Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Ex-vriendin verlangt naar zijn grote lul en meer

0 views
0%

Ze mist zijn grote lul

“Je weet maar al te goed waarom ik hier ben”, zei Jerry zijn ex-vriendin terwijl ze bij hem op bed kwam zitten. Ze had hem een appje gestuurd dat ze graag langs wilde komen om een kopje koffie te drinken en hij had gelijk het idee dat er wel eens meer achter zou kunnen zitten.

Het was een jaar geleden dat het uit was gegaan met haar omdat ze naar zichzelf op zoek moest of iets dergelijks. Dat hield in dat ze nog geen zes maanden later getrouwd was met een rijke vent en vanaf dat moment de keurige echtgenote speelde. Het had hem veel moeite gekost om over haar heen te komen, maar toen hij op haar Facebook de trouwfoto’s zag, ging het verwerkingsproces opeens een stuk sneller.

Hij geniet van zijn vrijgezellenbestaan

Hij was vrijgezel gebleven omdat het hem wel beviel dat vrijgezellenbestaan. Hij had niemand om rekening mee te houden, kon gewoon zijn eigen ding doen en als hij behoefte had aan seks, dan wist hij altijd wel een one-night-stand of een sexdate te regelen. Het voordeel was dat hij een nogal grote lul heeft en er aardig wat vrouwen zijn die zijn pik maar wat graag in hun kutje willen hebben.

Jerry was niet het type man om gelijk dick pics te gaan sturen, maar als hij online goed contact had met een vrouw en ze waren op het punt gekomen dat ze pikante foto’s naar elkaar gingen sturen, dan had hij wel een voorraadje klaarliggen. Hij merkte vooral op dat vrouwen die net gescheiden waren, nadat ze een lang huwelijk achter de rug hadden, bovenmatig geïnteresseerd waren in zijn geslachtsdeel. Had er in veel gevallen mee te maken dat hun ex-echtgenoten een pik hadden die een stuk kleiner was.

Geen relatiemateriaal wel geile seks

Die vrouwen maakten zich vaak ook druk of het allemaal wel zou passen en of ze het ding wel in hun mond konden krijgen. Jerry deed het altijd heel rustig aan tijdens de seks en als ze de vrouwen langzaam maar zeker over hun zenuwen heen waren en ze gingen neuken, dan waren ze al heel snel over al hun angsten heen. Sommige van de vrouwen kwamen al klaar als hij zijn pik langzaam in hun kutjes stootte en ze opeens tot diep gevuld waren.

De vrouwen wisten dat hij geen relatiemateriaal was en vonden dat vreselijk jammer. Niet alleen omdat hij een grote lul heeft, maar ook omdat hij gewoon een leuke vent is. Hij hield er een paar vaste “friends-with-benefits” aan over. Vrouwen die hem zelfs nog wel eens opzochten als ze in een vaste relatie waren terechtgekomen. Hij was de wat oudere vrouwen steeds meer gaan appreciëren omdat die geen zin hadden in drama, vaak precies wisten wat ze wilden en open stonden voor experimenteren.

Het lijkt wel of Jerry elke avond een andere vrouw in zijn bed had liggen, maar dat was absoluut niet zo. Nadat zijn ex-vriendin getrouwd was, is hij een tijdje losgegaan, maar dat beviel hem uiteindelijk ook niet. Hij wilde niet alleen een seksuele klik hebben, maar ook een emotionele. Dat betekende lange chatgesprekken, leuke dates en als het even meezat nog seks ook.

De vrouw waar hij nu een paar dates mee had gehad, wist dat een relatie er niet inzat en had met pijn in haar hart besloten om niet verder te gaan. Ze waren nog steeds vrienden en gingen af en toe zelfs nog uit, alleen was de druk van een relatie en de druk van seks verdwenen. Hij was dus weer helemaal vrouwvrij toen zijn ex-vriendin naast het op bed was komen zitten en hem met een geile blik aankeek.

Ex-vriendin maakt duidelijk waarom ze er is

“Je kan me wel negeren door op je telefoon te blijven kijken”, zei ze met een grote glimlach op haar gezicht, “maar dat gaat je toch niet lukken. Ik heb daarnet tijdens de koffie al uitgelegd waarom ik niet verder met je kon, waarom ik zo snel ben gaan trouwen en dat het me spijt.”

Ze wachtte even en begon over zijn kruis te wrijven en zei:

“Als ik dan vraag of je me een rondleiding door je appartement kan krijgen en we in je slaapkamer terechtkomen, dan heb je waarschijnlijk wel door dat ik hier met nog een reden was dan alleen maar met je praten. Ik zal gelijk maar eerlijk zijn, ik mis die grote lul van je. Ik hou geloof ik wel van mijn man, maar zijn pik haalt het niet bij die van jou en daarom heb ik besloten om heel af en toe naar een groter exemplaar op zoek te gaan. Om het niet al te ingewikkeld te maken, ben jij dus mijn eerste keuze. Ik hoop dat je dat niet erg vindt.”

Jerry had even hard-to-get gespeeld, maar hij wist allang dat hij toe zou geven aan zijn ex, want de seks die ze hadden gehad was altijd fantastisch geweest. Hij mistte haar grote borsten en haar pijpen, want daar was ze gewoon goed in.

“Eigenlijk zou ik je met kop en kont uit mijn appartement moeten gooien, maar ik heb een tijdje geleden al besloten om geen hard feelings te hebben tegenover je. We hebben tenslotte een hele leuke tijd gehad, voordat je besloot om golddigger te gaan worden, en dat is de tijd die ik in gedachten heb gehouden.”

“Tsja, ik kan niets anders zeggen dan dat ik die verdiend heb”, kreeg hij als antwoord, terwijl ze druk bezig was om zijn joggingbroek naar beneden te trekken. Ze begon hem af te trekken en hij zag de lust in haar ogen.

Grote lul is niet het enige dat ze mist

“Die grote lul van je heb ik gemist, maar geloof me, dat is echt niet het enige. Het was echt niet makkelijk voor me om bij je weg te gaan, maar het moest. Ik zat teveel in de knoop en dat moest ik zelf oplossen. Misschien wel een grote fout, maar daar moet ik zelf achter komen. Ik wilde jou ook niet belasten en dat was misschien iets wat ik wel had moeten doen.”

“Ja, trutje”, zei Jerry, “dat had je zeker moeten doen want ik was er voor je geweest en dat weet je.”

“Dat realiseerde ik me later pas”, zei ze terwijl ze langzaam verder ging met aftrekken en zijn pik stijf werd, “en toen durfde ik niet meer bij je aan te kloppen omdat ik je zo gekwetst had. Dat huwelijk van me was een noodsprong waar ik ook niet echt over nagedacht had, dus we kunnen wel stellen dat ik het afgelopen jaar goed bezig ben geweest.”

“Ach”, zei Jerry, terwijl hij een kreun niet kon onderdrukken, “tot nu toe hoor ik alleen maar beslissingen die je ook anders had kunnen nemen. Maar goed, dat is jouw leven en dat zijn jouw keuzes. Ik ben ondertussen over je heen en vermaak me uitstekend. Wat ik wel een beetje raar vind is dat je hier aan mijn pik aan het trekken bent, terwijl je zo monogaam bent als het maar kan. Ik had altijd het idee dat je het uitgevonden had.”

Ze komt seksueel heel wat tekort

“Ben ik ook, maar ik kom seksueel gewoon tekort. Dat hij een kleine pik heeft boeit me nog niet eens zoveel als hij hem maar zou gebruiken. Hij vindt zijn werk en geld verdienen echter belangrijker omdat hij goed voor me wil zorgen. Dat is een leuke bijkomstigheid, maar ik zoek toch meer in een huwelijk.”

Ze ging met haar mond even naar zijn eikel toe en likte er zachtjes aan en ging verder:

“Jou vertrouw ik, dus vandaar dat ik hier op de stoep sta. Ik had eigenlijk niet eens verwacht zover te komen als nu, maar ik ben blij dat ik er ben. En zullen we ons nu even concentreren op wat anders, ik heb verder nog de hele middag. Dan geef ik antwoord op alle vragen die je hebt en ga nog een paar keer diep door het stof, maar nu wil ik je pijpen.”

Ze kan nog steeds heerlijk pijpen

Jerry kreunde alleen maar toen ze zijn pik in haar mond nam en hem oraal begon te verwennen. Het was een heerlijk vertrouwd gevoel om haar lippen om zijn pik te voelen en ze kon het nog steeds. Ze wist al zijn gevoelige plekjes feilloos weer te vinden en ze begon hem met passie te pijpen. Af en toe stopte ze even om aan zijn ballen te zuigen of hem langzaam af te trekken, zodat hij wat af kon koelen en niet klaar zou komen.

Net op het punt dat hij dacht het niet meer te houden, stopte ze en trok ze hem alleen nog maar af.

“Even rustig aan, want je moet me ook nog tussen mijn borsten neuken en ik wil genieten van die heerlijke pik van je in mijn handen”, ze begon hem sensueel af te trekken en ze wist het op het randje van een orgasme te houden.

“Oh ja”, zei ze resoluut, “we gaan trouwens niet neuken, daar ben ik nog niet aan toe, maar ik denk dat ik je wel gelukkig kan maken.”
 
 

 
 

Of hij nog aan haar gedacht heeft

“Hoe was het om seks met andere vrouwen te hebben?”, vroeg ze met een klein stemmetje, “ik heb namelijk van Marlies gehoord dat je nogal los gegaan bent nadat ik getrouwd was en ik geef je geen ongelijk.”

“Lekker, niet zo lekker, anders, minder vertrouwd, spannend, opwindend en nog wat dingen”, zei Jerry, terwijl hij met zijn ogen dicht lag te genieten.

“Heb je nog wel eens aan mij gedacht als je jezelf lag af te trekken of seks met een andere vrouw had?”, vroeg ze weer met een zacht stemmetje.

Jerry besloot om gewoon eerlijk te zijn en zei:

“Ja natuurlijk. Denk je dat ik jou zomaar vergeten was of iets dergelijks. Je was de grote liefde van mijn leven en ik heb heerlijke seks met je gehad.”

“Dat “was” klinkt wel alsof je het achter je gelaten heb”, zei ze en hij meende iets van spijt in haar ogen te zien.

“Wat denk je zelf?”, zei hij op een ferme toon, “dat ik hier kniezend onder de dekens op jou zou liggen wachten. Dat heb ik de eerste maanden gedaan, maar na je huwelijk was dat snel voorbij. Het leek me een vrij duidelijk teken van jou kant.”

“Ja, dat kan ik niet ontkennen”, zei zijn mooie ex-vriendin terwijl ze haar topje naar beneden trok en hem met een geile blik aankeek.

Ze trekt hem af met haar grote borsten

“Heb je ze gemist?”, vroeg ze en hij knikte alleen maar. Natuurlijk had hij ze gemist, haar heerlijke grote borsten. Ze begon steeds meer werk van het aftrekken te maken en ze gebruikte een flesje massageolie dat hij voor haar uit zijn nachtkastje had gehaald.

“Ik denk dat we toe zijn aan je favoriet en ik zou zeggen, hou je niet in, kom lekker klaar”.

Dat was dus wel wat hij deed, want hij wilde hier zo lang mogelijk van genieten. Hij had de kriebels die hij voelde opkomen in zijn buik verborgen en besloot alleen maar te genieten van zijn geile ex-vriendin die duidelijk gefixeerd was op zijn grote lul.

Ze begon hem nu met haar grote tieten af te trekken en dat voelde heerlijk. Dit was inderdaad altijd één van zijn favorieten geweest als ze dat deed en het genot dat hij ervan kreeg was vertrouwd. Ze wist precies hoe ze hem gek moest maken, alleen was hij nu druk bezig om dat niet te laten merken. Hij had zijn ogen weer gesloten en kreunde alleen maar en vroeg zich af waarom zijn ex-vriendin zelf niet wilde klaarkomen.

Hij had nog niet eens aan haar gezeten en het leek hem dat het voor haar ook niet de bedoeling was. Ze was duidelijk bezig om hem te verwennen en wie was hij om daarover te klagen. Ze had wat goed te maken, al zou ze dan nog een maandje of wat bezig zijn en moest hij een heleboel vakantiedagen op gaan nemen. Dit was echter helemaal geen slecht begin.

Ze wisselde het neuken tussen haar borsten af met zijn grote lul aftrekken en uiteindelijk deed ze ook een flinke lading massageolie op en tussen haar borsten. Het gleed nu nog beter en hij wist dat ze zelf ook misschien een orgasme zou krijgen, want ze heeft nogal gevoelige borsten. Ze ging hem steeds sneller aftrekken met haar mooie borsten en hij voelde dat het geen minuten meer ging duren.

Dat voelde zijn ex-vriendin ook want ze pakte zijn grote lul vast en begon hem af te trekken.

Ze wil zijn zaad op haar grote borsten

“Ga je voor me klaarkomen, ga je dat heerlijke zaad van je spuiten”, zei ze en hij merkte dat ze zelf aardig opgewonden was geraakt. Hij wist dat het haar moeite kostte om zich niet over zijn lul heen te laten zakken en hem te gaan berijden, maar dat was haar probleem. Als ze het wilde, dan kon het, wilde ze het niet, ook goed.

Uiteindelijk hield hij het niet meer en begon hij zijn zaad te spuiten op haar grote borsten en hij zag dat ze op dat moment een klein orgasme kreeg. Ze bleef hem met haar mooie glimlach aankijken en bleef zachtjes aan zijn pik trekken, totdat al zijn zaad eruit was geperst.

Haar man is drie weken op zakenreis

“Zou je het leuk vinden als ik morgen weer langskom. Mijn man is drie weken op zakenreis en ik verveel me thuis in mijn eentje. Daar komt nog bij dat ik een heleboel goed te maken heb en ik zit er zwaar over te denken om mijn principes opzij te zetten, want ik kan eigenlijk niet wachten totdat ik die grote lul van je weer in mijn kutje voel.”

“Wat jij wil, maar we gaan niet alleen seks hebben, er wordt ook gepraat en goed. Dan weet je dat.”

“Dat snap ik en ik zal helemaal eerlijk tegen je zijn. Misschien dat jij dan wat beter begrijpt wat mij gedreven heeft en je me zelfs zou kunnen vergeven. Ik heb trouwens geen enkele verwachting daarover, dus voel je niet schuldig of in een hoek gedrongen. Het was en is mijn probleem en ik los het ook zelf op met je.”

Ze wil duidelijk meer van hem en wie weet?

Ze keek hem aan, nu met een hele lieve glimlach en vroeg met een verleidelijk stemmetje:

“Zou je het erg vinden als ik morgen dan blijf slapen. Mijn man belt één keer in de week als ik geluk heb, dus daar heb ik niet veel aan.”

“Wat denk je”, zei Jerry een beetje verbolgen, “zullen we niet gewoon weer een relatie beginnen. Voordat ik het doorheb liggen je spullen weer in de badkamer en moet ik de helft van mijn kast afstaan.”

“Wie weet, wie weet”, zei zijn ex-vriendin met een mysterieuze glimlach en boog zich voorover om nog één kusje op zijn grote pik te geven.

“Dan ga ik me nu even snel douchen”, zei ze en ze was verdwenen. Ze kwam nog heel even gedag zeggen en die avond kreeg hij een paar foto’s van haar waar ze naakt op te zien was en ze haar grote borsten uitdagend omhoog hield.

“Voor als je wat inspiratie nodig hebt”, had ze erbij getypt en hij wist het nu echt zeker. Hij was niet de enige met vlinders in zijn buik, zijn ex-vriendin wilde duidelijk meer dan alleen seks en hoe langer hij er over nadacht, hij misschien ook wel. Alleen zou ze er hard voor moeten werken om zijn vertrouwen weer terug te winnen. Tot die tijd kon hij heerlijk van haar genieten en zij van hem.

Eens kijken of de liefde weer op gang gebracht kon worden.
 
 

Visited 1.757 times, 23 visit(s) today
From:
Date: april 12, 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *