Online Lingerie- en Latex Shop
Mature Zoekt
Download nu de hele video!

Lesbisch rollenspel met een knappe blonde milf

0 Aantal keer bekeken
0%

Ze willen lesbische sex met elkaar

“Ik ben nog nooit zo hard voor iemand gegaan”, zei Mathilda uiteindelijk, “en dat het een vrouw zou zijn zou ik nooit verwacht hebben. Ik ben dus helemaal blanco als het gaat om de lesbische liefde, dus hou daar alsjeblieft rekening mee.”

“Ik ook niet”, zei Zoe, die verdronk in de mooie ogen van de blonde vrouw, “de enige keer dat ik lesbische sex heb gehad, is zwaar tegengevallen. Dus ik denk dat we allebei in hetzelfde schuitje zitten.”

“Vind je het niet veel te snel gaan”, zei Mathilda, “want ik doelde niet eens op de sex. Normaal doe ik dit nooit, maar als je vindt dat het wat rustiger aan moet, echt daten en zo, dan vraag ik je bij deze vrijdag mee uit. Gaan we lekker eten en van elkaar genieten.”

“Ik hoop dat je het niet raar vindt van me”, zei Zoe zachtjes, “ik ben zo opgewonden van je geraakt dat ik heel graag sex met je wil hebben. Eigenlijk al vanaf het moment dat je op het schoolplein naar me keek.”

“Weet je het zeker?”, vroeg Mathilda, want ze wilde op geen enkele manier gebruik maken van de knappe jonge vrouw. Ze was veel te bang om haar te verliezen, maar Zoe was te vasthoudend. Nu ze zover was gekomen, wilde ze de rest ook.

“Dan wordt het denk ik tijd dat we naar mijn slaapkamer gaan. Ik denk dat we er heel snel achter komen wat we lekker vinden en waar we van genieten. Het is dus de eerste keer voor mij en voor jou eigenlijk ook, dus ik denk dat het best spannend wordt.”

“Dat spannend is alleen maar goed”, zei Zoe, die een stralende glimlach op haar gezicht had gekregen. Ze voelde zich helemaal veilig bij de oudere vrouw en ze wist dat het fantastisch ging worden. Dit wist zeker dat ze dit dezelfde liefde terug zou krijgen die ze zelf gaf.

Twee vrouwen lesbisch rollenspel sex

Jonge vrouw raakt opgewonden van sexy lingerie

Ze had de hand van de knappe blonde milf vastgepakt en was achter haar aan de slaapkamer ingelopen. Daar trok ze snel haar laarzen uit en keek ondertussen naar Mathilda die haar mantelpakje uittrok. Mathilda keek voorzichtig naar Zoe toen ze zich aan het uitkleden was om te zien of de jonge vrouw geen strakker lichaam had verwacht. Dat gevoel beangstigde haar een beetje, want ze was er nooit onzeker over geweest. Ze zag echter dat Zoe haar met een blik van opwinding aankeek en zelf voelde ze ook de tintelingen in haar kutje toen de knappe studente haar t-shirt over haar hoofd trok. Ze had een sexy bh aan en haar borsten waren prachtig.

Zelf stond ze nu met alleen haar lingerie aan en wilde die net gaan uittrekken toen Zoe met een trillende stem vroeg of ze die wilde aanhouden. Ze was vreselijk opgewonden geraakt van de oudere vrouw en de lingerie vond ze prachtig. Ze was blij dat ze zelf ook een sexy setje ondergoed had aangetrokken, want ze zag dat Mathilda begeerlijk naar haar keek.

Mathilda deed wat haar gevraagd werd. Ze maakte alleen haar jarretels los, zodat ze haar onderbroekje uit kon trekken. Haar grote borsten zaten in een halve cup BH, dus daar kon naar hartenlust mee gespeeld worden.

Knappe blonde milf beft de jonge vrouw

Ze was naast Zoe, die ondertussen helemaal naakt was, op het bed was gaan zitten. Al snel vonden hun monden elkaar weer en zat er dit keer geen kleding tussen en konden ze elkaar heerlijk betasten. De studente had al snel de grote borsten van de blonde milf gevonden en begon er zachtjes in te kneden, terwijl ze voelde hoe de hand van Mathilda naar haar kutje was gegaan. Ze had haar benen automatisch uit elkaar gedaan en ze kreunde toen de blonde milf haar kutje had gevonden. Als dit lesbisch was, dan was ze vanaf nu af aan verslaafd. Mathilda deed bij Zoe wat ze zelf lekker zou vinden. Dat bleek een schot in de roos, want Zoel liet zich achterover op het bed vallen en genoot van de aanraking van de hand van Mathilda.

Die was zelf heel erg opgewonden geraakt van het zoenen en de mooie studente en besloot om heel dapper een stap verder te gaan. Ze ging met haar mond naar het kutje van Zoe toe en begon voorzicht haar clitoris te likken. Die drukte haar onderlichaam omhoog en Mathilda begon iets sneller te beffen. Ze had het idee dat alle seksuele lust er in één keer uit zou komen bij de mooie studente en dat was een goede inschatting.

Ze drukte haar mond stevig tegen het heerlijke natte kutje aan en ze ging ook een stapje verder. Twee van haar vingers hadden hun weg naar het genot gevonden en Zoe begon steeds meer te kreunen. Ze wist niet eens wat een G-Spot was, maar kwam er op een heftige manier achter toen Mathilda die had gevonden. De knappe blonde milf wist gelijk dat ze goed zat en ze bleef er zachtjes overheen gaan, terwijl ze Zoe nog sneller was gaan beffen.

Studente krijgt een hard orgasme

Het lukte de knappe studente, ondanks al haar inspanningen, uiteindelijk niet meer om haar orgasme in te houden en Mathilda voelde hoe ze met haar onderlichaam begon te schokken. Ze bleef Zoe beffen terwijl deze in een hard orgasme terechtkwam en ze had het gevoel dat het uren duurde. Het intense genot dat Zoe voelde, zorgde voor extra opwinding bij de mooie oudere vrouw.

Ze voelde hoe Zoe uiteindelijk helemaal slap werd. Mathilda ging naast haar liggen en nam haar in haar armen. Ze wreef door het haar van de mooie studente en uiteindelijk vielen ze allebei in een korte slaap. De heftige erotische liefde was Zoe net even teveel geworden, al was zij wel de eerste die weer wakker werd.

De rollen zijn omgedraaid

Niet lang daarna werd Mathilda ook wakker uit een erotische droom die heel erg echt leek. Ze had een paar seconden nodig om door te hebben dat het geen droom was, maar dat de het genot dat door haar lichaam vloeide echt was. Ze keek naar de mooie studente die haar aan het beffen was. Ze had de benen van Mathilda uit elkaar gedaan en ze begon net als de blonde milf zachtjes en langzaam, maar ging ze steeds een stukje sneller.

Net als Mathilda had ze absoluut geen idee waar de ander van hield, dus volgde ze hetzelfde plan als de blonde milf. Ze deed gewoon wat ze bij zichzelf ook lekker zou vinden. Dat was bij Mathilda ook een schot in de roos, want die had haar ogen weer gesloten en lag hardop te kreunen. Ze was naar haar idee spontaan lesbisch geworden, want Zoe bracht gevoelens omhoog waarvan ze niet eens wist dat ze die had. De tong die over haar clitoris ging was te lekker en ze genoot ervan dat Zoe tegelijkertijd haar borsten stevig aan het masseren was. Ze had gevoelige borsten en kon zelfs vroeger een orgasme krijgen, toen haar ex-man er nog tijd en erotische aandacht aan besteedde. De lustgevoelens namen met de seconde toe en Mathilda drukte haar onderlichaam omhoog om de tong van Zoe nog beter te voelen. Dit was de beste sex die ze in jaren had gehad en dat was nog wel met een vrouw, iets dat ze nooit had gedacht.

Blonde moeder komt ook hard klaar

Zoe was ondertussen nog steeds haar grote borsten aan het kneden en voelde hoe haar nieuwe liefde bijna ging klaarkomen. Ze ging nog een paar keer snel met haar tong over de clitoris van Mathilda en wachtte op de ontlading die ging komen. Die was vrij heftig, want de knappe blonde milf begon te schokken en ze had het hoofd van Zoe vastgepakt. Die bleef zachtjes over haar clitoris likken om het orgasme zo lang mogelijk te laten duren.

Ze liet pas los toen Mathilda hardop riep dat het te gevoelig werd. De mooie blonde moeder lag als een vaatdoek op het bed bij te komen van de heerlijke orale sex en ze voelde een de verliefde kriebels in haar buik erger worden toen Zoe haar vastpakte en haar hoofd op Mathilda’s grote borsten legde.

Knappe blonde milf is helemaal naakt

Klaar voor de tweede ronde

De innige verstrengeling waar ze in lagen leek wel een eeuwigheid te duren en allebei wilden ze elkaar niet loslaten. Pas toen de knappe blonde milf weer helemaal op krachten was gekomen, stond ze op van het bed en liep naar haar kledingkast toe. Daar haalde ze een grote doos uit en liep ermee naar het bed. Zoe was verrast toen ze de inhoud van de doos zag, een hele lading sex toys, van handboeien tot verschillende maten dildo’s.

“Jij mag kiezen, tenminste, als je zin hebt in een tweede ronde”, was een overbodige vraag, want Zoe had al één van de vibrators in haar handen en drukte die tegen het kutje van Mathilda aan, die nog voorovergebogen op het bed stond. Die begon gelijk te trillen en ging snel op bed liggen, voordat ze met trillende knieën en al op de grond terecht zou komen.

“Als dit lesbisch is”, zei Zoe met een grote glimlach op haar gezicht, “dan zou ik niet anders willen.”

“Ik ook niet lieveling”, zei Mathilda en begon hard te kreunen toen Zoe een grote dildo had gepakt en diep in haar kutje stootte.

Het begin van een relatie tussen de twee verliefde vrouwen, waarin alles wilde uitproberen wat met lesbische sex te maken heeft. Het bleek dat ze allebei verzot waren op rollenspelen en dat is in de sexvideo te zien. Daar spelen ze dat Zoe de babysitter is en de knappe blonde milf haar weet te verleiden tot lesbische sex.

Van:
Datum: september 10, 2022
Pornosterren: Alana Evans / Zoe Angevine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *