Flirten met oma's
50 Plus Liefde
Download nu de hele video!

Knappe oma met grote borsten pakt voyeur aan

0 Aantal keer bekeken
0%

Ze laat zich door hem beffen in de badkamer

“Op je knieën”, zei ze dominant toen hij uitgekleed was en zorg eerst dat ik een orgasme krijg, daarna kijken we verder. Leon had gelijk door wat er van hem verwacht werd. Hij deed haar onderbroekje een beetje opzij en begon haar vervolgens te beffen, eerst zachtjes, maar daarna sneller. Het kreunen van zijn mooie schoonzus was zijn leidraad. De jongeman had snel door wat ze lekker vond en het duurde niet lang voordat ze haar gewenste orgasme kreeg.

De mooie oma stond te trillen op haar benen, want zo goed was ze nog nooit gebeft. Zelfs niet door de broer van Leon. Nadat ze wat vaster op haar benen stond, zei ze: “huiskamer” en liet Leon voorgaan. Hij stond een beetje twijfelachtig bij de bank en ging pas zitten toen Alicia dat tegen hem gezegd had.

“Owh wat heerlijk”, dacht ze bij zichzelf. “Een knappe jongeman die naar me luistert en ook nog eens een heerlijke pik heeft. Die kan ik mooi vormen.” Ze had heel eventjes een schuldgevoel gehad over haar vreemdgaan, maar had dit snel naar de achtergrond verdrongen. Jacques zou hier nooit achter komen en zij had altijd een grote pik tot haar beschikking, ook als haar vriend op zakenreis zou gaan.

Ze pijpt hem in de huiskamer

Nadat Leon was gaan zitten, keek ze heel even naar zijn grote pik en ging vervolgens op haar knieën. Ze deed haar lippen over zijn eikel en begon hem te pijpen. Zijn penis was te groot om het helemaal in haar mond te krijgen, maar dat scheen Leon niet te deren. Die genoot van de pijpkwaliteiten van de mooie rijpe vrouw en probeerde zo lang als het kon zijn orgasme in te houden. Alicia was ondertussen op de bank gaan liggen, zodat hij met zijn hand bij haar kutje kon terwijl ze hem oraal aan het verwennen was.

De lekkere oma raakte steeds mee opgewonden van de grote pik die ze aan het pijpen was. Ze moest en zou die snel in haar kutje hebben, want anders zou ze ontploffen. Het vingeren waar Leon mee bezig was, begon haar ook niet in de koude kleren te zitten. Net voordat ze klaar zou gaan komen, liet ze zijn pik uit haar mond glijden en stond op. Ze liet zich langzaam over zijn penis zakken en begon hem te berijden. Haar orgasme kwam in alle hevigheid opzetten en Leon kon niet geloven hoe strak Alicia was. Tijdens het klaarkomen spanden haar kutspieren zich om zijn grote pik en het voelde als een strakke handschoen om zijn pik.

Alicia was ondertussen in een sexuele extase terechtgekomen. Haar orgasme stopte niet, maar werd minder om dan weer in vol ornaat terug te komen. Ze vond het heerlijk om zijn pik te berijden, want dan kon zij het tempo aangeven. Uiteindelijk werd haar multipel orgasme haar even teveel en ging ze op de bank liggen. Ze moest heel even bijkomen, maar Leon had daar een ander idee over. Hij stond ook op het punt van klaarkomen en was niet meer te houden. Hij stootte zijn pik diep in het natte kutje van zijn schoonzus en begon haar zachtjes te neuken.

Dit was precies het tempo wat Alicia kon hebben, zonder dat het te gevoelig werd.

Hij komt hard in haar klaar

“Kom maar klaar lieverd”, zei ze liefjes, “je geile schoonzus wil je zaad in haar kutje voelen. Daarna mag je over haar grote borsten klaarkomen, wil je dat?”

Ze bleef praten en vond het heerlijk om hem geile vragen te stellen. Hij was aandoenlijk want hij probeerde antwoord te geven en tegelijkertijd klaar te komen. Uiteindelijk stopte hij met het beantwoorden en richtte zich volledig op het sensueel neuken van zijn mooie schoonzus. Het duurde nog een paar minuten en toen was het moment daar, hij spoot haar geile kutje vol met zijn hete zaad.

Dat zorgde ervoor dat Alicia ook nog een orgasme kreeg. Ze vond het opwindend dat ze aan het vreemdgaan was en haar sletterige kant de overhand had genomen. Jacques zou pas over een paar dagen terugkomen en Leon bleef wel vaker een weekje logeren. Niemand zou het dus vreemd vinden dat hij nog een paar dagen zou blijven.

Nadat ze bijgekomen waren, trok ze hem mee naar de badkamer en stonden ze samen onder de ruime douche. Ze had gedacht even te kunnen relaxen, maar ze was even vergeten hoe snel jongemannen er weer helemaal klaar voor waren. Ze stond tegen de douchewand aangedrukt en voelde hoe zijn pik van achteren in haar stootte. Het moest een geil gezicht zijn voor een toeschouwer, want ze stond met haar grote tieten tegen de douchewand aan en die bewogen mee op de maat van het neuken.

Het zouden nog een paar energierijke dagen gaan worden voor de knappe oma.

Van:
Datum: december 27, 2019

One thought on “Knappe oma met grote borsten pakt voyeur aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.