Download nu de hele video!

Opwindende fantasie, sex met een knappe vrouw met rood haar

0 views
0%

Yoga

Hij had haar gezien terwijl ze buiten met haar yoga-oefeningen bezig was en hij kon haar niet meer uit zijn hoofd zetten. Een knappe vrouw met rood haar, die een prachtig figuur heeft. Hij was naar huis gereden en kon zich wel voor zijn hoofd slaan. Hij had naar die vrouw toe moeten gaan en zich voorstellen, hij had de kans, hoe klein ook, op iets moois voorbij laten gaan.

Knappe vrouw met rood haar

Hij was nog teruggereden, maar ze was al weg. Die avond lag hij op de bank in de huiskamer en kreeg een stijve pik bij de gedachte aan de knappe vrouw met rood haar. Ze was zijn fantasie binnenkomen lopen en had hele sexy zwarte lingerie aan. Ze waren in een donkere ruimte met net genoeg licht om elkaar te kunnen zien.

Een opwindende fantasie

Ze was in de enige stoel gaan zitten die in het vertrek stond en had haar benen wijd gedaan. Ze ging met haar vingers naar haar kutje en begon langzaam en sensueel haar clitje te masseren. De knappe vrouw met rood haar was zelf ook opgewonden geraakt en wilde meer.

Beffen en haar eerste orgasme

Ze gebaarde dat hij naar haar toe moest komen en op de grond gaan zitten. De mooie vrouw had haar onderbroekje uitgedaan en ging op zijn gezicht zitten, want ze wilde gebeft worden. Dat zorgde voor haar eerste orgasme, maar ze wilde meer.

De liefde bedrijven

Hij moest in de stoel gaan zitten en zijn broek uittrekken. Zijn pik stond keihard omhoog en ze begon hem te berijden. Ze ging steeds sneller en toen ze haar tweede orgasme had gehad, moest hij op de grond gaan liggen en bedreven ze langzaam de liefde.

Hij komt op haar mooie gezicht klaar

Haar kutje was supergevoelig van het klaarkomen en ze vond het de hoogste tijd worden dat haar nieuwe lover klaar zou gaan komen. Ze ging met haar hoofd naar zijn grote pik toe en begon hem gepassioneerd te pijpen. Ze wilde dat hij zijn zaad zou gaan spuiten en trok hem snel af, totdat zijn zaad met kracht er uitgespoten werd, op haar gezicht.

Visited 59 times, 1 visit(s) today
From:
Date: oktober 5, 2019
Pornosterren: Paula Shy

One thought on “Opwindende fantasie, sex met een knappe vrouw met rood haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *