Milffinder
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Knappe huisvrouw heeft sex in de keuken

0 views
0%

Knappe huisvrouw houdt van koken

De knappe blonde vrouw, Ans, vond het heerlijk om huisvrouw te zijn. Ze had altijd hard gewerkt en leidinggevende functies gehad, totdat ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden een paar maanden zonder werk kwam te zitten. Geen probleem want ze had meer dan genoeg spaargeld om die periode te overbruggen, maar ze kreeg steeds minder zin om werk te gaan zoeken want het thuis zitten en voor het huis zorgen beviel haar uitstekend.

Ze besloot om een webshop op te zitten, die na verloop van tijd aardig begon te lopen en waar ze net genoeg mee verdiende om van te kunnen leven. Ze had nog meer dan genoeg mogelijkheden om de winst uit te breiden, maar ze besloot om het langzaam aan te doen. Normaal had dat met haar ambities in de weg gestaan, maar op de één of andere manier boeide haar dat een stuk minder dan vroeger.

Ze had zichzelf de titel van huisvrouw toebedeeld en dat botste nog wel eens met haar vriendinnen die allemaal een stuk feministischer en ambitieuzer waren dan zijzelf. Net als zij vroeger eigenlijk was. Dat boeide haar verder weinig want als ze klaar was met het bijhouden van de webshop, dan stortte ze zich op haar huishoudelijke taken en vervolgens had ze meer dan genoeg tijd over om aan leuke zaken te besteden. Koken was altijd haar grote hobby geweest, alleen had ze nu de tijd om zich er uitgebreid op te storten. Ze fabriceerde de heerlijkste gerechten alleen vond ze het een beetje zonde dat zij de enige was die ze opat, op haar buren na, want over het algemeen maakte ze veel te veel.

Ze houdt ervan om naakt te koken

De knappe blonde vrouw stond altijd naakt te koken, want op de één of andere manier voelde dat prettig en het was een grote “Fuck You” naar de rest van de wereld, want zij bepaalde zelf wat ze deed. Het gebrek aan een partner begon haar uiteindelijk wel op te breken, want ze had graag iemand op wie ze haar recepten losliet, maar ze moest ook toegeven dat ze de sex mistte. Ze had niet al teveel behoefte om uitgebreid te gaan daten, maar net toen ze bang was dat ze toch niet aan de datingapps kon ontsnappen, kwam ze een man tegen waar ze gelijk een klik mee voelde.

Een aangename ontmoeting in de supermarkt

Ze was totaal niet op zoek op dat moment, want ze was boodschappen aan het doen in de supermarkt en zich eigenlijk niet echt bewust van haar omgeving, want ze was druk op zoek naar ingrediënten voor haar nieuwste kookcreatie. Het was een warme zomerdag, dus ze had een sexy zomerjurkje aan en toen ze bukte om iets van de onderste plank te pakken hoorde ze achter zich zeggen:

“Dat ziet er goed uit”

De blondine besefte dat ze misschien iets teveel van zichzelf liet zien en haar kontje zag er inderdaad goed uit, maar dat gaf niemand de reden om haar op die manier aan te spreken. Ze kwam weer overeind en wilde zich boos omdraaien en de man die het gezegd had even flink de les lezen, toen ze in het gezicht van een oud-klasgenoot keek. Die had een rood hoofd gekregen en keek naar de vloer toen hij zich begon te verontschuldigen en zei dat hij de ingrediënten in haar karretje bedoelde en niet doorhad dat hij een ongepaste opmerking maakte.

Ze nodigt hem uit om bij haar te komen eten

Dat geloofde ze direct want vroeger was hij ook altijd onhandig geweest met zijn opmerkingen. Het was een beetje een nerdy type geweest waar ze wel gewoon mee omging, maar verder niet al teveel contact mee had, want zij zat in het populaire groepje en hij was meer van de schaakclub. Ze bekeek hem van top tot teen en de Frank die ze kende van school was aardig veranderd. Hij ging duidelijk regelmatig naar de sportschool, z’n haar zat in een trendy model en aan zijn kleding te zien had hij het één en ander te besteden. Niet dat dit haar ook maar iets uitmaakte, het stond hem gewoon goed.

“Frank, wat leuk je weer te zien”, zei ze en ze keek hem met een grote glimlach aan, terwijl hij langzaam zijn hoofd weer omhoog deed.

“Oh, hoi Ans, sorry van die opmerking, ik bedoelde echt de ingrediënten die je in je wagentje had liggen. Normaal zeg ik nooit wat, maar op de één of andere manier floepte het eruit.”

Vroeger wilde hij nog wel eens gaan stotteren als hij zenuwachtig was, maar daar had hij blijkbaar hard aan gewerkt om het kwijt te raken.

Ze raakten in gesprek en hadden het over vroeger, hun huidige leven en hun werk- en relationele status. Hij bleek vrijgezel te zien en Ans vond dat helemaal niet erg. Ze zag zelfs mogelijkheden, niet gelijk voor een relatie, maar wel voor de sex waar ze zo aan toe was.

“We blokkeren al een kwartier lang het gangpad”, zei ze en ze keek Freek met een verleidelijke glimlach aan. “Waarom kom je vanavond niet bij me eten, dan maak ik iets lekkers van al die ingrediënten die in mijn wagentje liggen en krijg je een heerlijk bord eten voor je neus. Tenminste, ik ga er vanuit dat je het heerlijk gaat vinden.”

Knappe huisvrouw gaat die avond sex hebben

Hij keek haar met ongeloof in zijn ogen aan en voordat hij het goed en wel doorhad, stond haar telefoonnummer en haar adres in zijn telefoon en had hij toegezegd om precies om zes uur bij haar voor de deur te staan. Dat gaf haar precies genoeg tijd om de voorbereidingen te treffen en wat leuks aan te trekken en daarmee bedoelde ze iets sexy’s, want ze was tijdens het gesprek tot de conclusie gekomen dat Frank die avond in haar bed zou liggen.

Dat zou haar niet al teveel moeite moeten kosten, want ze wist dat hij vroeger verliefd op haar was. Daar had ze hem nooit voor in de maling genomen of misbruik van gemaakt, alleen toen was ze nog iets teveel met uiterlijk vertoon bezig en minder met innerlijke schoonheid. Iets dat ze zichzelf snel had afgeleerd, want na een rijtje goed uitziende, nietszeggende, vrienden met de persoonlijkheid van een deurmat, was ze er wel klaar mee.

In het kwartiertje in het gangpad van de supermarkt had ze een beter gesprek gehad met Frank, dan met haar vorige kortstondige vriend in haar hele relatie. Ze wist dat Frank op de middelbare school al superintelligent was en het bleek dat hij die intelligentie had gebruikt om zichzelf programmeren aan te leren en vervolgens een specifieke universitaire studie te doen. Hij was freelancer, maar zoveel gevraagd dat hij voor de komende jaren volgeboekt zat. Dat vertelde hij toen hij, keurig gewassen en gestreken, bij haar op de bank zat met een kopje koffie in zijn handen.

Zij vertelde op haar beurt over haar vorige leven als ambitieuze bitch en haar nieuwe leven als semi-huisvrouw die er een goedlopende webshop op nahield. Ze merkte dat hij echt geïnteresseerd was in wat ze deed, hoe ze het opgezet had en wat ze verkocht. De knappe blonde huisvrouw legde uit dat ze specifieke templates aanbood om de workflow binnen een bedrijf te maximaliseren en nog verschillende diensten er omheen. Ze wilde net gaan vertellen over haar verdere plannen die ze ooit wilde gaan doorzetten, toen ze op de klok keek en tot haar grote schrik zag dat het al half acht was.

Of hij het erg vindt dat ze naakt staat te koken?

“Sorry, maar ik ben helemaal de tijd vergeten, ik ga snel de keuken in om het eten klaar te maken. Je zal wel honger hebben.”

Ze stond op en wilde naar de keuken lopen, maar ze keek Frank in zijn ogen, die gebiologeerd naar haar borsten en mooie lijf aan het staren was en had gedacht dat ze dat niet doorhad. Ans voelde de kriebelingen door haar lichaam en haar kutje gaan, bij de gedachten dat aan sex met die mooie en lieve man die bij haar op de bank zat. Ze kreeg een grote glimlach op haar gezicht en deed toen iets spontaans dat eventueel nog verkeerd had kunnen uitpakken.

Frank had een hartaanval kunnen krijgen of hij was gillend het huis uitgerend, maar op dat moment leek het haar een fantastisch plan.

“Oh ja, ik hoop dat je het niet erg vindt, maar ik kook altijd naakt”, zei ze en ze trok voor hem haar zomerjurkje over haar hoofd en deed vervolgens in een snelle beweging haar bh uit. Vervolgens trok ze haar sexy onderbroekje naar beneden en daar stond ze met alleen haar lange laarzen aan. Ze keek verwachtingsvol naar Frank en ze zag dat zijn ogen uitpuilden en hij kwam spontaan in een hoestbui terecht.

“Als je het prettig vindt, dan mag je ook je kleren uittrekken hoor. Dan gaan we lekker samen naakt eten. Tenminste, als je dat niet erg vindt.”

Je hoorde de raderen in zijn hoofd op volle toeren draaien en Ans was even bang dat ze vast zouden lopen, maar het leek wel alsof hij al zijn moed bij elkaar raapte en tot een besluit kwam.

“Je neemt me toch niet in de maling ofzo”, zei hij voorzichtig, toen hij opstond. Ze was natuurlijk wel vroeger één van de populaire meiden geweest en een aantal van hen hadden hem aardig in de zeik genomen tijdens zijn middelbare schooltijd. Alhoewel hij moest toegeven dat zij dat nooit gedaan had en altijd aardig tegen hem was geweest.

“We zitten niet meer op de middelbare school, dus daar hoef je jezelf niet druk over te maken en ik heb je ook toen nooit in de maling genomen”, zei Ans, die zag dat hij op een grens zat van wel of niet doen. “En als ik iemand in de maling neem, dan is het mezelf, want ik ben degene die naakt voor je staat, of niet soms.”

Samen naakt, tijd om hem te gaan pijpen

Frank moest toegeven dat dit een sterk punt was en hij trok zijn t-shirt over zijn hoofd. Ans voelde hoe haar kutje begon te stromen toen ze zijn mooie gespierde borstkas zag. Niet te overdreven, maar gewoon precies goed.

Ze floot hem toe als een bouwvakker naar een mooie vrouw zo fluiten en ze barsten allebei in lachen uit. Dat brak het ijs helemaal en binnen een recordtijd stond Frank naakt tegenover haar en was ze gewoon niet meer te houden. Hij had niet alleen een mooi lijf, maar ook nog eens een mooie pik van een aardig formaat.

“Ik hoop dat ik niet te vrij ben, maar ik moet even aan die lekkere lul van je zitten, dat vind je hopelijk niet erg?”

Het “euhhh nee”, was voldoende voor haar om naar hem toe te lopen zijn pik vast te pakken en hem langzaam af te trekken. Hij was een stukje langer dan haar, dus ze keek een beetje schuin omhoog en zei:

“Over het algemeen is het wel gepast om een dame die je aan het aftrekken is ook te zoenen als ze overduidelijk laat merken dat ze dat wil.”

“Oh ja, natuurlijk”, zei Freek een beetje schuchter en het volgende moment voelde ze zijn mond op die van haar en begon hij haar een beetje klungelig te tongzoenen.

“Oh wat heerlijk”, dacht Ans bij zichzelf, “ik kan hem nog vormen ook. Daar ga ik een heleboel plezier aan beleven.”

Ze pakte zijn hoofd vast en nam het tongzoenen over en ze voelde hoe hij stond te trillen op zijn benen. Dat zo nog erger gaan worden, want ze ging langzaam op haar knieën en nam zijn pik in haar mond en begon hem te pijpen. Als ze dit twaalf jaar eerder had geweten, toen ze allebei nog zestien waren, dan was de kans toch wel erg groot geweest dat ze verkering met hem had genomen. Hij was typisch een gevalletje van stille wateren hebben diepe gronden. Hij bleek het pijpen nogal te kunnen waarderen want zijn stimulerende teksten als: “zo goed ben ik nog nooit gepijpt”, “wat doe je ongelooflijk lekkere dingen met me” en “ooohhhhhh jjjjjaaaaaaaaaaaaaa”. Zorgde ervoor dat de knappe huisvrouw er een tandje bovenop gooide.

Ze wist al dat zijn laatste tekst de voorbode was van zijn op handen zijnde orgasme en ondanks dat ze hem graag had willen neuken, besloot ze om hem eerst in haar mond te laten spuiten. Dan was de druk van de ketel en kon ze daarna extra lang genieten van zijn lekkere pik in haar nu echt kletsnatte kutje.
 
 

 
 

Na wat overredingskracht neukt hij haar in haar mond

Ans voelde dat hij de neiging had om in haar mond te stoten, maar te netjes was om het niet te doen. Hij ging voorzichtig en een beetje krampachtig met zijn pik in haar mond heen en weer en ze greep gelijk in. Ze pakte zijn strakke kont vast met haar beide armen en trok hem abrupt naar voren, zodat zijn pik tot aan zijn ballen in haar mond kwam. Vervolgens gaf ze een tikje op zijn billen en begreep hij dat hij zijn gang kon gaan.

Ze was blij met haar snelle leerling, want hij pakte haar hoofd vast en begon haar mond te neuken en dat wond haar vreselijk op. Het gevoel dat ze gewoon gebruikt werd als een soort van klaarkommachine zorgde ervoor dat haar kutje in vuur en vlam kwam te staan. Ze concentreerde zich op haar ademhaling door haar neus, zodat ze niet zou gaan kokhalzen, want hij had een best grote pik en het was een tijdje geleden dat ze zo’n end in haar mond had gehad.

Zaad slikken en tongzoenen

Dat ging haar heel goed af en ze wist dat ze het niet lang hoefde te doen, want Frank begon na een halve minuut in haar mond stoten zijn zaad te spuiten. Ze begon automatisch te slikken en ze was trots op haar werk, want ze liet geen druppel verloren gaan. De knappe huisvrouw stond vervolgens op, drukte zich met haar grote borsten stevig tegen hem aan en vroeg met een lief stemmetje:

“Zullen we weer zoenen?”

Ze vond zoenen heerlijk en het ging Frank de tweede keer al een stukje beter af. Ze had speciaal een klein beetje van zijn zaad in haar mond bewaard, zodat ze die tijdens het zoenen kon uitwisselen. Ans merkte dat Frank heel even verrast was toen hij zijn eigen zaad proefde, maar hij leek het wel te kunnen waarderen.

De knappe huisvrouw wreef ondertussen zachtjes over zijn pik, want ze stond bijna op springen. Frank bleek gelukkig over een goed werkende libido te beschikken, want zijn pik werd eigenlijk niet eens slap.

Ze wordt hard geneukt en ze vindt het heerlijk

“Ben je klaar voor de tweede ronde”, zei ze opgewekt en ze ging gebogen over het aanrecht staan met haar strakke kontje naar achteren. Als hij nog geen stijve pik had gehad, dan had hij die nu waarschijnlijk gekregen, want haar kontje was lekker. Dat had ze van een liefhebber gehoord, die ook van de grote borsten bleek te zijn, dus bij haar was hij aan het goede adres. Het was een beetje jammer dat hij de persoonlijkheid van een deurstopper had, anders was Frank waarschijnlijk niet eens in de picture geweest.

Frank bleek ook een liefhebber te zijn, want hij gaf haar complimentjes over hoe mooie ze wel niet was en wat voor prachtig figuur ze had.

“Ik heb nog nooit zulke mooie billen gezien, zelfs niet op het internet”, was voldoende om een hele bak aan bonuspunten te scoren bij de knappe huisvrouw en ze wist dat ze het niet bij deze ene keer zou laten met Frank. Hij was leuk, complimenteus, ze kon goed met hem praten en hij was te vormen. Het feit dat hij ook nog eens een grote pik had, was een zeer welkome bijkomstigheid.

“Je mag me in die mooie billen neuken, maar nu niet”, zei ze met een hese stem en ze schrok een beetje van zichzelf. Het was een hele tijd geleden dat ze aan anale sex had gedaan en toen was het met een medestudent die qua formaat in de minder lange regionen van het pikkenspectrum zat. Ze vond het van zichzelf wel een hele mooie manier om aan te geven dat hij gewoon een kleine pik had. Die van Frank was indrukwekkend veel groter en ze wist eigenlijk niet zo goed of ze die in haar lekkere kontje kon hebben.

“Wie dan weer leeft, dan weer zorgt”, dacht de knappe huisvrouw bij zichzelf en het volgende moment dacht ze even helemaal niets meer, want Frank stootte zonder pardon zijn mooie pik diep in haar kutje. Hij mocht dan nog wat ruwe kantjes hebben als het om de kunst van het neuken ging, maar zijn enthousiasme was voldoende voor Ans om te weten dat ze een heel erg fijn orgasme zou gaan krijgen.

Normaal hield ze wel van erotische sex en voorspel, maar af en toe hard en ongecontroleerd geneukt te worden zoals nu, beviel haar ook uitstekend. Ze hem normaal wel afgeremd, door zelf mee te doen en het neukritme te bepalen, maar ze liet hem gewoon zijn gang gaan. Hij had haar bij haar middel gepakt en stootte stevig in haar kutje. Ze moest zich stevig afzetten, want anders was ze bij elke stoot met kracht tegen het aanrecht gebeukt, maar dat verhoogde de opwinding alleen maar. Normaal bouwde het orgasme zich langzaam op bij de knappe huisvrouw, maar nu was er plotseling de ontlading.

Haar hele lijf trok strak en ze voelde hoe haar kutje in een melkmachine veranderde die op z’n hoogste stand stond. De golven van genot stroomden door alle uithoeken van haar lijf en ze stond als een gek te schokken en te trillen.

Knappe huisvrouw blijft klaarkomen

“Niet….zo….hard…neuken…”, wist ze er nog net uit te brengen voordat ze als een slappe vaatdoek over het aanrecht gedrapeerd lag. Frank was al gelijk gestopt, want hij was geschrokken van de trillende Ans en hij hield haar stevig vast. Dat was sowieso een goed plan, want anders was ze waarschijnlijk gewoon op de vloer gegleden.

“Wel….dooooorrrgaaaannnn..”, was haar volgende opdracht die er met moeite uitkwam. Frank begon haar nu wacht voorzichtiger te neuken en het orgasme dat langzaam wat minder was geworden bij de knappe huisvrouw, stond gelijk weer aan de deur te tikken en toen die eenmaal binnen was ging die niet meer weg. Pas toen ze het echt niet meer hield, haalde hij zijn pik uit haar kutje. Dat was na haar wat moeizame belofte dat hij op haar grote borsten klaar mocht komen.

Ze liet zich behoedzaam en langzaam op de grond zetten door Frank en ging op haar knieën voor hem zitten.

“Spuit..die…pik..van..je..leeg..op..me…”, kwam er kreunend en langzaam uit bij de knappe huisvrouw en Frank keek haar verlekkerd aan. Hij was niet alleen een billenman, maar wist een paar mooie grote borsten ook heel erg te waarderen en die had zijn vroegere schoolgenootje ook. Hij hoefde maar een paar keer aan zijn pik te trekken en toen kwam zijn tweede lading zaad binnen een half uur er uitspuiten. Hij had zijn pik op haar mooie borsten gericht, maar door de kracht van zijn orgasme zwaaide hij een beetje met zijn hand en kwam er een gedeelte op het gezicht van Ans terecht. Die kreeg spontaan nog een klein orgasme en ze liet zich vervolgens op de vloer zakken en lag uitgeteld bij te komen.

Hij is lief en hij kan nog koken ook

“Dit moeten we vaker doen”, zei ze spontaan en gemeend en Frank was het daar helemaal mee eens. Hij tilde haar op en het leek wel alsof het hem geen enkele moeite kostte. Dat beviel haar uitstekend, zeker toen hij haar naar de bank droeg en haar daar op neerlegde. Vervolgens liep hij naar de keuken, pakte een rol keukenpapier en doosje met natte doekjes en gaf die aan haar.

“Wat lief van je, maar ik loop wel even naar de badkamer”, zei ze terwijl het zaad langzaam van haar gezicht afdroop.

“Blijf jij nou maar liggen en doe rustig aan, dan ga ik het eten wel even klaarmaken.”

De knappe huisvrouw lag hem verbouwereerd aan te kijken. Had ze één of andere prijs gewonnen in de toevalsloterij en was de hoofdprijs de ideale man?

“Maar, maar, maar…”, begon ze nog om uit te leggen dat het toch echt haar taak was om te koken en dat hij waarschijnlijk niets kon vinden in de keuken en dat ze een heel recept in gedachten had. Frank bleek toch iets doortastender te zijn dan ze had verwacht want hij snoerde haar liefjes de mond door te zeggen dat ze stil moest zijn en hem zijn gang moest laten gaan.

Is het de ideale man?

De rollen waren nu omgedraaid en zij lag naakt vanaf de bank, met zaad op haar gezicht en borsten, te kijken naar een naakte man die in de keuken een heerlijk gerecht aan het maken was. Hij had snel haar voorraad kruiden gevonden en het rook zo lekker dat ze begon te watertanden en zowaar even niet aan sex dacht. Hoewel dat best lastig was, want Frank had een strak lekker kontje en zij was een vrouw die niet alleen een mooie pik kon waarderen, maar ook kon genieten van een paar mooie billen.

“Wat denk je ervan als je vaker bij me komt eten, drie keer in de week ofzo om te beginnen”, flapte ze eruit, voordat ze er eigenlijk goed over nagedacht had, maar het bleek in goede aarde te vallen. “Dat lijkt me een goed plan, dan kom jij vier keer in de week bij mij eten”, grapte Frank en de knappe huisvrouw zag die regeling eigenlijk best wel zitten. En lekker eten en elke dag van de week sex was een niet al te beroerde overeenkomst.

“Dat doen we en het ruikt heerlijk. Ik ga even snel douchen en waag het niet om weg te gaan, want anders ben ik genoodzaakt om je vast te binden “, zei ze terwijl ze opstond en nog steeds wat wankel vooruitkwam.

“Kan ik gelijk op zoek gaan naar de Vaseline in de badkamer”, bedacht ze zich, want ze wist nu al dat Frank haar nog die avond in haar kontje zou gaan neuken.
 
 

 
 

Visited 1.323 times, 3 visit(s) today
From:
Date: januari 20, 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *