Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Sex met een mooie studente in haar studentenkamer

0 views
0%

Marjorie was doodop, ze had de afgelopen weken alleen maar geblokt om haar examens te halen. Nadat ze de laatste vraag beantwoord had, ging ze naar haar studentenkamer en liet zich op bed vallen en viel in een diepe slaap. Ze kwam er één keertje uit om naar de wc te gaan, wat te eten en viel vervolgens weer in slaap. Tegen het einde van de middag, de volgende dag, was ze weer een beetje bij de tijd en besloot om helemaal los te gaan. En los gaan betekende voor haar dat ze weer eens sex ging hebben.

Mooie studente wil sex hebben

Dat had ze op een laag pitje staan tijdens haar studie, want ze wilde koste wat het kost binnen de gestelde tijd afgestudeerd zijn. Dan kon ze aan haar droomcarrière in de advocatuur beginnen en misschien dat ze dan iets meer tijd had voor een vaste vriend. Al betwijfelde ze dat, want ze had tijdens één van haar stages al gezien dat als je succesvol wilde zijn, je hard moest werken en lange uren moest maken. Daar dacht de mooie studente even niet aan toen ze zich opmaakte en klaar was voor een avond drank en sex. Het was donderdagavond, de studentenstapavond in haar universiteitsstad, dus hoefde ze zich geen zorgen te maken dat ze iemand tegen zou komen. Ze ging dan ook gewoon in haar eentje uit, zodat ze geen rekening hoefde te houden met vriendinnen die naar andere kroegen wilden of aan haar bleven hangen terwijl ze een juiste man aan het uitzoeken was.

In de eerste kroeg die ze binnenkwam zag ze al snel dat het niet veel soeps was. Een te hoog gehalte aan brallende corpsballen die allemaal al te dronken waren om nog iets klaar te maken in bed. Pas in de derde studentenkroeg kwam ze de juiste man tegen, Leroy, een donkere man die hoog aangeschreven stond bij de vrouwen. Als ze de geruchten mocht geloven dan had hij een complete jaargang aan studentes aan zijn pik geregen.

Waar een goed gesprek al niet goed voor kan zijn

“Als de complete jaargang voor 20% waar is, dan heeft hij in ieder geval genoeg ervaring”, dacht Marjorie bij zichzelf en ging vervolgens in de aanval. De mooie studente kende hem alleen van een paar korte gesprekjes die ze met hem had gehad, hij studeerde ook rechten, alleen was hij nog maar net een jaar bezig. Ze had gedacht dat hij een arrogante kwal zou zijn, maar niets was minder waar. Hij bleek een vriendelijke jongen te zijn, zeer charmant en ook nog eens galant. Dingen die Marjorie kon waarderen in een man. Het was een leuk en interessant gesprek dat ze met hem had en haar besluit was al snel gevallen. Leroy zou de gelukkige zijn die haar naar een broodnodig orgasme mocht neuken.

Tijdens het gesprek boog ze zich voorover en fluisterde iets in Leroy zijn oor, waardoor hij vlug opsprong, de rekening betaalde en haar zowat mee naar buiten sleurde. De mooie studente had haar keus gemaakt en had verder geen behoefte om zich subtiel te laten versieren. Ze had gewoon tegen hem gezegd dat ze hard aan een grote pik toe was en of hij interesse had om sex met haar te hebben. Gezien zijn reactie bleek dat het geval en nog geen twintig minuten later lagen ze naakt op bed in haar studentenkamer.

Ze had hem in de kroeg op de man af gevraagd of het waar was dat hij met veel studentes in bed gelegen had. Hij wist dat hij zijn antwoord goed moest formuleren, want anders kon deze brunette, die een paar jaartjes ouder was dan hijzelf, wel eens afhaken. De waarheid zou in dit geval het beste zijn, dacht hij bij zichzelf, en hij zei dat het er wel een aantal waren, maar niet zoveel als in de legendarische verhalen die over hem de ronde deden. Dat was genoeg voor Marjorie, die een goede mensenkennis had en wist dat ze een juiste inschatting van hem gemaakt had.

Een broodnodig orgasme voor Marjorie

Normaal zou ze met een man van haar eigen leeftijd of ouder sex hebben, maar deze Leroy zorgde voor een gevoel van opwinding bij haar die ze moeilijk thuis kon brengen. Ze kwam er achter wat dat gevoel precies was toen ze erotische sex hadden. De knappe donkere man had een grote pik en wist hem te gebruiken ook. Haar eerste orgasme was snel gekomen, omdat ze al drie maanden alleen maar geleerd had en geen sex had gehad.

Leroy had al snel haar G-spot gevonden en wist haar op het randje van haar tweede orgasme te houden. Marjorie wilde dat orgasme uit stellen zolang als het kon en duwde haar vermeende one-night-stand op zijn rug. Zijn keiharde pik stond fier omhoog en zonder al te veel omhaal besteeg ze hem en begon hem zachtjes te berijden. Zij bepaalde het tempo en wilde hem vooral duidelijk maken dat hij niet met een giechelende eerstejaars bakvis te maken had. Ze pakte hem terug door hem op het randje van klaarkomen te houden. Telkens als ze voelde dat hij zijn zaad in haar kutje wilde gaan spuiten, ging ze heel langzaam met haar onderlichaam heen en weer, totdat het gevoel van een aanstormend orgasme bij hem was verdwenen. Het enige nadeel was dat ze zichzelf minder goed onder controle had. De derde keer dat ze een versnelling inzette zorgde ervoor dat haar kutje ontplofte. Haar kutspieren trokken zich samen en ze zag heel even sterretjes. Dit was één van de beste, zo niet het beste, orgasme van haar leven.

Hij blijkt een fantastische minnaar te zijn

Leroy had gelijk door wat er aan de hand was en neukte haar op een langzaam tempo om ervoor te zorgen dat haar orgasme zo lang mogelijk duurde. Ze was even helemaal de weg kwijt, want ze bleef klaarkomen. Net op het moment dat ze dacht dat het minder zou worden, kwamen de genotsgolven in alle hevigheid weer opzetten en schokte ze met haar hele lichaam. Haar nieuwe minnaar wilde zijn pik uit haar kutje halen om haar wat rust te gaan maar het: “als je het maar laat!” was voldoende voor hem om haar door te neuken.

Marjorie wilde dat het nooit stopte en veranderde vlug van standje, zodat hij haar van achteren kon nemen. Dat was toch wel haar favoriete seksstandje en ze werd helemaal gek toen hij haar lange haren vastpakte en haar hoofd achterover trok tijdens het neuken. Dit had nog nooit iemand bij haar gedaan en ze wist gelijk al dat deze one-night-stand een vervolg zou krijgen. Deze jonge student maakte meer bij haar los dan al haar voorgaande lovers bij elkaar. Uiteindelijk werd het teveel voor haar en liet ze zich slap voorover op het bed vallen, ze was uitgeput door haar multipele orgasme. Ze voelde wel dat het niet lang zou duren voordat Leroy ook klaar zou komen en met haar laatste restje energie duwde ze haar kontje een paar keer langzaam tegen hem aan totdat ze de heerlijke stralen sperma in haar kletsnatte kutje voelde spuiten.

Uitgeput van het klaarkomen en de sex

“Sorry hoor”, zei ze met een kreunende stem, “even een dutje doen en dan ben jij aan de beurt.” Ze dacht dat hij het een beetje schrale manier van klaarkomen had gevonden, maar ze zat er helemaal naast. Leroy was op slag verliefd geraakt op de mooie studente en haar prachtige billen. Hij vond het heerlijk toen ze haar kontje langzaam naar achteren duwde en zijn zaad uit hem had geperst. Als het aan hem lag, dan zou het nog een hele lange nacht worden en als ze de volgende dag niets te doen had, dan zouden ze gewoon doorgaan met de heerlijke sex.

Uiteindelijk was hij het hele weekend gebleven, zwaar tegen de principes van Marjorie in, maar ze was verslaafd geraakt aan zijn grote pik en voelde ook vlinders in haar buik. Ze kregen zelfs een relatie die gebaseerd was op hun studieresultaten, al wachtte Marjorie nu geen drie maanden meer met sex hebben. Als het even kon hadden ze twee tot drie keer in de week sex en de ouderejaars studente merkte zelfs dat ze meer energie kreeg van de erotische en sensuele sex die ze hadden. Zelfs toen ze al lang en breed advocate was geworden, bleven zij en Leroy een stelletje. Hij studeerde af, vroeg haar ten huwelijk en de rest is geschiedenis.

Waar een avondje stappen na hard studeren al niet toe kan leiden.

From:
Date: augustus 5, 2019

One thought on “Sex met een mooie studente in haar studentenkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *