Online Erotiek en Seksshop
Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Twee knappe vrouwen, mooie lingerie, hebben lesbische bondage sex

0 views
0%

50 Shades of Grey

“Je wil dus zeggen dat je nu pas 50 Shades of Grey gelezen hebt?”, zei Mirjam een beetje lachend tegen haar vriendin.

“Ja”, zei Lisette tegen de vrouw waar ze al een jaar een relatie mee heeft. “Het heeft ervoor gezorgd dat ik best opgewonden ben en als we daar niet snel iets aan gaan doen, dan ga ik naar de buurtkroeg en laat ik me versieren door één van de vaste klanten. Een pik op z’n tijd is best lekker.”

“Dat laatste gaan we van het weekend regelen, kijken of we een man geïnteresseerd krijgen in een trio met ons, wat denk je, gaat ons dat lukken?”

Ze barsten allebei in lachen uit, want als ze samen op mannenjacht gingen, dan wisten ze dat ze onweerstaanbaar waren. Twee knappe vrouwen in korte rokjes, een diep decolleté en lange laarzen. Er waren weinig mannen die niet toegaven aan de verleiding om sex met de twee vriendinnen te hebben.

“Ok”, zei Lisette, “de gelukkige man komt van het weekend, maar wat gaan we nu doen aan het feit dat ik gewoon geil ben?”

Knappe blonde vrouw is onderdanig

“Trek sexy lingerie aan, ga op bed liggen met je benen wijd en wacht tot ik boven kom”, zei Mirjam met een dominante toon in haar stem. Lisette vond het af en toe heerlijk om de onderdanige vrouw uit te hangen en Mirjam wist gelijk dat dit zo’n moment was.

Haar vriendin stribbelde niet tegen, maar liep gelijk de trap op, richting de slaapkamer. Dat gaf Mirjam de tijd om haar verrassingspakket dat ze online gekocht had open te maken. Ze wist dat er een moment zou komen dat ze de bondage spullen zou kunnen gebruiken en dit was zo’n moment. Alles zat er in om haar vriendin een paar gedenkwaardige orgasmes te bezorgen.

Nadat ze alles had uitgepakt, trok ze haar kleren uit en deed zelf ook sexy lingerie aan. De twee vrouwen hadden een uitgebreide verzameling lingerie. Mirjam ging voor een mooi zwart setje en liep de slaapkamer in. Lisette lag met haar benen wijd op bed en het eerste dat haar vriendin deed was de handboeien aan het bed vastmaken en vervolgens deed ze die om de polsen van haar opgewonden vriendin.

“Oh”, kirde Lisette, “je gaat het echt spannend maken. Ik kan niet wachten tot ik die heerlijke mond van je op mijn kutje voel.”

“Mond dicht”, zei Mirjam met een boze stem, “alleen praten als ik je toestemming geef en als je klaar wil gaan komen, dan vraag je eerst netjes aan mij of dat mag. Begrepen!”

Alles wordt met de webcam opgenomen

Lisette zei gelijk niets meer en keek verwachtingsvol naar haar vriendin. Die liep naar het bureau dat in de slaapkamer stond en zette de laptop aan. De aangesloten webcam stond op het bed gericht zodat ze de sex kon opnemen. Ze vonden het heerlijk om af en toe een zelfgemaakte video te kijken, terwijl ze elkaar aan het vingeren waren.

Mirjam was zelf ook aardig opgewonden geraakt van haar vriendin die aan haar overgelaten was. Nadat ze een passievolle tongzoen hadden uitgewisseld, ging Mirjam met haar hoofd naar beneden. Ze begon het mooie kutje van Lisette te likken, die met haar ogen dicht van de orale sex aan het genieten was.

Ze noemde Mirjam wel eens de befkoningin, want de blondine wist haar meestal binnen een paar minuten al een orgasme te bezorgen. Dit keer was geen uitzondering en Lisette kreeg amper de tijd om te genieten, want Mirjam ging helemaal los. Naast het verrassingspakket had ze ook een paar seksspeeltjes gekocht, waarvan eentje in het kutje van Lisette verdween. Ze was haar met de kleurrijke dildo aan het neuken, terwijl ze met haar tong de clitoris van haar vriendin aan het verwennen was.

De eerste van een rij orgasmes

Lisette voelde het genot door haar lichaam schieten en ze was er bijna zeker van dat Mirjam bezig was om haar orgasme record te breken. Tijdens een nogal passievolle erotische nacht, was ze vijf keer klaargekomen binnen een paar uur en nu had ze haar tweede te pakken en ze waren nog niet eens tien minuten onderweg. Lisette merkte dat ze op een andere manier opgewonden was geraakt van de lesbische bondage sex. Dat ze aan de grillen van haar vriendin was overgeleverd maakte het intenser voor haar.

Ze wist dat Mirjam niets zou doen wat tegen haar zin was, maar het bleef een verrassing wat er zou gaan gebeuren. De twee knappe vrouwen hadden een stopwoord, als die door één van hen gebruikt werd, werd alles gestopt. Dat gaf de beide vrouwen een veilig gevoel.

Lisette lag ondertussen te wachten op het volgende en ze ging gelijk overeind zitten, toen Mirjam dat van haar eiste. Ze zag dat haar mooie vriendin weer iets uit de verrassingsdoos had gepakt en ze keek haar vriendin een beetje angstig aan.

Mooie grote borsten en tepelklemmen

“Als ik het niet lekker vind, dan haal je die tepelklemmen gelijk van me af?”, zei ze een beetje paniekerig, want ze had nog nooit iets op haar tepels gehad en ze wist niet of het pijnlijk was.

“Natuurlijk schat van me”, zei Mirjam met een lief stemmetje, “je denkt toch niet dat ik mijn favoriete vrouw pijn ga doen, behalve als ze dat zelf wil natuurlijk.”

Lisette deed haar mond open om wat te zeggen, maar voordat er iets uitkwam, had Mirjam haar mond al op die van haar gedrukt. Nadat ze zich losgerukt hadden van elkaar ging de blondine aan het werk en deed voorzichtig de tepelklemmen op de tepels van de mooie grote borsten van haar vriendin. Het voelde even ongemakkelijk, maar Lisette besloot om zich daar niets van aan te trekken, haar opwinding was groter dan het ongemak.

Lesbische bondage sex

“Jeezus, heb je die hele BDSM sexshop leeggekocht”, zei ze, net voordat er een Gag in haar mond werd gedaan. Ze kon nu alleen nog maar kreunen en dat liet ze ook niet na. Zeker niet toen Mirjam een hele grote vibrator erbij had gepakt en haar opgezette clitoris begon te verwennen. Dit was te lekker en zelfs de tepelklemmen begonnen lekker te voelen.

Na tien minuten begon ze heel heftig te kreunen, want orgasme nummer drie stond op het punt van beginnen. Mirjam wist dat het snel gevoelig werd bij haar vriendin als ze klaarkwam en ze stopte dan ook, totdat Lisette weer helemaal bij was. Dit keer ging ze echter door en Lisette voelde alsof haar lichaam ontplofte. Mirjam had twee vingers in haar kutje gestopt en was haar daarmee aan het neuken. Het orgasme werd steeds heftiger en er leek geen eind aan te komen. Ze had wel eens eerder een multipel orgasme gehad, maar niet zo heftig en lekker als deze.

Ze voelde hoe Mirjam de grote vibrator weer op haar kutje zette en het tempo opvoerde. Lisette was in een sekstrance terechtgekomen en voelde hoe Mirjam een dildo in haar kutje deed. De vibrator op haar clitoris en de grote dildo zorgden voor een continue genotsstroom die ze door haar hele lijf voelde gaan. Het oude record aan orgasmes was allang gebroken, want haar zesde deed zijn intrede. Het multipele orgasme was minder geworden en had ruimte gemaakt voor een nieuwe die uit haar tenen leek te komen. Ze moest haar best doen om niet out te gaan en ze was dolblij dat Mirjam haar door en door kende.

Die had de vibrator weggelegd en de dildo uit haar kutje gehaald. Vervolgens was ze zachtjes haar clitoris aan het beffen totdat het echt te gevoelig werd. Ze liet Lisette even bijkomen en haalde de klemmen van de tepels van haar vriendin, deed de Gag af en maakte vervolgens de handboeien los.

“Dit was ongelooflijk”, zei Lisette met een hese stem. Ze boog zich voorover naar het gezicht van haar vriendin en begon uitgebreid met haar te zoenen.

“Volgens mij heb ik het record gebroken”, zei Mirjam, “dat schept wel verwachtingen voor wat er hierna gaat gebeuren.”

Lisette keek haar vragend aan, want ze had niet zo snel door wat haar vriendin bedoelde. Pas na een paar seconden drong het bericht tot haar door en ze kreeg een geile glimlach op haar gezicht.

“Ga jij maar lekker op bed liggen”, zei ze tegen Mirjam, “dan zal tante Lisette eens gaan kijken of het record al gebroken kan worden. Het is maar goed dat we nog de hele middag en avond hebben.”

Visited 92 times, 1 visit(s) today
From:
Date: februari 21, 2021

2 thoughts on “Twee knappe vrouwen, mooie lingerie, hebben lesbische bondage sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *