Milffinder
Download nu de hele video!

Sensuele sex met een mooie gescheiden milf uit India

0 views
0%

Onverwachte online ontmoeting met een vrouw uit India

Hij had de mooie gescheiden milf ontmoet via een chatsite. Ze waren per ongeluk aan elkaar gekoppeld en raakten in gesprek. Al snel bleek dat het aan alle kanten klikte, maar dat er toch een probleempje was met de afstand. Hij had opgegeven dat hij het liefst wilde praten met vrouwen in een straal van ongeveer 30 kilometer, niet van 6500 kilometer. Dat weerhield ze er echter niet van om het steeds spannender te maken. Ze zaten allang niet meer op de chatsite, maar hadden nu contact via Skype en het werd steeds heter.

De mooie moeder was gescheiden van haar man, die naar de andere kant van het land was vertrokken met haar buurvrouw. Daar had ze geen enkele spijt van, alleen had ze geen zin meer in Indiase mannen. Die stonden voor haar in de rij, maar ze wilde met respect behandeld worden en daar hadden de mannen nog wel eens problemen mee. Vandaar dat ze zich ingeschreven had op een paar chatsites, om te kijken of er niet meer te beleven was in de wereld. Gert-Jan was de eerste man waarmee ze koppelde en het bleek gelijk een schot in de roos te zijn.

Een eerste ontmoeting in Amsterdam

Nadat ze een paar weken gechat hadden en zowel Gert-Jan als Rania ervan overtuigd waren dat ze niet opgelicht zouden worden, besloot de mooie Indiase vrouw om de eerste stap te zetten. Ze was stewardess en toevallig moest ze die week invallen op een andere vliegroute en zou ze overnachten in Amsterdam. Ze vroeg of Gert-Jan zin had om met haar uit eten te gaan en dat ging fantastisch. De kriebels in hun buik die ze allebei hadden, werden alleen nog maar heftiger. Het enige dat ze gedaan hadden na het eten was praten en voorzichtig zoenen. Rania had er heel even over nagedacht om hem mee te nemen naar haar hotelkamer, maar ze moest er al weer heel vroeg uit en ze wilde fris aan het werk gaan.

Op reis naar India

“Weet je wat”, had Gert-Jan gezegd, “dan kom ik toch naar jou toe. Ik heb nog meer dan genoeg vrije dagen en genoeg gespaard om eens lekker op vakantie te gaan.”

De knappe Indiase vrouw keek hem met grote ogen aan en wist even niet wat ze moest zeggen. Ze had verwacht dat hij zou gaan zeuren omdat ze geen sex met hem wilde hebben, maar er gebeurde het tegendeel. Hij had er geen enkel probleem van gemaakt en nu wilde hij helemaal naar India komen vliegen.

“Dat lijkt me heerlijk”, zei ze uiteindelijk na een net te lange stilte, “alleen nemen we wel een hotel in New Delhi, want als je bij mij thuiskomt, dan heb ik de poppen aan het dansen. Dan maken ze me helemaal voor een slet uit en ik moet nog een tijdje in dat achterlijke dorp wonen.”

“Geen probleem, dan nemen we een hotel, dus zeg maar wanneer het je uitkomt.”

Ook Rania had meer dan genoeg vakantiedagen staan en ze besloten om een week in New Delhi te vertoeven en een week in Amsterdam. Zij zou de tickets regelen, want ze kon een aardige korting krijgen en Gert-Jan zou het hotel betalen.

Samen in bad in het hotel

Het was een lange reis en Gert-Jan was blij dat hij in het hotel was aangekomen. Hij had hard een bad nodig en wilde daarna het liefst gaan slapen. Rania had echter voor een verrassing gezorgd. Ze was eerder die dag al richting het hotel gegaan en had het zich al makkelijk gemaakt in de hotelkamer. Ze wist ongeveer wanneer Gert-Jan aan zou komen en lag in bad te genieten toen ze de hoteldeur open hoorde gaan. Ze hoorde hoe Gert-Jan zijn sporttas op de grond liet ploffen en dat hij zich aan het uitkleden was. Vervolgens deed hij de badkamerdeur open en hij wist even niet wat hij zag. De mooie Rania lag naakt in bad en wenkte dat hij bij haar moest komen liggen.

Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en na enig geharrewar lag hij achter haar en drukte de mooie milf haar lichaam tegen hem aan. Hierop heb ik heel lang gewacht zei ze, terwijl ze zijn handen pakte en die op haar grote borsten legde. Hij begon er voorzichtig in te kneden en hoorde hoe Rania begon te kreunen. Haar borsten waren gevoelig en ze voelde hoe Gert-Jan zijn pik stijf werd. Ze had al een hele tijd geen sex gehad en het liefst wilde ze hem bestijgen en zichzelf en hem naar een orgasme berijden. Ze wist zich echter in te houden, want ze wilde de eerste keer sex met Gert-Jan speciaal maken.

Een erotisch geladen ritueel

Ze stond met moeite op uit pad en zei tegen Gert-Jan dat hij nog even moest blijven liggen. Nadat ze een half uurtje bezig was geweest om alles klaar te zetten en ze traditionele Indiase kleding aangedaan. Voor Gert-Jan had ze ook kleren neergelegd, die hij direct aantrok toen hij de badkamer uitkwam. De nuchtere Nederlander wist niet wat hij zag en werd alleen nog meer verliefd op de mooie Rania. Hij deed alles wat ze had aan hem vroeg en legde ondertussen uit dat ze zich aan het klaarmaken was om met hem de liefde te bedrijven. Hij kuste zelfs haar voeten en uiteindelijk lagen ze naakt op bed.

Rania, die naast haar werk als stewardess ook een meesteres in de Yoga was, vertelde stap voor stap wat ze gingen doen. Er hing een erotische lading in de lucht, die alleen maar sterker werd naarmate ze verder in het ritueel kwamen. Uiteindelijk pakte Rania zijn grote pik en begon hem langzaam af te trekken. Ze vond het heerlijk om weer een penis in haar handen te hebben en die van Gert-Jan voelde fantastisch. Ze verwende hem met haar handen en uiteindelijk boog ze zich over hem heen, zodat zijn pik tussen haar grote borsten zat en ging langzaam met haar bovenlichaam heen en weer.

Een heftige ontlading en een huwelijk

Gert-Jan genoot intens van zijn mooie vriendin en deed zijn uiterste best om niet klaar te komen. Eerst moest het ritueel afgerond worden had Rania hem gezegd en daarna kon hij alles met haar doen wat hij wilde. Nadat zijn pik bijna op springen stond, nam ze heel even pauze om hem af te laten koelen en liet zich toen over zijn pik zakken en zat bij hem op schoot. Ze pakten elkaar stevig vast en langzaam werkten ze naar een gezamenlijk orgasme toe. Dit was heel belangrijk voor Rania, die hun energievelden in elkaar over voelde vloeien toen ze gezamenlijk klaarkwamen. Het was heel intens en het was een orgasme zoals Gert-Jan nog nooit had meegemaakt. Nadat ze een beetje bijgekomen waren, besloot hij maar gelijk met de deur in huis te vallen. Hij fluisterde bijna toen hij haar ten huwelijk vroeg en Rania zei direct ja.

Ze bleven nog heel lang in dezelfde houding zitten en vielen uiteindelijk naast elkaar in slaap. Riana was tegen hem aangekropen en ze waren allebei dusdanig uitgeput van de sensuele ervaring dat ze pas de volgende dag weer wakker werden. Tenminste, Gert-Jan lag nog te slapen, het was de mooie Indiase vrouw die als eerste wakker werd. Nu klaar was met het ritueel was het tijd om los te gaan vond ze zelf, dus ze ging met haar mond naar de pik van haar toekomstige echtgenoot toe en pijpte hem langzaam wakker. Het ontbijt moest maar even wachten en het sightseeën konden ze ook de dag erop gaan doen.

From:
Date: december 8, 2020

2 thoughts on “Sensuele sex met een mooie gescheiden milf uit India

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *