Download nu de hele video!

Erotische sex in bad eindigt met een creampie

0 views
0%

Een heel luxe hotel

Autumn Falls is een knappe jonge vrouw die sinds kort een relatie heeft met een oudere man. Ze is als een blok voor hem gevallen, want hij is attent, hij luistert en hij weet haar elke keer weer te verrassen, ook als het om sex gaat. Ze wist nog niet dat hij best wat te verteren heeft, want ze kwam in een hotel terecht waar de luxe van afdroop. Ze gingen een weekend met z’n tweeën weg om te relaxen en van elkaar te genieten. De knappe brunette kon haar ogen niet geloven toen ze het hotel zag dat hij geboekt had. Het was een hotel dat met gemak aan de vijf sterren kwalificatie voldeed.

Hij had de speciale penthouse kamer geboekt en die was nog groter dan haar eigen appartement. Er was een huiskamer, een keuken, een werkkamer, een slaapkamer en een badkamer zoals ze nog nooit gezien had. Naast het enorme bad, de douche met vibratiestralen en de jacuzzi was er ook een sauna. Ze was overweldigd door alles en keek haar nieuwe lover een beetje verschrikt aan:

“Dit is toch veel te duur, ik moet hier even aan wennen.”

“Niets is voor jou te duur, lieverd”, zei hij met een grote glimlach op zijn gezicht en liep de badkamer in. Op de rand van het bad stond een fles Champagne en twee glazen. Die had Autumn helemaal over het hoofd gezien.

“We gaan lekker genieten dit weekend en om te beginnen nemen we een heerlijk bad. Ga jij er alvast maar inliggen, ik moet nog even iets regelen bij de receptie.”

Ze krijgt een spetterend orgasme

De knappe brunette liet zich dat geen twee keer zeggen en kleedde zich gelijk uit. John keek naar haar mooie naakte lijf en haar grote borsten en hij kreeg gelijk een stijve. Hij moest al zijn wilskracht gebruiken om de kamer uit te lopen en naar de receptie te gaan. Hij had een luxe diner in het restaurant besteld, maar besloot dat het een beter idee was om op het op de kamer te laten brengen. Dat bleek geen enkel probleem te zijn en met een tevreden glimlach liep hij terug naar de lift en bedacht zich dat hij net zo goed even had kunnen bellen. Maar goed, hij ging nu naar zijn knappe nieuwe vriendin en hij zou er voor zorgen dat het een onvergetelijke erotische ervaring voor haar, en natuurlijk ook voor hem, zou gaan worden.

Autumn zat al in bad en genoot van het warme water en de kachel. Ze was nog steeds een beetje beduusd door de verrassing, maar besloot er ten volle van te gaan genieten. Ze zou er een erotische ervaring van maken voor hem, en natuurlijk ook voor zichzelf. De knappe brunette dacht aan zijn grote pik in haar mond en hoe hij haar vervolgens van achteren zou nemen. Het bleek echter anders te gaan dan ze had verwacht. Hij kwam aangekleed de badkamer in en deed alleen zijn schoenen en sokken uit. Vervolgens ging hij op de rand van het bad zitten en begon haar sensueel te masseren.

Autumn voelde zich steeds meer ontspannen worden en net toen ze besloot om tot actie over te aan, kreeg ze te horen dat ze met haar benen wijd op het hoekje van het bad te gaan zitten. John had zich ondertussen helemaal uitgekleed en was naakt in bad gestapt. Nadat zijn knappe vriendin doorhad wat de bedoeling was, ging hij met zijn hoofd naar haar kutje en begon hij haar uitgebreid te beffen. Dit was teveel voor de mooie Autumn, die haar eerste orgasme kreeg en zich goed aan het bad moest vasthouden om niet om te vallen.

Opwindende sex in bad

Ze kwam langzaam bij van haar intense orgasme, en wist dat ze gek zou worden als ze niet snel zijn pik in haar mond zou voelen. De mooie jonge vrouw pakte haar glas Champagne en liet die leeglopen over de mooie penis van haar vriend. Daarna begon ze langzaam aan zijn schaft te likken, totdat ze bij zijn eikel kwam en haar mond opendeed. Ze sloot haar lippen om zijn eikel en begon hem te pijpen. Ze voelde nog steeds de tintelingen door haar lijf gaan, door het heerlijke orgasme dat ze net ervoor had gehad. Die werden alleen maar heftiger, want ze raakte aardig opgewonden van het pijpen en vond het bijna jammer dat John zijn pik uit haar mond haalde.

Dat was maar voor heel even, want ze zouden hele opwindende sex in bad gaan hebben. Hij likte haar kutje van achteren, om vervolgens zijn pik er in te stoten.

“Neuk me alsjeblieft hard, lieverd”, kreunde de mooie Autumn. Ze hield van heerlijke sensuele sex, maar nu moest ze gewoon hard geneukt worden. Ze wilde het zaad van haar nieuwe vriend in haar kutje voelen spuiten. Het duurde niet lang voordat haar wens uitkwam, hij stootte nog een paar flink en spoot toen haar kutje vol. Het was een enorme lading en ze kreeg nog een orgasme, toen ze de hete stralen zaad tegen haar kutwanden voelde spuiten. Ze had het gevoel dat ze leegliep toen hij zijn laatste druppels er uit had geperst.

Een to-do-lijstje

“Volgens mij is dit, volgens de internet terminologie, een creampie”, zei John lachend, terwijl hij haar in haar armen nam en haar passievol zoende.

“Oh”, zei Autumn met een geil stemmetje, “geloof me, daar kan ik er nog een heleboel van hebben. Misschien moeten we zo op het internet even kijken welke termen er nog meer zijn, dan maken we er een to-do-lijstje van. Alles moet weggestreept zijn als het weekend voorbij is.”

Ze barsten allebei in lachen uit en gingen heerlijk achterover geleund in het bad zetten.

“Maar eerst genieten van de Champagne, het zou zonde zijn als die warm wordt”, zei John terwijl hij hun glazen opnieuw vulde.

Visited 26 times, 4 visit(s) today
From:
Date: januari 25, 2021
Pornosterren: Autumn Falls / Charles Dera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *