Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Een ontmoeting op een erotisch festival, leidt tot heerlijk sex

0 views
0%

Een ontmoeting op een erotisch festival

Marja is een knappe jonge vrouw, mooi blond en een paar prachtige borsten. Ze is Pieter, een knappe man, tegengekomen op een erotisch festival. De twee voelden gelijk een seksuele spanning en brachten de rest van de dag samen door. Ze bleken op alle vlakken, ook de seksuele, bij elkaar te passen. Na het erotische festival gingen ze samen naar een restaurant en vervolgens gingen ze ergens nog wat drinken. Ze voelden zich bij elkaar op hun gemak en Marja deed iets wat ze normaal nooit deed, omdat ze niet zo van de one-night-stands was, ze vroeger Pieter mee naar haar hotelkamer.

Hij gaat mee naar haar hotelkamer

Aangezien de stad waar het erotische festival was, een eindje bij haar uit de buurt lag, had ze besloten om er een stedentrip van te maken. Een lekker lang weekend weg van al haar dagelijkse beslommeringen. Pieter had gevraagd of ze niet liever met hem naar huis wilde gaan, maar dat zag ze niet zitten. Ze voelde zich op de één of andere manier veiliger in haar hotelkamer. Ondanks dat het zo goed klikte en ze ervan uitging dat ze hem kon vertrouwen, kon het natuurlijk nog steeds een bijlmoordenaar zijn. Al was even door haar hoofd geschoten dat hij weinig plek had om een bijl te verbergen.

In haar hotelkamer namen ze allebei nog een lekker wijntje en toen ze zich helemaal op haar gemak voelde, liep ze naar Pieter toe en ging op zijn schoot zitten. Ze ging met haar hoofd naar die van hem toe en begon hem voorzichtig te zoenen. Marja voelde hoe Pieter zijn handen op de onderkant van haar rug had neergelegd en hij haar zachtjes aan het kriebelen was tijdens het zoenen. Hij liet haar het tempo aangeven en daar was ze heel blij mee. Het zoenen leek wel uren te duren en Marja vond het heerlijk hoe hij voorzichtig haar billen aan het masseren was en ze besloot dat het tijd werd om een stapje verder te gaan.

Hij geniet van haar mooie borsten

Ze trok haar blouse uit en met een snelle beweging had ze ook haar bh uitgetrokken en ze keek verwachtingsvol naar Pieter. Ze vond zelf dat ze hele mooie borsten had en blijkbaar deelde Pieter dezelfde mening. Hij ging met zijn hoofd naar haar borsten toe en nam voorzichtig één van haar tepels in haar mond en met zijn hand masseerde hij haar andere borst. Marja heeft hele gevoelige borsten, dus al snel voelde ze de genotstintelingen door haar lijf schieten en ze merkte dat haar kutje ook begon te reageren. Ze had het hoofd van Pieter vastgepakt en die dicht tegen zich aangedrukt.

Marja was, sneller dan ze had verwacht, klaar voor de tweede stap en ze worstelde zich uit de omhelzing van haar one-night-stand. Ze ging er niet vanuit dat ze na een heerlijke nacht meer van elkaar zouden zien, maar dat was iets waar ze zich later druk over hoefde te maken, of gewoon helemaal niet en lekker genieten. Ze trok haar rokje uit en ze was dolblij dat ze sexy lingerie had aangetrokken, ze zag de begeerte in de ogen van Pieter en besloot om gelijk ook haar sexy onderbroekje uit te trekken.

Ze wil hem dolgraag pijpen

“Ik ben hopelijk niet de enige die naakt gaat”, zei ze met een glimlach op haar gezicht tegen Pieter. Die was in een trance naar haar aan het kijken en door haar opmerking was hij opeens weer helemaal bij de pinken. Hij stond op, trok zijn t-shirt uit en legde die netjes over de leuning van de stoel. Zijn schoenen zette hij keurig naast elkaar neer en zijn broek en boxershort hing hij over zijn t-shirt heen.

“Een man die netjes is, dat zie je niet zo vaak”, dacht Marja, voordat ze zich op het gespierde lijf van Pieter ging focussen. Haar hoofd ging langzaam naar beneden en haar ogen waren gericht op zijn mooie grote pik. Ze liep naar hem toe, drukte hem een kus op zijn mond en ging toen op haar knieën voor hem zitten. Ze vond het heerlijk om een man te pijpen en ze was benieuwd hoe die van Pieter zou proeven. Marja rook de geur van sex en voorzichtig nam ze zijn eikel tussen haar lippen en begon hem zachtjes te pijpen. Tijdens hun gesprekken hadden ze allebei verteld dat ze van langzame erotische sex hielden en dat was één van de redenen dat ze Pieter mee had genomen naar haar hotelkamer. Ze zat niet te wachten op een “wham-bam-thank-you-mam” type, die na het neuken gelijk zijn biezen zou pakken.

Marja merkte dat Pieter aan het genieten was en ze slikte al een klein beetje voorvocht, dat uit zijn pik stroomde, door. Het smaakte heerlijk en als dat de voorbode was op zijn sperma, dan zou ze er zeker geen probleem van maken om zijn zaad door te slikken. Ze ging telkens een stukje sneller pijpen en trok met haar hand zijn pik af, terwijl ze haar tong het werk liet doen. Marja merkte dat Pieter zijn uiterste best moest doen om niet klaar te komen en juist daardoor begon ze hem nog geiler te pijpen. Ze vond het heerlijk om controle te hebben en te bepalen wanneer een man klaar zou komen.

Ze voelde hoe Pieter probeerde om zijn pik uit haar mond te halen en hard kreunend aan het duidelijk maken was dat hij op het punt van klaarkomen stond. Ze sloot haar lippen nog steviger om zijn eikel heen en met haar hand begon ze hem sneller af te trekken. Haar nieuwe minnaar deed nog één halfslachtige poging, maar gaf die snel op. Niet zo raar, want hij voelde het orgasme vanuit zijn tenen opkomen. Hij stootte een paar keer stevig met zijn penis in de mond van Marja, die haar best deed om zijn pik helemaal in haar mond te houden. Ze kreeg een mini-orgasme toen ze de eerste stralen sperma in haar keel voelde en ze begon alles keurig door te slikken. Ze liet geen druppel verloren gaan en voelde hoe Pieter uiteindelijk zijn laatste restjes sperma uit zijn pik spoot. Ze likte zachtjes zijn pik schoon en stond op en ging met haar hoofd naar die van Pieter toe, die zijn hoofd niet van haar weg draaide, maar heftig met haar begon te zoenen. Marja vond dit heerlijk, zo proefde hij zijn eigen sperma en het was een kleine test van haar, die hij glansrijk had doorstaan.

“Misschien dat ik toch maar om zijn telefoonnummer moet vragen”, dacht ze bij zichzelf toen ze op bed ging liggen met haar benen wijd. Ze had verwacht dat Pieter haar heel graag wilde gaan neuken, maar daar had ze zich in vergist.

Hij kan heerlijk beffen

“Opstaan jongedame”, zei hij en trok haar omhoog. Hij duwde haar met haar rug tegen de muur aan en deed toen wat zij eerder had gedaan. Hij ging op zijn knieën voor haar zitten en ging met zijn hoofd naar haar kutje toe en begon haar langzaam te beffen. Ze had al een nat kutje van het pijpen, maar nu had ze het idee dat de dijken waren opengegaan. Zijn tong deed magische dingen met haar clitoris en ze was blij dat ze tegen de muur aanstond, want ze stond te trillen op haar benen. Ze had dit niet zien aankomen, maar ze gaf zich meteen over aan de heerlijke tong van Pieter die haar kutje aan het verwennen was. Hij was duidelijk in zijn element en dit keer was hij degene die haar aan het plagen was. Telkens als hij voelde dat ze klaar ging komen, likte hij haar zachtjes, totdat het gevoel van klaarkomen enigszins afgenomen was bij haar en verhoogde vervolgens weer de snelheid.

Marja hield dit niet lang vol, want ze was al aardig opgewonden geraakt van het pijpen en ze wist nu al dat ze verslaafd kon raken aan zijn tong. Ze pakte zijn hoofd stevig vast, drukte die tegen haar kletsnatte kutje aan toen ze keihard klaarkwam en liet pas los toen het te gevoelig werd.

Ze lieten zich allebei naast elkaar op bed vallen en Marja kroop in de armen van Pieter. Ze wist dat het wat “clingy” leek maar dat kon haar niets schelen en Pieter vond het prima, want die pakte haar stevig vast. Na een paar minuten was ze helemaal bijgekomen en het eerste dat ze vroeg was:

Het begon van een weekend vol heerlijke sex

“Heb je morgen iets te doen? Ik heb namelijk deze hotelkamer tot en met maandagmiddag en ik denk dat we nog heel veel moeten uitproberen.”

“Je haalt me de woorden uit mijn mond”, zei Pieter, die ondertussen alweer een stijve pik had gekregen. Marja bedacht zich geen moment en liet zich over zijn stijve pik zakken en begon hem langzaam te berijden. Een heel weekend vol heerlijke sex, dat kon ze heel goed gebruiken. Misschien dat hij het niet erg zou vinden om de week erop bij haar te komen eten, dacht ze, terwijl ze met haar handen op zijn borstkas steunde en aan het genieten was van zijn grote pik in haar strakke kutje.

From:
Date: april 13, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *