Download nu de hele video!

Vader heeft sex met de beste vriendin van zijn dochter

0 views
0%

Hij wordt verleid door de beste vriendin van zijn dochter

“U bent niet echt aan het daten?”, zei Marjorie, de beste vriendin van zijn dochter tegen hem. Ze zaten samen in de keuken, nadat hij haar had uitgenodigd voor een kopje koffie. De knappe blondine stond voor de deur en had gehoopt dat zijn dochter thuis was, omdat ze lekker wilde gaan shoppen. Zijn dochter was echter de hele dag op pad en zou pas ’s avonds laat weer terug zijn.

Hij had zonder verdere bijbedoelingen gevraagd of ze trek had om iets te drinken. Marjorie was een soort van tweede dochter, die al vanaf haar kleutertijd over de vloer kwam. Het gebeurde regelmatig dat ze ’s avonds aan de eettafel zat of zijn dochter bij haar thuis was en daar logeerde. Zelfs nu ze allebei studeerden aan een andere universiteit, bleek hun vriendschap stand te houden. Ze zochten elkaar regelmatig op en als ze in het weekend bij hun ouders thuis aren, gingen ze vaak samen stappen of een Netflixje doen.

Marjorie was een leuke jonge vrouw en hij kon altijd heel goed met haar opschieten. Hij vond die opmerking niet echt vreemd, want zijn dochter had hem het weekend ervoor verteld dat hij hoognodig weer aan een vrouw moest. Na zijn, nogal pijnlijke scheiding, had hij zich op zijn werk gestort en zich geen tijd gegund om over een vrouw, laat staan een relatie, na te denken.

“Jij hebt zeker weer met Alicia lopen beppen, die maakte zich ook al zo druk over mijn relationele status”, zei hij lachend.

“Ja dat klopt”, zei Marjorie, die een glimlach op haar gezicht kreeg en voorzichtig begon te flirten, “ik kan alleen niet begrijpend dat een mooie man als u, niet elk weekend een andere vrouw heeft.”

Frank keek Marjorie aan en zei: “je bent toch niet met me aan het flirten, jongedame?”

Marjorie vindt oudere mannen aantrekkelijk

Hij probeerde streng te klinken, maar stiekem vond hij het wel een opwindende gedachte dat een 20-jarige knappe vrouw hem aantrekkelijk vond. Marjorie kon hem blijkbaar feilloos uitlezen, want ze ging onverstoorbaar verder.

“Sorry dat ik het zeg, maar het is gewoon zo. Ik heb u altijd heel aantrekkelijk gevonden en was vroeger zelfs verliefd op u.”

“Stop om te beginnen met dat u”, zei Frank lachend, “ik voel me al zo oud.”

“Ach, ik raak altijd heel erg opgewonden van oudere mannen”, zei ze terwijl ze zich vooroverboog zodat de vader van haar beste vriendin in haar decolleté kon kijken. Frank wist even niet wat hij moest zeggen. Hij had al een hele tijd geen sex gehad en het enige dat hij af en toe deed was zich aftrekken als de nood te hoog was. Nu zat een hele knappe jonge vrouw met hem te flirten en hij had allang door dat ze er geen enkel probleem mee had om sex met hem te hebben.

“Nou, dat komt dan goed uit”, zei Frank die zich er met een grapje vanaf wilde maken, “ik ben er eentje en ik vind het schattig dat je verliefd op me was. Dan heb ik het toch gewonnen van al die middelbare school vriendjes van je.”

“Je spreekt over de verleden tijd”, zei Marjorie, terwijl ze opstond en zijn kant op liep. “Misschien is die verliefdheid nog niet over en ben jij mijn favoriete oudere man.”

Een heerlijke seksuele ontlading

Het gezicht van Frank werd een beetje rood en hij besloot om nog heel even aan te kijken hoe dit zich zou ontwikkelen. Hij wist dat het vreselijk verkeerd was dat hij opgewonden raakte van de beste vriendin van zijn dochter, die overduidelijk liet merken dat ze sex met hem zou willen hebben. Voor hem was ze op dat moment een mooie jonge vrouw die ervoor zorgde dat hij een keiharde pik had gekregen. Hij merkte dat zijn vermogen om de juiste beslissingen te nemen in rap tempo afnam. Een laatste poging om het tij te keren mislukte en dat kwam voornamelijk omdat de tong van Marjorie de zijne had gevonden. Ze waren opeens heftig aan het tongzoenen in de keuken en hun handen gingen over elkaars lichaam heen. De seksuele spanning die in de lucht hing, kwam in één keer tot ontploffing en hij liet zich gewillig door de vriendin van zijn dochter naar zijn slaapkamer slepen.

Ze is hem oraal aan het verwennen

Daar duwde ze hem op bed en trok snel zijn schoenen, zijn broek en zijn onderbroek uit en begon hem te pijpen. Dit was zo verschrikkelijk lekker dat Frank haar spontaan ten huwelijk wilde vragen. Als zijn ex-vrouw zo had kunnen pijpen, dan waren ze nu waarschijnlijk nog getrouwd geweest. Die vond echter dat sex maar lastig was en hooguit één keer in de twee maanden belanden ze in bed om de liefde te consumeren. Zoals het laatste klinkt, deed ze ook aan de sex, zonder passie of inspanning.

Marjorie was een totaal ander verhaal. De knappe jonge blonde vrouw gooide al de passie die ze in zich had in de strijd en probeerde het ultieme genot voor Frank te halen. Hij wilde naar net gaan waarschuwen dat ze moest stoppen met pijpen, want anders zou hij in haar mond klaarkomen, toen ze zijn penis uit haar mond liet glippen.

Heerlijke sex en hard klaarkomen

“Tijd om aan het echte werk te beginnen”, zei ze geil en liep naar een kastje toe dat in de slaapkamer stond. Ze kleedde zich niet eens uit, maar deed alleen haar rokje omhoog. Ze had geen ondergoed aan, zodat hij in één keer diep in haar kon stoten. Hij ging helemaal los en met een vertrokken gezicht was hij haar hard aan het neuken. Marjorie kreunde van genot en kwam sneller klaar dan ze had verwacht. Frank dacht dat hij moest stoppen, want de paar keer dat zijn ex-vrouw een orgasme had gehad, stopte ze gelijk met de sex omdat het allemaal te gevoelig en te veel gedoe werd.

Marjorie vroeg zich echter luidkeels af waarom hij stopte met neuken en dat hij snel moest doorgaan. Frank was even uit zijn seksuele trance geraakt, maar zat al snel weer in het ritme. De knappe vriendin van zijn dochter lag nu met haar benen in de lucht op bed en hij bleef haar in een hoog tempo neuken. Hij voelde dat hij snel klaar zou gaan komen en hij was niet de enige. Marjorie was druk bezig om haar tweede orgasme te timen, zodat ze tegelijkertijd klaar zouden komen.

Het leek inderdaad of ze hem als een boek kon lezen, want op het moment dat hij een paar laatste stevige stoten gaf en in haar klaarkwam, kreeg ze haar tweede orgasme. Een nogal heftige, want ze deed haar armen om hem heen en trok zich omhoog. Frank ondersteunde haar automatisch en voelde hoe de nagels van Marjorie zich in zijn rug groeven. Ze bleven een paar minuten in die houding staan, totdat Frank haar weer voorzichtig op bed legde. Hij ging naast haar liggen en nam de leiding over van de knappe blondine. Hij was nu toch al te ver heen, om zich nog druk te maken over het feit dat hij sex had met de vriendin van zijn dochter.

Hij kleedde haar helemaal uit en deed vervolgens haar benen uit elkaar en ging met zijn hoofd naar haar kutje toe. Zijn tong had al snel haar clitoris gevonden en hij begon haar zachtjes te beffen.

Hij beft haar naar een orgasme

“Oh ja, dit is te lekker, dit is waarom ik van oudere mannen houd, die weten waar ze mee bezig zijn”, kreunde Marjorie die aan het genieten was van de tong van Frank. Als het aan haar lag zou dit niet de laatste keer zijn dat die met haar kutje bezig was. Ze had de complete verleiding van de vader van haar beste vriendin tot in de puntjes gepland. Dat haar vriendin niet thuis zou zijn wist ze al een week van tevoren. Marjorie had geen ondergoed aangedaan en ervoor gezorgd dat ze een diep decolleté had, waar hij goed in kon kijken.

Ze had zichzelf voor de spiegel bewonderd en wist gelijk al dat hij haar niet kon weerstaan. Dat bleek te kloppen, dus nu kon ze overstappen op deel twee van haar plan, een echte relatie. Ze wist dat dit heel moeilijk zou worden, maar ze had het er met haar beste vriendin over gehad en die had gezegd dat ze niet goed bij haar hoofd was. Daarna had ze gezegd dat ze moest doen wat ze niet laten kon, als ze haar vader maar gelukkig maakte, dan kon het haar niets schelen.

Is het niet eenmalig?

Pas laat in de avond stopten de twee met de sex, want dochterlief zou bijna thuiskomen. Bij het afscheid nemen had ze nog een keertje zachtjes in zijn ballen geknepen en gevraagd of hij het leuk zou vinden als ze die maandag bij hem langs zou komen. Ze had een week vakantie en haar vriendin zat middenin haar tentamens dus die zat de hele week en het weekend erop in haar studentenkamer te blokken.

“Dat lijkt me een heel goed plan”, zei Frank oprecht die spontaan verliefd was geworden op de mooie jonge vrouw. Hij had besloten om voorzichtig aan te kijken waar het schip zou stranden of dat hij in de beste relatie van zijn leven terecht zo komen.

Online Lingerie- en Latex Shop
Visited 59 times, 2 visit(s) today
From:
Date: februari 5, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *