Download nu de hele video!

1. Mijn enorme grote hangborsten en mijn jonge zwager

0 views
0%

Hij vraagt me ten huwelijk

“Ik ga je zo over de drempel dragen”, zei hij, “maar dat doen eigenlijk alleen getrouwde stellen. Ik weet dat we nog een heleboel gaan meemaken met je scheiding en dergelijke, maar ik wil je toch echt als mijn vrouw over de drempel dragen.”

Ik wist wat er ging gebeuren en ik ging bijna van mijn stokje. Die idioot ging me toch niet ten huwelijk vragen, dat kon toch helemaal niet. Waarom zou hij dat willen, wat gebeurt er allemaal en nog meer vragen tolden door mijn hoofd die absoluut geen antwoord nodig hadden. Ik was op van de zenuwen en vergat bijna Ja te zeggen toen hij voor me op zijn knieën ging en me officieel ten huwelijk vroeg.

Ik barstte in snikken uit tot een niveau dat Jan zich ernstig begon af te vragen of het wel goed met me ging. Hij wilde net weer opstaan toen ik mezelf weer onder controle had, behalve dan dat ik veel te hard Ja, dat wil ik, riep gevolgd door: “niets liever dan dat.” Hij stond op en deed een veel te dure ring om mijn vinger en het volgende moment kwam ik weer bij in een heel groot bed in een prachtige slaapkamer. Ik keek in het bezorgde gezicht van Jan toen ik mijn ogen opendeed en moest me even oriënteren, want het was een beetje vaag allemaal.

Jan, die naast me lag, nam me in zijn armen en zoende me opgelucht op mijn mond. Dat was het moment dat alles weer helder werd en ik duwde hem zachtjes van me af, want het werd de hoogste tijd voor een goed gesprek.

Geen seks zorgt voor een heleboel energie

“Wat is dit allemaal? Woon je tijdelijk in een appartement van een rijke vriend of vriendin of iets dergelijks en mag je zijn auto gebruiken, want dit kan je nooit betalen van je eerste baan. En geen leugens, die heb ik meer dan genoeg gehad met je broer en je hoeft echt geen indruk meer op me te maken.”

Jan moest een beetje lachen en ik begon langzaam kwaad op hem te worden, want ik had het gevoel dat ik in de maling genomen werd.

“Nou”, begon hij, “dit is dus het gevolg van geen seks tijdens m’n studie. Dit en de auto, en nog meer dingen, zijn allemaal van mij. Ik ben nogal rijk. Sorry dat ik het voor je verborgen heb gehouden, maar ik wilde dat het een verrassing was. Ik zal het in het kort proberen uit te leggen, de lange versie krijg je later van me.”

Hij wachtte even en streelde me door mijn haar en ging vervolgens aan zijn verhaal over zijn verworven rijkdom beginnen.

Mijn jonge zwager is heel erg rijk geworden

“Aangezien ik besloten had om geen seks te hebben, totdat ik jou in mijn bed zou hebben liggen, had ik meer dan genoeg energie over om mijn studie goed te doen en er een opleiding tot programmeren bij te doen. Daar bleek ik nogal goed in te zijn en binnen een jaar kon ik mijn eigen ideeën omzetten in een programma. Het was een beetje vallen en opstaan in het begin en mijn eerste stukjes software waren het aanzien niet waard, maar ik leerde steeds meer. Ik wilde een startup beginnen, maar zo’n beetje elk idee was al omgezet in een app, maar toch wist ik iets te verzinnen waar vraag naar bleek te zijn. Ik ontwikkelde de eerste versie van de software en het verdere concept en dat heb ik voor een meer dan aardig bedrag weten te verkopen. Ik wilde eerst mijn studie afmaken, voordat ik me op een bedrijf zou storten en dat bleek een goede ingeving. Het enige dat ik van het geld heb gekocht was een supersnelle nieuwe laptop en de rest heb ik geïnvesteerd, iets waar ik heel goed in bleek te zijn. Mag ook trouwens wel na alle voorbereiding die ik erin had gestopt. In ieder geval klopt het oude gezegde: “met geld maak je geld.”

Hij keek me aan en vroeg liefjes: “verveel ik je al? We kunnen eerst iets anders doen en dan vertel ik daarna gewoon verder. Hij wreef ondertussen over mijn borsten en ik voelde een lichte opwinding ontstaan maar ik was onverbiddelijk.

“Als je het maar laat, meneertje, ik wil eerst horen hoe je aan zo’n idioot dure auto en appartement bent gekomen.”

Hij zuchtte overdreven en ging verder met zijn verhaal dat ik steeds integrerender begon te vinden.

“Schrik niet, maar ik had ondertussen al meer dan een half miljoen op mijn rekening staan en ik ging op zoek om naast mijn aandelen en crypto, mijn investeringen meer te spreiden. Ik had verder weinig geld nodig voor mezelf, dus alles wat er binnenkwam, ging er in de vorm van investeringen weer uit. Ik heb een vriend die net een aannemersbedrijf was begonnen en samen kregen we het idee om een pand te kopen en dat om te bouwen tot studentenflats. De winst is minder dan wanneer we het zouden ombouwen tot luxe appartementen, maar ik denk van mezelf dat ik nog steeds een goede inborst heb, dus wilde ik ook iets doen aan de woningnood onder studenten. Het werden flatjes waarin een blind paard geen schade kon aanrichten, want alles was nog net niet in beton gegoten. Het voordeel was dat als de oude bewoners vertrokken er weinig gedaan hoefde te worden om het weer acceptabel te maken voor nieuwe bewoners. We hadden een systeem opgezet waarmee de bewoners punten konden verdienen en als alles er picobello uitzag, dan kregen ze niet alleen hun borg terug, maar gaven we ze een bedrag er bovenop mee. Dat bleek, naast de niet al te hoge huren, een schot in de roos te zijn en we konden nog een pand kopen. Een eindje verder van het centrum, maar dicht bij een bus of tramlijn, zodat we nog lagere huren konden rekenen. Ondertussen bleef ik een gedeelte van mijn geld in aandelen en crypto, zoals Bitcoins, investeren en daar maakte ik een megaklapper mee toen ik mijn virtuele geld op het juiste moment verkocht. Op dat moment had ik dus anderhalf miljoen op mijn rekening staan en het werd steeds meer. In het kort gezegd doe ik dat nog steeds, alleen heb ik nu een heel groot aandelenpakket, meerdere panden en koop ik nu ook luxe appartementen op, waarvan ik er in eentje ben gaan wonen. Het bedrijf dat ik ervoor ben opgestart loopt als een malle en ik verwacht dit jaar rond de 8 miljoen omzet te komen en dan was dit een jaar met veel kosten.”

Ik was al heel lang niet gebeft

“Jij gaat mijn geld investeren”, was het enige dat ik wist uit te brengen, terwijl ik hem met grote mond aankeek. We hebben het nooit slecht gehad met geld en mijn man en ik hadden allebei een goede baan, dus mijn helft van wat er overbleef na de scheiding was een zeer aangenaam bedrag. Dat had ik opzij gezet om in een nieuw huis te investeren om samen met Jan in te gaan wonen, maar ik had door dat het kruimelwerk was in vergelijking met wat hij had binnengeharkt.
 
 

 
 
“Ik blijf natuurlijk bij je om je geld, dan weet je dat, en ik ben van plan om de komende jaar ook niet meer aan seks te gaan doen. Want ik heb begrepen dat je daar erg rijk van kan worden. Ik hoop niet dat je dat erg vindt?”, zei ik en we begonnen spontaan te lachen. Dat hield net zo spontaan op toen ik voelde hoe hij mijn jurkje omhoog deed en mijn onderbroekje uittrok. Ik was er helemaal klaar voor om weer genomen te worden en sloot mijn ogen, toen ik opeens zijn tong op mijn clitoris voelde. Hij was heel voorzichtig, en snel, tussen mijn benen gekropen. Die had ik alvast uit elkaar gedaan om hem goed toegang te geven. Het leek wel alsof er een elektrische schok door mijn lijf ging en ik schoot met mijn onderlichaam omhoog. Ik kon me niet meer heugen dat ik voor het laatst gebeft was. Jan was duidelijk onervaren, maar dat maakte me geen moer uit. Het feit dat hij nog maagd was, gaf me de kans om hem alles te leren en het goed beffen van een vrouw was daar één ding van.

Wat hij echter mistte aan ervaring maakte hij goed door zijn enthousiasme. Hij was me in het begin als een soort Lassie aan het likken, maar elke keer dat hij langs mijn clitoris ging, kon ik een kreun niet onderdrukken. Ik wist dat mijn clitje zwaar opgezwollen moest zijn van de onverwachte aandacht en Jan was een snelle leerling. Hij ging op mijn gekreun af en al snel ging hij met korte bewegingen van zijn tong over mijn clitoris heen en toen hij het idee had opgevat om er aan te zuigen, zat ik bijna tegen het plafond aan. Ik had zijn hoofd stevig vastgepakt en drukte mijn onderlichaam omhoog om zoveel mogelijk van zijn tong te voelen en hij moest moeite doen om te ademen. Dat had ik op mijn beurt snel door en ontspande en liet hem zijn gang gaan. Ik bleef zijn hoofd wel vasthouden en dat leek hij helemaal niet erg te vinden. Hij ging steeds sneller over mijn clitoris heen en af en toe ging hij naar beneden en stak zijn tong in mijn kutgaatje en ging dan langzaam weer omhoog.

Eén van mijn beste orgasmes

Hij maakte me helemaal gek en ik kwam als de brandweer toen hij een paar vingers in mijn kletsnatte kutje stopte en geheel per ongeluk mijn G-spot had gevonden. Ik werd daar nogal vocaal van en hij had gelijk door wat er aan het gebeuren was en bleef me beffen, terwijl hij met zijn vingers mijn G-spot verwende. Er was geen houden meer aan en ik lag schokkend klaar te komen en ik voelde hoe ik een klein beetje begon te spuiten. Het was zo ongelooflijk lekker en ik het was maar goed dat mijn nagels niet op z’n rug zaten, want de afdrukken van mijn nagels stonden in het beddengoed gekerfd toen ik weer langzaam bij zinnen kwam.

“Dit…..was…..ongelooflijk”, zei ik tegen Jan die met een trotse glimlach omhoog was gekomen en me aankeek. Blij als hij was dat hij me zo goed kon verwennen. Zijn gezicht was kletsnat en ik trok hem naar me toe, met niet druk makende over mijn eigen kutgeil, en zoende hem over zijn hele gezicht. En drukte vervolgens zijn hoofd tussen mijn grote hangborsten.

“Ik denk dat je niet helemaal doorhebt wat je met me doet, maar dat was het beste orgasme dat ik ooit heb gehad en dat wil wat zeggen, gezien de andere die je voor elkaar hebt gekregen.”

We lagen een paar heerlijke minuten bij te komen en ik wreef hem zachtjes door zijn haar, terwijl hij met zijn hoofd tussen zijn eigen Walhalla lag. Ik kreeg opeens een idee toen ik naar hem keek en besloot om iets te doen wat ik nog nooit heb gedaan. Mijn ex-man had nooit zoveel op met mijn borsten, hij was meer een benen en kontenman, dus was het er nooit van gekomen. Ik had echter op een paar pornovideo’s gezien hoe de vrouwelijke hoofdrolspeelster zich tussen haar tieten liet neuken en die waren meestal een stuk kleiner dan die van mij.

Ik duwde hem voorzichtig van me af en stond op en liep naar de wc, want ik moest nodig plassen. De slaapkamer had een enorme en suite badkamer, iets dat ik wel had verwacht nadat ik zijn verhaal had aangehoord. Terwijl ik zat te plassen keek ik m’n ogen uit en zag de enorme Jacuzzi, met een kleine minikoelkast waarin de Champagne koud stond. Ik wist precies waar wij in terecht zouden gaan komen, als ik mijn grote borsten klaar met hem waren.

Hij neemt me tussen mijn enorme grote hangborsten

Nadat ik klaar was, trok ik snel mijn jurkje en bh uit en probeerde een beetje verleidelijk de slaapkamer weer in te lopen. Ik had geen idee hoe je dat precies moest doen, maar Jan keek zijn ogen uit. Ik zorgde ervoor dat mijn borsten heen en weer zwaaiden, terwijl ik naar het bed toeliep en zijn pik sprong spontaan omhoog. Ik ging op mijn rug op het bed liggen, drukte mijn enorme grote hangborsten tegen elkaar en keek hem geil aan:

“Tijd om mijn borsten je eigendom te maken, schat van me, dat betekent dat je ze moet neuken.”

Ik was zo slim geweest om er wat olie tussen te doen, dat ik in zijn badkamer had gevonden, want het volgende moment voelde ik hoe hij op me zat en zijn grote pik tussen mijn borsten stootte. Hij begon me hard te neuken en ik zag het genot in zijn ogen. Het deed me niet super veel, maar ik werd er heel erg blij van dat ik het hem zo naar zijn zin kon maken. Alleen dat was al genoeg voor me. Aangezien het voor mij, net zo goed als voor hem, de eerste keer was, zag ik pas na een tijdje de mogelijkheden. Ik zat gefascineerd te kijken hoe zijn eikel telkens tussen mijn borsten vandaan kwam als hij naar voren stootte en in een opwelling ging ik er met mijn hoofd naar toe en likte er aan als hij boven mijn borsten uitkwam.

Dat bleek een schot in de roos te zijn, want hij was nu net zo hard aan het kreunen als ik deed toen ik door hem gebeft werd. Ik legde een kussen onder mijn hoofd, zodat ik er geen nekverkramping aan over zou houden en het lukte me uiteindelijk zelfs om mijn lippen om zijn eikel te sluiten, want hij had zijn tempo er op aangepast en plotseling gebeurde het. Ik voelde hoe hij met kracht vooruit stootte en zijn eikel goed tussen mijn lippen terechtkwam. Hij begon te spuiten en het eerste gedeelte kwam in mijn mond terecht, daarna voelde ik het zaad op mijn gezicht en borsten terechtkomen en er leek geen einde aan te komen. Ik drukte mijn borsten nog steviger tegen elkaar om zijn orgasme zo intens mogelijk te maken en uiteindelijk liet hij zich omvallen op het bed en lag hij na te hijgen, terwijl hij naar het plafond staarde.

“Als we dit volhouden”, zei hij hijgend, “dan gaan we een paar seksuele records halen. Dit was gewoon te lekker.”

Ik dook op hem, met het zaad op mijn borsten en nog een gedeelte op mijn gezicht en ik deed iets wat ik had willen doen, sinds ik hem gepijpt had en hij in mijn mond was klaargekomen. Ik begon te tongzoenen met hem en hij vond het heerlijk om zijn eigen zaad te proeven, dat ik nog niet had doorgeslikt. Zijn enthousiasme zorgde ervoor dat ik weer opgewonden raakte, maar hoe graag ik ook wilde, ik moest eerst even ontspannen. Alle emoties, de spontane verhuizing, het huwelijksaanzoek, de emoties en de seks werden me even teveel.

We gaan blijkbaar in het penthouse wonen

Ik was in tegenstelling tot mijn nieuwe liefde geen 20 meer en ik wilde eigenlijk dolgraag in een heet bad zitten en dan met name in de Jacuzzi. Hij riep alleen maar “Jacuzzi vol” toen ik mijn wens had geuit en zei met een vrolijke stem: “over precies zeven minuten en dertig seconden zit u bad vol, schone vrouw.”

“Dat laatste is dus de reden dat ik een bad wil nemen, want erg schoon ben ik niet en jij trouwens ook niet.”

We keken elkaar aan en we moesten weer lachen.

“Ik kan denk ik wel wennen aan deze luxe”, zei ik, toen we lagen te wachten totdat het bad vol was. Ik lag op hem, met mijn borsten geplet op zijn stevige borstkas en ik dacht dat ik alle verrassingen had gehad, maar er kwam er nog eentje.

“Dat is mooi, want ik heb het penthouse gekocht en die mag je helemaal naar je eigen smaak inrichten, minus één kamer, daar maak ik een soort van mancave van. Ik moet al mijn apparatuur ergens kwijt.”

“Is er meer”, vroeg ik verbijsterd, want ik dacht dat we met de lift op de hoogste verdieping waren aangekomen aangezien er niet meer knopjes opzaten.

“Ja, er is meer”, zei Jan, “je hebt een speciaal pasje nodig om nog een etage hoger te gaan en dan stap je uit de lift gelijk in het penthouse. Best cool, als zeg ik het zelf.”

“Je bent echt rijk hé”, het begon nu pas langzaam tot me door te dringen hoe stevig zijn bankrekening was, want het was allemaal nog een beetje te abstract geweest om het te verwerken, zeker toen hij na zijn verhaal me begon te beffen en hij me daarna tussen m’n grote borsten nam.

“Ja, ik hoop dat je het niet erg vindt”, zei hij en wat hij daarna zei, zorgde ervoor dat ik weer in een snikbui terechtkwam. “Beter gezegd, wij zijn rijk, want we gaan heel snel trouwen na je scheiding en dat doe ik alleen in gemeenschap van goederen.”

“Maar ik wil je helemaal niet voor je geld”, snotterde ik, want ik had weer één van mijn bizarre angsten in mijn hoofd zitten dat hij dacht dat ik hem alleen wilde omdat hij rijk was. Even vergetende dat ik al mijn jawoord had gegeven toen ik nog dacht dat hij me in de maling nam en niet eens doorhad dat hij loaded was. Daarnaast vergat ik ook even de diepe gesprekken die we hadden gehad en dat we elkaar de liefde al hadden verklaard toen ik dacht dat ik degene zou zijn die een huis moest kopen.

Ontspannen in de Jacuzzi

“Wacht eens even”, onderbrak ik mijn gesnotter, want ik kreeg een ingeving en ik merkte dat ik van het ene uiterste in het andere terechtkwam, maar ik vond dat ik dat verdiend had. “Hoe zit het dan met onze videogesprekken vanuit je armetierige studentenflatje.

“Loop even naar het raam toe en kijk naar de overkant”, zei hij en ik stond gelijk op, want ik wilde het fijne ervan weten. Er liep een weg die de afscheiding bleek te zijn tussen middenklasse panden en echt dure panden. Allemaal netjes, maar niet zo rijkelijk als waar ik in terechtgekomen was. Het derde pand van rechts, wat nu van mij is trouwens, hadden ze al omgebouwd tot studentenwoningen. Die huurde ik in het begin en toen ik dit kocht, ben ik gewoon telkens naar de overkant gelopen om daar met je te videochatten.”

“Dus je hebt me bedrogen”, zei ik en ik was van plan om hem de wind van voren te geven, maar gelukkig hoorde ik hoe mutserig ik klonk en dat emoties ok zijn, maar je moet het niet overdrijven.

“Nee ik ben niet ongesteld’, zei ik gelijk erachter aan, “ik ben ook niet zwanger, het is alleen een beetje een achtbaan in mijn hoofd en dat zal nog wel even duren.”

“Tijd dus om in bad te gaan, dan kan je een beetje tot rust komen. Ik kan me voorstellen dat het nogal een belevenis is geweest vandaag.”

Ik dacht nog even de energie te hebben om iets te doen in de Jacuzzi, maar het glas witte wijn dat hij voor me had ingeschonken en het heerlijke warme bubbelende water, zorgde ervoor dat ik plotseling heel erg moe werd. Ik begon een beetje te knikkebollen en na een kwartiertje in de Jacuzzi leek het me een goed idee om gewoon naar bed te gaan.

“Ik weet het, ik ben een oud wijf, maar ik moet echt slapen”, zei ik toen ik uit de Jacuzzi stapte en me snel afdroogde. Jan volgde m’n voorbeeld en al snel lag ik in zijn armen in het grote bed en sliep ik op het moment dat ik mijn ogen dichtdeed.

Het begin van een nogal turbulent nieuw leven.

Visited 612 times, 12 visit(s) today
From:
Date: mei 20, 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *