Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Opwindende en romantische sex met een elegante milf

0 views
0%

Fantaseren over een elegante milf

Eigenlijk was ze al een fantasie van Jacques, sinds hij masturberen had ontdekt, sex de elegante milf die de beste vriendin van zijn moeder is. Hij had haar ooit in bikini in de tuin zien liggen en dat beeld is hem voor altijd bij gebleven. Die beste vriendin was een keurige nette vrouw, stijlvol en elegant en je zou niet zeggen dat ze zo’n prachtig figuur had onder de conservatieve kleding die ze meestal droeg. Hij wist dan ook niet wat hij zag toen ze opeens in de tuin, samen met zijn moeder, in bikini lag te zonnen.

Emily, de beste vriendin, had een prachtig figuur en een paar mooie handvol borsten. Ze had een knap gezicht en prachtig blond haar. Toen ze zich omdraaide om niet alleen aan één kant een kleur te krijgen, kwam hij zowat in zijn boxershorts klaar toen hij haar lekkere kontje zag. Ze was zijn nieuwe fantasievrouw geworden en hij had zo ongeveer elk standje wel in gedachten gehad als hij zichzelf aan het aftrekken was.

Een uitgebreide fantasie over de beste vriendin van zijn moeder

Hij zou haar beffen, haar lichaam liefkozen en haar een onvergetelijk orgasme bezorgen. De elegante milf zou hem in zijn fantasie pijpen, net zolang totdat hij klaar zou komen en als hij in een kinky bui was, dan kwam hij op haar gezicht klaar. Zijn fantasieën veranderden enigszins toen hij de pornovideo’s op het internet had ontdekt en op z’n zachtst gezegd werden ze iets gevarieerder. Maar zijn favoriet was toch wel als hij erotische en opwindende sex met haar had.

Hij kwam haar regelmatig nog tegen toen hij thuis woonde, maar nadat hij was gaan studeren in een andere stad zag hij haar maar zelden. Zijn ouders waren in die tijd ook verhuist en het contact tussen zijn moeder en haar beste vriendin verwaterde desondanks niet, ze zagen elkaar alleen een stuk minder. Het contact was nu voornamelijk via Facebook en WhatsApp.

Een nieuw leven in zijn oude huis

Hij was ondertussen verder gegaan met zijn leven, had al een paar vriendinnen gehad, niet al te serieus en was na zijn afstuderen aan een goede baan begonnen. Dat was in de buurt van zijn geboorteplaats dus hij besloot om daar een huis te kopen. Hij had flink kunnen sparen want tijdens zijn studie had hij hard gewerkt en twee van zijn apps waren redelijk succesvol geworden. Die kon hij voor een aardig bedrag verkopen, dus met een groot bedrag aan eigen geld kwam hij de bank binnenstappen. Die deden absoluut niet moeilijk over een hypotheek en toen hij zijn ouders belden met het goede nieuws, kreeg hij de kans van zijn leven.

Zijn ouders hadden het oude huis nooit verkocht, maar altijd verhuurd. Dat bracht voldoende in het laatje om hun hypotheek van het andere huis te betalen. Dat wist hij en hij had gedacht dat ze dat tot hun pensioen zouden doen, want het was te lucratief om ermee te stoppen. Zijn vader en moeder hadden echter andere plannen, ze wilden een vakantiehuis in Spanje kopen en misschien zelfs wel gaan emigreren. Maar eerst het vakantiehuis om te kijken of het ze uiteindelijk beviel.

Zijn moeder was apetrots op hem met wat hij allemaal bereikt had in zijn leven en ze zei dat hij de volgende dag langs moest komen, want ze hadden een voorstel voor hem. Aangezien hij toch nog een paar weken vrij was, voordat hij aan zijn baan ging beginnen, zat hij de volgende dag al vroeg in de auto richting zijn ouders. Hij was razend benieuwd wat voor voorstel ze hadden en daar kwam hij al snel achter. Ze wilden het huis gaan verkopen, om extra geld achter de hand te hebben voor hun Spaanse avontuur. Ze hadden al een vakantiehuis op het oog en die konden ze ook betalen. Van het geld dat hun huis op zou brengen konden ze goed gebruiken als extra buffer en betekende het dat ze niet al teveel op de centjes hoefden te letten.

“Je kan het dus voor een koopje krijgen, want we gunnen het huis aan jou en we willen niet aan je verdienen. Het is voor ons meer dan voldoende om een goed leven te hebben, dus zijn we allebei blij. Denk je ook niet.”

Hij vloog zijn ouders om de hals en binnen een week was het met de bank geregeld en kon hij er intrekken. Het stond al een maandje of drie leeg en zijn ouders hadden het in picobello staat achtergelaten om het verkoop klaar te maken. Hij hoefde alleen nog maar zijn meubels er in te zetten en hij woonde. Jacques had nooit zo’n groot huis kunnen kopen, ondanks dat hij een aardige spaarrekening had en dat het zijn ouderlijk huis was waar hij altijd met plezier had gewoond, maakte het nog beter.

Een onverwacht vriendschapsverzoek op Facebook

Het was volop zomer en hij had nog twee weken vakantie over, dus besloot hij om de bloemetjes buiten te gaan zetten. De verhuizing was achter de rug, alles was naar zijn wens ingericht en hij zou het helemaal niet erg vinden om sex te hebben. Hij had er over nagedacht om een paar oude vriendinnetjes van vroeger op te bellen, maar hij zag op Facebook dat het merendeel getrouwd was en in de kinderen zat.

Hij wilde net zijn Facebook afsluiten toen hij een vriendschapsverzoek binnenkreeg van niemand anders dan Emily. Hij kon het niet helpen, maar toen hij haar profielfoto zag, kreeg hij gelijk een stijve pik. Jacques wilde net iets gaan typen in een privébericht, maar de elegante milf was hem voor:

“En, hoe bevalt je nieuwe huis?”, stond er op zijn scherm, “en hallo natuurlijk, lang niet gesproken en gezien. Ik heb het nu een beetje druk, maar vanavond ben ik vrij, zullen we dan even chatten.”

Het idee alleen al dat zijn fantasievrouw met hem ging chatten, zorgde ervoor dat een heleboel van zijn zorgvuldig opgeslagen fantasieën weer full force op zijn netvlies stonden. Hij deed niet eens moeite om naar zijn slaapkamer te gaan, maar ging op de bank in de huiskamer liggen en haalde zijn pik tevoorschijn om zich af te trekken. Hij had een paar foto’s op haar Facebook gekeken en ze zag er nog net zo mooi uit als toen hij stiekem naar haar gluurde toen ze in de tuin lag.

Fantaseren tijdens het aftrekken

Hij was zo geil geworden dat hij niet eens de tijd nam voor het aftrekken, hij moest gewoon klaarkomen. Zijn hand ging steeds sneller heen en weer en al na een paar minuten kreunde hij hard en spoot hij zijn zaad een aardig eindje de lucht in. Hij moest even bijkomen, maar bleef zachtjes aan zijn pik trekken, want zijn opwinding was te groot. Zijn pik werd ook niet slap en de tweede keer dat hij zich aftrok, ging het een stuk rustiger. Hij nam de tijd om een nieuwe fantasie te vormen, eentje van deze tijd en hij zag hoe de mooie elegante milf bij hem op de koffie zou komen. Ze maakte hem helemaal gek, want ze was een stuk opwindender gekleed dan wat ze normaal aanhad en ze zorgde ervoor dat haar mooie borsten goed zichtbaar waren in haar decolleté.

Ze liet aan duidelijkheid niets te wensen over en nam het initiatief, iets wat hem uitermate opwond. Uiteindelijk was er in zijn fantasie niet al teveel sprake van voorspel en lagen ze het volgende moment naakt op het vloerkleed in de huiskamer en stak hij zijn pik in haar kutje. Hij begon zich iets sneller af te trekken bij de gedachte dat hij de elegante milf aan het neuken was, niet keihard of iets dergelijks, maar slow sex.

Ondanks dat hij zich langzaam aan het aftrekken was, hield hij het uiteindelijk niet meer, want in zijn fantasie begon ze geil tegen hem te praten, dat ze zijn vrouw was en dergelijke, en dat was teveel. Hij kwam voor een tweede keer klaar en die was minder heftig dan de eerste ontlading, maar veel intenser. Hij besloot om zich te gaan douchen en zich netjes aan te kleden, want wie weet, zou het een videochat worden en hij wilde er goed uitzien voor de mooie vriendin van zijn moeder.

 
 

 
 

Emily, de elegante milf

Emily zat in gedachten voor zich uit te staren, nadat ze Facebook had afgesloten. Ze had alles van haar beste vriendin gehoord over haar zoon die hun oude huis had gekocht, hoe succesvol hij was en dat hij in de buurt ging werken. Ze dacht terug aan de tijd dat ze zomers lag te zonnen in de grote tuin van het huis, dat nu van Jacques was. De elegante milf had altijd het idee gehad dat ze begluurd werd als ze in bikini in de tuin lag, maar ze had nooit de link gelegd met de zoon van haar beste vriendin. Ze dacht altijd dat het de oudere buurman was, die altijd het gras ging maaien als de twee vrouwen in de zon lagen te bakken.

Ze was een stuk jonger dan haar beste vriendin, die ondertussen in de 50 was, terwijl ze net 38 jaar was geworden. Ze waren collega’s geweest en hadden een vriendschap ontwikkeld, die bleef toen ze allebei van baan veranderd waren. Zelfs na de verhuizing hadden ze contact gehouden en ze was tot in de details op de hoogte van het leven van haar zoon, want de trotse moeder had het maar al te graag over hem. Ze had zelfs ongevraagd foto’s doorgestuurd gekregen en ze moest zeggen dat hij opgegroeid was tot een knappe jonge man. Hij was nu 25 jaar en als ze zijn leeftijd had gehad, dan had ze het wel geweten.

Of ze een oogje in het zeil wil houden

Op aandringen van zijn moeder had ze een vriendschapsverzoek naar hem gestuurd, want ze wilde dat Emily een extra oogje in het zeil zou houden of haar in ieder geval op de hoogte houden van wat er gebeurde. Natuurlijk was zijn moeder ook lid van zijn Facebook, maar ze wist dat hij nog een account had waar ze geen lid van kon worden. Daarom moest Emily een vriendschapsverzoek sturen en onder protest had ze toegegeven aan de druk van haar beste vriendin. Ze had het idee dat ze als een oppas gebruikt werd en daar had ze geen behoefte aan. Ze had al genoeg gedoe in haar leven.

Ze woonde al twee jaar niet meer samen met haar man en het was een langdurige en nare scheiding geweest, die er net de maand ervoor doorheen was gekomen. De elegante milf was weer een vrijgezelle vrouw en dat beviel haar absoluut niet. Ze hield ervan om getrouwd te zijn, maar met een man die drie keer vreemd was gegaan kon ze niet meer in één bed liggen. Het had haar vertrouwen een aardige deuk gegeven en ze was absoluut niet van plan om aan het daten te slaan. Eerst maar eens haar eigen leven opbouwen en dan zou ze wel eens verder kijken.

Ze was echter best een beetje nieuwsgierig geworden naar Jacques, want volgens zijn moeder had hij een vriendin. Die wilde ze wel eens zien, maar toen ze op zijn afgeschermde pagina keek, nadat hij haar vriendschapsverzoek had bevestigd, bleek hij als status vrijgezel te hebben staan. De elegante milf moest glimlachen want ze wist precies waarom hij zijn moeder in het ongewisse liet. Het was een schat van een vrouw, maar ze was vreselijk nieuwsgierig, af en toe tot op het irritante af.

Ze twijfelt over het chatten

In een opwelling besloot Emily om een berichtje te sturen en ze schrok er een beetje van toen ze gelijk antwoord kreeg. Ze wist even niet wat ze met de situatie aan moest, dus kwam ze met het smoesje dat ze het druk had en dat ze die avond konden chatten. De mooie blonde vrouw wist ook niet waar het vandaan kwam, maar toen ze de status vrijgezel zag en zijn nieuwste profielfoto, begon er iets in haar te tintelen. Een gevoel van opwinding die ze dacht kwijt te zijn na haar scheiding.

Alleen was dit van de gekke, want dit was een jonge man van 25 jaar en zij was ondertussen 38, veel te oud voor hem. Hij zou waarschijnlijk allang weer vergeten dat ze de afspraak voor die avond had gemaakt en lekker de kroeg ingaan om een vrouw van zijn eigen leeftijd te versieren. Ze besloot om de eer aan zichzelf te houden en hem een berichtje te sturen dat ze het helaas die avond ook te druk had en het daar bij te laten. Het enige probleem was toen ze op de Enter toets wilde drukken, iets haar tegenhield.

Elegante milf fantaseert over de jongere man

Ze had al meer dan twee jaar geen sex gehad en dat was te merken. De elegante milf zag plotseling in haar gedachten Jacques voor zich staan met een ontbloot bovenlijf. Hij keek haar een beetje verlegen aan, alsof hij niet wist wat hij moest doen en Emily voelde dat haar kutje begon te tintelen. Ze verwijderde het bericht dat ze had ingetypt en ging vlug naar haar slaapkamer toe, waar ze op bed ging liggen. Eén van de lades van haar nachtkastje zat vol met seksspeeltjes, want ondanks dat ze geen sex meer had, masturbeerde ze wel regelmatig.

Emily pakte één haar vibrators uit het laatje en deed niet eens de moeite om zich uit te kleden. Ze trok haar rokje omhoog en haar onderbroek deed ze naar beneden. Vervolgens ging ze langzaam met haar vibrator over haar clitoris heen en ze zat gelijk weer in haar fantasie. Ze was zelf gekleed in een mantelpakje en zat op de bank bij hem in de huiskamer, ze wenkte dat hij naar haar toe moest komen en ze zei dat hij zich uit moest kleden.

Dat deed hij gelijk en ze vond het vreselijk opwindend dat zo’n knappe jongeman precies deed wat ze wilde, in plaats van dat hij haar hard en diep nam op de bank. Het was natuurlijk haar fantasie, dus gebeurde er alleen wat ze zelf wilde al moest ze zeggen dat het hard en diep nemen een andere keuze had kunnen zijn. Ze was al aardig opgewonden geraakt en ze zag dat Jacques een mooie penis had toen hij helemaal naakt voor haar stond. Emily liet haar fantasie de vrije loop gaan en Jacques ging voor haar op haar knieën en trok haar rokje omhoog. Hij deed haar onderbroekje wel helemaal uit en duwde voorzichtig haar benen uit elkaar.

Ze komt hard klaar van het masturberen

Hij ging met zijn hoofd naar haar kutje toen en het volgende moment leek zo echt in haar gedachten dat ze bijna al klaarkwam. Haar kutje stond in vuur en vlam en ze kon zweren dat het voelde alsof zijn tong haar clitoris aan het verwennen was. Ze zat zo in haar erotische fantasie dat het levensecht leek wat Jacques bij haar deed. Hij kon natuurlijk goed beffen, het was haar fantasie, en binnen no-time kwam ze klaar. Hoe graag ze het ook had gewild, ze kon haar orgasme niet inhouden dus versnelde haar fantasie zich naar het punt dat hij een paar vingers in haar kutje duwde en toen was het bekeken. Ze lag met nogal wat lawaai klaar te komen en ze zag even sterretjes, iets dat ze nog nooit had gehad tijdens het masturberen.

Ze lag zwaar ademend bij te komen en ze vroeg zich af waar ze in godsnaam mee bezig was. De erotische gedachten moesten nu stoppen, voordat ze de overhand zouden nemen. Ze had namelijk geen flauw idee wat Jacques met haar zou moeten. Hoogstens zou hij haar misschien als een afleiding zien om het een keer met een oudere vrouw gedaan te hebben, maar dat was wat ze absoluut niet wilde. Ze was niet goed in one-night stands en ze hield er ook niet van. Ze moest er niet aan denken dat ze na de sex wakker zou worden in een vreemd bed en ze waarschijnlijk zonder ontbijt kon vertrekken.

Dat ze trouwens al over die optie nadacht vond ze al raar van zichzelf. Jacques zou haar gewoon zien als de beste vriendin van zijn moeder en niets anders. Ze zou wel afwachten hoe de chat zou verlopen, maar toch kon ze het niet nalaten om uitgebreid te douchen en zich op te maken. Net als Jacques had ze het idee dat het misschien een videochat zou kunnen worden en dan wilde ze er goed uitzien. Dat wilde ze altijd, dus naar haar idee deed ze het niet met één of andere erotische intentie. Dit was gewoon wie ze is.

Het klikt tussen de twee

De chat van die avond was gezellig en het duurde langer dan ze allebei hadden gedacht. Geen van tweeën durfde over videochatten te beginnen, maar ze hadden wel afgesproken dat ze de avond erop verder zouden praten, want ze hadden elkaar blijkbaar nog een heleboel te vertellen. Emily voelde iets in haar buik dat ze niet on omschrijven na het gesprek met Jacques. Hij kwam absoluut niet onvolwassen over, maar als een man die doelen had in zijn leven en ervoor ging. Dat was iets dat de mooie elegante milf zeer kon waarderen in een man.

Uiteindelijk hadden ze drie avonden achter elkaar gesprekken en elke avond zaten ze op hun paasbest achter de computer in de hoop dat het een videochat zou worden. Pas op de vierde avond nam Emily de stap en zagen ze elkaar eindelijk na lange tijd weer in het echt. Emily zag de glinstering in zijn ogen toen hij haar bekeek en ze meende zelfs iets van lust te zien. Ze had een degelijke trui aan, die een beetje van haar schouders was afgezakt en dat bleek Jacques heel erg te kunnen waarderen. Zelf voelde ze zachte tintelingen in haar kutje toen ze hem zag en het was heel even stil. Zij was de eerste die haar mond weer opendeed en ze kon zichzelf wel voor haar hoofd slaan toen ze als een oude muts zei dat hij een knappe jongeman was geworden.

“U mag er ook nog steeds zijn tante Emily”, zei Jacques spontaan en ze moest glimlachen toen hij een rood hoofd kreeg na die opmerking.

“Je weet in ieder geval dat vrouwen van complimentjes houden, zelfs al zijn die af en toe niet waar. En stop met me tante noemen, want dan heb ik het gevoel dat ik officieel oud ben”, zei ze lachend en ze schakelde snel over naar een ander onderwerp. Hun gesprekken waren al ietsje intiemer geworden en ze was tijdens het chatten al voorzichtig over haar scheiding begonnen en hij over zijn laatste ex-vriendin waar hij best verliefd op was geweest. Emily vertelde dat zijn moeder had gevraagd of ze hem wilde babysitten en ze barsten allebei in lachen uit.

“Als ik dan toch een babysitter moet hebben, dan ben ik blij dat jij het bent”, had hij gezegd en Emily dacht weer de lust in zijn ogen te zien. Het was al de vierde avond op rij dat ze had liggen masturberen nadat ze met het Jacques had gesproken en hoe ze de dagen erop ook probeerde, ze kon hem niet uit haar hoofd zetten. Ze had zelfs al over het leeftijdsverschil nagedacht dat volgens haar niet zo’n groot probleem moest zijn omdat ze er jonger uitzag en hij volwassen voor zijn leeftijd. Dan schakelde ze gelijk weer over in haar hersens dat ze moest stoppen met die onzingedachten en probeerde ze hem uit haar gedachten te verbannen.

 
 

 
 

Pagina 2 van sex met een elegante milf

Visited 515 times, 7 visit(s) today
From:
Date: januari 11, 2024
Pornosterren: Jenny Simons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *