Flirten met oma's

Seks met onbekende man eindigt in een trio

0 views
0%

Het gesprek, een dag voor onze vakantie

Mijn huwelijk met mijn man is over, een dag voordat we op vakantie gingen besloot hij dat het tijd was voor een goed gesprek. Beter gezegd, een gesprek waarin hij me ging vertellen dat we gingen scheiden. Hij scheen al een tijdje ongelukkig te zijn, zat niet lekker in zijn vel en hij hield nog wel van me, maar niet meer zo als vroeger. Het leek hem dus beter dat we gingen scheiden en terwijl ik nog aan het verwerken was wat hij allemaal had gezegd, legde hij uit dat hij alles al met zijn advocaat had geregeld en dat ik genoeg zou overhouden om een nieuwe start te maken. Ik kon in het huis blijven wonen, ik kreeg één van de auto’s en een alimentatie waardoor ik een rustig leven kon leiden.

Het volgende moment stond hij op en zei dat het hem heel erg speet en liep toen richting de voordeur. Ik zat als verdoofd op de bank, want mijn hersens konden het nog niet bevatten en ik wilde antwoorden en een betere uitleg dan “ik ben niet meer gelukkig.” Ik voelde verdriet, ongeloof en uiteindelijk woede en net toen ik hem van alles naar zijn hoofd wilde gooien en een uitleg eiste, keek hij nog één keer achterom en verdween toen snel richting zijn auto. Hij had een sporttas op de achterbank gelegd, reed van de afrit af en daarmee uit mijn leven.

Hij had de complete scheiding al geregeld

Ik was net thuisgekomen toen hij me meenam richting de huiskamer om het gesprek te hebben, dus het was me nog niet eens opgevallen dat er allerlei spullen mistte. Het bleek dat hij die dag, terwijl ik aan het werk was, al zijn spullen en kleding had verhuist naar een nieuwe woning, waarvan ik het adres niet had. Waarschijnlijk was dat maar goed ook, want ik was in staat om op dat moment op z’n minst een paar ruiten in te slaan.

Het eerste dat ik deed was proberen om kalm te worden, want hij was vertrokken dus had het geen zin om mijn woede bot te vieren op mijn eigen spullen. Ik had graag een schroevendraaier in zijn geliefde computer gestoken of zijn dierbare lp’s stuk voor stuk omgebogen, maar alles was weg. Het beste leek me om hem te bellen en op een rustige toon te vragen wat er in godsnaam allemaal aan de hand was. Ik kreeg echter alleen maar de melding dat het nummer niet meer in gebruik was. Ik pakte mijn laptop erbij om hem eens goed online te gaan stalken en te kijken of ik op die manier contact kon krijgen, maar alles was verdwenen, van WhatsApp tot zijn Facebook-pagina. Ik ging zelfs met fake-accounts aan de gang om te kijken of ik ergens op kon komen, maar hij had duidelijk zijn sporen goed uitgewist.

De volgende stap was dat ik zijn familie, vrienden en kennissen ging bellen, maar toen ik voor de vijfde keer te horen kreeg dat ze absoluut geen idee hadden wat er aan de hand was en dat ze niet wisten waar hij was, stopte ik daar ook mee. Zelfs mijn beste vriendin, die over het algemeen van alles op de hoogte is, kon me niet vertellen wat er aan de hand was. Had er waarschijnlijk mee te maken dat hij op dat moment naast haar in bed lag en haar net een goede beurt had gegeven of nog van plan was dat te gaan doen.

Dronken worden en denken aan seks

Ik was er kapot van en ik kon mezelf wel voor m’n hoofd slaan dat ik het niet had zien aankomen. Het leven leek rustig voort te kabbelen en ik was gelukkig met mezelf en in mijn huwelijk. Die basis werd in tien minuten, langer duurde zijn monoloog niet, volledig teniet gedaan. Ik pakte een fles wijn uit de koelkast en besloot om eerst maar eens flink dronken te worden en dan verder te kijken. De wijn hielp een beetje en na driekwart fles begon ik weer wat rustiger te worden, dat heb ik altijd met drank, en bedacht me opeens dat we de volgende dag op een welverdiende vakantie zouden gaan naar een all-inclusive ding ergens in Turkije.

“Om de batterijen op te laden”, had hij gezegd, maar de enige batterijen die ik in de komende tijd moest opladen waren die van mijn vibrators dacht ik bij mezelf. Ik kreeg een glimlach op m’n gezicht want in mijn licht benevelde toestand vond ik het een nogal grappige opmerking van mezelf.

“Dat komt er dus ook bij kijken, geen seks meer de komende tijd”, was mijn volgende gedachte en dat is voor een vrouw die een hoog libido heeft best een dingetje. Als ik ergens niet over te klagen had, was het mijn seksleven met mijn man. Minimaal vier keer in de week hadden we op de één of andere manier seks en als het even kon meer. Het was bij ons zelfs niet vreemd als we meerdere keren op een dag neukten. Dat kon in het weekend zomaar gebeuren.
 
 

Milffinder
 
 
Na de gedachte aan seks besloot ik om er een kleine zelfanalyse op los te laten, want waarom ik daar in hemelsnaam aan dacht terwijl mijn leven in duigen was gevallen, was zelfs voor mij een raadsel. Dat was ook het moment dat ik dapper werd en besloot dat die eikel gevoeglijk in de poep kon zakken geloof me, dat beschrijf ik hier netjes, want ik had er een paar toevoegingen bij die verder niet relevant zijn voor het verhaal, maar wel een krachtigere inhoud hadden.

Dat dapper worden was natuurlijk een relatief, want ik kon net zo goed de andere kant opslaan en veranderen in een huilend hoopje die een paar weken haar bed niet uitkomt en onverzorgd en in een joggingpak boodschappen zou gaan doen. Dat wilde ik ten koste van alles voorkomen en daarom besloot ik om gewoon op vakantie te gaan, in mijn eentje. Ik had snel de bankrekeningen gecheckt en zag dat er keurig overal de helft van ons vermogen opstond. Van de gezamenlijke rekening tot ons spaargeld. In dat opzicht had hij zijn woord gehouden en me niet had geprobeerd te naaien. Ik heb natuurlijk mijn eigen reservepotje, maar dan had alles er een stuk minder florrissant uitgezien.

De koffers had ik twee dagen ervoor al ingepakt, ik hou ervan om alles onder controle te hebben, dus ik hoefde niets anders te doen dan uit te slapen en ’s middags richting het vliegveld te rijden en dan zou ik wel zien wat er ging gebeuren. Het zou misschien wel goed voor me zijn om tot rust te komen en mijn gedachten op een rijtje te zetten. Aangezien ik pas halverwege de middag op pad hoefde te gaan, besloot ik om nog een fles wijn open te trekken en sentimentele muziek op te zetten waar ik nu ongestoord op kon meeblèrren zonder een vernietigende blik van mijn man te krijgen.

Dat was het moment dat ik in huilen uitbarstte, want plotseling kwam het besef over me heen dat het over niet al te lange tijd mijn ex-man zou zijn. Het was ook het moment dat ik mijn laatste slok wijn nam en me met enige moeite naar de slaapkamer begaf waar ik uiteindelijk na veel moeite in slaap kon vallen.

Dapper en alleen op vakantie

De volgende dag schakelde ik weer over naar mijn dappere ik en zat keurig op tijd in het vliegtuig dat me naar m’n vakantiebestemming zou brengen. We kwamen pas diep in de nacht aan en nadat alles geregeld was, lag ik alleen in een vreemde hotelkamer mezelf af te vragen waar ik mee bezig was. Dat bezorgde me weer een huilbui en ik sliep pas toen de zon net begon op te komen. Ik werd gelukkig ergens vroeg in de middag pas wakker en ging met een wat rustiger gevoel richting het zwembad om aan mijn kleur te werken. Als ik dan toch in de ellende zat, dan wel ik wel met een kleurtje in de ellende zitten.

De bediening in het hotel was uitstekend en ik hoefde niet eens op te staan om wat te drinken of eten te halen. Om de zoveel tijd kwam er iemand langs en na drie cocktails zag het leven er alweer een stukje beter uit. Ik begon nu zelfs wat serieuzer om me heen te kijken en het viel me op dat een onbekende man, die aan de andere kant van het zwembad lag, naar me aan het kijken was. Op de één of andere onbeschrijflijke manier had die blik van die man, die er niet onaardig uitzag, een uitwerking op mijn kutje. Ik voelde voorzichtig wat tintelingen door mijn kutje gaan en het volgende moment had ik op m’n netvlies staan hoe die mijn me hard en diep zou nemen.

Een interessante ontmoeting met een onbekende man

Ik was in een erotische bui terechtgekomen en was blij dat ik mijn seksspeeltjes had meegenomen want ik merkte dat het de hoogste tijd werd om richting mijn hotelkamer te gaan. Om lekker even een dutje te doen, maar eerst te masturberen. Dat zorgde er altijd voor dat ik wat relaxter werd, dus dat was in mijn huidige staat niet eens zo’n slecht plan. Wat ik echter niet had verwacht, was dat de man naar me toe kwam lopen en een gesprekje met me begon, nog voordat ik de kans had gehad om op te staan en mijn plan uit te voeren.

Hij bleek een landgenoot te zijn en nadat we ons aan elkaar hadden voorgesteld, ging het gesprek heel snel een kant op die ik niet had verwacht. Henry had blijkbaar mensenkennis en dat gecombineerd met mijn plotselinge opkomende drang om over mijn scheiding te praten, tegen een volstrekt onbekend persoon, zorgde ervoor dat het plotseling over seks ging. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat ik de aanstichter daarvan was, nadat ik misschien iets teveel had uitgeweid over mijn toekomstige missende seksleven.

Normaal hou ik alles onder controle, koffers al twee dagen voor de vakantie ingepakt en dergelijke, maar ook mijn emoties. Dat liep nu echter anders, want ik het was een beetje warboel in mijn hoofd en als ik eerlijk was tegenover mijzelf, kon ik mijn wraakgevoelens op dat moment niet beter kwijt dan door aan wraakseks te doen. Dat het met een onbekende zou zijn, maakt het nog beter dus twintig minuten later liepen we samen naar mijn hotelkamer om eens goed los te gaan.

 
 

 
 
Pagina 2 van dit erotische verhaal

Visited 236 times, 3 visit(s) today
From:
Date: oktober 27, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *