BE2 Online Dating
Online Lingerie- en Latex Shop
Download nu de hele video!

Erotische seks in een verlaten kelder in het kasteel

0 views
0%

Het kasteel is bijna verlaten

Afgezien van een klein garnizoen dat het kasteel moest verdedigen in geval van een onverwachte aanval, waren bijna alle mannen op pad met de kasteelheer. Er was een oorlog te voeren en alle beschikbare soldaten en bediendes volgden hun ridder naar het slagveld. De gravin was met haar hofhouding vertrokken naar hun kasteel dichtbij de grote stad, waar de kans op een aanval minimaal was. De enige die achtergebleven waren, moesten zorgdragen dat alles bleef draaien en ervoor zorgen dat alles klaarstond als de ridder weer terugkwam uit de oorlog. Desideria was een onbetekenende jonkvrouw aan het hof van de gravin, die samen met nog twee andere dames achterbleef. De belangrijke jonkvrouwen uit gegoede adellijke families waren de enigen die mee mochten naar het andere kasteel.

Een ongebruikelijke liefde

Desideria had daar geen enkel probleem mee, want de gravin was niet de meest aardige persoon, om het zachtjes uit te drukken. Dat was niet de enige reden waarom ze blij was, haar grote liefde, de commandant van het garnizoen dat achtergebleven was, hoefde niet mee de oorlog in. Het was een liefde die geen toekomst zou mogen hebben, want hij was de zoon van een handelsman die zich opgewerkt had in het legertje van de kasteelheer. Zij was, ondanks dat haar adellijke familie een lager wal geraakt was, toch een edelvrouw die uit een ander land kwam. De twee hadden hun ongebruikelijke liefde toch gevonden, ondanks hun grote verschillen in afkomst. Het enige wat ze nog wilden was hun liefde consumeren en nu hadden ze de kans.

Vluchten naar een nieuwe toekomst

Ze hadden besloten om samen te vluchten, voordat het kasteel in rep en roer was bij de terugkomst van de kasteelheer en zijn vrouw. Ze wisten dat het moeilijk zou worden, maar zonder elkaar was geen optie. De officier van de wacht had een erfenis gekregen van zijn overleden vader, waaronder een schip en een pakhuis in een havenstad in een naburig land. Hij had zich met een gedeelte van het geld vrijgekocht uit de dienst van de kasteelheer en de Desideria zou waarschijnlijk niet eens gemist worden. Het betekende wel dat alle banden met haar familie verbroken zouden worden omdat de schande te groot zou zijn in hun kleine nog bestaande sociale cirkel, maar dat liet haar koud. Ze hadden haar zonder pardon als hulpje in de huishouding aangeboden aan de kasteelheer en haar berooft van alle aanspraken op het weinige dat de familie nog bezat. In de adellijke kringen waren ze gedegradeerd tot outcasts omdat ze een aantal van hun landerijen uit pure noodzaak hadden moeten verkopen, maar er bleef genoeg over om onder de radar een rijk en mooi leven te hebben.

De erfenis van haar nieuwe geliefde

Dat ging nu na de dood van haar vader naar de jongere zoon van zijn nieuwe vrouw. Een aangenomen zoon die geen bloedrecht had, maar de invloed van haar stiefmoeder op haar vader was te groot om er tegenin te kunnen gaan. Ze was dan ook snel afgedankt en weggestuurd uit de omgeving waar ze was opgegroeid. Ze wist dat ze bij de terugkomst van de gravin uitgehuwelijkt zou worden aan een oudere man, een baron die nog iets te goed had van de kasteelheer. Dat wilde ze koste wat het kost voorkomen, dus had ze met haar geliefde een plan bedacht om te vertrekken. De nacht voordat ze aan hun nieuwe leven zouden gaan beginnen, met hun weinige bezitten op twee paarden die haar geliefde had gekocht. Ze stonden klaar buiten de kasteelmuren en vanaf dat ze hun paarden zouden bestijgen zou het een lange tocht worden naar het verlossende pakhuis en de kleine woning die er aan vastzat. Ze zouden kunnen leven van de opbrengst dat het schip hen zou brengen en als het goed was zou er geen haan meer naar ze kraaien.

Sensuele jonkvrouw heeft sekservaring

Hun verliefdheid had zich nooit verder kunnen uiten dan heimelijke blikken, voorzichtige kussen in het holst van de nacht en door briefjes die door een betrouwbare keukenhulp werden uitgewisseld. De twee wilden niets liever dan in elkaars armen liggen en van elkaar genieten en nu hadden ze de kans, voordat ze aan hun lange tocht gingen beginnen. Desideria was een sensuele vrouw die geen maagd meer was. Voordat haar familie in slecht weer kwam, was Desideria uitgehuwelijkt aan een knappe jonge edelman en het was liefde op het eerste gezicht. Na het huwelijk werd ze door hem ingewijd in de lustvolle passie en erotiek. Hij was geen man die bovenop haar kwam liggen en zijn daad deed om voor nageslacht te zorgen. Hij was smoorverliefd op haar en hield niet alleen rekening met zijn behoeften tijdens de seks, hij bezorgde haar een eerste orgasme en samen experimenteerden ze met wat seks te bieden had. Ze was oprecht gelukkig en hoopte snel zwanger te worden om voor mannelijk nageslacht te zorgen, maar het noodlot sloeg toe.

Stiefmoeder verbant haar naar een ander land

Hij werd gedood in een oorlog die niet te winnen was in een vreemd land, en als verrader bestempeld door de gouverneur van het land waar hij zijn bezittingen had. Het echte verhaal was dat hij een heldendood gestorven was, maar de gouverneur had al langer een oogje op de uitgebreide bezittingen van de rijke edelman en zonder pardon werden die geconfisqueerd en kon Desideria terug naar het kasteel van haar vader. Die had net een nieuwe vrouw genomen, die de leiding over het kasteel had overgenomen en Desideria was een lastig iemand die ze niet kon gebruiken. Ze was een weduwe dus de kans dat er iemand uit een adellijke familie op haar zat te wachten was klein. Niet lang daarna werd de knappe jonkvrouw verbannen naar een ander land, waar ze een soort veredelde huishoudster werd voor een gravin die niet eens de moeite nam om haar naam te onthouden. Onder de andere adellijke dames in het gevolg van de gravin negeerden haar en zorgden ervoor dat zij alle klusjes te doen kreeg waar ze zelf geen zin in hadden.

De ontmoeting met haar grote liefde

Tijdens het wassen van de kleding van één van de jonkvrouwen had ze Hendrik ontmoet. Die was druk bezig om zijn eigen was te doen en één blik was voldoende om ervoor te zorgen dat hij een knoop in zijn maag kreeg. Hij wist vanaf dat moment dat dit de vrouw was waar hij zijn leven mee wilde delen, maar hij had geen flauw idee hoe hij het moest aanpakken. Het standsverschil was te groot en waarschijnlijk zou ze hem geen blik waardig keuren. Daar had hij zich in vergist, want Desideria had dezelfde gevoelens gekregen voor de man die ze nog nooit had gesproken, maar waarbij ze intuïtief wist dat hij de ware was. Uiteindelijk had ze hem een briefje laten bezorgen waarin ze een heimelijke afspraak buiten de kasteelmuren voorstelde, een groot risico, want voor hetzelfde geld was Hendrik direct naar de kasteelheer gestapt.

Geheime afspraakjes en intens zoenen

Gelukkig bleek hij er op het afgesproken tijdstip te staan en voordat de twee het doorhadden waren ze innig met elkaar aan het zoenen en beloofden ze elkaar de eeuwige trouw. Hun liefde was er eentje gemaakt uit duizenden en ze lieten zich niet weerhouden door de problemen die ze op hun weg zouden tegenkomen. De opgekropte erotische seksuele spanning tussen de twee was voelbaar als ze in elkaars buurt waren en ondanks de gevaren die er aan kleefden, wilden ze zich aan elkaar geven, voordat ze zouden vertrekken. Hendrik had de toegang geregeld tot één van de kamers in de kelders van het kasteel, waar gasten van een lager allooi werden gestald en die meestal buiten gebruik was. Op het afgesproken moment stond Desideria te wachten op hem en samen liepen ze de kelders in, waar vanwege de oorlog geen soldaat op wacht stond. De wachtcommandant stak de twee vuurpotten aan en al snel hadden hun monden elkaar gevonden en waren ze in de ban van elkaar. Hij kleedde de mooie Desideria uit en had moeite met ademhalen toen hij naar de schoonheid van zijn geliefde keek. Ze had een prachtig figuur met mooie stevige borsten en ze straalde passie uit.

Erotische seks in de verlaten kelder van het kasteel

Een passie die hij niet voor mogelijk had gehouden, want de mooie jonkvrouw ging voor hem op haar knieën en knoopte zijn broek open. Ze wist haar schrik te verbergen toen hij zijn grote penis zag, want ze was wel iets gewend door haar eerste geliefde maar dit was van een ander kaliber. Ze streek voorzichtig met haar hand over zijn stijve pik en genoot van de kracht die het uitstraalde. Ze voelde de opwinding door zich heen stromen, want het was al een hele tijd geleden dat ze met een man samen was geweest. Ze was een passievolle vrouw die de geneugten van de liefde met haar voormalige edelman nooit was vergeten en ze wilde dit moment memorabel maken. Hendrik wist dat ze eerder was getrouwd en dat haar man was overleden, maar dat maakte hem niet uit. Hij had een vrouw achtergelaten, waar hij innig van had gehouden, maar die het hogerop had gezocht bij zijn beste vriend. Gekweld door verdriet en schaamte was hij het leger in gegaan en had zich langzaam opgewerkt in de rangorde tot het punt dat hij niet verder mee kon komen. De hogere rangen waren alleen weggelegd voor mannen van afkomst of die geld of bezittingen te bieden hadden. Ze hadden allebei een rugzak en ze hadden al snel besloten dat dit geen enkele belemmering was voor hun nieuw gevonden liefde.

Ze geeft hem oraal genot van hoog niveau

Desideria was bang dat haar ervaring in de seks hem misschien zou afschrikken en haar als een vrouw van lichte zeden zou zien, maar niets bleek minder waar. Hij genoot hoorbaar toen ze zijn eikel in haar mond nam en hem voorzichtig oraal begon te verwennen. Geen enkele ervaring die hij had gehad, haalde het bij wat hij nu voelde. De zachte lippen van de mooie vrouw om zijn eikel heen die gevoelens naar boven brachten waar hij geen weet van had. Ze gebruikte haar beide handen om zijn pik te stimuleren terwijl ze zijn eikel afwisselend in haar mond nam. Haar overleden man was een liefhebber geweest van orale seks, niet alleen om te ontvangen maar ook om te geven.

Heel even dacht ze over zijn tong die over haar clitoris ging en ze liet het beeld snel weer verdwijnen. Ze forceerde zichzelf om in het heden te denken, aan haar nieuwgevonden liefde en niet om te blijven hangen in haar voorbije geluk. Het was een momentopname die door haar hoofd ging, want al snel was ze weer helemaal gericht op Hendrik en ging langzaam met haar mond naar beneden en likte met haar tong lang zijn stijve schacht. Ze zoog aan zijn ballen en ging vervolgens dezelfde weg weer terug.

Standje 69 en de liefde bedrijven

Haar nieuwe liefde moest zijn uiterste best doen om niet klaar te komen bij deze ultieme schoonheid van een vrouw. Ze zat op een erotisch niveau waar hij even geen rekening mee had gehouden en ze liet hem nieuwe dingen voelen en beleven. Desideria voelde de aandrang van Hendrik om klaar te komen en besloot te stoppen met de orale seks. Ze wilde van hem genieten en ze wist precies wat ze als volgende gingen doen.

De gedachten aan het beffen had haar opwinding alleen maar groter gemaakt en ze drukte Hendrik op het bed. Zonder een woord te zeggen nam ze de standje 69 positie in en Hendrik was in de zevende hemel. Hij had al lang gefantaseerd over het mooie kutje van zijn grote liefde en het was nog beter dan hij had verwacht. Ze rook heerlijk naar seks en opwinding en terwijl hij gepijpt werd, stopte hij voorzichtig twee vingers in haar vagina en ging er langzaam mee heen en weer.

Aan het gekreun te horen was dat precies wat ze nodig had en het kreunen werd alleen maar luider toen hij zijn vingers voor zijn tong inruilde en haar begon te beffen. Dit was precies wat de knappe jonkvrouw nodig had en ze kreeg een mini-orgasme van het genot dat Hendrik haar gaf. Ze was nu zo opgewonden dat ze zijn stijve penis in zich wilde voelen, zo diep als het maar kon. Het was een hele tijd geleden dat ze gevuld wordt en nog nooit door zo’n grote penis.

Ze berijdt zijn grote penis

Ze wreef over zijn borstkast en Hendrik nam alle schoonheid in zich op die deze mooie vrouw te bieden had. Ze was slank, aller rondingen zaten op de juiste plekken en haar mooie grote borsten stonden fier vooruit. Hij snakte ernaar, net als Desideria, om de liefde te gaan bedrijven en hij liet de leiding over aan zijn mooie toekomstige vrouw. Die boog zich over hem heen en drukte zijn eikel voorzichtig tegen haar kutgaatje aan. Ze liet zijn grote penis langzaam in zich verdwijnen en begon hem te berijden.

Het genot dat ze voelde was onbeschrijflijk. Ze was nog nooit zo goed gevuld geweest, haar kutwanden trokken strak rond zijn grote pik en ze had het gevoel dat ze tot haar baarmoeder gevuld was. Ze hield het langzame tempo aan, want ze wilde zolang mogelijk genieten van het moment dat ze samen hadden. De volgende nacht zouden ze aan een gevaarlijke tocht gaan beginnen, waarvan ze niet precies wisten hoe lang die zou gaan duren.

De mooie jonkvrouw zette die gedachte snel uit haar hoofd en nadat ze gezoend had met Hendrik besloot ze om een ander standje te doen, één van haar lievelingsstandjes. Ze liet zich weer over de mooie pik van Hendrik zakken, alleen nu omgedraaid. Hendrik raakte steeds meer opgewonden van zijn mooie liefde, want hij keek nu naar haar heerlijke billen, terwijl ze hem en zichzelf langzaam naar een hoogtepunt aan het brengen was.

Ze wil nog niet klaarkomen

Hij kon met zijn hand bij haar clitoris komen, terwijl ze hem aan het berijden was en hij plezierde haar totdat ze nog harder begon te kreunen. Desideria stopte en liet zich van zijn pik afglijden, want als ze even langer was doorgegaan, was ze voor een tweede keer klaargekomen. Ze wachtte tot het genotsgevoel minder was geworden en ging toen op haar zij naast hem liggen. Hendrik wachtte geen moment en stootte zijn mooie pik voorzichtig in haar wachtende kutje.

Ze wil zijn pik in haar billen voelen

Hendrik begon haar langzaam te neuken en hij kreeg weer een verrassing te verwerken, toen zijn toekomstige vrouw een prachtige glazen genotsstaaf tevoorschijn haalde. Dat was één van de dingen die ze van haar overleden man gekregen had en met moeite had weten te redden. Ze had hem speciaal meegenomen om het nog lekkerder te maken, want ze wist dat ze ook aan anale seks gingen doen.

Ze wilde de mogelijkheid die ze hadden geboden gekregen tot het uiterste benutten en ondanks dat ze wat zenuwachtig was geworden over het formaat van Hendrik zijn penis, ging het helemaal zoals ze verwacht had. In het begin voelde ze even wat ongemak, maar toen zijn penis helemaal in haar kontje zat en hij haar begon te neuken, wist ze dat ze haar orgasme niet meer in kon houden. Ze verwende haar kutje met de mooie glazen staaf en werkte zichzelf langzaam naar haar orgasme toe.

Heftig klaarkomen en genieten van de nacht

Hendrik voelde hoe haar billen zich nog strakker om zijn penis trokken en ook hij kon het niet langer meer inhouden. Desideria begon te schokken op zijn penis toen ze klaarkwam en ze moest zich goed vasthouden omdat ze trilde over haar hele lichaam. Ze liet zich snel van zijn pik afglijden en lag op op haar rug te genieten van het genot dat door haar lichaam schoot. Het leek wel alsof elke zenuw mee wilde doen en net toen haar orgasme minder werd, zag ze hoe Hendrik nog een paar stevige rukken aan zijn penis gaf en hij op haar buik klaarkwam.

Vanaf het moment dat ze zijn hete sperma op haar buik voelde kwam haar orgasme dubbel zo hard weer terug en ze legde haar hoofd op de borstkas van haar mooie man. Die nam haar in zijn armen en samen lagen ze bij te komen van het genot dat ze aan elkaar geschonken hadden. Ze vielen in een lichte, rusteloze slaap en schrokken allebei wakker. Ze waren bang dat ze al weg moesten om niet ontdekt te worden, maar ze bleken nog meer dan genoeg tijd te hebben om elkaar nog een keer naar een weergaloos hoogtepunt te brengen.

De volgende nacht gaven ze hun paarden de sporen en verdwenen als schimmen in de nacht om nooit meer terug te keren. De weg naar hun nieuwe toekomst lag open.

Visited 325 times, 4 visit(s) today
From:
Date: februari 2, 2023
Pornosterren: Christina Bella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *