Download nu de hele video!

Knappe brunette is haar nieuwe vriend, die een hele grote pik heeft, erotisch aan het verwennen

0 views
0%

Haar nieuwe vriend heeft een hele grote pik

“OMG”, zei Joyce geschrokken, “is dat ding echt?”

Ze keek met een mix van bewondering en afgrijzen naar de hele grote pik van haar nieuwe vriend. Ze hadden nog geen sex gehad, maar wel al dicht tegen elkaar aangestaan in het steegje achter hun favoriete kroeg. Daar had ze al gevoeld dat haar nieuwe vriend een grote penis, had maar zo graat had ze niet verwacht.

De twee zaten tegenover elkaar in haar studentenflatje en allebei hadden ze weinig kleren aan omdat het super heet was en de ventilator het niet meer aankon. Zij zat in haar sexy ondergoed en Frank, haar vriend, had alleen nog zijn boxershort aan. Joyce kon haar ogen niet afhouden van de enorme bobbel in zijn boxershort en ze vroeg voorzichtig of ze zijn grote pik mocht zien.

Frank had daar geen enkel probleem mee en trok zijn boxershort naar beneden. Joyce haar mond viel open en ze was heel even stil. Daarna keek ze haar vriend in haar ogen en floepte eruit:

“Hoe gaat dat ding in godsnaam passen?”

Haar nieuwe vriend barstte in lachen uit, want deze reactie had hij eigenlijk bij alle vrouwen waarmee hij sex had gehad, beter gezegd, hem naakt hadden gezien. Een paar van de vrouwen hadden het namelijk af laten weten toen ze zijn grote pik hadden gezien. Hij begreep het, maar het maakte het wel lastig voor hem. Hij hoopte vurig dat Joyce niet zou afhaken, want in de tijd dat ze samen waren was hij steeds meer verliefd op haar geworden.

Samen erotisch masturberen en klaarkomen

Datzelfde gold voor Joyce, die het al prettig had gevonden dat hij niet aandrong op sex, maar haar het moment liet uitkiezen. Ze was onder de indruk van zijn grote penis, maar had absoluut niet de drang om hard gillend weg te rennen. In haar hoofd was ze al druk bezig om te kijken hoe ze het voor elkaar zou gaan krijgen, want dat het ging gebeuren stond voor haar wel vast.

“Zou je hem stijf willen maken en jezelf aftrekken”, vroeg ze een beetje bedeesd. Ze ging met haar hand naar de sluiting van haar bh en deed die met een snelle beweging open en deed hem af. Ze zag de lust in de ogen van Frank en besloot om een stapje verder te gaan. Ze stond op en trok haar sexy onderbroekje ook uit en keek met een gevoel van opluchting hoe Frank zijn pik keihard werd. Hij begon zichzelf langzaam af te trekken terwijl hij naar haar keek.

Joyce keek op haar beurt gebiologeerd naar zijn grote pik en ging met haar hand naar haar kutje toe. Ze bleef staan terwijl ze met haar kutje aan het spelen was en je hoorde alleen nog maar het kreunen van de twee geliefden. Frank had zich erbij neergelegd dat het stap voor stap zou gaan en was blij dat de eerste stap gelijk een hele erotische was. Hij vond het vreselijk opwindend om naar zijn vriendin te kijken die staande aan het masturberen was, terwijl hij aan zijn pik trok.

“Kunnen we samen klaarkomen”, vroeg Joyce met een hese stem. Ze was sneller dan normaal aan een orgasme toe en ze wilde Frank zien spuiten.

“Geen probleem lieverd”, zei Frank die zichzelf had aangeleerd om zijn orgasme onder controle te kunnen houden. Hij was daardoor goed in staat om te bepalen wanneer hij klaarkwam. Hij zag hoe zijn knappe vriendin op het randje zat en hij gaf nog een paar stevige rukken aan zijn pik en bleef kijken hoe Joyce klaarkwam, terwijl het zaad uit zijn pik spoot. Joyce kwam trillend klaar en moest haar best doen om te blijven staan. Ze had heel even haar ogen gesloten maar die snel weer geopend, want ze wilde zijn zaad zien spuiten.

Het leek wel of er geen einde aan kwam en haar eigen orgasme was veel heftiger dan wanneer ze alleen aan het masturberen was. Nog natrillend van haar orgasme ging ze voor Frank op haar knieën zitten en wreef zachtjes over zijn grote pik. Ze deed haar mond open en met haar tong likte ze zachtjes de restjes sperma van zijn eikel af en was verrast toen ze aan zijn eikel zoog, dat er nog steeds sperma uitkwam.

Zijn zaad oplikken en nog een beter orgasme

Daarna ging ze naar zijn buik toe met haar mond en likte alle sperma eraf. Ze was benieuwd hoe hij zou smaken en het beviel haar uitstekend. Frank had zijn ogen dichtgedaan en genoot van de tong van Joyce. Hij vond het heerlijk toen ze daarna op zijn schoot ging zitten en met hem begon te tongen. Het was voor het eerst dat een vrouw dat bij hem deed en hij vond het best opwindend om zijn eigen zaad te proeven.

Ze bleven de rest van de dag naakt door het huis lopen en er kwam nog een masturbeersessie, want de sexuele spanning was te snijden. Alleen stonden ze dit keer dicht tegen elkaar aan en trok Joyce hem zachtjes af, terwijl hij haar vingerde. Het klaarkomen was een onvergetelijke ervaring voor allebei en Frank had de hoop dat het alleen maar beter zou worden.

Zijn hoop kwam uit, want toen Joyce haar plannetje uitlegde om stap voor stap een stukje verder te gaan, maakte zijn hart een sprongetje. Hij wist dat ze, om het banaal te zeggen, een “blijvertje” zou zijn. Ze had net zo goed na het zien van zijn grote pik er gelijk mee kunnen stoppen, maar ze wilde het proberen, alleen op haar eigen snelheid.

Heerlijke sensuele webcamsex

Hij gaf haar nog een zoen in de deuropening toen hij later op de avond naar zijn eigen studentenkamer fietste en niemand kon de grijns van zijn gezicht slaan. Het leek wel alsof hij op wolken liep en kon niet wachten totdat hij zijn nieuwe vriendin weer zou zien. Ze hadden het allebei druk met tentamens, dus hadden ze een week lang alleen maar contact via WhatsApp, bellen en via de video-optie van Skype. Het was al laat in de avond en allebei waren ze toe aan wat afleiding na het blokken. Al snel zaten ze allebei naakt voor de webcam en gingen ze verder met waar ze een aantal dagen ervoor gestopt waren. Ze masturbeerden allebei terwijl ze naar elkaar aan het kijken waren en ondanks dat ze niet bij elkaar zaten was het een heerlijke erotische ervaring.

Joyce had afgesloten met: “ik zie je dus over twee dagen en dan blijf je bij me slapen?”

De erotische reis die Joyce voor ogen heeft

Frank had direct ja gezegd en twee dagen later stond hij met een rugtasje met schone kleren bij haar voor de deur. Hij wist dat het een memorabel weekend ging worden toen Joyce, die alleen sexy lingerie aanhad, de deur opendeed. Ze was dolblij met Frank zijn reactie die spontaan zei:

“Wat ben jij een ongelooflijk mooie vrouw?”

“Wat heb je toch een mazzel eigenlijk”, zei Joyce met een geile glimlach op haar gezicht. “Loop dan maar achter dit lekkere kontje aan naar de huiskamer, want ik kan niet wachten om aan je te zitten, mooie man van me.”

Massageolie en teasen

Frank kleedde zich onderweg naar de slaapkamer uit en zat naakt op bed te kijken hoe zijn mooie vriendin een striptease voor hem deed. Zijn pik stond keihard omhoog en dat kon Joyce meer dan waarderen. Ze duwde hem achterover op het bed en pakte er een fles massageolie bij en besprenkelde zijn hele lichaam ermee. Joyce gaf hem een massage en was hem onverdraaglijk lekker aan het teasen, totdat hij bijna ontplofte en ging vervolgens eens stapje verder.

Ze had ook massageolie over zichzelf gedaan en vooral bij haar kontje. Niet dat ze van plan was om aan anale sex te gaan, daar was ze nog lang niet klaar voor. Ze rilde zelfs een beetje bij de gedachten. Joyce het heerlijk, maar dan zou ze eerst even goed moeten wennen aan zijn grote apparaat. Datgene wat ze in gedachten had met de massageolie was van een iets meer erotische aard. Ze ging met haar rug naar hem toe zitten en zorgde ervoor dat zijn grote pik tussen haar bilspleet zat. De knappe brunette ging zachtjes op en neer en was hem met haar billen aan het aftrekken. Tenminste, zo voelde het voor haar.

Aftrekken en hem voorzichtig pijpen

Vervolgens ging ze op haar knieën voor hem zitten en trok hem zachtjes en erotisch af. Niet alleen Frank was aan het genieten, zij had ook een aardig nat kutje gekregen. Ze vond de controle die ze had zeer opwindend, zij zou bepalen wanneer hij klaar ging komen. Tussen het aftrekken door ging ze met haar hoofd naar zijn penis toe en nam zoveel van zijn lengte in haar mond als ze kon. Dat ging haar beter af dan ze zelf gedacht had en ze wist nu al dat het met een beetje oefenen steeds beter zou gaan.

Ze had zich stellig voorgenomen dat alles zou gaan lukken als het om sex ging en Frank had er alle begrip voor dat ze daar de tijd voor nam. Hij had ondertussen helemaal niet te klagen, want Joyce was dusdanig lekker bezig dat hij moeite moest doen om de controle over zijn orgasme te houden. Ondanks dat hij er op geoefend was. Het werd op een gegeven moment zelfs zo lekker dat hij het opgaf en het met recht over zich heen liet komen.

Hij komt heerlijk klaar

Joyce was hem nu met twee handen aan het aftrekken en ze vond het vreselijk geil toen ze zijn pik voelde schokken en ze hem met een paar rukken liet spuiten. Het kwam tot onder zijn kin en op zijn borstkas terecht en een gedeelte in haar mond. Ze had namelijk snel zijn mond over zijn eikel gedaan en ze voelde de hete stralen tegen haar keel aan en begon automatisch te slikken. Ze vond het zo geil dat ze een orgasme kreeg, zonder dat hij haar zelfs maar had aangeraakt.

Ze ging naast hem op bed liggen en legde haar hoofd op zijn borstkas, in zijn sperma, en trok hem zachtjes af tot er helemaal niets meer uit zijn pik kwam. Daarna stond ze vrolijk op en trok hem mee naar haar kleine badkamertje waar ze met een beetje passen en meten met z’n tweeën inpasten.

Joyce kon haar geluk niet op en het liefst had ze zijn grote pik na het douchen in haar kutje gevoeld, maar ze hield zich aan het stappenplan, de erotische reis die ze voor ogen had. Dan zou ze nog intenser van hem kunnen genieten. Dat Frank haar tijdens deze sensuele reis befte en op andere manieren naar een orgasme bracht, vond ze helemaal niet erg.

From:
Date: april 16, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *