Online Erotiek en Seksshop
Download nu de hele video!

Mooie naakte vrouw komt niet aan lezen toe

0 views
0%

Mooie naakte vrouw geniet van haar boek

Charli is een mooie naakte vrouw die van de rust wil genieten om even lekker in haar boek weg te duiken. Haar vriendin is lekker aan het shoppen, iets waar zij totaal geen zin in had. Ze wilde wat quality time voor zichzelf en ze besloot dat ze veel liever naakt op bed een boek wilde gaan lezen. Haar vriendin had daar geen enkel probleem mee en was de hele middag op pad. De mooie naakte vrouw genoot van de rust en schoot ook lekker op in haar boek, dat ze al een hele tijd wilde lezen. Ze wist dat het gedaan was met de rust als haar vriendin thuis zou komen, want die kon de verleiding van haar mooie blote lijf waarschijnlijk niet weerstaan. Zeker als ze allebei een vrije dag hadden of een weekend die ze totaal aan elkaar konden besteden, dan was de kans groot dat ze heel veel seks hadden.

Twee nieuwe sex toys en een orgasme

Ze hoorde de voordeur opengaan en ze bereidde zich al voor op wat er ging komen en ze moest zeggen, dat ze eigenlijk al wel een beetje opgewonden was geraakt. Ze vroeg zich af met wat haar vriendin op de proppen zou komen, want meestal had ze wel een opwindende verrassing als ze was gaan winkelen. Dat kon nieuwe sexy lingerie zijn, een erotisch boek of sex toys. Haar vriendin besprong haar nog net niet, maar al snel waren ze van elkaar aan het genieten en voelde ze de heerlijke tong van haar vriendin op haar natte kutje. Ze vond het vreemd dat Veronica, haar vriendin, nog niet met haar verrassing op de proppen was gekomen. Daar hoefde ze echter niet lang op te wachten, want de mooie blondine toverde twee nieuwe sex toys tevoorschijn en de opgewonden Charli, stak de nieuwe vibrator direct in haar kutje. De mooie naakte vrouw zat al een tijdje op het randje van een orgasme en ze had het apparaat nog niet aangezet of ze voelde al hoe haar kutje strak trok en ze een heerlijk orgasme kreeg.

En dat was nog maar het eerste seksspeeltje, want haar vriendin stond alweer met de volgende klaar. Het was maar goed dat ze die dag verder niets afgesproken hadden, want ze wist nu al dat ze de rest van de dag en avond niet meer uit bed zouden komen.

Visited 1.519 times, 10 visit(s) today
From:
Date: december 11, 2023
Pornosterren: Charli Red / Veronica Leal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *