Online Lingerie- en Latex Shop
Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Twee knappe vriendinnen nemen de tijd om elkaar te verwennen

0 views
0%

Knappe vriendinnen zijn opgewonden

Twee knappe vriendinnen hebben ’s middags afgesproken om wat leuks met elkaar te gaan doen. Het is een zwoele zomerdag, dus allebei hebben ze niet veel meer aan dan een kort spijkerbroekje en een topje. Nicole ligt op de bank en is een verhaaltje aan het schrijven wat ze onder haar Instagram foto’s kan zetten. Dat doet ze het liefst met pen en papier, want dan kan ze haar gedachten beter overbrengen. Naderhand typt ze het over op de computer.

Haar vriendin Emily komt nogal opgewonden binnenlopen, want die heeft net de gespierde buurman gezien, die topless in de tuin bezig was. Daar kreeg ze spontaan en nat kutje van en het werd nog erger toen de buurvrouw, die topless in de tuin lag, ook naar haar zwaaide. Ze wist nu al dat ze geen nee zou zeggen als één van de twee ooit zou vragen of ze mee wilde doen aan een trio. De mooie blonde vriendin was nog niet in dezelfde stemming als Emily, maar dat veranderde snel. De brunette kreeg het voor elkaar, dat ze binnen vijf minuten naakt op bed lagen.

Ze nemen de tijd om elkaar te verwennen

Wat volgde was een heerlijke lesbische sexervaring. De twee knappe vriendinnen namen de tijd om elkaar te verwennen en deden alles wat mogelijk was op het gebied van opwindende vrouwenseks. Ze beften elkaar, schaarden hun kutjes tegen elkaar en vonden het heerlijk om met elkaars grote borsten te spelen. Emily kwam hard klaar toen ze in haar fantasie zag hoe ze geneukt werd door de gespierde buurman, terwijl ze zijn vrouw aan het beffen was.

Ze moest toch maar eens aan haar knappe vriendin vragen hoe het precies in elkaar stak met haar buren. Misschien moesten ze gezamenlijk de lekkere buurman eens goed uitwonen. Dan kreeg hij de sex van zijn leven, drie knappe vrouwen die met zijn grote pik in de weer gingen. Tenminste, als ze het niet te druk hadden met elkaar.

Visited 29 times, 1 visit(s) today
From:
Date: november 28, 2019
Pornosterren: Emily Addison / Nicole Aniston

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *