Flirten met oma's
Download nu de hele video!

Seks met mijn beste vriendin, die ik al 40 jaar ken

0 views
0%

De waarheid komt eruit

“Ik ben echt een domme doos hé. Denken dat ik alles op mijn manier kan doen en dat hij er zich maar aan aanpaste. Hij heeft ook gelijk over mijn gedrag in bed, want ik bepaalde dat het met de lichten uit moest en dat we één standje deden. Het liefst was ik helemaal gestopt met seks, maar als getrouwde vrouw heb je wel je verplichtingen. Tenminste, zo dacht ik erover. Eigenlijk is het niet zo raar dat hij in de armen van die slet is gedoken. Zij zal hem alles gegeven hebben wat hij bij mij niet kon krijgen en eigenlijk neem ik het hem niet eens kwalijk. Diep van binnen wist ik dat er zoiets als dit kon gaan gebeuren, maar ik bleef maar koppig doorgaan met te leven zoals ik vond dat het moest gaan.”

Ik was nogal verbaasd over het zelfinzicht van mijn beste vriendin, die het afgelopen jaar duidelijk de tijd had genomen voor een stukje zelfreflectie. De klap bleek minder onverwacht te zijn dan ik had voorzien, al wilde dat niet zeggen dat het niet hard was aangekomen.

Ze schonk zichzelf nog een glas wijn in en ging met een beetje horten en stoten verder. Normaal nam ze alleen zeer gedetailleerd mijn seksleven door, maar nu kreeg ik die van haar helemaal over me heen.

“Ik had ook meer moeten doen in bed en hem gewoon af en toe eens moeten pijpen of iets dergelijks. Lingerie moeten kopen, andere standjes moeten doen en dat preutse gedrag van me los moeten laten. Als ik jou weer eens had gehoord over je seksuele escapades, dan fantaseerde ik erover, maar ik durfde er niets mee te doen. Daar zal hij met Carla geen problemen mee hebben, al verbaasd het me dat ze al een jaar bezig zijn en ze nog steeds bij hem is. Ik had verwacht dat ze hem met huid en haar zou verzwelgen en hem vervolgens weer zou uitspugen. Dan zou hij vanzelf weer helemaal bij me terugkomen en van mij zijn, maar daar heb ik een grote misschatting in gemaakt.”

“Wist je het dan al dat ze een verhouding hadden”, vroeg ik met een verbaasde blik op mijn gezicht.

“Ja, eigenlijk wel. Dat zei ik net, ik negeerde alle rooie vlaggen en het overduidelijke bewijs, want als Ivo ergens slecht in is, is het liegen en dingen verborgen houden. Ik heb zelfs naaktfoto’s van haar op zijn telefoon gevonden en heb hem met mijn stomme hoofd er niet mee geconfronteerd. Ik dacht dat hij het allemaal niet aan zou kunnen en met hangende pootjes weer terug zou komen. Dan had hij die ervaring gehad en zou het nooit meer proberen.”

Ze zuchtte diep en liet haar hoofd hangen. Ik ging naast haar zitten en nam haar in mijn armen en liet haar verder praten.

“En ik maar denken dat ik alles onder controle had en het precies zo zou lopen als ik het uitgestippeld had. En nu woont hij met haar samen in een nieuw huis en ben ik na 30 jaar huwelijk weer alleen en moet op de bank bij mijn beste vriend slapen. Ik ga niet meer naar dat huis van ons toe en zal blij zijn als het verkocht wordt. Als het dan toch zo moet gaan dan ga ik gelijk goed opnieuw beginnen. Als jij het met de scheiding kan regelen, graag. Dat gedoe van me over hem kaalplukken bij de rechtbank, dat was dapper gelul. Regel het gewoon en het liefst zo snel mogelijk.”

Ze barstte in huilen uit en meer dan een half uur hield ik haar stevig vast en langzaam ging het huilen over in snikken en ontspande ze zich zowaar een heel klein beetje.

“Zal ik je naar bed brengen, dan praten we morgen verder. Jij slaapt in mijn bed, dan slaap ik op de bank en morgen gaan we een kamer voor je inrichten. Je mag zolang blijven als je wilt, dat weet je.”
 

Mature mlif maakt zich klaar voor bed Mature mlif maakt zich klaar voor bed
Lekkere kont, jarretels en panty's Lekkere kont, jarretels en panty's
Chrstine O heeft een sexy lingeriesetje aan Chrstine O heeft een sexy lingeriesetje aan
Ze heeft een paar hele mooie borsten Ze heeft een paar hele mooie borsten
Seks met mijn beste vriendin Seks met mijn beste vriendin
Ze gaat met haar hand naar haar kutje Ze gaat met haar hand naar haar kutje
 
 

Ze kan niet alleen slapen

Ze protesteerde nog slapjes, maar ik merkte dat ze op was en dat het aanbod te aanlokkelijk klonk om er tegen in te gaan. Slapen op de bank klinkt misschien oncomfortabel, maar dat is absoluut niet zo. Ik ben vaak genoeg op de bank in slaap gevallen als ik laat nog iets aan het kijken was op televisie en werd de volgende ochtend helemaal fris en fruitig weer wakker. De bank was ook aangeschaft met dat in mijn achterhoofd.

Ik had laten zien waar de handdoeken lagen in de badkamer die bij mijn grote slaapkamer hoorde en na een half uur rommelen werd het stil en hoopte ik dat ze in slaap was gevallen. Het was nog redelijk vroeg en ik besloot om nog een film te gaan kijken en de fles wijn leeg te drinken. Ze had een hele goede uit de wijnkoelkast gepakt en het was zonde om die te laten staan.

De film boeide niet al teveel, maar er ontploften dingen en auto’s reden op hoge snelheid achter elkaar aan, dus ik vond het best. Ik merkte al dat ik langzaam een beetje begon weg te doezelen, toen ik opeens een timide stemmetje achter me hoorde:

“Sander, ik kan niet alleen slapen in dat grote bed. Vind je het heel erg om bij me te komen liggen.”

Ik keek om en zag Christine staan in degelijke nachtjapon en op de één of andere manier kreeg ik een erectie. Ik zag dat ze geen strakke bh aanhad en haar grote borsten drukten tegen de stof aan en gingen een beetje heen en weer op het ritme van haar zware geadem.

“Weet je dat zeker”, vroeg ik bezorgd, want ik wist niet waar ze met haar gedachten zat. Misschien wilde ze me wel als rebound gebruiken om wraakseks te hebben en ik wist dat ik moeite zou hebben om dat te weerstaan. Ik wilde onze vriendschap na 40 jaar niet op het spel zetten met een door drank gevulde avond seks. Het douchen en rommelen in mijn slaapkamer leek Christine echter goed gedaan te hebben, want ze kwam redelijk nuchter over.

“Ja, ik wil niet alleen in dat grote bed liggen en gaan malen. Ik moet iemand naast me hebben liggen en aangezien jij de enige kandidaat ben, en tegelijkertijd de enige die ik echt vertrouw, moet het zo zijn.”

“Ik kom er zo aan”, zei ik, want eerst moest ik ervoor zorgen dat ik mijn stijve pik weer in toom had. Ik denk dat Christine zich een ongeluk zou zijn geschrokken als ze de tent in mijn boxershorts had gezien.

Wat ik normaal ook doe als ik ga slapen

Voordat ze zich omdraaide en weer terugliep naar mijn slaapkamer zei ze:

“Oh ja, kom gewoon naakt naast me liggen, want ik weet dat jij zo slaapt en ik ben niet degene die bepaald dat je het anders moet doen. Die tijd is voorbij.”

Ik keek Christine na en haar wiegende kontje zorgde er niet voor dat mijn erectie minder werd. Mijn verbazing was groot, want dit zou de normale Christine nooit gedaan hebben. Die zou gewoon zijn gaan slapen en had het zeker niet toegestaan dat ik naakt naast haar zou komen te liggen. Ik had beter gewoon drie boxershorts aan kunnen trekken en mijn pik vast moeten binden, maar de wijn zorgde er voor dat mijn rationeel denken overstemd werd door een verlangen dat ik niet kende als het om Christine ging.

Ze was mijn platonische vriendin en ondanks dat ik me vroeger vaak genoeg afgetrokken had bij de gedachte aan haar grote borsten en wat ik er meer zou doen, was er in al die tijd geen seksuele aantrekkingskracht tussen ons of wisten we die heel goed te verbergen. Waarschijnlijk waren we daarom na 40 jaar nog steeds elkaars beste vrienden. We waren totaal anders als het om het leven ging en daar hadden we ons al heel snel bij neergelegd.

Nadat mijn pik minder stijf was geworden, stond ik op en begaf me, zonder dat ik het wist, in een totaal nieuwe fase in mijn leven. Gelukkig had ik een groot bed, dus kon ik genoeg afstand tussen ons houden, maar dat was niet de bedoeling.

“Ik wil dat je gaat slapen zoals je normaal slaapt als je een vrouw naast je hebt liggen. Ik heb zo’n vermoeden hoe je wilt slapen, dus kom bij me liggen. Ik heb je nodig.”

Seks met mijn beste vriendin

Ik deed wat ze van me vroeg en ging tegen haar aan liggen en probeerde elke contact met mijn pik en haar lijf te vermijden. Mijn pik dreigde weer een eigen leven te gaan leiden en ik deed alles wat in mijn macht lag om geen stijve te krijgen. Ik dacht aan een paar bakstenen waar mijn pik tussen zat, een drukpers waar ik hem onder had gelegd en tegelijkertijd probeerde ik de teksten te herinneren van een paar saaie wetboeken.

Na een minuut klonk er weer een timide stemmetje en ik kreeg een vraag die ik totaal niet had verwacht:

“Is dit echt zoals je bij één van je sletjes, euhhhh sorry, vrouwen ligt. Doe gewoon wat je normaal ook doet en nee je brengt onze vriendschap niet in gevaar. Ik heb dit nu gewoon nodig en geloof me, ik heb hier lang genoeg over nagedacht.”

Ik wist niet helemaal wat ze bedoelde al klonk het als een open uitnodiging om seks te gaan hebben, maar ik was heel voorzichtig.

“Normaal leg ik mijn pik tussen de billen van een vrouw en kruip dicht tegen haar aan en pak haar borsten vast. Dat is de meest lekkere manier om in slaap te vallen.”

“Dan doe je dat nu ook”, zei Christine resoluut en vanaf dat moment liet ik het gaan. Ik zou wel zien welke kant het op zou gaan. Ik kon me even niet plaatsen in het denkraam van mijn beste vriendin en besloot om het initiatief aan haar over te laten. Haar kennende had ze dit tot in de details uitgedacht en dat bleek ook zo te zijn. Maar dat kreeg ik later pas te horen.

Ik had verwacht dat ik tegen een grote Hema-onderbroek kwam te liggen en dat ze haar dikke katoenen nachtjapon had aangetrokken. Ze bleek echter helemaal naakt te zijn en ik twijfelde.
 
 
De derde pagina van: “Seks met mijn beste vriendin”
 
 

Visited 684 times, 3 visit(s) today
From:
Date: juni 24, 2023
Pornosterren: Christine 0

One thought on “Seks met mijn beste vriendin, die ik al 40 jaar ken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *