Download nu de hele video!

Mooie milf heeft een open huwelijk, ook op vakantie

0 views
0%

Hij wilde een open huwelijk

Haar echtgenoot zat in die fase van zijn leven dat hij het idee had dat er een rij aan mooie vrouwen op hem aan het wachten was. Dat kwam voornamelijk omdat zijn secretaresse hem net iets meer aandacht gaf dan strikt noodzakelijk was in een professionele werkomgeving. Hij had haar hints zowaar opgepikt en hij wist dat ze sex met hem wilde hebben, maar vreemdgaan was net de grens die hij niet wilde overgaan. Tijd om op het op een andere manier aan te pakken en op een zaterdagavond liet hij de bom vallen bij Ans, zijn echtgenote, een stijlvolle en mooie milf. Nadat hij er omheen gedraaid had, kwam uiteindelijk het hoge woord eruit, hij wilde een open huwelijk.

Zijn echtgenote had dit niet zien aankomen en een open huwelijk was ook niet iets waar ze op zat te wachten. Ze had genoeg aan haar man en ze hield van haar getrouwde leventje. Uit alle macht probeerde ze hem op andere gedachten te brengen en ze weigerde resoluut, totdat hij begon te dreigen dat ze anders zouden gaan scheiden. Het was niet dat ze afhankelijk van hem was, want ze verdiende zelf meer dan genoeg geld, maar het idee dat ze plotseling alleen zou komen te staan overviel haar. Ze gaf met tegenzin aan hem toe en vanaf dat moment sluimerde het in haar achterhoofd dat dit het begin van het einde zou zijn.

Het secretaresse avontuur loopt op niets uit

Haar man, die zijn eigen bedrijf had, had zijn secretaresse de volgende gelijk mee uit eten gevraagd, alleen liep dat niet zoals hij had verwacht. De mooie jonge vrouw keek niet al te vrolijk toen hij vol trots vertelde dat hij tegenwoordig een open huwelijk had en kon doen en laten wat hij wilde. Dat bleek namelijk niet in haar grote plan te passen, want het enige wat ze wilde was als de nieuwe vrouw van haar baas door het leven te gaan. Dan hoefde ze niet meer te werken en kon ze genieten van het luxeleventje dat ze voor ogen had.

Het etentje liep daarom totaal anders dan hij verwacht had en uiteindelijk had hij haar thuis afgezet en het moeten doen met een vluchtige afscheidszoen op zijn wangen. Hij was teleurgesteld, maar nog steeds een beetje geil, naar huis gereden en besloot dat het weer eens de hoogste tijd was om seks met zijn vrouw te gaan hebben. Dat liep op een nog grotere domper uit, want er hing een briefje op het prikbord dat hij niet op hoefde te blijven en dat ze pas de volgende dag terug zou komen.

Ze wist precies wat haar man ging doen die avond en ze besloot om zelf ook gebruik te gaan maken van het open huwelijk waar ze sinds kort inzat. Ergens vond ze het wel spannend om ouderwets op mannenjacht te gaan, maar het deed haar pijn in haar hart. Ze geloofde heilig in monogamie, maar als haar man het zo wilde spelen dan kon hij het krijgen.

Zijn echtgenote hoeft weinig moeite te doen

De mooie milf had een sexy jurkje aangetrokken met daaronder sexy lingerie, die ze eigenlijk speciaal voor een erotische avond met haar echtgenoot had gekocht. Ze had een paar nieuwe hoge hakken gekocht en had voor die avond een hotelkamer gereserveerd. Mocht ze er op het laatste moment van afzien om met een andere man in bed te eindigen, dan zou ze hem in ieder geval het gevoel geven dat er iets gebeurd was door alsnog in de hotelkamer te blijven slapen.

Ze had zich echter druk om niets gemaakt, want ze had in het eerste de beste café waar ze naar binnenliep gelijk alle aandacht van een aantal van de aanwezige mannen. Stuk voor stuk jonger dan dat zij was, maar dat vond ze eigenlijk wel grappig. Eén van de jongere mannen, de meest dappere, had haar een wijntje aangeboden en dat accepteerde ze terwijl ze hem aankeek met een prachtige glimlach op haar gezicht. Al snel kwam zijn vriend er ook bijstaan, die er ook niet verkeerd uitzag, en werd het heel gezellig.

Eigenlijk was het wel weer een keer leuk om te flirten alleen dit keer wist ze dat er een kans was dat er meer zou gebeuren dan alleen maar een onschuldige flirt. Ze had al een paar wijntjes op en besloot dat als er iets zou gaan gebeuren het snel moest zijn, want anders zou ze in slaap vallen als ze het hotelbed zag. Ze keek de man aan die haar als eerste een wijntje had gegeven en vroeg zonder omhaal of hij en zijn vriend misschien zin hadden om met haar mee te gaan naar haar hotelkamer om nog iets te drinken.

Twee mannen meenemen naar haar hotelkamer

Ze schrok van zichzelf, want één man was al een dingetje voor haar en nu had ze er twee uitgenodigd voor een trio. De mannen wisten ook wel dat het “iets te drinken” stond voor seks. De drank had ervoor gezorgd dat ze iets te dapper was geworden, maar ze besloot om door te zetten. Het stak haar nog steeds dat haar man zo gepusht had voor een open huwelijk en ze kon zich iets te levendig inbeelden dat hij op dat moment zijn secretaresse een goede beurt aan het geven was. Dat gaf de doorslag en ze stond resoluut op en liep naar buiten met de twee jongere mannen in haar kielzog.

De taxirit naar het hotel duurde niet lang en ze waren zonder problemen langs de receptie geglipt. In de lift had ze met allebei al staan zoenen en ze moest zeggen dat ze aardig opgewonden begon te raken. Het idee dat ze nu twee pikken tot haar beschikking zou hebben van twee leuke mannen, zorgde voor een tinteling in haar kutje.

Toch aarzelde ze toen ze uiteindelijk in haar hotelkamer waren beland. Nu was het heel erg echt en ze zag hoe de twee jonge mannen zich al aan het uitkleden waren. Het liefst was ze op dat moment haar hotelkamer uitgerend maar de gedachte aan de secretaresse en haar man zorgde voor een hernieuwde drang om er mee door te gaan. Wat ook meespeelde waren de twee mannen die nu naakt voor haar stonden en allebei een prachtige pik bleken te hebben die stijf omhoog stonden.

Ze is best zenuwachtig, maar besluit om door te zetten

“Tsja”, zei ze een beetje zenuwachtig, “dan wordt het voor mij ook tijd om me uit te gaan kleden, denken jullie ook niet. Ik ben al een stukje ouder dus ga me alsjeblieft niet vergelijken met die vriendinnen die jullie normaal hebben, want dan gooi ik jullie met kop en kont de kamer weer uit.”

Ze was zich terdege bewust van het leeftijdsverschil, maar dat bleek de twee mannen totaal niet te deren, integendeel. Ze had nog nooit zoveel complimentjes gehad en ze zag de lust in hun ogen toen ze in haar sexy lingerie voor hen stond.

“Jij bent echt een mooie vrouw”, zei de ene en de andere knikte alleen maar om het te beamen.

Haar lingeriesetje bestond uit een halve bh, waardoor haar mooie borsten er nog beter uitzagen en ze had geen onderbroekje aan onder haar jarretelsetje. Waarom wist ze eigenlijk niet, maar het leek haar een beetje overbodig als ze toch seks ging hebben. Een dom dingetje in haar hoofd, maar ze was nu blij dat ze het had gedaan.

Ze keek de twee mannen met een geile blik aan en verzamelde al haar moed bij elkaar. Het volgende moment zat ze op haar knieën voor hen en nam de pik van één van hen in haar mond, terwijl ze de andere langzaam begon af te trekken. Ze had nog nooit een trio gehad, dus het was improviseren maar het bleek in goede smaak te vallen. De mooie milf wisselde tussen de twee pikken en ze voelde hoe haar kutje steeds natter werd. Ze verlangde er zelfs naar om goed gevuld te worden en besloot dat het de hoogste tijd was om daar voor te gaan zorgen.

Haar eerste orgasme is overweldigend

Ans stond op en ze voelde hoe ze als een veertje werd opgetild door één van de mannen, die haar voorzichtig op het grote hotelbed neerlegde. Het volgende moment voelde ze hoe hij zijn eikel tegen haar kutgaatje aandrukte en in één keer diep in haar zat. Dat was op zich niet zo vreemd, want ze had een kletsnat kutje, dus hoefde hij niet eens moeite te doen.

De andere man was naast haar komen liggen en begon aan haar tepels te zuigen, terwijl ze zachtjes geneukt werd. Dat was het moment dat ze haar eerste orgasme van die avond kreeg. Het idee dat ze het nu met twee mannen aan het doen was, voor de eerste keer een andere pik dan die van haar echtgenoot in haar kutje en de tong van de andere man op haar gevoelige tepels. Ze zweefde op puur genot want haar twee minnaars van die nacht waren absoluut niet alleen met zichzelf bezig maar gaven haar een genot dat ze niet kende.

Ze was nooit zo van het pijpen

De mooie milf was nooit echt een liefhebber van pijpen geweest en ze was blij dat haar man nooit aandrong, al deed ze het wel af en toe om hem te plezieren. Nu wilde ze echter een pik in haar mond hebben, terwijl ze geneukt werd en dat liet ze snel merken aan de man die aan haar tepels aan het zuigen was.

“Ik wil dat je in mijn mond klaarkomt”, zei ze tussen het kreunen door en voorzichtig duwde hij zijn eikel tegen haar lippen aan. Ze moest zich concentreren, want de andere man had het tempo van het neuken opgevoerd en ze lag intens te genieten. Ze begon langzaam aan zijn eikel te likken en dat bleek in goede smaak te vallen, gezien het gekreun dat haar overstemde. Langzaam nam ze steeds ietsje meer van zijn pik in haar mond, al wist ze dat ze hem nooit helemaal kon hebben omdat hij eenvoudig weg een te grote pik had en zij te weinig oefening. Het bleek de man die ze aan het pijpen was niet uit te maken, want die genoot van de zachte mond van de mooie oudere vrouw die hem aan het pijpen was.

De man die haar aan het neuken was ging voorzichtig nog ietsje sneller en ze voelde dat het niet lang zou gaan duren voordat hij klaar zou gaan komen. Ze bereidde zich voor op de eerste stralen sperma die van iemand anders zouden zijn dan haar man en ze moest de pik die in haar mond zat even laten voor wat het was, want ze kreeg een orgasme zoals ze nog nooit had gehad toen hij in haar klaarkwam.

Ans lag te trillen op bed en had haar nagels in de dekens gezet en met gekromde rug kwam ze omhoog van het bed. Het was maar goed dat ze niet meer aan het pijpen was, want ze had waarschijnlijk iets te hard in zijn pik gebeten. Het duurde meer dan een minuut voordat ze weer bijgekomen was en ze voelde dat één van de mannen haar in zijn armen had genomen, terwijl ze nog lag na te schokken van haar intense orgasme.

De seks waar ze altijd naar verlangd had

Dit was de seks waar ze altijd onbewust naar verlang had, de spanning, de orgasmes en het gevoel dat ze zich er eindelijk helemaal aan over kon geven. Ze gaf beide mannen een volle zoen op hun mond en ging toen op haar handen en knieën op bed zitten. De man die ze net gepijpt had ging achter haar zitten en stootte in één keer zijn pik diep in haar.

“Ik wil nu hard geneukt worden, je hoeft niet voorzichtig met me te doen”, zei ze terwijl ze de pik van de andere man, die voor haar was komen liggen in haar mond nam. Ze proefde het sperma en haar eigen kutgeil en ze raakte alleen maar meer opgewonden. De mooie blonde vrouw had het idee dat ze in haar eigen sexvideo terecht was gekomen en dat beviel haar uitstekend. Ze had die nacht twee pikken tot haar beschikking en ze was vastbesloten om zich volledig aan het genot over te geven en alles eruit te halen wat er uit te halen viel.

Ze wist dat de man die ze gepijpt had het niet lang uit zou gaan houden, want ze had in haar mond al gevoeld dat hij op het randje zat. Hij neukte haar hard, net zoals ze gevraagd had, dus het was net even te lastig om de andere man goed te pijpen, maar dat zou ze goed maken als ze de tweede lading sperma in haar kutje zou voelen spuiten. Ze deed actief mee met het neuken en telkens als hij naar voren stootte, duwde ze haar kontje naar achteren en dat had het gewenste effect.
 
 

 
 

Ze komen in haar kutje en haar mond klaar

Na vijf minuten intensief neuken kwam hij hard klaar en hoewel ze geen orgasme kreeg, voelde het intens lekker. De tintelingen schoten door haar lijf en het leek wel alsof haar lichaam één genotscentrum was geworden. Nadat hij zijn pik uit haar had laten glijden, nam ze direct de lul van de andere man in haar mond en begon hem snel te pijpen. Ans wilde hem snel klaar laten komen, zodat ze het tweede gedeelte van haar fantasie kon gaan uitleven.

Ergens in haar hoofd was een laatje opengegaan waar het etiket “onvervulde verlangens” opstond. Anale seks was er eentje van en ze had besloten om dat verlangen uit te breiden naar anale seks en een pik in haar kutje.

“Jeezus, wat heb jij een strakke kut, dit was één van de beste neukpartijen die ik heb gehad”, zei de man die uitgeteld op het best naast ze was komen liggen. Hij keek belangstellend toe hoe de mooie milf zijn vriend aan het pijpen was en ging met zijn hand naar haar kutje toe, waar hij langzaam haar clitoris begon te verwennen.

Ze is alle aandacht niet gewend

Deze twee jonge mannen hielden in één avond meer rekening met haar dan haar echtgenoot tijdens hun hele huwelijk had gedaan. Ze was al eerder tot de conclusie gekomen dat haar huwelijk niet te redden was en tijdens de heerlijke seks had ze een besluit genomen, de scheiding zou er komen en snel ook. Vanaf het moment dat hij haar min of meer geforceerd had in een open huwelijk, waren de gevoelens die ze nog voor hem had in één keer verdwenen. Dat wilde ze nog niet voor zichzelf toegeven, tot het moment dat de twee jongemannen die in haar bed lagen hadden laten zien hoe het ook anders kon, in ieder geval op het gebied van seks.

De man die haar clitoris aan het verwennen was, wist waar hij mee bezig was en hij voelde ook aan wanneer ze klaar zou gaan komen. Hij liet haar op het randje balanceren, totdat zijn vriend in haar mond klaarkwam en hij haar over de grens hielp. Terwijl ze zijn zaad in haar mond voelde spuiten, kwam ze hemels klaar, voor de derde keer al. Dat waren meer orgasmes dan ze in de afgelopen twee jaar had gehad. Die van het masturberen niet meegeteld, want het leek wel alsof dat nog de enige manier was om aan haar genot te komen.

“Zullen we even een klein dutje doen”, stelde ze voor, want het genot en de intensiteit hadden er voor gezorgd dat ze uitgeput was, zowel fysiek als geestelijk. “Ik beloof je, ik heb daarna nog een speciale verrassing voor jullie.”

Een speciale verrassing na het douchen

De twee mannen vonden het ook een goed plan, dus lag ze opeens in het midden en voelde ze een hand op haar borst en eentje op haar kutje, terwijl ze in slaap viel. Hier zou ze wel aan kunnen wennen, dacht ze nog, voordat ze haar ogen dichtdeed. Ze werd wakker van het geluid van de douche en ze mistte gelijk één van de mannen die naast haar lag. De mooie milf had in haar slaap haar hoofd op de borstkas van de andere gelegd, die nog aan het slapen was. Ze voelde zijn regelmatige ademhaling en ze werd op slag rustig, want ze was toch wel met een beetje paniek wakker geworden.

Ze moest even aan haar omgeving wennen en al snel kwamen de beelden van de avond in volle vaar terug. Dat ze seks met twee mannen had gehad en zelfs zaad had geslikt. Dat was totaal niets voor haar, maar toen ze aan de orgasmes dacht en het genot werd ze al een stuk rustiger. Het was niet dat ze met twee seriemoordenaars in bed lag.

Ze stond zelf ook op uit bed en liep de badkamer in, want ze moest heel nodig plassen. Ze zag hoe de andere man onder de douche stond en ze nam zijn sportieve lijf in zich op. De knappe oudere vrouw zag ook dat ze direct invloed op hem had, want zijn mooie pik kwam langzaam omhoog toen hij naar haar keek. Ans dacht niet eens lang na, maar ging bij hem onder de douche staan en zeepte hem helemaal in. Ze waste hem zorgvuldig en besteedde extra aandacht aan zijn pik. Het voelde heerlijk om de keiharde paal in haar handen te hebben en ze moest zich inhouden om hem niet ter plekke af te trekken.

“Stuur je vriend ook even hier naar toe”, zei ze terwijl ze hem met een verleidelijke glimlach op haar gezicht de badkamer uitstuurde. De vriend onderging dezelfde behandeling en die bleek in de smaak te vallen. Ze bracht hem op het randje van klaarkomen en stuurde hem toen ook de badkamer weer uit met de boodschap dat ze klaar moesten gaan liggen. Ze droogde zich snel af en ging toen op zoek naar iets dat als glijmiddel kon fungeren. Dat bleek een lastigere opgave te zijn dan ze had gedacht want er stond niet eens een potje Vaseline op de wastafel.

Voor het eerst anale seks en dubbele penetratie

“Dan maar op de natuurlijke manier”, dacht ze bij zichzelf toen ze naakt de badkamer uitliep. “Zijn de heren er klaar voor”, vroeg ze met een geil stemmetje. Een overbodige vraag, want ze lagen te wachten en hun pikken stonden keihard omhoog. Zonder verder iets te zeggen liet ze zich over de pik van de dichtstbijzijnde man glijden en zei tegen de andere.

“We gaan iets proberen wat ik nog nooit heb gedaan, dus doe in hemelsnaam voorzichtig met me en als ik stop zeg, dan stop je ook. Begrepen.”

De man knikte en wist precies wat de mooie milf wilde gaan doen. Ans dacht dat ze hem moest gaan uitleggen dat hij er eerst voor moest zorgen dat haar kontje glad genoeg was om zijn geslachtsdeel te kunnen hebben, maar dat bleek niet nodig. Terwijl ze de pik van de ene man diep in haar kutje zat, schokte ze onwillekeurig toen ze de tong van de andere man op haar kontgaatje voelde. Ze boog zich voorover zodat hij beter toegang had en ze voelde dat hij rijkelijk veel spuug gebruikte om haar goed glad te maken.

Het volgende moment voelde Ans hoe hij zijn vinger tegen haar kontgaatje aandrukte. Die gleed langzaam naar binnen toe en ze had de neiging om gelijk stop te zeggen omdat het onprettig aanvoelde. Als ze met zijn vinger dat gevoel al had, hoe zou het dan zijn als hij zijn grote pik in haar kontje zou stoten. Ze hielde zich echter in, want ze wilde haar fantasie uit laten komen. Niet ten kostte van alles, maar ze zou niet zomaar opgeven.

Ze wist wat er zou gaan gebeuren toen hij zijn vinger uit haar kutje haalde en ze kreunde even toen hij zijn eikel tegen haar kontgaatje aandrukte. Heel langzaam duwde hij die naar binnen en de mooie milf kreeg bijna tranen in haar ogen, want het deed gewoon pijn. Dapper zette ze echter door en telkens duwde hij zijn eikel ietsje verder en gaf hij haar de rust om te relaxen en om aan zijn geslachtsdeel in haar kontje te wennen.

Waarschijnlijk had ze normaal opgegeven, maar de pik die in haar kutje zat voelde heerlijk en ze begon langzaam aan de andere indringer te wennen. Het was een heel apart gevoel om twee pikken in haar te hebben en voordat ze het eigenlijk doorhad, zat de man achter haar al met zijn halve pik in haar kontje. Het begon ook anders te voelen en voorzichtig duwde ze haar kontje naar achteren ten teken dat hij door moest gaan.

De pijn en het ongemakkelijke gevoel verdwenen langzaam en het begon zelfs lekker te worden. Ze kreunde hard toen ze voelde dat hij tot aan haar ballen in haar kontje zat en met een hese stem zei ze:

“Voorzichtig met me doen jongens, ik ben nog een maagd op dit gebied.”

Ans had het idee dat de twee mannen vaker met één vrouw een trio hadden gehad, want ze waren aardig op elkaar ingespeeld. Ze begon haar langzaam te neuken en het voelde vreselijk geil om de twee grote pikken in haar te voelen. Het dunne wandje dat tussen haar vagina en haar kontje zat was het enige dat ze van elkaar scheidde en ze voelde hoe ze tegen elkaar schuurden.

Beter dan ze ooit verwacht had en een multipel orgasme

Het gevoel was overweldigend en voor het eerst van haar leven kreeg ze een multipel orgasme. Ze kwam heftig klaar toen ze haar iets sneller begonnen te neuken en vanaf dat moment was ze in een soort van trance terechtgekomen en gaf ze zich helemaal over aan de twee mannen. Ze voelde hoe ze op haar plaats gehouden werd door een paar sterke armen en dat was maar goed ook, want anders was ze waarschijnlijk zijdelings op het bed gevallen. Het was één oase van genot dat maar niet leek op te houden en telkens als haar orgasmes minder werden, raakte één van de pikken weer een gevoelig plekje en begon het hele proces van klaarkomen weer opnieuw.

Ze hing helemaal slap en ze was blij dat de twee mannen er geen lange neukpartij van maakten. Die hadden zelf al door dat de mooie milf het niet al te lang ging volhouden en nadat ze het tempo wat opgevoerd hadden, kwamen ze vlak na elkaar klaar. Ze hoefden er niet echt veel moeite voor te doen, want de seks met deze knappe vrouw was gewoon te lekker. Vooral het feit dat voor de mooie milf alles een eerste keer leek te zijn, wond ze aardig op.

De man achter haar, stootte nog één keer diep in haar en liet toen voorzichtig zijn pik uit haar kontje glijden. Hij tilde haar vervolgens zachtjes de lucht in en legde haar op haar op het bed, waar ze gelijk in de foetushouding ging liggen en ze zonder een woord te zeggen in een diepe slaap viel. Ze werd pas wakker toen het zonlicht al fel door de ramen scheen en ze zich weer even moest oriënteren.

De twee mannen waren verdwenen en ze raakte weer even in paniek en keek vlug rond of al haar spullen er nog lagen. Een paniekreactie want ze wist van binnen dat ze te vertrouwen waren en ze geen enkele intentie hadden om haar te beroven of andere dingen te doen die haar konden schaden. Op het nachtkastje lag het hotelschrijfblok dat tot de standaarduitrusting van alle kamers behoorde. Ze zag dat er iets op geschreven stond en ze kreeg gelijk een grote glimlach op haar gezicht toen ze het las.

“We hopen dat jij net zo genoten hebt als wij en mocht je dit ooit weer een keer willen herhalen, dan zijn we er. Liefs en kusjes.”

Er stond een telefoonnummer onder en ze wist nu al dat ze die zeker ging bellen als haar scheiding er doorheen zou zijn.

Haar scheiding tot in de puntjes regelen

Ze ging die dag niet eens meer naar huis toe, maar reserveerde de hotelkamer voor nog een nacht, want ze moest alles goed op een rijtje zetten. Over de kinderen maakte ze zich niet druk, want die waren op een leeftijd dat ze uitermate goed voor zichzelf konden zorgen. Haar man zou vast en zeker met een mooi verhaal op de proppen komen waarom hun moeder er niet was, maar de kans was groot dat ze haar niet eens zouden missen.

Die middag ging ze naar een advocaat toe en legde precies uit hoe de scheiding geregeld moest worden. Daarna ging ze langs de bank om haar financiële zaken te regelen en ervoor te zorgen dat haar echtgenoot met ging mogelijkheid bij haar rekeningen kon komen. Ze maakte de helft van de gezamenlijke rekening en spaarrekening over naar die van haar en ze was heel tevreden met zichzelf toen ze alles had geregeld. Ze beheerde de huiselijke financiën dus ze maakte zich geen enkele zorgen dat haar man er achter zou komen. Die keek nooit op die rekeningen.

Het was laat in de middag toen ze door de stad liep en ze kon met moeite de verleiding weerstaan om het telefoonnummer te bellen dat ze in haar mobieltje had opgeslagen. Ze was echter te moe en ging, nadat ze nieuwe kleren en lingerie had gekocht, direct naar haar hotelkamer en liet roomservice komen.

De volgende ochtend werd ze wakker uit een diepe slaap en zat ze al vroeg in de auto richting huis. Ze had verwacht dat er niemand thuis was, maar haar echtgenoot zat op haar te wachten. Ans had hem een berichtje gestuurd dat ze langer weg zou blijven en dat was volgens hem niet de bedoeling van een open huwelijk.

De mooie milf had al snel door dat haar echtgenoot een blauwtje had gelopen bij de secretaresse, want tussen neus en lippen liet hij weten dat ze dat hele open huwelijk misschien maar moesten vergeten. Ze praatte er overheen en ze wist dat ze een goede beslissing had genomen. Haar man zou vast andere vrouwen in bed krijgen, maar dat ging hem geld kosten. Een sportauto om zijn mannelijkheid te vergroten, cadeautjes geven, duur uit eten en meer van dat soort dingen. Een zinkend schip waar ze zo snel mogelijk af wilde.

Net toen ze hem de scheidingspapieren wilde overhandigen, kwam hij met het voorstel om op vakantie naar een zonnig land te gaan, zodat ze tot rust konden komen en praten. Ans stemde gelijk in, want dat maakte alles een stuk makkelijker en zou het haar een nog beter gevoel geven. Ondanks dat hij riep dat hij van haar hield, wist ze dat hij geen spat veranderd was. Hij flirtte niet eens onopvallend met de serveerster in het restaurant van het hotel. Hij vroeg of ze nog steeds een open huwelijk hadden en Ans beaamde dat met een grote glimlach op haar gezicht.

Ook op vakantie heeft ze een open huwelijk

Ze stond op van de tafel en van haar huwelijk en had heerlijke erotische seks bij het zwembad met de manager van het hotel. Een mooie man die vanaf het moment dat hij haar aansprak, duidelijk had laten merken dat hij haar wel zag zitten. Dat was haar echtgenoot volledig ontgaan, want die had het te druk om te proberen in het decolleté te kijken van een andere vrouwelijke hotelgast.

Die avond kwam ze pas haar hotelkamer weer in en ze hoorde haar man al ronken. Ze had haar spullen nog niet uitgepakt, dus kon ze ongemerkt weer verdwijnen. Ze had de scheidingspapier en een brief die ze uitgeprint mee had genomen op de tafel gelegd en verdween stilletjes uit zijn leven. De hotelmanager had een taxi voor haar besteld richting het vliegveld. Daar had ze een last minute genomen naar de andere kant van het vakantieland waar ze twee weken lang ging relaxen en genieten van heerlijke seks.

Ze had gelijk toen ze op het vliegveld stond de rest van haar plan in werking gesteld en ze vond het eigenlijk een beetje jammer dat ze het gezicht van haar man niet kon zien als zijn sleutels opeens niet meer pasten op de deur van het huis. Haar twee kinderen had ze uit logeren gestuurd, dus die konden de deur ook niet voor hem opendoen. Zijn spullen stonden keurig opgeslagen in een container voor het huis en zijn persoonlijke spullen kon hij bij haar advocaat ophalen.

Ans lag te genieten van een cocktail en de aandacht van een knappe oudere man, een Engelse toerist, die er op een Sean Connery manier nog steeds mocht zijn. Een beetje afwisseling tussen jong en oud zou niet eens zo’n gek idee zijn, dacht ze bij zichzelf en ze ging er wat verleidelijker bij liggen.
 
 

Flirt met Vrouwen
 
 

Visited 2.421 times, 43 visit(s) today
From:
Date: mei 17, 2024
Pornosterren: serenity

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *