Flirten met oma's
Flirt met Vrouwen
Download nu de hele video!

Verpleegster pijpt patiënt, hij komt op haar grote borsten klaar

0 views
0%

Knappe verpleegster is opgewonden

Wendy wist niet wat er met haar aan de hand was. Ze had al zoveel blote pikken gezien tijdens haar werk, dat ze eigenlijk nergens meer van onder de indruk was. Van hele grote pikken tot het meer kleinere formaat. Ze werd er niet warm of koud meer van, maar nu gebeurde er iets met haar, waardoor ze even niet meer in staat was om logisch na te denken.

Ze moest de penis van een patiënt aan een onderzoek onderwerpen en ze kwam al snel tot de conclusie dat er niets mee aan de hand was. Het enige probleem was dat haar kutje begon te tintelen toen ze de penis in haar hand had en ze merkte dat ze hem langer dan normaal had vastgehouden en erover had gewreven. Als ze niet beter zou weten dan zou ze denken dat ze gewoon opgewonden aan het raken was.

Ze vindt zijn pik heerlijk

Ze probeerde die gedachte van zich af te zetten en deed een poging om professioneel verder te gaan met het onderzoek, want ze wilde het wel grondig doen, maar dat bleek onbegonnen werk te zijn. De knappe verpleegster stelde allemaal vragen aan de man, die nergens op sloegen, maar ze kon niet met haar handen van zijn pik afblijven. Ze had de onbeheersbare drang om er aan te zitten en erover te wrijven.

De blondine had met haar ene hand de basis van zijn pik vast en met de andere wreef ze over zijn eikel, ze hoorde zichzelf de vraag stellen:

“Hoe voelt dit, heb je hier last van?”

De man schudde zijn hoofd en kon een lichte kreun niet onderdrukken en hoezeer hij ook zijn best deed, hij kon ook niet voorkomen dat hij een stijve pik kreeg. Wendy wist dat ze nu moest stoppen, dan kon ze zich er nog uit redden, want anders wist ze nu al wat er ging gebeuren. Ze keek omhoog naar de man en ze besefte zich dat hij eigenlijk niet eens haar type was. Een gewone man van middelbare leeftijd, niet knap, maar ook niet lelijk. Hij had een klein buikje en ze zag dat hij al een beetje kaal aan het worden was.

Zijn pik was van een mooi formaat, maar ze had veel grotere in haar handen en in haar mond en kutje gehad. Toch kon ze zich niet inhouden en ze vroeg met een geil stemmetje of hij het erg vond als ze zijn pik wat diepgaander zou controleren. De knappe verpleegster dacht heel even na over de consequenties van haar acties en ze wist dat als iemand erachter zou komen, ze ontslagen zou worden. Ze wist dat de mannelijke patiënt zijn mond zou houden, want die was zo getrouwd als het maar kon.

Wendy zelf was ook al jarenlang getrouwd en ondanks dat ze het probeerde te ontkennen, wist ze gewoon dat ze in een saai huwelijk zat. Zij en haar man hielden van elkaar, maar ze hadden net zo goed huisgenotes kunnen zijn. Ze hadden één keer in de maand seks en het kon zomaar zijn dat ze zelfs dat vergaten. Nu ze er goed over nadacht, was het al drie maanden geleden dat ze voor het laatst de pik van haar echtgenoot vast had gehouden. Misschien dat dat het was die de pure lust bij haar naar boven bracht, het gemis aan seks. De verpleegster vroeg zich alleen af hoe deze mannelijke patiënt die lustgevoelens bij haar naar boven had gebracht. Als ze dan toch vreemd zou gaan, dan zou ze voor een jonger type gaan en ze wist dat ze die makkelijk kon krijgen. Dat merkte ze als ze op vrijdagavond met haar collega’s nog even iets ging drinken. Dan moest ze de jongere mannen bijna van zich afslaan.

Ze pijpt haar patiënt

Dat ging allemaal door haar hoofd heen, terwijl ze de pik van de man nu regelmatig aan het strelen was en ze hoorde zichzelf met een professionele stem zeggen dat ze zijn pik van dichtbij moest bekijken. Ze ging op haar knieën en ze keek omhoog terwijl ze langzaam zijn pik begon te likken. Ze voelde een golf van opwinding door zich heen gaan en dat werd nog heftiger toen ze zijn eikel tussen haar lippen sloot en hem uitgebreid begon te pijpen.

Al haar collega’s waren al naar huis toe en hij was haar laatste patiënt dus de kans dat er iemand binnen zou komen lopen was klein. Haar praktijkruimte zat goed verborgen ergens achterin het ziekenhuis en dat beviel haar uitstekend. Ze hield al niet van pottenkijkers en nu helemaal niet.

De blonde verpleegster deed dingen met zijn pik die ze al heel lang niet meer gedaan had. Ze kon zich niet herinneren wanneer ze haar man voor het laatst zo gepijpt had, want die wilde meestal gelijk neuken en als ze hem te lang pijpte, dan kwam hij nog sneller klaar. Ze vond het heerlijk om zijn pik in haar handen te hebben en ze maakte werk van het aftrekken. Dat ze zelfs met twee handen deed.

Zijn pik tussen haar grote borsten

Ze raakte steeds meer opgewonden en ze ging zelfs een stapje verder dan ze van plan was geweest. Wendy keek de man geil aan en trok vervolgens haar truitje omhoog, waardoor haar stevige grote borsten topless waren. Ze hoefde geen bh aan, sinds ze haar borstvergroting had genomen, want haar tieten bleven gewoon stevig overeind staan. De lekkere verpleegster wilde niets liever dan zijn pik tussen haar grote borsten voelen, dus die kans liet ze niet onbenut. Ze trok hem af met haar grote borsten en vervolgens pijpte ze hem nog heel even, voordat ze hem begon af te trekken.

De knappe verpleegster wist precies waar ze zijn zaad wilde hebben en ze had tijdens het pijpen al gevoeld dat hij bijna begon klaar te komen. Ze had zijn zaad met liefde doorgeslikt, maar ze zat in haar eigen fantasie en dat betekende dat hij op haar grote borsten ging klaarkomen. Ze hoefde hem niet al te lang meer af te trekken, want hij zat echt op het randje. Wendy kwam klaar toen de eerste stralen sperma op haar borsten terechtkwamen en ze vroeg zich af hoe dat mogelijk was. Normaal had ze meer nodig om een orgasme te krijgen.

“Het zal wel met de spanning en het gebrek aan sex te maken hebben”, bedacht ze bij zichzelf maar het orgasme had het probleem van haar pure geiligheid niet opgelost. Integendeel, haar libido schoot door het dak heen en ze wist dat ze de pik van haar patiënt in haar kutje wilde hebben. Alleen ging ze zich niet in haar spreekkamer laten neuken, want ze had wel genoeg spanning gehad voor één dag.

Ze wil met hem neuken

“Ben je eigenlijk getrouwd”, dacht ze naar de bekende weg te vragen en ze was verrast toen de man zei dat hij alweer een tijdje gescheiden was. Dat biedt perspectieven bedacht de knappe verpleegster en haar volgende vraag was dan ook zeer to-the-point:

“Waar woon je en kunnen we daar naar toe, zodat je me goed kan neuken”, het was minder een vraag en meer een soort van opdracht. De man keek alsof hij de loterij had gewonnen en zei dat hij om de hoek woonde en dat ze naar zijn appartement konden gaan. Wendy appte snel haar man dat ze moest overwerken en dat hij zelf voor zijn eten moest zorgen. Waarschijnlijk zat hij al in de kroeg of ging hij na haar appje daar naar toe en zou haar niet eens missen als ze de hele nacht niet thuis zou komen.

“Toch maar eens mijn huwelijk opnieuw bekijken”, bedacht ze bij zichzelf toen ze als antwoord een opgestoken vinger kreeg. Niet eens een: “werk ze lieverd” of “ik hou van je” en laat staan: “ik zorg dat er eten voor je klaarstaat als je thuiskomt.”

Ze bande die gedachte snel uit haar hoofd toen ze achter de man de trap opliep naar zijn appartement. Om de hoek betekende dat hij in de dure wijk woonde en zijn appartement mocht er zijn. Een beetje te mannelijk ingericht, maar voor de rest was er helemaal niets mis mee. Stiekem zag ze zichzelf er al wonen en was ze in haar hoofd al bezig om met de meubels te schuiven, maar daar stopte ze gelijk mee toen Johan, haar patiënt, een beetje stond te aarzelen in de woonkamer. Hij was duidelijk niet het type dat proactief aan de gang ging en dat beviel Wendy wel.

“Op naar de slaapkamer”, zei ze en ze keer haar ogen uit. Het was één en al luxe en hij was duidelijk een nette man, of hij had een huishoudster, want alles was blinkend schoon en zelfs zijn lakens en dekbed zagen eruit alsof hij net het bed had verschoond.

Ze begon zich uit te kleden en de man keek het even aan en volgde toen snel haar voorbeeld. Wendy keek zijdelings naar de man en wat ze zag beviel haar uitstekend. Geen strak sportschoollijf maar een doodnormale man met een buikje en een prachtige stijve pik. Dat gedoe dat ze eigenlijk alleen met jongere strakke sportschooltypes vreemd zou willen gaan, was gelijk uit haar systeem. Ze voelde zich gelijk veilig bij Johan en dat was voor haar meer waard dan als een stoomhamer geneukt te worden door een jonge gast met meer spieren dan hersens.
 
 

Milffinder
 
 

Geen voorspel nodig, ze wil hard genomen worden

Wendy ging met haar benen wijd op bed liggen en zei tegen Johan:

“En nu wil ik heel graag die lekkere pik van je in mijn kutje en goed door je worden geneukt. Geen voorspel, dat komt later wel, eerst neuken.”

Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en Wendy kwam al bijna klaar toen hij in één keer zijn pik diep in haar stootte. Ondanks zijn buikje bleek hij over een aardige conditie te beschikken, want hij hield het aardig lang vol om haar in hoog tempo te neuken. Wendy haar kutje was het eens met haar mond, het was een heerlijke pik en ze was bang dat ze er een beetje verslaafd aan zou gaan raken. Zeker toen ze haar eerste orgasme kreeg en ze helemaal strak trok, terwijl Johan gewoon doorging met haar neuken.

Langzame sex en een hel intens orgasme

“Alsjeblieft wat langzamer”, zei ze kreunend, want ze had even de tijd nodig om het fantastische orgasme te verwerken die hij haar bezorgd had. Hij ging gelijk een stuk minder snel heen en weer met zijn mooie pik en dat zorgde ervoor dat haar orgasme op de achtergrond aanwezig bleef. Ze lag in een roes te genieten van de heerlijke neukpartij en duwde langzaam haar kontje naar hem toe om zijn stoten op te vangen. Hier zou ze wel uren mee door kunnen gaan en Johan zat wat dat betreft op dezelfde golflengte.

Ze was op haar zij op het bed gaan liggen, met Johan achter haar en ze was totaal de tijd kwijt want het enige dat ze deed was liggen genieten van de heerlijke pik die in haar kutje zat. Hij was dicht tegen haar aan gaan liggen en speelde langzaam met haar clitoris, terwijl hij haar zachtjes bleef neuken. Ze voelde dat één van de meest intense orgasmes uit haar leven zich aan het opbouwen was en ze wilde het liefst sneller gaan, maar ze besloot om het tempo waarin ze nu zaten aan te houden.

Knappe verpleegster wil scheiden

Ondanks dat ze haar orgasme had voelen aankomen, kwam hij toch nog vrij onverwachts en ze voelde hoe haar hele lijf strak trok en op dat moment begon Johan zijn zaad in haar te spuiten. Toen ze dat voelde was ze even helemaal van de wereld. Haar kutje trok strak om zijn pik en melkte al het zaad eruit en de intensiteit van haar orgasme was overweldigend. Ze voelde het genot door haar lijf schieten en ze hoorde zichzelf om de één of andere reden hard roepen dat ze ging scheiden. Een normale vrouw zou het van genot hebben uitgeschreeuwd, maar op het toppunt van haar orgasme had haar onbewuste het overgenomen en gewoon uitgeroepen waar ze al een tijdje over nadacht.

“Oh”, zei Johan, “je bent dus getrouwd. Als ik dat had geweten dan hadden we geen sex gehad. Ik hou er niet van om in een goed huwelijk te stoken.”

“Geloof me, mijn huwelijk is veel, maar zeker niet goed. Het is inderdaad een beetje vreemd dat ik ga roepen dat ik ga scheiden in plaats van jouw naam of iets dergelijks, maar goed, ik ben af en toe vreemd.”

Ze merkte dat Johan wat afstand had genomen, maar dat liet ze niet gebeuren en ze kroop in zijn armen en drukte haar stevige grote borsten tegen hem aan.

“Maak je niet druk, er staat hier geen boze echtgenoot voor de deur. Ik ga morgen naar een advocaat en ga de scheiding regelen. Dan ga ik woonruimte zoeken en als alles rond is, dan kunnen we misschien gaan daten. Je weet wel, netjes uit eten gaan en naar de bioscoop, voordat sex ook maar ter sprake komt.”

Hij heeft een appartement voor haar

“Als je woonruimte zoekt, dan kan ik je wel helpen”, zei Johan, “niet schrikken, maar ik ben de eigenaar van het pand en het appartement eronder komt over een paar dagen vrij. Daar kan je wel in en ik vraag niet de hoofdprijs, maar dat is alleen omdat jij het bent.”

“Dus jij bent echt rijk”, zei Wendy en ze kreeg een grote glimlach op haar gezicht. “Ik geil namelijk op rijke mannen die weten hoe ze moeten neuken en ook nog eens een mooie pik hebben. Trouwens ook op arme mannen die aan de laatste twee eisen voldoen.”

Rollenspel, ze kan de huur niet betalen

“Ik zit er over te denken om je aanbod aan te nemen, maar dat betekent niet dat ik je dagelijks ga neuken om de huur te betalen of iets dergelijks. Dat doe ik gewoon gratis. Dan weet je dat. Kunnen we wel een rollenspelletje doen, dat ik de huur niet kan betalen en iets met je wil regelen. Lijkt me best geil.”

Ze voelde dat Johan zich daar wel in kon vinden, want er kwam langzaam weer wat beweging in zijn pik.

“Dan moet ik alles doen wat je van me vraagt en mag je je zaad spuiten waar je maar wilt. Als je me dan in mijn kontje wil neuken, dan moet ik dat toelaten, want anders word ik het huis uitgezet.”

Het was al heel lang geleden dat ze zich in haar kontje had laten neuken en ze moest zeggen dat niet alleen Johan warm werd van haar geile verhaaltje, zelf voelde ze de opwinding langzaam weer opkomen.

“Als ik er wil blijven wonen, dan moet ik je elke dag pijpen en korte rokjes aantrekken of helemaal naakt in huis rondlopen. Je krijgt dan de sleutel en als je behoefte hebt om me te neuken, dan kom je gewoon binnen en moet ik alles laten vallen waar ik mee bezig ben, om mijn schuld met je te vereffenen. Dan leg je me op de keukentafel en neuk je me van achteren met die lekkere pik van je. Dan word ik je geile sletje die altijd voor je klaarstaat.”

Ze ging met haar hand naar zijn pik toe en begon hem langzaam af te trekken. Haar kutje stond ondertussen in vuur en vlam, maar ze wilde hem eerst laten voelen hoe het zou zijn om haar mond vol met zijn zaad te spuiten.

“Dus meneer de huurbaas. Ik weet niet hoe ik je moet betalen, maar als ik je pijp en je mag in mijn mond klaarkomen, mag ik er dan nog een tijdje blijven wonen?”

Vroeg de knappe verpleegster met een geil stemmetje en ze keek hem met grote ogen aan.

Johan zat gelijk in zijn rol en keek haar boos aan en zei:

“Dat moet dan wel een hele geile pijpbeurt zijn, maar als het bevalt, dan mag je gratis in het appartement wonen, maar wel onder mijn voorwaarden.”

Hij voelde de mond van Wendy over zijn eikel gaan en kon een kreun niet onderdrukken. Hij was aardig geil geworden van haar verhaal en de heerlijke tong van Wendy ging naar plekken toe, waarvan hij niet eens wist dat die bestonden.

“Je mag voor 300 euro per maand in het appartement wonen, totdat je weer op je benen staat en nee, ik hoef er geen sex voor terug.”

Zei Johan kreunend en hij voelde hoe Wendy een tandje sneller ging met het pijpen.

“Al hoor je me niet klagen als het wel gebeurt”, voegde hij er aan toe en het volgende moment voelde hij hoe Wendy zijn pik uit haar mond liet glijden en hij was even bang dat hij te ver was gegaan.

“Dat kunnen we wel regelen”, zei ze met een geil stemmetje, “maar ik verwacht nog steeds mee op een date genomen te worden, meneer de huisbaas. En nu niet meer praten, ik wil alleen nog maar je gekreun horen en je zaad proeven.”

 
 

Milffinder
 
 

Visited 1.068 times, 6 visit(s) today
From:
Date: februari 11, 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *