Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Sex met de beste vriendin van zijn zus

0 views
0%

Knappe gespierde nerd is zich van geen kwaad bewust

Als Mark had geweten dat hij op de middelbare school de populaire meiden voor hem in de rij stonden, dan had hij waarschijnlijk zijn wenkbrauwen gefronst. Het enige dat hij van de middelbare schooltijd kon herinneren was hard studeren, gamen en sportief bezig zijn. Het probleem was dat hij altijd dichtklapte als een vrouw aandacht aan hem schonk of in sommige gevallen zelfs alleen maar met hem begon te praten. Dan begon hij zich op z’n minst “apart” te gedragen en was elke vorm van aantrekkingskracht snel verdwenen. Hij had zich erbij neergelegd en zich op andere dingen gericht en was verder zonder kleerscheuren zijn middelbare schooltijd doorgekomen.

Maagdelijkheid kwijtgeraakt aan een oudere vrouw

Hij was zijn maagdelijkheid kwijtgeraakt aan een oudere vrouw, die door zijn onbeholpenheid heen had geprikt en hem het één en ander over seks had bijgebracht. Het probleem voor haar was uiteindelijk toch het leeftijdsverschil, iets waar hij zich niet druk over maakte, want hij voelde zich op zijn plek met de mooie 35-jarige vrouw. Ze had geduld met hem en ze vond het heerlijk om door een jonge enthousiaste man geneukt te worden, die ze alles kon leren en er ook niet slecht uitzag. Ze was zelfs een keer een weekendje met hem weggeweest naar een andere stad, waar ze zich als een gelukkig koppel konden gedragen en bijna was ze overstag gegaan.

Beste vriendin van zijn zus trekt bij hem in

Toch besloot ze om met de relatie te stoppen, voordat het voor haar uit de hand zou gaan lopen. Ze bleven vrienden, maar seks hadden ze niet meer en de knappe gespierde nerd was er danig van slag van. Hij besloot om het onderwerp vrouwen maar een tijdje te laten voor wat het was en zich te concentreren op zijn studie. Mocht hij opgewonden raken, dan had hij altijd nog zijn rechterhand. Hij was ondertussen verhuist naar een studentenflat in de stad waar hij zijn studie volgde en er gebeurde iets waar hij totaal geen rekening mee had gehouden en dat iets was de beste vriendin van zijn jongere zus. Hij was ondertussen net 23 jaar geworden en Michelle was bijna 20 jaar en ging in dezelfde stad studeren als hem. Zijn zus had geregeld dat ze een kamer bij hem kon krijgen, want hij woonde in een groot appartement en dat vond hij eigenlijk wel gezellig. Hij kende haar al zolang en voelde zich op zijn gemak bij haar en kon ook gewoon met haar praten.

Hij was, tussen zijn studie door, aan een succesvolle startup begonnen en hij had genoeg geld om te verhuizen van zijn studentflatje naar een mooi groot appartement met alles erop en eraan. Michelle was helemaal in de wolken met de regeling en ze was vastbesloten om die regeling uit te gaan breiden naar meer. De mooie blondine was namelijk al een hele tijd heimelijk verliefd op de knappe gespierde nerd, alleen was het nog niet gelukt om tot hem door te dringen. Ze had wel al bereikt dat hij zich op zijn gemak voelde bij haar, alleen leek hij niet onder de indruk van haar sexy kleding die ze speciaal voor hem aantrok als ze een bezoekje aan zijn zus bracht. Korte rokjes, strakke topjes, blouses met veel decolleté en lange laarzen, dat soort werk.

Vastberaden om hem te verleiden

Daarom was ze dolbij dat ze bij hem in zijn appartement kwam te wonen, want als het haar nu niet zou gaan lukken dan was ze vastbesloten om lesbisch te gaan worden. Ze was er al snel achtergekomen dat Mark niet echt van het stappen was en ze paste zich aan door gezellig bij hem thuis te blijven en met hem te gamen of film te kijken. Ze ging wel eens stappen en af toen ging hij mee om een biertje te drinken, maar het was niet zoals bij andere studenten die elke avond in de kroeg te vinden waren. Ze had verwacht dat ze het zou missen, maar het beviel haar eigenlijk wel. Ze had besloten om het rustig aan te doen met Mark en ze voerde langzaam de spanning op. Ze had sexy kleding aan als ze in huis was en meer dan eens had ze de deur van de badkamer “per ongeluk” open laten staan als ze ging douchen. Het leek allemaal geen effect te hebben en ze vroeg zich af hoe ze het in godsnaam aan moest gaan pakken. Hij leek zelfs geen interesse te hebben toen ze in een sexy lingeriesetje door het huis liep, zogenaamd op zoek naar haar zomerjurkje.

Ze zag vanuit haar ooghoeken dat hij wel naar haar keek en ze meende zelfs de opwinding in zijn ogen te zien. Dat was het moment dat ze besloot om er maar frontaal voor te gaan, want anders wist ze het ook niet. Ze trok haar bh uit, zodat haar mooie grote borsten topless waren en ging naast hem op de bank zitten.

“Nu eerlijk zijn. Vind je me niet aantrekkelijk? Ben je stiekem van de mannen? Krijg je hem niet omhoog of hoe zit het?”

Ze gaat voor de directe aanpak

Hij keek haar een beetje angstig aan, maar ze zag ondertussen dat hij zijn ogen niet van haar grote borsten af kon houden. Ze liet er geen gras over groeien, maar nam het initiatief en daar is hij haar nog steeds dankbaar voor. Ze trok zijn t-shirt uit over zijn hoofd en begon zijn riem los te knopen, terwijl hij nog net verstijfd op de bank zat.

“Gewoon relaxen”, zei ze, “het gebeurt niet elke man dat ze door een mooie vrouw op deze manier tot sex verleidt worden. Tenminste, vind je me mooi?”

“Ik vind je een hele knappe vrouw”, zei hij met een schorre stem en ze was bijna extatisch dat ze een reactie uit hem had gekregen en nog een goede ook.

“Ik vind jou een hele knappe man en ik voel me al een hele tijd aangetrokken tot je, maar dat heb je nooit doorgehad, lul”, zei ze terwijl ze ondertussen verder was gegaan met hem uitkleden. Ze had zijn schoenen uitgetrokken en zijn broek lag op de grond. De enige barrière was nog zijn boxershort, die moeite moest doen om zijn grote stijve pik binnenboord te houden.

Zou hij nog maagd zijn?

“Ik zie in ieder geval dat ik je niet koud laat, dat is een goed teken”, zei ze een beetje opgelucht, want ze deed wel heel erg voortvarend, maar daar moest ze aan wennen. Normaal was ze toch iets meer gewend dat de man het initiatief nam, maar als ze daar bij Mark op had moeten wachten, dan zou St. Juttemis eerder komen. Nadat ze zijn boxershort had uitgetrokken, keek ze gebiologeerd naar zijn grote pik. Ze was wel wat gewend als het om sex ging, maar de pik van de broer van haar beste vriendin was een hele mooie. Ze pakte hem voorzichtig vast en begon hem af te trekken. Michele wist niet of Mark nu maagd was of niet, ze dacht van niet, maar ze had het niet vreemd gevonden als het wel zo was. Vandaar dat ze totaal verrast was toen Mark tot leven kwam.
 
 

 
 

Hij beft haar naar een denderend orgasme

De knappe gespierde nerd duwde haar op haar rug op de bank en ze wist even niet wat ze moest verwachten. Ging hij haar nu hard neuken en binnen een minuut klaarkomen, dat was namelijk niet iets waar ze op zat te wachten. Ze vond vluggertjes niet erg, maar ze was meer van de slow sex en het voorspel. Het volgende moment dacht ze alleen maar aan genot en het heerlijke gevoel dat door haar lijf stroomde, want Mark had al snel haar clitoris gevonden met zijn tong en hij begon haar langzaam te beffen. De knappe jonge vrouw lag te trillen op de bank, want de opwinding kwam er in één keer uit en Mark wist waar hij mee bezig was. Ze vroeg zich heel even af waar hij dat geleerd had, maar besloot al snel dat dit een gesprek voor een later tijdstip was. Zijn tong kwam op plekken waar ze nog nooit was gelikt en ze slaakte een klein gilletje toen hij voorzichtig twee vingers in haar kutje stak en haar daarmee zachtjes begon te neuken.

Ze voelde dat hij wist wat hij aan het doen was en toen hij haar G-Spot had gevonden ontplofte ze bijna. Hij was haar nu aan het beffen en met zijn vingers ging hij langzaam over haar gevoelige plekje heen en voordat ze het doorhad kreeg ze haar eerste orgasme. Ze drukte haar benen krachtig bij elkaar en Mark zijn hoofd zat vast, toen ze met een luide kreun klaarkwam. Hij bleef heel zachtjes doorgaan met beffen en het voelde alsof hij precies wist wanneer hij door moest gaan of stoppen als haar kutje te gevoelig werd. Hetzelfde gold voor zijn vingers, die nog steeds zachtjes heen en weer gingen in het begin van haar kutje. Normaal had ze moeten stoppen met sex als ze een orgasme had gekregen, want dan was het te gevoelig, maar hij voelde haar precies aan. Haar orgasme bleef maar doorgaan en telkens als het wat minder werd, deed hij weer iets met zijn vingers of met zijn tong en kwam het in alle heftigheid weer terug.

Na een paar minuten, die een eeuwigheid leken te duren, duwde ze uiteindelijk zijn hoofd weg en lag zwaar ademend op de bank bij te komen. De heerlijke genotsgevoelens stroomden nog steeds door haar lijf heen en werden langzaam minder in heftigheid. Ze lag met haar ogen dicht te genieten en toen ze die weer opendeed keek ze in het knappe gezicht van Mark, die een grote glimlach op zijn gezicht had. Ze zag haar eigen kutvocht op zijn wangen en ze kon het niet weerstaan om hem te zoenen. Een zoen waar ze al zo lang naar had gehunkerd en waar ze zich ook volledig aan overgaf en ze voelde de vlinders in haar buik in heftigheid toenemen, toen ze merkte dat Mark de zoen met evenveel passie beantwoordde.

Hij weet haar helemaal gek te maken

Ze was er helemaal klaar voor om hem te gaan verwennen, want ze wilde dolgraag proeven hoe zijn pik smaakt en het liefst wilde ze zijn zaad ook nog doorslikken. Al mocht hij, als het aan haar lag, ook gewoon op haar gezicht of borsten klaarkomen. Ze wilde omhoog komen van de bank, maar ze had even buiten Mark gerekend, die zijn eigen plan had.

De knappe blondine voelde hoe hij zijn eikel tegen haar kutje aandrukte en ze voelde gelijk de opwinding weer door haar lichaam stromen. Ze had verwacht dat hij zijn pik diep in haar zou stoten en haar hard zou gaan neuken, maar weer had ze een verkeerde inschatting gemaakt. Eén ding wist ze in ieder geval zeker en dat was dat hij geen maagd meer was of hij moest een heleboel theoretische kennis hebben. Hij stootte zijn pik namelijk niet in haar kutje maar ging er maar een klein stukje in en begon toen langzaam heen en weer te bewegen. Ze voelde iets wat ze nog nooit had gevoeld en het was heerlijk.

“Jij bent helemaal geen maagd”, floepte ze eruit en Mark barstte in lachen uit en moest even stoppen.

“Heb ik dat dan ook beweerd?”, vroeg hij, nog een beetje hikkend van het lachen. Ondertussen was hij weer begonnen met zijn gekmakende ritme en Michele zei nog niets, maar dat ging verloren in haar zware kreunen. Hij maakte haar helemaal gek en hij wist haar op de één of andere manier alweer naar een orgasme te brengen. Hij hield haar op het randje en ze was op het punt beland dat ze wilde smeken of hij haar klaar wilde laten komen.

Dat was ook het moment dat hij stopte en haar even rust gaf, maar niet te lang. Net toen ze weer een beetje dacht alles onder controle te hebben, stootte hij zijn grote pik diep in haar en begon haar zachtjes te neuken. Ze sloeg haar benen om hem heen en drukte haar onderlichaam zover als het kon omhoog, om zijn stoten op te vangen. Ze pakte haar grote borsten vast en begon er in te kneden, terwijl Mark het tempo langzaam opvoerde.

Hij neukt haar helemaal gek

Ze had veel verwacht, maar dit niet. Het was zo ongelooflijk lekker, want de knappe gespierde nerd wist waar hij mee bezig was. De beste vriendin van zijn zus keek naar zijn mooi gespierde lijf en liet haar eigen borsten even met rust en begon over zijn tepels te wrijven en ze voelde zijn harde pik steeds sneller in haar kutje stoten. Van haar had dit de hele dag mogen duren en ze deed haar uiterste best om haar orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, maar ze had meer het idee dat Mark bepaalde wanneer ze ging klaarkomen.

Hij bleek een uithoudingsvermogen te hebben waar ze versteld van stond, want hij was in staat om zelf te bepalen wanneer hij zou gaan spuiten. Zij kon dat op dat moment in ieder geval niet meer en bij de laatste tempoverhoging gebeurde het. Ze zag sterretjes en de spreekwoordelijke wereld stopte even met draaien. Het was het heftigste orgasme dat ze ooit had gehad en het leek wel alsof ze bleef klaarkomen. Hij had zijn ritme aangepast, waardoor ze het langer vol kon houden en net op het punt dat het multipele orgasme te heftig voor haar werd, haalde hij zijn pik uit haar kutje en ging naast haar liggen. Hij pakte haar stevig vast en drukte haar tegen zich aan en ze gaf zich helemaal aan hem over.

De mooie vriendin van zijn zus lag te trillen in zijn armen en Mark voelde zich heerlijk. Dat hij nog niet was klaargekomen, maakte hem geen bal uit, want hij wist dat het snel zou gaan gebeuren en dat het goed zou zijn. Michele was na een paar minuten weer een beetje in het land der levenden en het eerste wat ze deed was hem weer op zijn mond zoenen.

“Dit was het heftigste orgasme dat ik ooit heb gehad. Van wie heb jij les gehad?”, vroeg ze en dit keer barsten ze allebei in lachen uit. “Je weet dat ik je nu helemaal nooit meer laat gaan”, vervolgde ze resoluut en dit keer nam zij het heft in handen.

Pijpen en in haar mond klaarkomen

“Je blijft van me af totdat je mijn mond heb volgespoten en ik duld geen tegenspraak. Begrepen”, zei ze quasi streng en ze zei dat hij op de bank moest gaan zitten, met zijn benen wijd. Ze nestelde zich op haar knieën tussen zijn benen en ze voelde een siddering van genot door zich heen gaan, toen ze zijn eikel tussen haar lippen sloot. Ze proefde haar eigen kutvocht, gemengd met de geur en smaak van zijn pik, en ze vond het gewoon geil lekker. De mooie blondine liet haar hoofd een klein beetje zakken en stukje bij beetje nam ze meer van zijn pik in haar mond. Ze wist dat het niet ging lukken om zijn hele pik in haar mond te krijgen, maar dat boeide haar niet.

“Oefening baart kunst”, dacht ze bij zichzelf en ze was van plan om heel veel te gaan oefen. Michele was ondertussen met haar hand naar zijn ballen gegaan en begon er aan te kriebelen, terwijl ze hem steeds een stukje sneller begon te pijpen. Ze was blij en opgelucht toen ze Mark luid hoorde kreunen, want dat betekende dat ze goed bezig was. De blondine wilde teruggeven wat hij ook aan haar had gegeven en dat was ultiem genot.

Ze vond het heerlijk om die stijve pik in haar mond te hebben en de tijd leek aan haar voorbij te gaan. Michele deed dingen met zijn pik die ze nog nooit had gedaan bij een andere man, want die waren meestal al klaargekomen voordat ze er aan toekwam. Bij Mark ging het natuurlijk, ze kreeg de kans om te onderzoeken en te experimenteren en vond plekjes die duidelijk uitwerking op hem hadden. Ze merkte het als hij met zijn onderlichaam schokte of hard kreunde en ze sloeg gelijk op wat ze op dat moment aan het doen was.

Michele hield van het kijken naar sexvideo’s en vooral de filmpjes waarin een vrouw een man aan het pijpen was. Dit was het moment dat ze die opgedane kennis in de praktijk zou brengen en ze stopte snel één van haar vingers in haar kletsnatte kutje en drukte die vervolgens tegen het kontgaatje van Mark aan. Hij verstrakte in eerste instantie, maar al snel relaxte hij en ze ging hem ietsje sneller pijpen en drukte vervolgens langzaam haar vinger bij hem naar binnen. Dit had ze nog nooit bij een man gedaan, maar ze genoot van de uitwerking die het had op haar grote liefde.

Mark begon steeds harder te kreunen en ze voelde hoe hij met zijn handen haar hoofd vastpakte en het ritme begon aan te geven. Hij stootte voorzichtig zijn pik in haar mond heen en weer en Michele liet het maar al te graag toe dat hij haar in haar mond neukte. Ze voelde dat zijn ontlading eruit moest en nog geen paar seconden later hoorde ze hem grommen en bereidde ze zich voor op de lading sperma die ze ging slikken. Ze werd helemaal gek van opwinding toen ze zijn sperma in haar keel voelde spuiten en ze begon snel te slikken om alles weg te krijgen. Ze as vastbesloten om geen druppel verloren te laten gaan.

Het was voor Mark ook blijkbaar één van de heftigste orgasmes van zijn leven, want het leek wel alsof het spuiten niet stopte. Uiteindelijk viel hij slap op de bank achterover en begon ze zachtjes de laatste restjes zaad uit zijn pik te zuigen en likte ze zijn eikel schoon.

Ze stond op en ging naast hem zitten en legde haar armen om zijn nek en haar benen over hem heen.

“Zo, meneer de gespierde nerd, mag ik de naam van de vrouw die jou dit allemaal geleerd heeft. Dan kan ik haar een bedankkaartje sturen”, zei ze lachend en zoende hem op zijn wang.

“Ik denk trouwens dat we heel even een pauze in moeten lassen, want ik moet nog even bijkomen. Wat denk je ervan als we een wijntje nemen en je dan verkering aan me gaat vragen. Lijkt je dat een goed plan?”
 
 

Milffinder
 
 

Visited 224 times, 11 visit(s) today
From:
Date: maart 7, 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *