Download nu de hele video!

Hete echtgenote heeft sex met de pakketbezorger

0 views
0%

Hete echtgenote gaat sex met andere mannen hebben

Sinds ze een keer de laptop van haar man had geleend en bij het eerste woord dat ze intypte in de browser, kreeg ze een heleboel sites te zien die op z’n zachtst gezegd onverwacht waren. Haar man keek graag naar foto’s en sexvideo’s van echtgenotes die door andere mannen geneukt mogen worden, terwijl ze het opnemen of de echtgenoot er naar kijkt. Er zaten ook een paar sexverhalen tussen en Karina raakte aardig opgewonden toen ze de verhalen las. Ze was in haar kantoortje aan het werk en ze besloot om eerst te gaan masturberen, voordat ze haar man zou gaan confronteren. Ze zou het hem heel even moeilijk maken en dan doen alsof ze er voor hem aan toegaf. Zo hoopte ze tenminste dat het zou lopen, want ze had geen zin dat hij dingen achter haar rug ging doen en een echtscheiding zag ze al helemaal niet zitten. Ze wilde het beste uit de situatie halen voor allebei en als haar man hier op klaar zou komen, waarom niet.

Haar echtgenoot is snel overtuigd

Nadat ze gemasturbeerd had en keihard was klaargekomen, liep ze de huiskamer in en ging voor haar man, die op de bank de krant aan het lezen was, op haar knieën zitten en knoopte zijn broek open. Ze trok hem langzaam af en keek hem diep in zijn ogen en zei:

“Wat zou je ervan vinden als ik een andere man zou pijpen, terwijl jij toekijkt?” Ze had besloten om maar direct met de deur in huis te vallen en tevens van de situatie te genieten. Ze had zwaar de behoefte aan een pik in haar mond en daarna in haar kutje, want ze wilde goed geneukt worden.

“Oh shit”, zei haar man, die ondanks de onverwachte wending een steeds stijvere pik kreeg. “Je hebt mijn zoekhistorie gezien hé?”

“Ja”, zei Karina, “en ik moet zeggen dat ik er aardig geil van werd, maar dat heb je al gemerkt, want ik zit voor de bank met je pik in mijn handen, klaar om je te gaan pijpen.”

“Dat lijkt me sowieso een goed plan”, zei haar echtgenoot, “dan kunnen we daarna erover praten. Is dat een plan?”

“Dat is zeker een plan”, zei de hete echtgenote, die zonder verder tijd te verliezen haar mond opendeed en zijn pik begon te verwennen. Ze hadden intense sex en ze kreeg nog een orgasme, die ze totaal niet verwacht had. Terwijl ze haar man aan het berijden was, kwam ze hard klaar en ze bleef klaarkomen, totdat hij zijn zaad in haar kutje spoot. Ze lagen daarna uitgeteld op de bank en het was Karina die het woord nam.

“Zullen we gaan kijken of dit daadwerkelijk iets is voor ons tweeën. Het lijkt me vreselijk geil, maar als het voor één van de twee niet werkt, dan stoppen we gelijk.”

“Daar zit ik ook over te denken”, zei haar man, die nog steeds een stijve pik had, ondanks dat hij hard was klaargekomen. “Het is een fantasie van me, maar ik weet absoluut niet of ik het in het echt ook geil vind. Misschien dat ik toch jaloers wordt of iets dergelijks. Die kans acht ik klein, maar je weet maar nooit.”

Uittesten op de pakketbezorger

“Dan heb ik een plannetje om te zien of het iets gaat worden”, zei de hete echtgenote. “De pakketbezorger is al een tijdje op me aan het geilen en het is leuk om onschuldig met hem te flirten, maar ik heb er natuurlijk nooit wat mee gedaan. De eerstvolgende keer dat hij wat komt bezorgen, kan hij zijn geluk niet op, want hij gaat sex met me hebben. Daar hoef ik niet eens moeite voor te doen. Ik neem alles op en dan kijken we het ’s avonds met zijn tweeën en hebben daarna geile sex. Ik weet nu al dat ik na elke keer door jou geneukt moet worden.”

Ze stopte even en keek hem aan en zag de opwinding in zijn ogen. Ze had zijn pik ondertussen vastgepakt en was hem zachtjes aan het aftrekken, terwijl ze verder ging met haar idee.

“Ik bestel zo een nieuwe dildo, dan weet ik zeker dat hij morgen voor de deur staat en ga ik sex met hem hebben. Aan je pik te voelen vind je het volgens mij een fantastisch plan.”

“We gaan het doen”, zei haar echtgenoot en stond vervolgens op.

Een onverwachte fantasie van de hete echtgenote

“We gaan verder in de slaapkamer, want ik heb het idee dat we de rest van de dag niet meer uit bed komen.”

“Raar”, zei zijn hete echtgenote, “dat idee heb ik ook, maar ik heb eerst nog iets anders, dus rustig aan.”

“Tijdens het lezen van de sexverhalen, raakte ik ook opgewonden van het idee dat jij met een andere vrouw aan het neuken bent. Dus nadat ik de pakketbezorger geneukt hebt, stuur ik Carla op je af en verstop ik me in mijn kantoortje en kijk mee via de webcam. Als ik na een minuut niet de kamer kom binnenlopen om haar ogen uit te krabben, dan weet je dat het voor mij net zo geil is als voor jou. Het kan zijn dat ik “onverwacht” thuiskom en er internet porno van ga maken. Je weet wel, eerst even kwaad worden en vervolgens meedoen.”

“Ik wist wel dat je een stuk geiler was dan je jezelf voordeed, geile slet van me. Ik ben blij dat we even gepraat hebben”, zei haar man die haar tegen de muur van de huiskamer aandrukte. “En nu je kontje naar achteren en steunen tegen de muur, ik denk dat ik de slaapkamer niet eens ga redden.”

Visited 54 times, 3 visit(s) today
From:
Date: december 22, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *