Download nu de hele video!

Lesbische milf verleidt heteroseksuele jonge vrouw tot sex

0 views
0%

Een lesbische milf kan niet wachten totdat de dochter van de buren, die een eindje verderop wonen, langskomt. Ze had beloofd om haar te helpen met haar studieproject, waar de 20-jarige graag gebruik van wilde maken. Tot die dag had ze nog nooit sex met een vrouw gehad en ze had ook niet verwacht dat ze ontmaagd zou worden daar haar oudere, mooie buurvrouw. Ze had op de universiteit wel een paar scharrels gehad, maar de ware liefde had ze nog niet gevonden. Haar seksuele activiteiten hadden zich beperkt tot een paar keer pijpen en haar maagdelijkheid had ze verloren aan een vlotte jongeman. Die was de dag erop niet meer langsgekomen, zoals afgesproken, maar ze had van haar beste vriendin gehoord dat hij in de kroeg alweer met een andere vrouw bezig was.

Lesbische milf maakt werk van jonge heteroseksuele vrouw

Dat was nog maar kort geleden, dus ze had even genoeg van mannen en had besloten zich volledig op haar studie te gooien. Als er een kans was om sex te hebben met een jongen die ze leuk vond, dan zou ze dat niet uit de weg gaan, maar voor de rest zou ze zich niet af laten leiden van haar doel. Zo snel mogelijk afstuderen.

Haar buurvrouw was super aardig tegen haar en gaf haar complimentjes over haar uiterlijk en dat ze er zo goed uitzag. Voordat ze zouden beginnen met het studieproject, at de blonde lesbische milf eerst het laatste gedeelte van haar lunch op. Ze besloot om direct ter zake te komen, want ze had allang door dat de knappe jonge vrouw geen moeilijk prooi zou zijn. Ze had het onderwerp heel subtiel op sex weten te krijgen en Stephanie, haar buurmeisje, had verteld over haar ervaringen met de mannelijke studenten. Dat die niet al te best waren, kwam de blonde moeder goed uit.

Ze vroeg op de vrouw af of Stephanie het ooit met een andere vrouw had gedaan en of ze daar nieuwsgierig naar was. De knappe brunette zat even met haar mond vol tanden en dat was het moment dat de lesbische milf voor haar op de tafel ging zitten. Ze deed haar benen wijd en zei een beetje dominant dat de heteroseksuele jonge vrouw haar kutje moest gaan likken. Stephanie was van nature een onderdanig type, dus zonder al teveel na te denken begon ze het kutje van haar buurvrouw te verwennen met haar tong. Ze moest toegeven dat ze er zelf aardig opgewonden van raakte en dat ze voelde dat ze een nat kutje kreeg. Ze kon niet wachten totdat de rollen omgedraaid zouden zijn en de buurvrouw haar ging verwennen.

Lesbische seks op de bank

Het liefdesspel tussen de oudere en jonge vrouw verplaatste zich al snel naar de bank in de huiskamer. Ze hadden zich allebei uitgekleed en wreven met hun kutjes tegen elkaar aan. Ze had, ondanks dat ze onervaren was met beffen, haar buurvrouw naar een orgasme gelikt. Jolanda, haar buurvrouw, had gevraagd of ze het hele weekend vrij was en ze had gezegd dat ze een afspraakje had, maar dat ze die zou afzeggen.

“Dat is mooi”, had de lesbische milf gezegd, “want dan ga ik je in de komende twee dagen alles leren van lesbische sex en hoe lekker twee vrouwen het met elkaar kunnen hebben.”

Stephanie had alleen maar geknikt en was sneller met haar kutje over die van haar blonde buurvrouw gegaan. Ze moest snel klaarkomen, want anders zou ze gek worden. Het beffen had ervoor gezorgd dat ze aan het randje van een orgasme terecht was gekomen. Ze begon steeds harder te kreunen en uiteindelijk moest ze zich inhouden om het niet uit te schreeuwen van genot. Ze was nog nooit zo lekker klaargekomen. Als dit de voorbode was, van wat er verder dat weekend zou gaan gebeuren, dan zou ze zich er helemaal aan overgeven.

Visited 96 times, 2 visit(s) today
From:
Date: september 8, 2019
Pornosterren: Aaliyah Love / Scarlett Sage

One thought on “Lesbische milf verleidt heteroseksuele jonge vrouw tot sex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *