keer aanbelde was hij alleen, belde hij drie keer dan moest ze zich vlug gaan aankleden in de slaapkamer, want dan had hij een vriend bij zich. Dit keer ging de bel één keer en Ferdy stapte alleen naar binnen, hij trok snel zijn schoenen uit, liet zijn broek zakken en trok zijn t-shirt over zijn hoofd. Het enige dat Ilse nog hoefde te doen was zijn boxershort een stukje naar beneden te trekken en ze kon met zijn heerlijke lul aan de gang gaan.

Een facial en een mooie relatie

Ze was erachter gekomen dat hij het heerlijk vond om sensueel gepijpt te worden, dus nam ze de tijd en bouwde ze het genot zo op dat hij een stevig orgasme kreeg. Ze wisselde tussen zijn zaad slikken en een facial krijgen als hij uiteindelijk klaarkwam. Die facial had ze opgepikt uit de pornovideo’s en ze had besloten om het een keer te proberen. De knappe brunette vond het heerlijk en regelmatig kreeg ze een mini-orgasme als het zaad op haar gezicht klaarkwam. Ze likte zijn pik helemaal schoon en ze keek hem verliefd aan.

Heerlijk om in zo’n mooie relatie te zitten, dacht ze bij zichzelf.

Visited 148 times, 2 visit(s) today
From:
Date: november 1, 2019

2 thoughts on “Tiener, knappe brunette, is sensueel aan het pijpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *