Flirten met oma's

Een heerlijk erotisch orgasme voor een Aziatische schoonheid

0 views
0%

Slow sex en een heerlijk erotisch orgasme

Een Aziatische schoonheid is aan het daten geslagen en naar ze zelf vindt, met succes. Ze heeft al een paar dates gehad met een lieve, aardige en knappe man. Ze blijken al snel een emotionele klik te hebben en hebben een aantal zelfde interesses. Tijdens hun eerste date waren ze uit eten gegaan en hadden ze nog een drankje gehaald. Hij had haar keurig thuisgebracht en verder dan een zoen op de wang waren ze niet gekomen. De tweede date bestond uit een filmpje pakken, gevolgd door een romantische wandeling door hun mooie binnenstad.

De knappe Aziatische vrouw vond het de hoogste tijd om sex te hebben, dat is meestal op de derde date, want ze was heel erg nieuwsgierig of ze ook op dat vlak bij elkaar zouden passen. Ze had haar date uitgenodigd om bij haar thuis te komen eten en daarna gezellig te chillen en Netflixen. Mocht het toch niet lopen zoals ze in gedachten had, dan kon ze de sex altijd afblazen en inderdaad naar Netflix gaan kijken.

Geen Netflix, wel erotiek

Vanaf het begin af aan was ze echter er van overtuigd dat ze een goede beslissing nam, want je kon de erotische spanning tussen de twee bijna voelen. Na het toetje bleven ze nog even aan tafel zitten om lekker te kletsen en plotseling raakten hun voeten elkaar. Het was een simpel iets, maar voor de twee nieuwe lovers was het een begin van een passievolle nacht. De mooie Aziatische vrouw stond op en zonder iets te zeggen liep ze om de tafel heen en gebaarde dat hij iets naar achter moest gaan met zijn stoel. Ze ging op zijn schoot zitten en voelde zijn erectie door zijn broek heen. Dat zorgde voor nog meer opwinding bij haar en ze kon zich nu helemaal niet meer inhouden.

Ze ging met haar mond naar die van hem en de genotstrillingen schoten door haar lijf toen hun lippen elkaar raakten. Ze had hier zo naar uitgekeken en het was nog beter dan ze had verwacht. Hij was een hele goede zoener, iets waar ze stilletjes op had gehoopt. Ze ging langzaam met haar onderlichaam heen en weer op zijn schoot en voelde hoe zijn erectie langs haar schaamstreek ging. Ze begon zachtjes te kreunen en als ze zo door waren gegaan, dan was de kans groot geweest dat ze een heerlijk erotisch orgasme, te pakken had en hij in zijn broek was klaargekomen.

De mooie jonge vrouw wist dat er iets moest gaan gebeuren, want anders zouden ze allebei ontploffen. Ze worstelde zich voorzichtig los uit zijn omhelzing en ging voor hem staan. Ze had speciaal een sexy jurkje aangetrokken en ze had al gezien dat hij dat kon waarderen. Ze liet de bandjes van haar schouder glijden en was blij, toen ze pure passie in zijn ogen had, terwijl hij naar haar mooie borsten aan het kijken was.

Plan loopt anders dan gedacht

“Trek je broek uit, en ga dan weer zitten”, zei ze met een schorre stem. Ze had precies uitgedacht hoe de avond vol sex zou gaan plaatsvinden, maar aan het begin had ze haar plan al laten varen. Ze zou hem namelijk meegenomen hebben naar haar slaapkamer, waar ze een sensuele striptease zou doen. Vervolgens zouden ze allebei naakt op bed terechtkomen en zou ze hem gaan pijpen. De mooie Aziatische vrouw ging er vanuit dat hij haar zou beffen en als ze een eerste erotisch orgasme had gehad, dan zou ze hem net zo lang gaan berijden tot hij in haar klaar zou komen.

Het plan was goed naar haar idee, alleen liep de uitvoering totaal anders dan ze had verwacht. Ze zat nu op haar knieën voor hem en keek met een erotische blik in haar ogen omhoog. Ze zag het verwachtingsvolle gezicht van haar nieuwe lover en het volgende moment sloot ze haar lippen om zijn eikel. Hij kon een luide kreun niet meer in houden en dat was zeker niet de laatste die ze kreeg te horen. Met haar mond ging ze langzaam op en neer en genoot van zijn mooie pik. Vanaf de tweede date had ze gefantaseerd over hoe die zou proeven en het was precies wat ze had verwacht.
 
Een erotisch orgasme
 

Ze vindt het heerlijk om hem te pijpen

Ze proefde de geur van sex en langzaam begon ze voorzichtig naar een orgasme toe te werken. Tijdens het pijpen had ze haar rokje omhoog getrokken en was met haar hand in haar onderbroekje gegaan. De knappe jonge vrouw ging langzaam met haar vingers over haar clitoris en probeerde het zo te timen dat haar eerste heerlijke orgasme zou samenvallen met die van hem. Dat er steeds meer van haar uitgestippelde plan werd afgeweken, was haar al snel duidelijk. Ze had zich afgevraagd wat ze zou doen als ze hem aan het pijpen was en hij klaar zou gaan komen.

De Aziatische schoonheid wist namelijk niet of het gepast was om tijdens de derde date al zijn zaad door te slikken. Dat was inmiddels al een gepasseerd station, want ze wilde nu niets liever dan dat hij in haar mond zou klaarkomen. Ze voelde niet alleen de opbouw van haar orgasme bij zichzelf, de pik van hem begon te schokken en ze had het gevoel alsof zijn eikel in haar mond aan het opzwellen was. De mooie vrouw ging hem steeds ietsje sneller pijpen en tegelijkertijd langzamer met haar hand over haar clitoris, want ze wist dat ze bijna ging klaarkomen.

Ze slikt zijn zaad door

Uiteindelijk hield ze het niet meer en dat was het moment dat hij in haar mond begon te spuiten. Ze deed haar uiterste best om alles door te slikken en dat was best een opgave, want ondertussen voelde ze hoe een erotisch orgasme door haar lichaam leek te vliegen. Ze moest zich met één hand aan de stoel vasthouden, want ze trilde over haar hele lichaam. Haar nieuwe lover had ondertussen haar hoofd vastgepakt en stootte voorzichtig zijn pik heen en weer in haar mond, totdat hij helemaal leeg was.

De jonge vrouw voelde zich helemaal slap worden en bleef op haar knieën zitten, en liet zijn pik nog in haar mond zitten. Ze was heel zachtjes zijn eikel aan het schoonlikken en toen ze was bijgekomen van haar orgasme, stond ze op en ging weer even op zijn schoot zitten. Zijn pik stond nog steeds stijf overeind en ze draaide heel zachtjes met haar onderlichaam, terwijl ze opnieuw met hem aan het zoenen was. Ze vond het een vreselijk opwindend idee dat hij zijn eigen sperma zou proeven en ze wist dat ze snel naar haar slaapkamer toe moesten, want haar kutje werd steeds natter.

“Kom je met me mee”, zei ze met een verleidelijke stem en stond op. Ze trok hem nog net niet achter haar aan, want de drang naar nog een ontlading die beter zou zijn dan haar eerste orgasme, nam steeds meer toe.

From:
Date: oktober 15, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *