Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Zijn vriendin is een echt seksbeest

0 views
0%

Knappe vriendin in sexy lingerie gaat ervoor

Vanaf de eerste keer dat hij seks had met zijn knappe vriendin, na de derde date, wist hij dat hij een echt seksbeest had getroffen. Er was niet veel waar ze niet voor ging en er was een heleboel wat hij nog nooit had meegemaakt. Ze hadden een filmpje gepakt en waren vanuit de bioscoop naar zijn huis zijn huis toegelopen, ergens halverwege trok ze hem een steegje in en ging op haar knieën. Ze pijpte zijn grote pik en ze wist hem binnen een recordtijd klaar te krijgen. Hij spoot zijn zaad in haar mond en ze slikte in één keer alles door. Dat was de voorbode voor een avond vol met wilde seks en het was de eerste vrouw die zijn grote pik helemaal in haar mond kwijt kon. Nadat ze in zijn slaapkamer terecht waren gekomen, bleek dat ze prachtige doorkijklingerie aanhad, waardoor zijn pik gelijk al stijf werd.

Hij heeft een seksbeest in bed

Ze pijpte hem weer, maar daar bleef het niet bij, want ze bleek een fan van aftrekken te zijn en ze vond het geil om zijn kontje te likken. Dat was hem nog nooit overkomen, maar het had een ander doel dan alleen genot. Ze haalde een buttplug uit haar handtasje en hoewel het hem in eerste instantie niets leek, besloot hij om erin mee te gaan. Het kon alleen nog maar beter worden. Dat was een goede inschatting geweest, want ze neukte hem totdat hij bijna klaarkwam en liet hem vervolgens afkoelen. Daarna begon ze hem enthousiast te pijpen en moest hij op handen en knieën op het bed gaan zitten. Ze trok hem ruw af en likte weer aan zijn kontje. Dat was het moment dat hij het niet meer kon houden en ervoor zorgde dat zijn lakens de was in moesten.

Hij kon zich niet herinneren dat hij eerder zo goed was klaargekomen en dat was nog maar het begin van de avond. Ze zou bij hem blijven slapen en hij was reuze benieuwd wat zijn seksbeest nog meer voor hem in petto zou hebben.

Visited 52 times, 5 visit(s) today
From:
Date: juni 30, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *