Flirten met oma's
Flirten met oma's

Knappe jonge vrouw heeft sex met oudere man en komt klaar

0 Aantal keer bekeken
0%

Ze kan heerlijk met hem praten

Ze had ondertussen de fles wijn erbij gepakt waar ze eerder al aan begonnen was en ze gingen verder met het gesprek waar ze op het terras waren geëindigd. Na een uurtje zei Arnold dat hij verder niet wilde storen en stond op om naar huis te gaan.

“Ben je gek”, had Dane gezegd, “ik gooi er zo een pizza in en als je wil, kan jij er ook eentje krijgen. Ik kan een beetje gezelschap wel gebruiken.”

Ze had eigenlijk verwacht dat Arnold een poging zou doen om haar te versieren, want ze zag er best opwindend uit, vond ze zelf. Ze had een heel kort spijkerbroekje en een net niet doorkijk truitje aan. Een combinatie waar ze over het algemeen wel wist te scoren bij mannen.

“Misschien is hij Gay of zo”, dacht ze bij zichzelf, want op de één of andere manier stak het haar dat Arnold niet op z’n minst een poging had gedaan. Ze voelde een soort van connectie met hem, die ze bij haar ex-vriend nog nooit gevoeld had. Die was alleen maar bezig geweest met zijn sportschool, zijn uiterlijk en zijn auto. Toen ze daar over na begon te denken, kwam ze tot de conclusie dat ze al die tijd een beetje blind was geweest. Ze had het keurig weg weten te drukken dat ze absoluut niet bij elkaar pasten en dat hij eigenlijk gewoon een grote lul was. Zeker omdat hij niet van andere vrouwen af kon blijven. Haar beste vriendin zou waarschijnlijk niet de eerste geweest zijn waar hij mee vreemd was gegaan en ze paste helemaal bij hem. Als hij er genoeg van had, dan zou hij zo weer op een andere vrouw overstappen. Het was opeens helemaal helder voor haar geworden en ze besloot op dat moment om geen enkele traan meer om hem te laten.

Ze was even naar de wc geweest en kwam met een stralende glimlach weer de huiskamer binnenlopen, waar Arnold net een slokje nam van zijn nieuwe biertje dat Dane hem had voorgezet.

“Toch is het voordeel van psychologie dat je bepaalde dingen op jezelf kan toepassen. Het verhaal gaat toch dat mensen met problemen vaak psychologie gaan studeren om die problemen op te kunnen lossen. Dat werkt meestal niet, maar nu heb ik er toch wat aan overgehouden.”

Ze vertelde over de zelfanalyse die ze net gedaan had en dat de uitkomst ervan haar tevreden stelde. Arnold moest een lachen om het verhaal en verontschuldigde zich gelijk dat hij haar gevoelens niet iets waren om over te lachen. Dat zorgde ervoor dat Dane in lachen uitbarstte en dat luchtte op. Ze hielden allebei ongeveer tegelijkertijd op met lachen en toen viel er een stilte. Dane keek naar Arnold en wist op dat moment precies wat ze wilde en ging ervoor. Ze zou er vanzelf wel achter komen of hij Gay was of niet, maar als ze niets zou doen, dan zou er ook niets gebeuren. Dat hij bijna twee keer zo oud was als zij boeide haar niet, ze wilde niets liever dan met Arnold naar bed gaan.

Erotische spanning

De knappe jonge vrouw liep op hem af en pakte zonder iets te zeggen zijn hand. Arnold keek haar verbaasd aan en zag toen de passie in de ogen van de mooie vrouw. Protesteren had geen zin en daar had hij ook geen enkele behoefte aan, want de erotische spanning was opeens te snijden. Ze liepen richting haar slaapkamer en Arnold vond dat hij toch wat moest zeggen, want het laatste dat hij wilde was misbruik maken van Dane.

“Luister”, zei ze, terwijl ze haar arm om hem heen had geslagen, “ik ben oud en wijs genoeg en ik voelde een klik zoals ik nog nooit met iemand gevoeld heb. Ik wil sex met je hebben, zonder strings attached, gewoon van elkaar genieten en als we daarna uit elkaar gaan en alleen nog gezellig af en toe een terrasje doen, vind ik het ook goed. Dat is echter van later zorg, nu wil ik je voor mezelf hebben.”

Voor het eerst sex met een oudere man

Ze drukte haar lippen op die van Arnold en duwde voorzichtig haar tong bij hem naar binnen. Ze voelde dat hij verstijfde, dus wreef ze zachtjes met haar hand over zijn rug en trok haar mond van hem af:

“Gewoon ontspannen, zo erg is het niet om met mij te zoenen”, zei ze met een grote glimlach op haar gezicht. Arnold keek haar diep in haar ogen aan en pakte vervolgens haar hoofd vast en drukte nu zijn mond tegen die van haar aan. Het volgende moment waren ze aan het tongzoenen en dat was heerlijk. Arnold had nooit durven dromen dat hij sex zou hebben met zo’n mooie jonge vrouw en hij ging er helemaal voor. Hij had door dat hij geen misbruik van de situatie maakte, maar dat Dane het echt wilde.

Hij was voortvarender dan hij zelf had gedacht, want hij had haar korte spijkerbroekje een opengemaakt en was er met zijn hand ingegaan. Dane drukte haar onderlijf tegen zijn hand aan en al snel voelde hij hoe nat ze aan het worden was. Met zijn vinger ging hij zachtjes over haar clitoris heen en hij hoorde hoe Dane begon te kreunen. Hij wilde verder gaan, maar werd door de knappe brunette op zijn rug op het bed geduwd. Alle spanning kwam er bij Dane uit en dat vertaalde zich in een passie, die ze niet van zichzelf kende. Ze wilde niets liever dan het Arnold naar zijn zin maken en dat kon ze maar op één manier voor elkaar krijgen, door het heft in handen te nemen.

Ze kan heel goed pijpen

Ze knoopte zijn broek los en haalde zijn penis uit zijn broek en was best onder de indruk. Op de één of andere manier had ze Arnold en een grote pik niet aan elkaar gekoppeld. Hier is een stukje over stereotypen over te schrijven, dacht ze heel even en ging toen helemaal op in het pijpen. Ze was wel gewend aan een grote pik, want haar ex-vriend had ook niet te klagen, dus kon ze de pik van Arnold zonder problemen helemaal in haar mond krijgen.

“Wat is dit, wat gebeurt er, wat is dit lekker”, riep Arnold een beetje onsamenhangend. Dit genot had hij nog nooit gevoeld als hij gepijpt werd, niet dat het veel was, maar hij had een referentiekader. Dane deed dingen met zijn pik waarover hij niet eens had durven dromen. Ze pijpte hem vol overgave en af en om de zoveel tijd liet ze zijn pik helemaal in haar mond verdwijnen.

“Oh jee”, riep hij, terwijl hij Dane naar achteren duwde, “als je zo doorgaat, kom ik klaar en dan spuit ik in je mond.”

Dane keek hem een beetje verbaasd aan en vroeg: “en wat is daar mis mee? Ik weet hoe je moet slikken hoor.”

Ze zag de verwarde blik in Arnold zijn ogen en zei dat als ze iets niet wilde, ze dat tijdig zou laten weten.

Dane krijgt haar eerste orgasme

“Ga dus maar weer liggen, dan gaan we verder waar we gebleven waren”, zei ze terwijl ze zich opmaakte om hem verder te gaan pijpen. Ze had echter buiten de daadkracht van Arnold gerekend, die op zijn beurt dolgraag Dane wilde plezieren. Hij trok haar korte spijkerbroekje uit en hield even zijn adem in toen hij de prachtige billen van de knappe brunette zag. Hij dook met zijn hoofd richting haar kontje en begon haar van achteren te beffen.

Dane was op haar beurt best wel wat gewend als het om sex ging, maar dit zou haar ex-vriend nooit voor haar gedaan hebben. Die wilde wel gepijpt worden, zeer graag zelfs, maar beffen vond hij maar niets.

“Stoppen met nadenken over die lul”, dacht ze resoluut, terwijl ze zich overgaf aan de heerlijke tong van Arnold. Ze was helemaal klaar om die grote pik in haar brandende kutje te krijgen en het leek wel alsof de voormalige accountant dat haarfijn aanvoelde. Hij ging op zijn knieën achter haar zitten en duwde zijn eikel tegen haar kutgaatje aan. Dane moest luid kreunen toen ze die grote pik in zich voelde en zei dat hij zich niet in moest houden. Hij was namelijk begonnen om haar zachtjes te neuken, maar dat hoefde nu niet. Normaal had ze het heerlijk gevonden om lekkere lange lome en sensuele sex te hebben, maar nu wilde ze goed geneukt worden.

Tenminste, dat dacht ze, want nadat Arnold het tempo had opgeschroefd en ze bijna ging klaarkomen, deed hij iets waardoor het in haar hoofd leek te ontploffen. Hij haalde snel zijn pik uit haar lekkere kutje en begon haar te beffen. Op de één of andere manier voelde hij instinctief aan wat hij moest doen bij Dane en dat viel in zeer goede aarde. De mooie jonge vrouw kreeg een intens orgasme die haar passie nog meer deed oplaaien. Ze viel nog net niet met haar mond zijn pik aan, toen ze een beetje bij was gekomen, maar later kreeg ze van Arnold te horen dat hij even bang was dat ze hem ging verzwelgen.

Gevangen in een erotische waas

Ze begon hem snel te pijpen en Arnold besloot om helemaal los te laten of hij wel of niet in haar mond zou klaarkomen. Als ze dat wilde, dan had hij er geen probleem mee. Dane had nu echter andere plannen, want toen ze voelde dat hij bijna ging klaarkomen, stopte ze met pijpen en kneep even in de onderkant van zijn pik om zijn orgasme tegen te houden. Dat bleek een effectieve actie te zijn, want Arnold kwam weer heel even op adem. Met recht heel even, want toen Dane doorhad dat de druk van de ketel was, liet ze zich over zijn pik zakken en begon hem te berijden.

De mooie brunette had haar topje ondertussen over haar hoofd getrokken en was nu helemaal naakt. Arnold genoot van het mooie figuur van de knappe jonge vrouw en hij verbaasde zich er nog steeds over dat ze sex met hem wilde hebben, want het leek hem dat hij nu niet echt haar type was. Dat had Dane ook in eerste instantie gedacht, maar dat was ze nu helemaal kwijt. Ze ging helemaal voor Arnold en voor hun beider ontlading. Ze voelde dat het niet bij één orgasme zou blijven en de rest van de erotische sex ging als een waas aan ze voorbij.

Ze deden standjes die Arnold nog nooit gedaan had, maar hij was een snelle leerling. Hij had de leiding aan Dane overgegeven en dat beviel hem uitstekend. Ze had duidelijk meer ervaring dan hij had en daar was hij nu van aan het genieten. Uiteindelijk lag Dane op haar buik op bed en terwijl hij haar van achteren aan het neuken was, schoot haar tweede orgasme als een bliksemstraal door haar lichaam. Ze zag met recht sterretjes en ze kwam luidruchtig en met veel omhaal klaar. Haar onderlichaam schokte en ze vond het jammer dat ze niet tegelijkertijd klaarkwamen, maar ze had zomaar het idee dat dit in de toekomst geen probleem zou zijn.

Hij komt op haar mooie billen klaar

“Wil je alsjeblieft op mijn kontje klaarkomen”, smeekte ze bijna. Ze vond het heerlijk om zijn zaad op haar kontje en kutje te voelen spuiten. Ze nam zich echter wel voor dat ze tijdens de tweede ronde hem klaar zou pijpen, want ze wilde niets liever dan zijn zaad in haar mond proeven. Dat had ze altijd al lekker gevonden, maar nu was het gevoel nog intenser. Ze had nooit gedacht dat Arnold zo’n goede minnaar zou zijn, hij zelf ook niet, maar het leek wel alsof ze elkaar al jaren kenden.

Haar orgasme kwam nog heel even terug toen ze de eerste stralen van Arnold zijn zaad op haar kontje voelde en legde zeer tevreden haar hoofd op het kussen om na te genieten van de heerlijke sex. Arnold kwam naast haar liggen en weer wist ze hem te verrassen. Er was een stukje sletterigheid bij Dane naar boven gekomen en normaal zou ze het inhouden, maar bij Arnold liet ze zich gewoon gaan. Ze ging met haar hoofd naar zijn pik toe en begon die zachtjes schoon te likken. De knappe jonge vrouw wist dat zijn eikel gevoelig was en ging daarom heel omslachtig aan de gang.

Tot Arnold zijn grote verbazing werd zijn pik niet eens slap, maar stond hij na een paar minuten weer keihard omhoog. De tong en de mond van Dane deden wonderen, alleen stopte ze nu niet halverwege. Ze bleef hem een half uur lang zachtjes pijpen, totdat hij het niet meer hield en zijn pik naar voren stootte en begon te spuiten. Dane had hier rekening mee gehouden en het was geen enkel probleem voor haar om zijn tweede lading helemaal door te slikken. Ze voelde hoe hij schokte met zijn onderlichaam en toen hij een beetje tot rust was gekomen, zoog ze zachtjes de laatste restjes zaad uit zijn pik en ging vervolgens met haar hoofd op de borstkas van haar nieuwe liefde liggen. Tenminste, het voelde als een nieuwe liefde, want ze had geen idee hoe Arnold hier over dacht.

Het begin van iets moois

Dat wist ze snel genoeg, want bij haar voelde hij zich helemaal veilig en had het gevoel dat hij over zijn emoties kon praten. Uiteindelijk kwamen ze tot de conclusie dat dit niets anders kon zijn dan liefde op het eerste gezicht en vielen ze na een paar uur praten in een diepe slaap.

Van:
Datum: juli 11, 2021
Pornosterren: Dane Jones

One thought on “Knappe jonge vrouw heeft sex met oudere man en komt klaar

  1. wat een heerlijk geil verhaal en wat een zalige geile meid snap wel waarom professor en architect zo gek op haar waren im de bar .
    HEERLIJK OM HAAR TE NEUKEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *