Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Geile milf uit Oekraïne, heeft erotische sex met haar jongere minnaar

0 views
0%

Geile milf heeft erotische sex

Een mooie geile milf uit Oekraïne heeft een goede baan in Nederland gekregen en is verhuist naar een mooi appartement. Nadat ze zich gesetteld had en alles op rolletjes liep, begon ze weer een beetje over sex na te denken.

Ze was in Oekraïne van haar man gescheiden en haar studerende kinderen woonden op zichzelf. Al met al zat ze een klein jaartje zonder sex en dat begon ze te merken. Het was niet dat ze desperate op zoek was, maar ze zou het niet erg vinden om weer eens een keer goed genomen te worden.

Jongere buurman vindt haar opwindend

De oplossing voor haar sexprobleem was dichterbij dan ze dacht. De stoppen waren doorgeslagen en ze wist niet precies hoe ze dat op moest lossen. Vandaar dat ze bij haar buurman aanklopte, die haar maar al te graag hielp. Ze communiceerden in gebrekkig Nederlands van haar kant en voor de rest in het Engels.

Hij had het probleem snel opgelost, waarna ze hem een biertje aanbood. Ze had het in het begin niet eens door, maar haar buurman kon zijn ogen niet van haar afhouden. Na het tweede biertje kreeg ze door dat haar jongere buurman zijn stijve probeerde te verbergen, die goed zichtbaar was in zijn korte broek.

Sex met haar nieuwe jongere minnaar

De geile milf besloot om hem uit zijn lijden te verlossen en zei: “ik help jou met probleem?” De buurman zat haar wat vreemd aan te kijken en zei in het Engels: “What problem?”

Svetlana stond op en wees naar zijn kruis en zag gelijk dat Harm, haar buurman, een rood hoofd kreeg. Hij deed zijn handen voor zijn stijve pik, maar de lekkere milf had haar zomerjurkje van zich af laten glijden en stond helemaal naakt voor hem. Ze ging op haar knieën zitten en trok zijn korte broek naar beneden. Svetlana kon een gilletje van vreugde niet binnenhouden toen ze zag dat haar buurman een aardig grote penis had.

“I like it”, zei ze terwijl ze met haar tong langs haar lippen ging. Het volgende moment was het de buurman die iets zei, in ieder geval, probeerde te zeggen want zijn poging ging naadloos over in gekreun.

De geile milf had haar lippen om zijn pik gesloten en begon hem geil te pijpen en Harm wist even niet hoe hij het had. Vanaf het begin dat Svetlana naast hem was ingetrokken, had hij gelijk een oogje op haar. Hij ging er echter vanuit dat de milf uit Oekraïne wel heel aardig tegen hem deed, maar dat sex nicht im frage was.

Daar had hij zich dus danig in vergist, want Svetlana stopte met pijpen om hem helemaal uit te kleden. Ze zaten nu allebei op de bank en waren elkaar heftig aan het tongzoenen. Het leek voor Harm alsof het een eeuwigheid duurde en nadat ze zich van elkaar losgemaakt hadden ging hij met zijn mond naar haar mooie borsten toe.

Hij had haar decolleté in de lift al een keer gezien en hij kreeg toen ook al spontaan een stijve pik. Hij had zijn tas voor zijn kruis gedaan en het eerste wat hij deed toen hij in zijn appartement aankwam, was zijn kleren uittrekken om vervolgens naakt op bed te gaan liggen masturberen. In zijn fantasie zag hij de geile milf op haar knieën voor hem zitten, iets wat in de realiteit net gebeurd was en vele malen beter dan zijn fantasie bleek te zijn.

Hij neukt haar van achteren

Nadat ze allebei helemaal naakt waren en ze hem weer had gepijpt, stond ze op en trok ze hem mee naar haar slaapkamer. Met handen en voeten wist ze duidelijk te maken dat ze van achteren geneukt wilde worden en Harm voldeed maar wat graag aan haar verzoek. Hij genoot van haar mooie slanke figuur en haar ronde billen en raakte extra opgewonden als ze met een van genot vertrokken gezicht achterom keek en iets in zei in haar moedertaal.

Hij merkte dat ze het lekker vond om ruw aangepakt te worden tijdens de seks, dus trok hij haar aan haar armen omhoog terwijl hij bleef doorstoten. Hij vond het puur genot om zo’n mooi, wat oudere, vrouw te kunnen neuken. Svetlana was ondertussen met één hand naar haar vagina gegaan en begon haar clitoris te bewerken. Ze voelde een keihard orgasme opkomen en wilde Harm aankijken als ze klaarkwam. Dat vond ze opwindend en Harm vond het helemaal goed. Daarnet kon hij van haar mooie billen genieten tijdens het neuken, nu had hij vrij uitzicht op haar prachtige borsten die meedeinden op het ritme van de sex.

Als het aan hem lag was hij uren doorgegaan, maar zijn penis had andere ideeën. Die was aardig opgezwollen van het genot dat de strakke vagina van Svetlana bood en Harm voelde dat het niet lang meer ging duren voordat hij klaar zou komen. Hij waarschuwde de knappe moeder dat hij op het punt van klaarkomen stond en trok zijn pik uit haar kutje, zodat hij over haar buik kon klaarkomen. Hij wist niet zeker of ze het erg zou vinden dat hij in haar vagina klaarkwam, vandaar dat hij besloot om het zekere voor het onzekere te nemen en hem eruit te halen.

Svetlana riep zwaar kreunend weer iets wat hij niet verstond, maar toen wees ze naar haar open mond en had Harm gelijk door wat ze bedoelde. Hij verschoof een beetje, zodat hij met zijn pik boven haar gezicht zat en richtte die op haar mond. Een paar rukken waren voldoende om te gaan spuiten en de geile milf vond het heerlijk om het zaad in haar mond en op haar gezicht te krijgen.

Ze slikte alles, wat niet op haar gezicht terechtgekomen was, door en keek vervolgens met een geile blik naar Harm en zei: “Would you like to take a bath with me. I’ll make sure that you are ready for a second round.”

From:
Date: juni 12, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *