Online Erotiek en Seksshop
Flirten met oma's

Knappe jonge vrouw heeft sex met oudere man en komt klaar

0 views
0%

Knappe jonge vrouw is opeens vrijgezel

Als je een week geleden tegen Dane Jones, een knappe jonge vrouw, had gezegd dat ze sex met een oudere man zou hebben, dan had ze je waarschijnlijk in je gezicht uitgelachen. Ze had helemaal niets met oudere mannen, liever had ze sex met een man van haar eigen leeftijd. Iets ouder zou haar niet uitmaken, maar het niveau: “het had je vader kunnen zijn”, zorgde er niet voor dat haar libido ging stijgen.

Dat was dus een week geleden, maar sinds die tijd is er veel veranderd. De mooie brunette zat in zak en as, want ze was net bij haar vriend weggegaan omdat die het nodig vond om vreemd te gaan met haar beste vriendin. Ze was niet alleen haar grote liefde kwijt maar ook haar beste vriendin, die ze nu zo hard nodig had om mee te praten. Ze had echter het rucksichlos het contact met allebei verbroken en zat in een emotionele dip waar ze niet makkelijk uitkwam.

Nadat ze twee dagen op haar bed had gelegen en alleen maar had gehuild, pakte ze zichzelf weer op en besloot om zich niet te laten kennen. Zeker niet tegenover haar ex-vriend en haar beste vriendin. Dat was best moeilijk, want het bed was aanlokkelijk en als ze er inlag hoefde ze met niemand contact te hebben. Ze merkte wel dat ze emotioneel een stuk sterker was dan ze had gedacht. Had er misschien mee te maken, dat ze de twee volledig uit haar leven had gebannen en ze zich heel erg genaaid voelde. Dane vond hem en zijn nieuwe vlam het liefdesverdriet gewoon niet waard.

Toch had ze er graag met iemand over gepraat, die alleen maar hoefde te luisteren. Ze had nog wel een paar andere vriendinnen en daar belde ze ook mee, maar de band die ze met haar beste vriendin had mistte ze heel erg. Dat was niet alles, want haar andere vriendinnen hadden het druk met hun eigen relatie en eentje zelfs met haar baby. Ze had ook geen zin om haar ellende met ze te delen.

Van haar vriendinnen moet ze het niet hebben

Eén van haar andere vriendinnen was een kopje thee komen drinken en had haar met allerlei standaard advies het bos ingestuurd. “Er zijn genoeg mannen”, “je laat je toch niet door zo’n eikel op de kop zitten” en “op ieder potje past een dekseltje.” Die had ze aan zich voorbij laten gaan en net toen ze voorstelde om een wijntje te nemen zei de andere vriendin: “het is nog een beetje te vroeg en ik moet nog een heleboel dingen doen, dus kop op en we bellen.”

Dane had haar stomverbaasd aangekeken, want was dit nu de vrouw die normaal al na de lunch aan de wijn kon zitten en waar ze nachten lang mee door kon halen. Ze begreep dat het verleden tijd was, want ze woonde nu samen en dan had je andere verantwoordelijkheden. Dat was wat ze tot uitentreuren had uitgelegd, alsof ze er mee wilde zeggen dat als je nog niet samenwoonde, je er eigenlijk niet bijhoorde.

In haar hoofd had ze niet alleen gedag tegen die vriendin gezegd aan de deur, maar mentaal had ze ook een aantekening gemaakt dat ze niet echt haar best zou gaan doen om het contact te behouden. Zij was één van die types die als het uitging, alle aandacht op kwam eisen. Of je nu single, samenwonend of getrouwd was. Dan golden de regels over “verantwoordelijkheden” opeens niet meer en kon er niet genoeg wijn aangesleept worden. Ze verwachtte dat ze dag en nacht kon bellen met haar sores en dat je altijd meeging als ze weer ging stappen, op zoek naar een nieuwe vriend waar ze weer heel snel mee kon gaan samenwonen. Dat had Dane aan den lijve meegemaakt en dat vond ze niet erg, maar nu zij zelf wat emotionele ondersteuning kon gebruiken was de vriendin er niet.

Ze komt haar ex-vriend en haar beste vriendin tegen

Ze besloot om dan maar zelf een wijntje te pakken en die smaakte uitstekend. Na nog eentje besloot ze dat het misschien gezelliger zou zijn om ergens dronken te worden waar andere mensen zaten. Dat maakte het toch gezelliger en misschien vond ze wel een one-day-stand of iets dergelijks. Ze had zwaar de behoefte aan anonieme sex, de betere wraaksex onder het motto: “wat jij kan, kan ik ook.”

Het was een prachtige dag en Dane genoot van het zonnetje. Het was een korte fietstocht naar het centrum van de stad en in de eerste de beste kroeg, waar ze wel vaker kwam, leek het er al op alsof de rest van de dag in duigen zou gaan vallen. Het was er redelijk druk en Dane zag bij binnenkomst gelijk iets dat ze juist niet wilde zien. Haar ex-vriend en haar beste vriendin stonden aan de andere kant van de bar innig met elkaar te zoenen. Ze draaide zich snel om, trok de deur achter zich dicht en stapte weer op haar fiets. Ze had de kracht nog niet om de twee te confronteren of in ieder geval met ze in dezelfde ruimte te staan.

Dane stapte op haar fiets en reed terug richting haar appartement, maar halverwege bedacht ze zich dat ze geen zin had om in haar ééntje te zitten. Ze keek om zich heen en zag dat de buurtkroeg, waar ze nog nooit geweest was, een terras buiten had staan. Dat was een mooie plek om van het zonnetje te genieten en een lekker wijntje te nemen.

Een wijntje op het terras van de buurtkroeg

Ze zette haar fiets neer, ging een beetje achteraf zitten en binnen 2 minuten stond de barvrouw voor haar neus en drie minuten later zat ze aan een lekker wijntje. Voorzichtig bekeek ze de andere mensen die op het terras zaten en ze wierp een blik naar binnen. Daar zaten de buurt-alcoholisten aan de bar, die het druk hadden met het kijken naar de grote borsten van de barvrouw. Er zat twee vrouwen aan de bar, die vroeger best knap geweest moesten zijn, maar niet echt goed opgedroogd waren.

Ze hadden echter genoeg aandacht, want de mannelijke aanwezigen voorzagen ze van drankjes, in de hoop dat zij de gelukkigen waren die aan het begin van de avond met één van de vrouwen mee mocht. Dane vroeg zich af hoe de dronken sex zou gaan, maar dat beeld liet ze snel van haar netvlies verdwijnen.

Op het terras was het ietsjes anders. Er zaten twee keurige dames, die net klaar waren met winkelen in het plaatselijke winkelcentrum, achter een koffie met appelgebak. Verder een jong stel die helemaal in elkaar opgingen, twee jongere vrouwen die besloten hadden om vroeg met het indrinken te beginnen en een oudere man die verdiept in een boek zat te lezen. Net toen Dane probeerde om de titel van het boek te ontcijferen, keek hij haar recht in haar ogen aan en gaf haar een ontwapenende glimlach.

De knappe brunette schrok ervan dat ze ontdekt was en wendde snel haar hoofd af. Ze kijk heel voorzichtig opzij en zag dat de man haar verder niet aankeek, maar weer verder ging in zijn boek.

Het blijft niet bij dat ene wijntje

“Heee Professor, moet je er nog eentje?”, riep een man, type aannemer, die zich een weg naar binnen waande.

“Lijkt me lekker Henk, doe maar een klein biertje”, zei de man met de mooie glimlach.

“Je krijgt ook niet meer”, zei de aannemer die hartelijk moest lachen om zijn eigen grap, die hij waarschijnlijk al honderden keren had gemaakt. Ze hoorde hoe hij het nog een keer aan de stamgasten vertelde, die erom lachten alsof dit de eerste keer was dat ze het hoorden.

“Doe de hele zaak maar een rondje, alleen binnen, maar geef die mooie meid daar op het terras er ook nog eentje.” Dane schrok zich een hoedje, want ze wilde juist zo min mogelijk aandacht trekken, maar dat liep niet helemaal volgens wens. De aannemer kwam hoogstpersoonlijk het wijntje brengen en het leek wel alsof hij alleen maar hardop kon praten:

“Als ik 25 jaar jonger was geweest en geen vrouw had gehad waarvan ik niet vreemd mag gaan, dan had ik gekeken of mijn openingszin nog steeds zou werken. Ik heb er tenslotte mijn vrouw aan overgehouden en die is nooit meer weggegaan. Je zou denken dat het dus werkt.”

Dane glimlachte een beetje zenuwachtig naar hem en ze had moeite om zich een houding te geven. Iets waar ze normaal geen problemen mee had gehad. Dan had ze hem waarschijnlijk van scherpe repliek voorzien, maar ze had er nu even geen kracht voor.

“Geniet er van meissie”, zei de aannemer een stuk zachter, “je ziet eruit alsof je er eentje kan gebruiken.”

Hij liep weer naar binnen en ze hoorde hoe hij ervoor zorgden dat de twee vrouwen aan de bar haar niet leuk meer vonden. “Dat is andere koek dames, die redt het zonder botox en een decolleté tot op haar knieën”, zei hij, gevolgd door een bulderende lach.

“Nee hoor Anita”, zei hij, “ik maak een grapje. Jij bent de enige vrouw waar ik vreemd mee zou willen gaan, maar helaas, het mag niet van mijn vrouw.”

De barvrouw had ondertussen de muziek wat harder gezet, want er kwam er eentje van Andre Hazes voorbij op de muziekcomputer en het was haar favoriete nummer van de overleden volkszanger. De mensen aan de bar begonnen een stuk harder te praten om de muziek te overstemmen en ze zag hoe er langzaamaan steeds meer mensen binnenkwamen lopen. Ze had de kroeg altijd vanaf een afstandje bekeken, als ze boodschappen aan het doen was in het winkelcentrum, en het leek niet echt een supertent te zijn. Daar had ze zich dus danig in vergist, want naar haar idee was er een soort van borreluur aangebroken. De tent kwam steeds voller te zitten en ze herkende een paar buurmannen en -vrouwen die in haar flat woonden. Ze stak af en toe haar hand omhoog om iemand te groeten en besloot dat het misschien best nog eens gezellig kon worden.

Ze gooide haar wijntje achterover en wilde net naar binnenstappen om een nieuwe te pakken, toen de barvrouw uit het niets kwam opdraven en bij haar tafeltje kwam staan.

“Ik zie dat je iets wil bestellen”, zei ze met een grote glimlach op haar gezicht en Dane vroeg zich af of deze vrouw een soort van superkrachten had en gedachten kon lezen. Ze dacht aan een nieuw wijntje en binnen drie minuten stond er eentje voor haar neus.”

De man die “de Professor” genoemd werd keek van zijn boek op en zei tegen de barvrouw die op de weg terug was naar haar bar: “die is van mij Cora” en ging onverstoorbaar verder met lezen.

Dane bedankte hem vriendelijk, maar zei dat het echt niet nodig was om haar van wijn te voorzien.

“Henk had gelijk”, zei hij alleen maar, “je ziet eruit alsof je het kan gebruiken.”

Hij keek haar even aan en ging vervolgens verder met lezen. Het jonge stel was ondertussen opgestapt en de twee oudere dames hadden hun koffie en appelgebak naar binnen gewerkt en stonden ook op het punt van vertrekken. Het was buiten een stuk rustiger dan binnen, waar de muziek nog steeds hard stond en er een hoop geroezemoes was.

Een meer dan welkome ontmoeting

Dane zat een beetje verloren voor zich uit te kijken, toen ze opeens een ingeving kreeg. Ze wist welk boek het was dat “de Professor” aan het lezen was. Het was een inleiding in de toegepaste psychologie, een boek dat ze in het haar eerste studiejaar psychologie had gelezen. Ze hoefde nu alleen nog maar haar proefschrift op een paar punten af te ronden en dan was ze klaar. Er was weinig voor nodig om Dane enthousiast te krijgen over haar studie, dus voordat ze het wist had ze haar wijntje opgepakt en was naar het tafeltje van “de Professor” toegelopen en had zich voorgesteld.

De man leek helemaal niet erg te vinden dat hij gestoord werd tijdens het lezen. Hij werd zelfs enthousiast toen Dane hem vertelde dat ze het boek kende en waarvan ze het kende.

“Kom er lekker bijzitten, hier komen niet elke dag mensen langs die verder kijken dan hun zaag groot is”, zei hij lachend.

“Ik dacht dat je alleen aan dat boek begint als het moet voor je studie”, zei Dane, terwijl ze aan het tafeltje ging zitten. “Echt voor de lol lezen doe je het niet.”

“Daar heb je gelijk in”, zei de man, “maar excuses voor mijn lompheid, ik heb me nog niet eens voorgesteld, ik ben Arnold. En ja, de reden dat ik hem lees is omdat ik ook psychologie aan het studeren ben. Gewoon in mijn eigen snelheid hoor, dus als ik er een paar jaar meer over doe is het niet erg. Maar hoever ben jij?”

Dane vertelde over haar proefschrift, dat ze waarschijnlijk nog een studie erna ging doen en welk vakgebied ze wilde gaan doen en vond het prachtig dat ze allebei aan dezelfde universiteit studeerden. Al snel waren ze in een gesprek verwikkeld over de studie en Dane voelde zich gelijk op zijn gemak bij Arnold. Hij bleek een accountant geweest te zijn die zijn goedlopende bedrijf voor aardig wat geld had kunnen verkopen, waardoor hij op zijn 45ste al met pensioen kon gaan. Het was geen luxe-rijkdom, maar hij kon doen en laten wat hij wilde, zolang het maar een beetje binnen de perken bleef.

Hij was niet getrouwd, had geen kinderen omdat hij al zijn tijd en energie in zijn bedrijf had gestopt. Het bekende zwarte gat waar hij in kwam voelde niet goed, dus besloot hij om zijn passie te volgen en psychologie te gaan studeren. Niet omdat hij wilde gaan werken als psycholoog, maar omdat hij zo stom was geweest om dat niet in eerste instantie te gaan studeren. Zijn vader was accountant en had nogal de druk erop gezet dat hij het ook ging studeren en daar was hij voor gezwicht. Nu had hij en de tijd en het geld, dus ging hij voor wat zijn eerste keuze had moeten zijn.

Het kleine boekje

Daarna ging het gesprek verder over het boek en Dane vroeg ineens of hij het kleine boekje er ook bijhad. Arnold keek haar vragend aan en Dane begon te lachen:

“Daar zijn we mooi op tijd achter gekomen, want het kleine boekje is van levensbelang. Het is een toevoeging op dit deel en daar halen ze minimaal drie vragen uit voor het examen. Als je antwoord wat er in het “grote boek” staat, zo noemden we het, dan krijg je maar half zoveel punten. De toevoegingen zorgen ervoor dat je het juiste antwoord weet te geven. Maar ik zie aan je gezicht dat je absoluut niet weet waar ik het over heb.”

Dane had nog een wijntje gekregen van Arnold en had zelf ook voor een rondje gezorgd en ze was blij dat ze over iets anders kon nadenken.

“Volgens mij is het best lastig om aan het “kleine boekje” te komen, maar ik moet hem nog ergens hebben liggen. Dus als je het niet erg vindt, dan drink je het volgende biertje bij mij thuis en ga ik voor je op zoek. Ik woon bijna om de hoek, dus we zijn er zo.”

“Maar ik wil niet tot last zijn”, zei Arnold bescheiden, “ik denk dat je betere dingen heb te doen dan een boekje voor een onbekende op te zoeken.”

“Nou”, zei Dane, die door de wijn een stuk vrolijker was geworden, “eigenlijk niet. Ik heb zoveel dagen opgespaard op mijn werk dat ik ze verplicht moest opnemen en ik hoef nog maar één ding te doen voor mijn proefschrift en zelfs dat is al voor het grootste gedeelte klaar. Dus nee, ik heb op dit moment niets beters te doen.”

“Maar alleen als je het niet erg vindt, want ik heb nu een beetje het gevoel dat ik me opdring”, zei Arnold. Hij voelde zich een beetje opgelaten en hij wist eigenlijk niet zo goed hoe hij moest reageren als er een vrouw in de buurt was. Hij was geen maagd meer, maar dankzij zijn harde werken had hij nauwelijks een noemenswaardig seksleven gehad. Hij voelde zich echter buitengewoon op zijn gemak bij Dane, dus besloot hij om gewoon mee te gaan. Het zag er naar uit dat zij ook een beetje gezelschap kon gebruiken. Ze zou zelf wel met het waarom komen, dacht hij bij zichzelf, als ze daar behoefte aan heeft.

Het was een paar minuten lopen en al snel zat hij op de bank met een biertje in zijn handen, terwijl de mooie jonge vrouw naar het belangrijke boekje ging zoeken. Dane was redelijk van het opruimen en het logisch neerleggen van dingen, dus binnen een minuut of vijf kwam ze de huiskamer weer binnenlopen terwijl ze triomfantelijk het boekje omhoog hield.

“Hier zal je me dankbaar voor zijn, want het gaat je zeker drie punten schelen. Die drie punten had ik hard nodig om een goede voldoende te halen.”

 

De volgende pagina van dit sexverhaal

Visited 213 times, 13 visit(s) today
From:
Date: juli 11, 2021
Pornosterren: Dane Jones

One thought on “Knappe jonge vrouw heeft sex met oudere man en komt klaar

  1. wat een heerlijk geil verhaal en wat een zalige geile meid snap wel waarom professor en architect zo gek op haar waren im de bar .
    HEERLIJK OM HAAR TE NEUKEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *