Flirten met oma's
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Jonge vrouw, grote borsten, heeft passievolle sex met haar vriend

0 views
0%

De opwinding is groot

Holly Michaels had het liefst op het vliegveld al de kleren van haar vriend van zijn lijf getrokken. Hij had een week in het buitenland gezeten om klanten op te zoeken. Ondanks dat ze die hele week ’s avonds geskypt hadden met elkaar en ze voor de webcam had liggen masturberen, was ze vreselijk opgewonden. Bij de gedachte aan de grote pik van haar vriend in haar mond, kwam ze al bijna spontaan klaar.

Ze trekt hem langzaam af in de auto

Ze waren al twee jaar met elkaar, maar elke keer als ze samen het bed indoken, hadden ze passievolle sex. Het liefst een paar keer in de week. Haar vriend had van dezelfde opwinding last als Holly. Op weg naar huis, hij reed, had ze zijn pik uit zijn broek gehaald en had hem langzaam afgetrokken. Net niet genoeg om klaar te komen, maar wel om hem extra geil te krijgen.

Dat was haar goed gelukt, want thuis aangekomen namen ze niet eens de tijd om zich netjes uit te kleden. De weg naar hun slaapkamer lag bezaaid met kleren en Holly stortte zich zowat op zijn grote pik. Ze pijpte hem nog harder dan hij al was, om vervolgens zijn grote penis diep in haar kutje te krijgen.

Meest passievolle sex ooit

Wat volgde was de meest passievolle sex die ze ooit hadden gehad. Ze werd van achteren geneukt, ze had hem bereden, ze pijpte hem tussen het neuken door en hij befte haar naar een orgasme. Ze waren allebei stevig klaargekomen, maar nog steeds niet klaar met de sex. Pas toen ze vier keer was klaargekomen, moesten ze even uitrusten. Ze lagen in elkaars armen toen ze in slaap vielen en midden in de nacht voelde de vriend van Holly iets heerlijks gebeuren bij zijn pik. Hij was erotisch aan het dromen en net toen een onbekende vrouw hem begon te pijpen, voelde hij een mond om zijn pik.

De hoogste tijd voor nog een ronde heerlijke en geile sex.

Visited 384 times, 4 visit(s) today
From:
Date: december 23, 2019
Pornosterren: Bruce Venture / Holly Michaels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *